Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.210.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šteta što nema launchera tipa M136 AT4 kao u BC2

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Wicked_Sick87 kaže...
...Kada se otključava MP7?

COOP - 189 000 bodova

Tallahasee kaže...

Flerovi BTW ne mogu zastiti ni jednu postojecu letjelicu od Stingera. Naime Stinger koristi autonomni sustav navodjenja na cilj koji ne moze omesti ni jedna protumjera, ali moze jako dobar manevar.

" The Stinger is a lightweight, fire-and-forget, two-color, short-range air defense missile designed for maximum lethality and survivability. The advanced passive, two-color infrared/ultraviolet (IR/UV) detector and advanced algorithms optimize target acquisition and ensure effectiveness against all known countermeasures. Stinger has embedded software to handle all known threats. In addition, the seeker combined with proportional navigation guidance enables the missile to acquire, track and engage targets at any aspec."

Sry, ali ne znam zašto uopće očekuješ realizam u ovoj igri. Dobro se zna kakvom tipu igrača se prilagođavaju i kakvu igru žele napraviti.

Danny_HR kaže...

Ne bih rekao da su jači.

Ali isto tako:

Slightly Increased the power of Fighter Jet Cannons against all vehicle targets, especially Helicopters.
Decreased the power of Miniguns against Jets and Helicopters. (sad dal se to odnosi i na mobilni i stacionarni AA)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 14:32 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Cmizdrila dječica i za IRNV pa je sad neupotrebljivo govno. Na kraju će igru pretvoriti u anti-realističnu arkadu gdje je sve izbalansirano na način da je sve isto i igra će postati Call of Duty.

IRNV treba u potpunosti izbacit jer je on uništava igru pogotovo rush mod i pretvara u COD.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam nekoliko pitanja ...

Naime sve igram na ultra postavkama i igra mi ide glatko ...ali...nebrojno puta se dogodi da mi igra laga,troka ili jednostavno prestane funkcionirat baci bijelu sliku i to je to (Obicno se događa kad server mijenja mapu) ...pa me zanima kako to rijesiti ? ? ?

Hvala :D 

ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Daj molim te kako ti možeš igrat na ultra postavkama sa HD6850,možda na High
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Daj molim te kako ti možeš igrat na ultra postavkama sa HD6850,možda na High

Sve mi je full i igra mi ide o.k. samo se nekad zna dogodit nakon recimo 2 partije da mi se pojave ti problemi 

ShadowWLordD
16 godina
odjavljen
floks kaže...
Tonči kaže...

Cmizdrila dječica i za IRNV pa je sad neupotrebljivo govno. Na kraju će igru pretvoriti u anti-realističnu arkadu gdje je sve izbalansirano na način da je sve isto i igra će postati Call of Duty.

IRNV treba u potpunosti izbacit jer je on uništava igru pogotovo rush mod i pretvara u COD.

IRNV treba vratiti kako je bio. Kome smeta IRNV, uvijek može ići igrati CoD.

17 godina
Tonči kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

lol svi se bune na njega a kad ga otključaju ne skidaju se sa njega!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 14:27 (sokre).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedan mali info video za Squad Specializations

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isto mi zafali cold war rush (ne ona uska mapa sa prva 2 mcoma u skladištu nego ona noćna, ako sam falio naziv){#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...

A zašto ne bi? IMHO bili bi glupi da se svjesno stavljaju u podređenu poziciju.

Nije da se previše bunim na IRNV i inzistiram da ga maknu. Ali kad se uzme u obzir kakva igra BF3 hoće biti, smatram ga nebalansiranim u odnosu na ostale dodatke, tj. ne vidim nekog razloga da koristim bilo što drugo jer mi IRNV daje najveću prednost. I dok je takav kakav je naravno da ću ga koristiti. Isto kak sam koristio UMP u beti koji se sad prilično nerfan ili Abakan u BC2 dok mu nisu smanjili damage.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Općenito mislim da ga nije pametno konstantno koristiti jer igrača odvikava od normalnog ciljanja i traženja mete.

Dobra je stvar na Damavandu i Tehranu, nigdje više.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ja ga ni jednom nisam stavio... 60% igraca ga koristi non stop a ostali ga nemaju.. da nije toliko mocan nebi ga toliko ljudi koristilo, ne svidja mi se sto postoji "dobitna kombinacija"...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za mene najbolji dodatci za oruzja su:

Assault i Engineer

Holo+Foregrip+Heavy barrel

Support

Holo+Bipod+Ammo

Recon

Balistic+Straight+Tact. light

BF3 nick: herdjuro
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:15 (1337Raptor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sokre kaže...

Ne koristim to. I ne planiram. Previse me na COD podsjeca.

Brutal Truth \m/
14 godina
neaktivan
@master i jos nisi shvatio da ne mozes sve na max ?
15 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...
Recon

Zašto Tac. light?

Mislim, ne vidim smisao, ako koristiš 12x optiku pretpostavljam da ih gađaš sa veće udaljenosti, onda ti tac. light uz lens glare samo još više otkriva poziciju. Da rushaš sa nekom x4 optikom ili sl. onda bi mi tac. light imao smisla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:27 (thesekiman).
15 godina
thesekiman kaže...
1337Raptor kaže...
Recon

Zašto Tac. light?

Da i mene zanima zasto puno ljudi koristi taj tac. light. Ne bi da podize demage ili smanjuje recoil. {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
1337Raptor kaže...
Recon

Zašto Tac. light?

Mislim, ne vidim smisao, ako koristiš 12x optiku pretpostavljam da ih gađaš sa veće udaljenosti, onda ti tac. light uz lens glare samo još više otkriva poziciju. Da rushaš sa nekom x4 optikom ili sl. onda bi mi tac. light imao smisla.

Da imam i 3. upgrade {#}

BF3 nick: herdjuro
14 godina
neaktivan
ne znam za vas ali ja imam osjecaj da tac povecava jacinu pistolja... Kad koristim obican pistolj treba mi dobra tri ili cetri metka za oborit covjeka, a sa tac. Obaram iz prve max drugog metaka...
17 godina
Battlefield 3

ako ti sa snajperom zatreba t. light onda si naj..o jer ako protivnku smeta svjetlo sa snajpera očito ti je blizu. t.light jedino meni koristi na pištolju ako do njega dođe da ga moram koristiti znači da smo na 5-10 metara i udaramo jedan po drugome i tu mi je cilj da ga zasljepim. a u polumračnim mapama/prostorijama mi samo može odati položaj ako ga ne ugasim. može dobro doći i supporteru na strojnici ako još ima i suppres izabran, odna fakat sve što ti naiđe će vrlo vjerojatno ostati ležati, ali uvijek treba imati na umu da ti svjetlo odaje poziciju i neće vam perviše pomoći ako naletite na tipa sa sačmaricom ili će vas jednostavno zaiobići i srediti sa leđa.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:51 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Općenito mislim da ga nije pametno konstantno koristiti jer igrača odvikava od normalnog ciljanja i traženja mete.

Dobra je stvar na Damavandu i Tehranu, nigdje više.

Donekle istina. Ali nekoga tko leži mirno u grmlju ili mu viri nožni palac iza kamena na 200m češ jako teško vidjeti s 4x optikom. S IRNV vidiš i takve stvari.

Probaj si zalegnuti na Hilltop na Caspianu okrenut prema Forrestu sa i bez IRNV. Pa da vidiš u kolikoj si prednosti nad ekipom koja s razlogom misli da je jako dobro skrivena u grmlju. A isti pristup vrijedi i na bilo kojoj drugoj mapi. Nebitno dal je riječ o mraku, šumi, prozorima, grmlju, dimu... IRNV ti jednostavno omogućava da vidiš ono što inače nemaš skoro nikakve šanse vidjeti.

A ja se ravnam logikom ak netko može tako vidjeti mene, hoću i ja vidjeti njega. Pošteno? Baš me briga. Koristim ono što mi je ponuđeno.

skank666 kaže...

ja ga ni jednom nisam stavio... 60% igraca ga koristi non stop a ostali ga nemaju.. da nije toliko mocan nebi ga toliko ljudi koristilo, ne svidja mi se sto postoji "dobitna kombinacija"...

Baš to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 15:50 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Slightly decreased kod njih znaci kao kod G3A3 kada su smanjili damage sa 34 na 30 (gdje je max damage za puske bio bas  34-ne brojim sniper gunove u to) .. bolje da napisu samo decreased...

Oruzje koje je losije po svim karakteristikama osim po damage-u od ostalih oruzja oni mu i to oduzmu ;)

Za helije i avione ne znam, jel ih uglavnom ne koristim-tj prepustam iskusnijima.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Za sve koji imaju Sound Loop probleme neka probaju ovaj korak:

Go to Control Panel -> Classic View -> Sound -> Recording Tab -> Right click on the list -> Display disabled devices.
The StereoMix icon shall be displayed in the list. Click on it.
In the window that opens up (Device usage) select "Use device"

Kada ste to napravili možete staviti StereoMix kao Default device.

Sad sam maloprije pričao s likom na Live Supportu pa mi je ovo preporučio ako ste već sve opcije ispucali.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 16:09 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 3
Vec jedno trideset opcija sam ispuco, nema sta nisam napravio, idem sad i to probat! hvala!

Ako ne bude i to radilo, sutra kupujem usb zvucnu karticu zato sto se punkbuster i realtek kolju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

Naravno da irnv smeta je ko god igra s tim smećem samo gleda na k/D.Da ne govorim da 80% mojih smrti je upravo od takvih IRNV-ovaca koji samo trče okolo i uništavaju igru.

I da spomenem da je rush mod totalno uništen baš zbog toga što svi koriste irnv ali neće još dugo jer kad ga nerfaju nema više chuck norris NOBOVA....

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Go to Control Panel -> Classic View -> Sound -> Recording Tab -> Right click on the list -> Display disabled devices.

Sad sam maloprije pričao s likom na Live Supportu pa mi je ovo preporučio ako ste već sve opcije ispucali.

Kako točno izgleda taj sound loop kod tebe?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajd ako je neko od volje i nije isto kao i ja do sad probao, nek se javi da zaigramo pol sata-sat co-op da otključamo par oružja.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Kako točno izgleda taj sound loop kod tebe?

Napravi brrrrrr oko 5 sekundi i slika se zamrzne i moram ugasti pa ponovno upaliti računalo jer Windowsi ne reagiraju.

EDTI: nakon što sam to podesio, nakon dugo vremena sam završio s igrom bez da mi se crashala igra, inače bi mi se nakon 15 minuta rušilo.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 17:26 (Dodinho).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice