Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Dvije stvari:

1. Ako ovdje slucajno staim link na BUG Top listu igara da li sam napravio nesto sto nije fer prema drugim igrama? ;)

2. Da li ovdje ima igraca koji koriste "gamerske" miseve? Tj. one s vise tipki. I da su im iskoristili te dodatne tipke?

Ja imam G700 i imam osjecaj da ponekad to nije fer prema ostalim igracima.

Npr, drzim prste na WASD, drugu ruku na misu, normalno se krecem, i mogu upotrebljavati sve ovo jer je bindano na tipke na misu:

bacanje granate, upotreba noza, prone, bacanje municije, paljenje i gasenje lampe, smanjivanje DPI-a u letu....

Ili sam u krivu i ovo nije bas nekakva prednost, tj. micanjem prstiju s WASD se ne gubi toliko vremena...?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

^^

Cyber jel imas jos kojih solucija za ping ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

Sve je stvar navike no u praksi je praktičnije podijeliti tastatura/miš.

Meni također izvrsno paše bindani go prone, select grenade (dok stiskam 5 često falim u akciji) i jos neke gluposti.

DPI je izvrsna stvar za promijeniti 'on d flaj'

13 godina
drahic kaže...

^^

Cyber jel imas jos kojih solucija za ping ? :)

Imam, puno. Al lakse bi mi bilo kad bi sjedio za kompom koji ima problema.

Npr, ja sam doma bio u situaciji kad nisam znao dal mi u jednom slucaju router radi probleme.

I s njega sam napravio obican modem, a s kompom se spajao na net. (S kompa uspostavljas vezu a net - ono kako je nekad bio dial-up.)

Ovako: prebacio sam router u Bridge mode, a u windowsima sam podesio PPoE konekciju i upisao podatke od T-COM-a.

Dobijes novu ikonu s kojom "zoves internet".

I onda router vise nista ne odradjuje (firewall, upnp, port forward..), sve ovisi o Windosima i njihovim programima.

Druga stvar koju bi napravio je snimio nekakav program koji kontrolira protok podataka na net - da provjerim da li mi mozda neki program koci internet promet. 

Za takve stvari ja koristim NetLimiter.

16 godina
Cyber, pod 2., to nije nikakva prednost jer svi to mogu, a ovisno o misu i periferiji opcenito ce to netko koristiti vise ili manje. Jedino sto je ne fer bi bilo koristenje skripti za razno razne stvari, kao sto se koriste u drugom igrama, popu CoDa, gdje sa skriptama ljudi nekoliko funkcija koriste odjednom, to nije fer i to je meni isto kao i aimbot. Isto ti je i sa boljim ili jacim kompom ili komponentom. Recimo, dosta se ljudi zali da ne cuju tudje korake ako im se neko priblizava u BF3, ja osobno s tim nemam problema, ako npr. negdi stojim mirno ili lezim, itekako cujem footsteps nekoga tko mi se priblizava, pogotovo ako trci. No, to je do zvucne i headseta, ne do same igre.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
sardax kaže...
Cyber, pod 2., to nije nikakva prednost jer svi to mogu, a ovisno o misu i periferiji opcenito ce to netko koristiti vise ili manje. Jedino sto je ne fer bi bilo koristenje skripti za razno razne stvari, kao sto se koriste u drugom igrama, popu CoDa, gdje sa skriptama ljudi nekoliko funkcija koriste odjednom, to nije fer i to je meni isto kao i aimbot. Isto ti je i sa boljim ili jacim kompom ili komponentom. Recimo, dosta se ljudi zali da ne cuju tudje korake ako im se neko priblizava u BF3, ja osobno s tim nemam problema, ako npr. negdi stojim mirno ili lezim, itekako cujem footsteps nekoga tko mi se priblizava, pogotovo ako trci. No, to je do zvucne i headseta, ne do same igre.

Bas zato sam i pitao da dobijem ovakve odgovore, kao od tebe i Forzzuka.

Bas mi se i cinilo kao prednost jer malo miseva ima bas toliko tipki, a kao drugo, koliko vidim ljudima se uopce ne da slagati nove tipke, pa se uciti napamet sto su stavili, pa se sjetiti upotrijebiti u igri..

Cesto cujem "sra*nje, promasio sam tipku", ili "nisam stigo baciti granatu".... a to se ne moze dogoditi ako imas sve na misu i vec drzis palac desne ruke na tim tipkama...

Btw, sto se tice skripti, detaljno sam proucio softver od Logitecha i kako se to radi, al necu.

Radije cu postati dobar igrac s iskustvom, a ne s varanjem.

16 godina
Danny_HR kaže...

BTW - ovo se dešava kad čika Danny sjedne na pilotsko sjedalo Vipera - Bučer kao gunner koji izaziva strahopoštovanje mora samo pogledati protivnika i taj više ne živi.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8812175/1/

Bez helića,sve na palentu {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8897885/1/243292282/

13 godina
protjeran
NiramX kaže...

Kako isključiti da mi lik prestane puzatti kada pogledam prema dolje?

13 godina
NiramX kaže...
NiramX kaže...

U bindanju maknes X os misa s "prone" binda.

15 godina
neaktivan
NiramX kaže...
NiramX kaže...

Moraš mu podignuti samopouzdanje.

17 godina
Battlefield 3

dobije li se,i ako da koliko bodova za service star za pojedinu klasu?još malo mi fali za prvi service star u assaultu pa zato pitam {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 13:45 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lobotomac90 kaže...

dobije li se,i ako da koliko bodova za service star za pojedinu klasu?još malo mi fali za prvi service star u assaultu pa zato pitam {#}

Ako se dobro sjecam, za oruzje 2.000, a za klasu 10.000.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad dolazi back to karkand za pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

kad dolazi back to karkand za pc

http://lmgtfy.com/?q=back+to+karkand+release+date

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@tonči daj probaj ovo skinut for all windows games i tak ga updejtaj.Meni je pomoglo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ili da probaš isključiti hax0rz, navodno to pomaže kor problema s PB-om.

{#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 14:14 (Danny_HR).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dvije stvari:

1. Ako ovdje slucajno staim link na BUG Top listu igara da li sam napravio nesto sto nije fer prema drugim igrama? ;)

2. Da li ovdje ima igraca koji koriste "gamerske" miseve? Tj. one s vise tipki. I da su im iskoristili te dodatne tipke?

Ja imam G700 i imam osjecaj da ponekad to nije fer prema ostalim igracima.

Npr, drzim prste na WASD, drugu ruku na misu, normalno se krecem, i mogu upotrebljavati sve ovo jer je bindano na tipke na misu:

bacanje granate, upotreba noza, prone, bacanje municije, paljenje i gasenje lampe, smanjivanje DPI-a u letu....

Ili sam u krivu i ovo nije bas nekakva prednost, tj. micanjem prstiju s WASD se ne gubi toliko vremena...?

G700 je lag free 100% ?

17 godina
neaktivan
Da. Svaki bežični miš je.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel moguce ikako vidjeti koliko imam zvjezdica za pojedino vozilo, trazim i nemrem naci da ga je*es.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

A pitam zato jer sam ga skoro bil kupil al su me u dučanu odgovorili ... (g700). :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kach kaže...

@tonči daj probaj ovo skinut for all windows games i tak ga updejtaj.Meni je pomoglo.

Stvarno misliš da to nisam probao? :) Ja sam programer, kolega je mrežni administrator i bivši programer u ISP-u i nismo uspili riješiti moj problem. LOL :D

15 godina

Tko je ona konjina Iwan77777CRO?? Maloprije na Siene Crossing mapi bili u squadu skupa i kad je vidio da nemamo šanse i da ćemo spušiti samo se fino prebacio u drugi tim...

Bravo Iwane upisao si još jednu pobjedu!

16 godina

Klik na stats pa na vehicles

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 14:35 (scorpiokillah).
16 godina
Switch kaže...

Tko je ona konjina Iwan77777CRO?? Maloprije na Siene Crossing mapi bili u squadu skupa i kad je vidio da nemamo šanse i da ćemo spušiti samo se fino prebacio u drugi tim...

a onaj jokaCRO.Ista stvar. Partija se gubi ode lik preko :D

Nick_Diamond

imam g700 i miš je odličan. Nikakav lag. Neznam zašto su te odgovorili. Vjerojatno nisu dobro upućeni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 14:38 (Kill Frenzy).
14 godina
Battlefield 3

Novi glitch od patcha- Kad kliknes na Quit sve se smrzne i onda izade tek nakon par sekundi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ma broji ti on kao da si izgubio mislim... Ako recimo kreneš igrati jedno vrijeme i tvoji gube, ti faca izađeš kao da ti se ne bi brojalo kao izgubljena partija, tu si se zeznuo. Blog sve to pamti {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

haha! :D

Taj lik lagano stvara prepoznatljivu reputaciju. Već 3-4 post kako ga se spominje u negativnom kontekstu.

KILL! Have no fear!
13 godina
Battlefield 3

Ovo je možda malo OT, al sve vezano uz BF3 :)

Brijal sam na G700 je mi se sviđa dizajn, a i ima dovoljno gumbi za programirati (baci granatu, zoom ovo ono ..i def je lakše kad imaš sve pod prstima miša). Onaj Razer Naga sa 100 gumbi mi je ipak too much.

Al eto, rekli mi da se osjeti lag jer je wifi  (nebudem im reklamiral dučan al jedan poznati ).. nek rađe čekiram g9x i slično.

Kaj se tiče igre nakon zadnjeg patcha. nemam više problema sa prvim spajanjem kad mi se po defaultu srušila igra. Znači od prve se spajam na server. Sviđa mi se novi chat i ovaj night vision više nije perverzija kakva je bila (hvala bogu).

Samo mi od patcha igra vše lagga, al to mora da je do neta.

Jedino mi se ne sviđa da mi AT mine ne ostaju nakon killa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam zašto su uopće omogućili da se može prebaciti u drugi tim usred partije. Samo je trebalo napraviti da se na početku runde može izabrati tim i to je to.  

17 godina

A kada iz jednog tima ode odjednom recimo ekipa od 5,6 ljudi? {#}

Meni samo smeta što nema nekog balansa prema rankovima... Ili ima? {#} Recimo dosta puta mi se dogodilo da budem u timu gdje nema većeg ranka od 20. u prvih 15, dok kod protivnika nema manjeg od recimo 40, i obrnutno naravno. To me živcira, naravno da bude pušiona.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice