Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.192.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Milka30 kaže...

Gle nisam jedini!

Ma hocu pare nazad!

....Ma neka se taj DICE napuši kuhca,boli njih kita sto im ti pises o problemima,oni su uzeli pare i lagano se suncaju dok mi gubimo zivce!

Ljudi pisu o problemima,a nitko od odgovornih da barem odgovori "nemamo pojma",jakog li supporta hebote!

Cak vas je troje koji imate isti problem, bravo DICE, kako li si samo mogao.

14 godina
dedaa kaže...

Četvero a ima nas vise garant!

Ma nije sam stvar o mome problemu,BC3 nekako ima previse problema,to ljude zivcira,pogotovo ako se oni ne udostoje da ti odgovore!

Znam da je nerealno ocekivati da sve bude OK(ili mozda nije)

Velim ti ja boli njih kita!

13 godina
protjeran
Battlefield 3

"interneti" su puni problema s ovim patchem.

Meni osobno se još skida pa nemogu reći nikaj, al sudeći po DICE-u i njihovoj ažurnosti...vjerujem ovim ljudima koji prijavljuju probleme.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Danas me prvi puta otkad igram izbacilo sa servera. Nikad me prije nije izbacilo niti sam imao ikakvih problema i onda danas nakon patcha me izbaci uz poruku "You have been disconected (undefined)" DICE, keep up the good work!! {#}

EDIT: Hvala admine!!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:05 (gamer001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ste primjetili da kad pokupite neko oruzje od neke druge klase odmah nasljedujete tu klasu.

Znaci ako si Assault i pokupis npr. snajper onda imas automatski sve specijalizacije za Recon.

Kao u objektnim programskim jezicima (nasljeđivanje klasa) ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

pozz

je jos kome nakon ovog patch-a  kad prvi put ulazi na neki server samo stoji loading level

i nikad se ne pojavi poruka go to the game

nego moram kliknuti na bf3 dolje na trey-u i onda ude u igru trenutno

pozz

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako se ponaša voljeni mi USAS + 12Frag?  {#}

Ostalo mi još nekih 200-tinjak kill-ova s njim pa onda ide na tavan (naravno da se šalim, igrat ću s njim do sljedećeg BF-a)    {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
ATiGamer kaže...

Znaš ili pričaš napamet?

Meni RU verzija s eng fajlovima radi savršeno.

Pa kaj nisi čitao prijašnje stranice!?

Samo ljudi s ruskim keyevima imaju probleme, crni ekran i sl.

Nisam vidio da je netko spomenuo da mu igra ne radi,a da nema ruski key.

To su neistine jer i ja i tri frenda imamo igru kupljenu na Originu, dakle potpuno direktnu i uobičajenu - svi imamo slične probleme. Jedan je probleme trajno riješio, jedan samo na 2 dana (?!), a meni i još jednome ne radi uopće.

14 godina
Tonči kaže...
Jack Sparrow kaže...
ATiGamer kaže...

Znaš ili pričaš napamet?

Meni RU verzija s eng fajlovima radi savršeno.

To su neistine jer i ja i tri frenda imamo igru kupljenu na Originu, dakle potpuno direktnu i uobičajenu - svi imamo slične probleme. Jedan je probleme trajno riješio, jedan samo na 2 dana (?!), a meni i još jednome ne radi uopće.

Ja imam ruski key i meni igra radi. Vidi ovo: LINK

Paragon
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav nisam pratio temu par dana i pogledam da ste vec napisali 50 stranica -.-.

Moze li mi neko ukratko reci da se desavalo zadnji 50 str.,imali kakvi promjena na puskama,i jeli ovo dosao BTK?Hvala

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3 Mythbusting, ep. 6

Najbolji dio je na 3:25!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Kako se ponaša voljeni mi USAS + 12Frag? {#}

Ostalo mi još nekih 200-tinjak kill-ova s njim pa onda ide na tavan (naravno da se šalim, igrat ću s njim do sljedećeg BF-a)  {#}

Pa nerfan je osjeti se (malo), ali se i dalje s njime da igrati. (mislim na frag metke)

EDIT: Ovaj video što si stavio je već bio prije 10ak strana prije, a svih tih 10 stranica su danas ispisane ;)

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:39 (Gunner11).
14 godina
Milka30 kaže...
dedaa kaže...

Ma nije sam stvar o mome problemu,BC3 nekako ima previse problema,to ljude zivcira,pogotovo ako se oni ne udostoje da ti odgovore!

Znam da je nerealno ocekivati da sve bude OK(ili mozda nije)

Velim ti ja boli njih kita!

jesi ti neki CoD fanboy il sta?

ako si igrao BF Bc2 ispocetka, ovo za BF3 je vise nego odlicno

radi nekog problema trazis pare nazad, nice

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa da, crni ekran je zbog nepravilnog premještanja engleskih fileova ali ovaj očito nema taj problem.

Probleme imaju i ostali - nije samo do ruske verzije.

15 godina
Battlefield 3

Ja isto imam ruski key i nakon što sam promijenio jezik,sve radi bez problema...čak je nestalo ono izbacivanje kod prvog ulaska u mapu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:15 (Berkut).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
gamer34 kaže...

Nista osim misa i tipkovnice.Sad mi se cini da to ima veze kako micem mis ali neznam.Idem iskljucit komp pa ponovno probat.

Znači od milijuna igrača ti jedini imaš takav problem i prvo ti na pamet padne da je update kriv?

evo koliko vidim na ovom threadu ja sam treci .... od milijun

- nakon patcha je totalno neigrivo ... sprinta 3 koraka i zalegne ... ako zalegnem i pomaknem misa skoci na noge ... ako čučnem i pogledam mišem lijevo ili desno krene plesat (stoji-čučni) .... bojim se epilepsiju ću dobit {#}

- igra je original kupljen preko origina i do sad nisam imao problema do patcha (probao sam u SP istražit ali i tamo je identična stvar)

EDIT!!!!!! .....  nakon patcha bindan mi je bio crouch(hold) i prone(hold) na x i y axis .... pa tko ima problem za "odbindati" kontrolu treba odabrati promjenu pod mouse i drzati esc dok je ne makne (samo klik na esc znaci odustajanje a ne brisanje){#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:46 (generic9974).
16 godina
Battlefield 3

Chitam na bugu :D

edit:evo nakon partije piše loading i crni ekran.Toga prije peča nije bilo :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nisu mi uopće dali bodove za jet, a skoro cijelu rundu sam letio

mučka đubrad iz dice-a

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo86 kaže...

Zašto mi se ovo događa?

može bit da ti je grafa na samrti, može bit da si je preclockao, nebih rekao da je do igre ili drivera jer nebi bio jedni s tim problemom, inaće , odtkad je patch došao igra klizi ko po ledu, većeras prvi put otkad je igra došla da sam igrao potpuno bez lagga, ćak mi je i jetove bilo izniman užitak vozit, battlelog ima još malo problema s ulaskom u igru, iako i to je puno bolje, a inaće šta se same igre tiče skoro pa ne vidim da im je ostalo još šta za popravit :D, bravo za njih, sad su je konaćno sredili kako bog zapovida.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
dedaa kaže...

Probaj ovo:

C:\Users\your user name\Documents\Battlefield 3\settings
PROF_SAVE_profile > open in wordpad
Edit to read: GstRender.FullscreenEnabled 0
Edit to read: GstRender.FullscreenScreen 1

Save and set file as read only

Start BF3, should start in windowed mode
Go to options > video > change undefined monitor number to "1"
Select full screen
Hit apply

ili ovo:

In loby, before the time runs out to start new round, press Alt+Enter or Alt+TAB to switch out from fullscreen, wait for round to start then swtich back to fullscreen.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
16 godina
Battlefield 3

Hebo ih patch!1 Bindalo sve neke kretenske radnje na osi miša...pa crashovi i freezanje... dosad su me problemi zaobišli ali sad sam i ja dobio svoje...fala bogu pa ne igram puno zbog jadnog kompa...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ok,

Nakon patcha mi se pocelo dogadat sljedece-

Enemy na nekih 30-40 metara,ja pucam po njemu i on po meni,i on ubije mene i ja ubijem njega.

Toga prije nije bilo. Uzasno zivcira. Prije je bilo ili ti njega ubijes ili on tebe.

Neka me ntko sjeti kako se to zove jer znam da su pricali da toga nece bit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

Ok,

Nakon patcha mi se pocelo dogadat sljedece-

Enemy na nekih 30-40 metara,ja pucam po njemu i on po meni,i on ubije mene i ja ubijem njega.

Toga prije nije bilo. Uzasno zivcira. Prije je bilo ili ti njega ubijes ili on tebe.

Neka me ntko sjeti kako se to zove jer znam da su pricali da toga nece bit.

mislim da su rekli da će projektili i dalje ubijati makar ti njega kresnuo. što je i realno ako je on ispraznio okvir u tebe  da projektili i dalje lete do prepreke ili svoga max dometa.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 0:06 (sokre).
14 godina
Battlefield 3

^^

za to znam i to mi je u redu.

Ali u mom slucaju je SVAKI PUT bilo sa puskom/pistoljem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel su Stinger/Igla ubojitiji ili mi se cini da je ostalo isto? Po pitanju rusenja helica i aviona ja ne vidim nikakvu razliku. I dalje su te rakete za k.

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF2 vs BF3 - Karkand

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

POKUSAVAM ZAIGRAT ALI NIKAKO NECE, ILI MI STOJI NA LOADING MAP ILI UDJEM NA KARTU I NAKON 2-3 SEKUNDE MI SE SMRZNE EKRAN. IZADJEM SA CTRL, ALT I DEL I TAMO MI PISE BF3 HAS STOPED WORKING. Ima li neko rijesenje. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Upravo je kolega iz jednog domaćeg ISP-a instalirao čiste Win, Origin i BF3 na računalo bez ograničenja pristupa netu. Direktan pristup bez ikakvih blokada, sve otvoreno, a PB ga izbacuje iz istog razloga kao i mene: no packet flow.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 0:22 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Evo odigrao sam po jednu partiju na svakoj od 4 nove mape i mogu reci da mi se svidjaju ali fali igraca. Lako je na pcu sa 64 ali ovdje sa 24 se ponekad osjecas poput duha. Medjutim tako mi je u pocetku bilo i na caspianu pa kad sam skuzio mapu nije mi se vise cinila prevelika kao recimo heavy metal na bc2. Ove mape su dobre. Manje akcije nego na metrou, bazaaru i seine, vise su usporedive sa firestormom, nosharom i khargom. Assignmenti mi se cine lako otkljucivi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Da li itko zna sta znaci ovo colorblind support  u video postavkama?

Saznao ipak... to je za ove kak bi ja reko corave ili koji bas dobro ne razlikuju boje i imaju sa njima problema :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 0:55 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice