Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Kill Frenzy kaže...

zašto treba 8 igrača da bi mogli igrat...argh{#}

da se domi i ekipa nebi mogli boostati :D

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

da se domi i ekipa nebi mogli boostati :D

Došao danny i popravio stvar :D

www.key-storm.com
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Kad bi covjek sudio ovu igru po sljedecem videu, vjerojatno bi sam sebi rekao da je upravo vidio najdebilniju igru u povjesti FPS sutera vojne tematike. 

Switching to arcade mode {#}:

Meni daleko gluplja stvar u tom videu je činjenica da dvojica engija sjede na putničkim mjestima i popravljaju heli u zraku a ne preslabi stingeri. Da nema tog popravljanja ne bi bilo ni takvih videa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 11:10 (ZC_Someone).
16 godina
Battlefield 3

Uopće ne mogu dugo igrat jer me boli glava od  odbljeska svega i svačeg. Sve blješti za pop*zdit

Jel se to server srušio "game session on server was removed"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 11:27 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pao server.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ureknuli su ga imenom "BUG..."  {#}

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte ljudi punite server neću sam igrati.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znači odlučili su avione napraviti beskorisnima? Guba.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
neaktivan
Jel to Danny naučio novu riječ guba ili mi se čini? Kada se otključava MP7?
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Najbrža jedinica na mapi nije beskorisna. Stingeri su ionako beskorisni od zadnje zakrpe.

14 godina
Battlefield 3

Moze brzo pitanje, posto mi se neda prelistavat 700 stranica jer sam se tek danas ukljucio, na kojem vi serveru igrate? xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 12:18 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Hrpa ne-pilota njubova dreči nešto po internetu i DICE ih posluša, još će nerfati sve osim snipera, pa će svi samo kampati...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Najbrža jedinica na mapi nije beskorisna. Stingeri su ionako beskorisni od zadnje zakrpe.

Bit će beskorisna od idućeg patcha.
Smanjili su snagu glavnog topa, nerfali air radar, povećali vrijeme koje treba flairovima da se uloadaju, pojačali stingere itd.

16 godina
odjavljen

Cmizdrila dječica i za IRNV pa je sad neupotrebljivo govno. Na kraju će igru pretvoriti u anti-realističnu arkadu gdje je sve izbalansirano na način da je sve isto i igra će postati Call of Duty.

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Moze brzo pitanje, posto mi se neda prelistavat 700 stranica jer sam se tek danas ukljucio, na kojem vi serveru igrate? xD

Na BUG serveru.

LINK

Kalko1212 ingame
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Bit će beskorisna od idućeg patcha.
Smanjili su snagu glavnog topa, nerfali air radar, povećali vrijeme koje treba flairovima da se uloadaju, pojačali stingere itd.

Da, gluposti. Glavni top na F/A-18 i treba biti slab - to je top za druge avione (za koje je dovoljan), ne za tenkove. S druge strane, top na A-10 je smijurija, jer je to top koji kroz tenk, zgradu i bunker prolazi kao nož kroz maslo. Flareovi su već i sada spori, a stingeri su bili smiješno slabi i apsolutno smiješni i prije i nakon nerfa, a vjerujem da će biti i tada - stinger pojede helikopter za doručak.

14 godina
Battlefield 3

to je do igraca, koji stalno salju feedback i traze stalno da se nesto mijenja, i dice to kao kroz patcheve mjenja .

bilo bi dobro kad bi ubacili par mapa iz bc2, samo za rush mode, npr arica arbour, port valdez, atacama desert

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Već ima previše AA oružja, na caspian border na CQ imaju stacionarni AA, AA vozilo , helije koje je preteško srušit jet-om, i hrpu pješadije sa stingerima

još jedino mogu srušit onog kamikazu pirata

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dođe mi da palčem. Dođem na BUG server hrpa chatera sa hakovima, dođem na 10 drugih servera ista priča i još serveri laggaju.{#}{#}{#}{#}{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

....treci sam u redu za ulaz na server...dobro cekam ja....dođem na red i ulazim u server--- crni ekran stoji =crashala se igra...reko ok idem ponovo....

2. u redu....ulazim....error (1)....ok idemo treći put...opet sam treći u redu......BAM-- you were disconnected from EA Online.....ok idemo 4. put------server is changing map retrying in 10 seconds....

ovo je za popi****......

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na pocetku su jos bjezali cim te vide da vadis stingera, sad kad su vozaci helija skuzili da im nemozes nista, ne da ne bjeze nego ako te vide jos se obrusavaju bez pardona.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako sve te porbleme ne poprave na patchu. Onda pišem pismo djedu mrazu da želim da DICE popravi sve te probleme ili oću nove windowse, RAME i zvučnu.

A inače paš sam reko da želim BUG pretplatu.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Da, gluposti. Glavni top na F/A-18 i treba biti slab - to je top za druge avione (za koje je dovoljan), ne za tenkove. S druge strane, top na A-10 je smijurija, jer je to top koji kroz tenk, zgradu i bunker prolazi kao nož kroz maslo. Flareovi su već i sada spori, a stingeri su bili smiješno slabi i apsolutno smiješni i prije i nakon nerfa, a vjerujem da će biti i tada - stinger pojede helikopter za doručak.

Flerovi BTW ne mogu zastiti ni jednu postojecu letjelicu od Stingera. Naime Stinger koristi autonomni sustav navodjenja na cilj koji ne moze omesti ni jedna protumjera, ali moze jako dobar manevar.

" The Stinger is a lightweight, fire-and-forget, two-color, short-range air defense missile designed for maximum lethality and survivability. The advanced passive, two-color infrared/ultraviolet (IR/UV) detector and advanced algorithms optimize target acquisition and ensure effectiveness against all known countermeasures. Stinger has embedded software to handle all known threats. In addition, the seeker combined with proportional navigation guidance enables the missile to acquire, track and engage targets at any aspec."

Brutal Truth \m/
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

....treci sam u redu za ulaz na server...dobro cekam ja....dođem na red i ulazim u server--- crni ekran stoji =crashala se igra...reko ok idem ponovo....

2. u redu....ulazim....error (1)....ok idemo treći put...opet sam treći u redu......BAM-- you were disconnected from EA Online.....ok idemo 4. put------server is changing map retrying in 10 seconds....

ovo je za popi****......

i nisu mogli staviti in game browser, da im se ne desavaju ove stvari, ovako imaju problema sa battlelogom, i dok ga poprave, izaci ce i novi battlefield serijal

nemam nista protiv battleloga, svidja mi se, al brate, mogli su staviti i da ulazim preko njega na neki server i da u igrici isto ima server browser, a ne ovako udjem u neki server, gdje su igraci gloopi il ima cheatera, ja moram opet izlaziti, i dok udjem treba 10 min, prvo da prodju ovi problemi, a zatim dok se loada mapa, ebem ga ja, ko koga ovde sad yebe,

sto jednostavno kad moze komplikovano

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
Indestructible kaže...

i nisu mogli staviti in game browser, da im se ne desavaju ove stvari, ovako imaju problema sa battlelogom, i dok ga poprave, izaci ce i novi battlefield serijal

nemam nista protiv battleloga, svidja mi se, al brate, mogli su staviti i da ulazim preko njega na neki server i da u igrici isto ima server browser, a ne ovako udjem u neki server, gdje su igraci gloopi il ima cheatera, ja moram opet izlaziti, i dok udjem treba 10 min, prvo da prodju ovi problemi, a zatim dok se loada mapa, ebem ga ja, ko koga ovde sad yebe,

sto jednostavno kad moze komplikovano

"Što jednostavno kad može komplicirano" a ti bi još najmanje jedan browser...lol

16 godina
Kill Frenzy kaže...

"Što jednostavno kad može komplicirano" a ti bi još najmanje jedan browser...lol

To je najmanji problem. Iritantno je da svaki puta kada želim na drugi server gasim igru pa po web browseru blejim i ponovno ulazim u igru.

Ako ništa, mogli su barem postaviti vidljivu listu favorite servera u igri da se možeš prebacit na drugi server bez zajebancije

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pa kolko sam skuzio glavni top ce bit sad jaci na avionima,pogotovo sa skidanje helija tak da su zapravo pojacali avione.

x3Cks
17 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dođe mi da palčem. Dođem na BUG server hrpa chatera sa hakovima, dođem na 10 drugih servera ista priča i još serveri laggaju.{#}{#}{#}{#}{#}

Ili da naučiš igrati. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:19 (TriP).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
kach kaže...
Danny_HR kaže...

Pa kolko sam skuzio glavni top ce bit sad jaci na avionima,pogotovo sa skidanje helija tak da su zapravo pojacali avione.

Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles.
Reduced the effectiveness of Beam Scanning for Jets.

Increased the power of Stingers against Jets.

Flares reload times for Jets and Helicopter Gunners have been increased.

Ne bih rekao da su jači.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice