Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3

iskreno...ne znam kaj ste ocekivali od BF...koji je jos k tome port s konzole...nikad nije bila "realna" i vise je naginjala arkadi nego nekakvoj simulaciji...fancy grafika i to je to..inace borba u bf mi lici vise na nekakav Sci-Fi film nego na casual war...kupio, odigrao, uninstall...bolji mi je ovaj bf4f nego ovo..makar je 10x skuplji ;)

<---I kicked his ass
15 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

iskreno...ne znam kaj ste ocekivali od BF...koji je jos k tome port s konzole...nikad nije bila "realna" i vise je naginjala arkadi nego nekakvoj simulaciji...fancy grafika i to je to..inace borba u bf mi lici vise na nekakav Sci-Fi film nego na casual war...kupio, odigrao, uninstall...bolji mi je ovaj bf4f nego ovo..makar je 10x skuplji ;)

Port?

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Realna balistika nije nužno zabavna, vrtite se stalno u krug, hoćete autentičnost, a smeta vam disbalans. Ne kužim, zar mislite da je u stvarnosti sve izbalansirano?! Jeste li vidjeli kako izgleda napad minobacača IRL? Stavio sam i video pravog IRNV-a, vidiš ko predator jbte...

Ovo je ogroman zadatak, ne znam zašto ga doživljavate kao nešto trivijalno, pogoditi pravi balans sa toliko opcija je teško, vidjet ćemo kako je nakon patcha. Poanta je, u ovoj igri se autentičnost može slijediti do izgleda, dimenzija, težine i načina okidanja oružja ali kada je balistika u pitanju, zaboravite.

Znate li koliko je prosječno vrijeme putovanja 60mm projektila iz minobacača? Ja bi recimo stavio autentičnu putanju projektila sa daleko većim damageom ali bih ograničio koliko ih možeš ispaliti. Tada bi to bilo pravo support oružje.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 8:36 (Minoza).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Trkelja gluposti s portom... nego htio sam reci za ove sto bitchaju da prestanu igrati na normal i dodju na HC servere, tamo padas od mitraca iz aviona ili helija bez ikakvih problema :) upalite si HC pa igrajte 3x opreznije i eto vec ste blize realnijoj simulaciji rata.. a za sve ostalo se pocnite baviti airsoftom {#}

evo i jedna nocna zasjeda

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 8:38 (smiglcro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Trkelja gluposti s portom... nego htio sam reci za ove sto bitchaju da prestanu igrati na normal i dodju na HC servere, tamo padas od mitraca iz aviona ili helija bez ikakvih problema :) upalite si HC pa igrajte 3x opreznije i eto vec ste blize realnijoj simulaciji rata.. a za sve ostalo se pocnite baviti airsoftom {#}

Ne, nije bliže realnoj simulaciji rata iz par razloga, štoviše, zbog razloga koje ču navesti je čak i dalje od simulacije. To što padaš brže je ok ali IRL obično padaš nakon prvog metka, ne nužno mrtav ali hitac standardnog NATO kalibra iz jurišne puške te sruši, malo je "životinja" koje mogu podnjeti takvo nešto i nastaviti se kretati kao da se ništa nije desilo. Zašto je dalje od simulacije? - Vojnik jako dobro zna koliko ima okvira (u nekima čak možeš brojati metke jer imaju otvor sa oznakama), granata itd... a zna i koji način okidanja koristi.

Nemoj me krivo shvatiti, ne kažem da nije zanimljivo i teže za preživjeti u ondosu na normalan mod ali ne slažem se da je korak bliže simulaciji.

15 godina
Minoza kaže...

Ne, nije bliže realnoj simulaciji rata iz par razloga, štoviše, zbog razloga koje ču navesti je čak i dalje od simulacije. To što padaš brže je ok ali IRL obično padaš nakon prvog metka, ne nužno mrtav ali hitac standardnog NATO kalibra iz jurišne puške te sruši, malo je "životinja" koje mogu podnjeti takvo nešto i nastaviti se kretati kao da se ništa nije desilo. Zašto je dalje od simulacije? - Vojnik jako dobro zna koliko ima okvira (u nekima čak možeš brojati metke jer imaju otvor sa oznakama), granata itd... a zna i koji način okidanja koristi.

Nemoj me krivo shvatiti, ne kažem da nije zanimljivo i teže za preživjeti u ondosu na normalan mod ali ne slažem se da je korak bliže simulaciji.

Kada ja u nekoga sprasim cijeli magazin metaka, kada ga pogodim bazukom, kada mu sprasim tenkovsku granatu pod noge a on nastavi dalje trcati ja to zovem arkadom :) ipak morati ces se sloziti da u hc modu bi u svakom slucaju gore navedenom protivni igrac umro, vise puta :) ipak se vise sulja jer znas da 1-2 metka ubijaju. ja sam daleko oprezniji na hc modu i zato mi je hc blize realnoj simulaciji. ali da se ovo ne pretvori u jos jednu hc vs normal raspravu ja uvazavam tvoj stav ti uvazis moj i sve 5 :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma jasno! Uvažavam tvoj stav svakako. Nisam niti planirao krenuti u smjeru flejma, osobno igram oba moda i oba su mi ok. Igram i combat simove pa brzo uočim neke ključne razlike, to sam htio reći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

evo i jedna nocna zasjeda

Ja i igram cijelo vrijeme na HCu pa opet vidim da avionski topovi nisu dovoljno jaki jer mi se vise puta dogodilo da u jednom preletu nekoliko puta pogodim pješaka i ovaj otrci -- pa vidis da stalno pojačavaju topove ...

A s druge strane smanjuju snagu AA na vozila (što je normalno jer trenutne situacije nemaju bas previse smisla) - ali u isto vrijeme smanjuju dmg AA na pješaštvo ??? to je pak potpuna glupost, osim ako će pješaci sad nositi tenkovski oklop i opet im ne bi pomoglo

17 godina
Minoza kaže...
smiglcro kaže...

za razliku od HCa u BC2 - ovdje vecinu nedostataka HC moda koje ovdje ti navodis ipak mozes imati vidljivim ...

16 godina
neaktivan
Latz kaže...

za razliku od HCa u BC2 - ovdje vecinu nedostataka HC moda koje ovdje ti navodis ipak mozes imati vidljivim ...

To je ogroman plus slažem se! Problem je što admini većine servera ne mare za to, a izgleda niti igrači. Tu opet dolazimo na ono, default postavke bi trebale biti bolje. Eto, mi recimo imamo super postavke, a server nam zato zjapi prazan većinu vremena. Nema regena, FF je uključen - ekipa bježi glavom bez obzira čim to vide... {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dugo sam vremena bio uvjeren da je najbolje složiti jedan dobar, kvalitetan setup i da će to privući ekipu - u slučaju BF3 to bi bio normal sa uključenim FF, isključenim regenom, spawnanjem samo na squad leadera i sl. Međutim, pokazuje se da je najbolje utopiti se u masi. Biti što je moguće sličniji svima drugima i ostaviti sve na defaultu. Upravo to je na BUG serveru osiguralo da ga je do sad posjetilo više od 12 000 ljudi, što je dosta više nego što je BFBC2 server privukao u godinu dana postojanja.

12 000, hej, to je ogroman broj igrača, pogotovo ako uzmemo u obzir da nas s Buga igra oko 200.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:08 (Danny_HR).

12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da Dani, ali je i ovaj server za razliku od bc2 BUG servera u Njemackoj a ne u hr i tu je glavni razlog toga broja vjeruj mi... a dice je zasrao sa ovim custom serverom jer ga nitko ne zeli igrati.. tako da nemas izbora nego ostavit na defaultu jer cim nesto promjenis vise se ne prikaziva kao hc ili normal :S... tako da razlika hc i normal je jedino u brzini ubijanja i sto nevidis stanje metaka, tako da jedan od glavnih razloga moga igranja hc servera gubi smisao jer je mini map jos uvijek tu+kill kam... nas bc2 server dok je bio sa hr ip u godinu dana je privukao svega nekih 5k kad smo ga zbog poteskoca od strane DCservera pribacili u Frankfurt jedan prvi mjesec je bio pun 24/7.. i u samo prvom mjesecu napunio 15k.. i dan danas ako su na serveru vise od cetiri igraca pun je u roku 30min i ne prazni se do rani jutarnji sati...

14 godina
neaktivan

znam da nije vezano za temu ali jel tko dok je updtae bf3 na snazi... da mi pomogne napunit bc2 server jos usput da igramo samo noz pistolj, repair tool, deffi :)

17 godina
Battlefield 3

Dajte javite kada krene patch (trebao bi danas), koliko je velik kako se brzo skida, i kad počnete igrati kakva je stabilnost, loading time itd... Za balans oružja bi bilo prerano govorit.

Tako kad dođem s posla da znam s čime imam računat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...
Latz kaže...

To je ogroman plus slažem se! Problem je što admini većine servera ne mare za to, a izgleda niti igrači. Tu opet dolazimo na ono, default postavke bi trebale biti bolje. Eto, mi recimo imamo super postavke, a server nam zato zjapi prazan većinu vremena. Nema regena, FF je uključen - ekipa bježi glavom bez obzira čim to vide... {#}

pa daj ime servera - uvijek se trazi dobar HC server više :)

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dajte javite kada krene patch (trebao bi danas), koliko je velik kako se brzo skida, i kad počnete igrati kakva je stabilnost, loading time itd... Za balans oružja bi bilo prerano govorit.

vec je krenuo a velik je oko 600mb meni... i skiunu mi je se ali battlelog jos nije zavrsio svoj dio update...

17 godina
ceco22 kaže...

da Dani, ali je i ovaj server za razliku od bc2 BUG servera u Njemackoj a ne u hr i tu je glavni razlog toga broja vjeruj mi... a dice je zasrao sa ovim custom serverom jer ga nitko ne zeli igrati.. tako da nemas izbora nego ostavit na defaultu jer cim nesto promjenis vise se ne prikaziva kao hc ili normal :S... tako da razlika hc i normal je jedino u brzini ubijanja i sto nevidis stanje metaka, tako da jedan od glavnih razloga moga igranja hc servera gubi smisao jer je mini map jos uvijek tu+kill kam... nas bc2 server dok je bio sa hr ip u godinu dana je privukao svega nekih 5k kad smo ga zbog poteskoca od strane DCservera pribacili u Frankfurt jedan prvi mjesec je bio pun 24/7.. i u samo prvom mjesecu napunio 15k.. i dan danas ako su na serveru vise od cetiri igraca pun je u roku 30min i ne prazni se do rani jutarnji sati...

HC s kill-camom i mapom ... {#}

17 godina
TomoR kaže...

ja znam s čime imam računat - traženjem fajlova koje moram nakon patchiranja pregazit da bi igrao s ruskom verzijom postavljenom na engleski ...

14 godina
neaktivan
Latz kaže...
Minoza kaže...
Latz kaže...

ime servera moga klana 53team true hard core postavke su indeticne onom iz bc2... a mozes i mene dodat za prijatelja pa vas dropam kad se igra :) nick je 54COP-ceco

17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

...

Prvi BFBC2 server, koji je bio aktivan dulje, je bio u Londonu.

Naravno da lokacija ima veze, jer server u Njemačkoj ima puno širu bazu potencijalnih korisnika, ali postavke su nešto bitnije. Pogotovo sad kad postoji ovaj quick match ili kako se već zove.

BTW, hvala na pomoći sa serverom jučer. ;-)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:37 (Danny_HR).
17 godina
ceco22 kaže...
Latz kaže...

ime servera moga klana 53team true hard core postavke su indeticne onom iz bc2... a mozes i mene dodat za prijatelja pa vas dropam kad se igra :) nick je 54COP-ceco

kaj nije 53CORE clan?  --- mislim u njemu sam s petrinjcima i par frendova kaj smo se skompali jos na BC2 -- Pegula, m4ddoggy i ostali ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:37 (Latz).
14 godina
neaktivan

da to smo mi ... hehe Pegula je moj stari ratni drug... :) zaradio je on platine na meni i ja na njemu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:45 (ceco22).
17 godina
ceco22 kaže...

da to smo mi ... hehe Pegula je moj stari ratni drug... :) zardaio je on platine na meni i ja na njemu :)

tip se ne skida - sam mi odmice po xp-u :) ...

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Naravno da lokacija ima veze, jer server u Njemačkoj ima puno širu bazu potencijalnih korisnika, ali postavke su nešto bitnije. Pogotovo sad kad postoji ovaj quick match ili kako se već zove.

ma nema problema :) kad god mogu tu sam :) da dani taj quick match je pravi problem jer ako si nesto mjenjao mimo standard postavki servera nitko ti nece doci na server :(

16 godina
Jonja kaže...

Port?

Da, nažalos igra je port. Znam da je DICE govorio da je PC vodeča platforma,ali izgleda da su nas malo lagali. Ljudi koji su išli malo čačkati po kodu igre su našli dosta toga što dokazuje da je igra portana.

Uostalo nije ni bitno dali je port ili nije. Niti mi je to ikada bilo bitno za neku igru sve dok igra radi kak spada na PC-u, briga me dali je port.

Nego skida mi patch od 3.9GB, a rekli su da je oko 2gb. Valjda se skida i B2K odmah, samo što će ga aktivirati tek drugi tjedan. To je valjda da održe ono obečanje PS3 korisnicima :D

17 godina
Danny_HR kaže...
Prvi BFBC2 server, koji je bio aktivan dulje, je bio u Londonu.

Ali i BF3 je prodan u većem broju tako da i to ima utjecaja na broj igrača.

I dosta ljudi je kasnije nabavilo BC2 (ja sam među njima), pa kada smo krenuli peglati BUG servera nije bilo...

Ovo za postavke servera se definitivno slažem, velika većina ljudi već kod biranja servera odabere određene opcije (Normal/HC server, PB on/off....) pa i to pomaže da server bude češće pun.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Latz kaže...

Nije HC, više je normal sa navedenim modifikacijama kao što je bio i BUG jedno vrijeme.

*NOB* Mrcine (upiši Mrcine u filter). Moš me i dodat pod frendove ak hoćeš (Minoza). S tim da eto, još ni sami nismo sigurni dal da tak ostavimo ili kaj... Jedva uspijemo napuniti server.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:46 (Minoza).
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ma nema problema :) kad god mogu tu sam :) da dani taj quick match je pravi problem jer ako si nesto mjenjao mimo standard postavki servera nitko ti nece doci na server :(

Ja imam običaj ujutro promijeniti postavke da server starta s manje igrača, a kad se pojavi 8 ljudi prebacim na quick match. Nakon toga se napuni jako brzo.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nego skida mi patch od 3.9GB, a rekli su da je oko 2gb. Valjda se skida i B2K odmah, samo što će ga aktivirati tek drugi tjedan. To je valjda da održe ono obečanje PS3 korisnicima :D

Baš me interesira kaj bude sa jezikom sad. Pretpostavljam da će opet trebat lang patch.

14 godina
Battlefield 3

Što se tiče realnosti. Sve je dosta realno osim čovjeka. Čovjek je osječa bol, onosno ne prikazuje bol. Metak te pogodi i ništa.

A to je vjerojatno nešto što je najteže izvesti u igri.

RO2 je slagala nešto takvo prije sam vidio. Šepaš, krvariš itd.

Sve u svemu meni je BF3 nešto između arkada i realistične igre.

BF3 je možda na neku ruku simulacija rata na nekog malom području. Rijetko ali eto do sad sa imao 2 ili 3 slučaja da je igra postala pravi rat. Baš je bio kaos. Ali to je rjetko, igra onda poprimi neku dušu i stvarno postane gušt.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice