Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mozda su dali baki od 80 godina da se malo okusa u igri, ili bratu od 7 i pol, nikad neznas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Havoc te možda lockao navođenom raketom, a i 5 metara je dosta visoko. Iz mog iskustva, moraš biti tik do zemlje, dakle metar-dva.

Lockao me s AA raketama jer su poletjele dvije rakete prema meni. Navođenu možeš ispucati samo jednu, bar koliko ja znam.

Uglavnom ako je tako kako kažeš onda je to, imho, više manje beskorisna stvar. Letjeti tako nisko pri većim brzinama je dosta teško. Ili zapneš u nešto ili te pogode s nečim što te zanese i zakuca u zemlju. A letjeti sporo znači da će te srediti salva Hydra/gunner/tenk/IFV/RPG...

Ak to baš moraju uključiti u igru trebali bi to nekako tweekat. No što se mene tiče može ostati i ovako kako je sad, mogu i bez toga.

Rađe neka poprave bugove zbog kojih te igra ubije ili ti uništi helikopter. Ono za Demavan Peak znam već dosta dugo, a baš sam neki dan dobio dva puta suicide dok sam letio na kanalima blizu broda kod B zastave. Za drugi put sam 100% siguran da nisam u ništa zapeo a heli mi je odjednom eksplodirao bez ikakvog zvuka udarca ili prevrtanja.

Doxy_CRO kaže...
...

S lvl 30+ nisu NEWB/NOOB više, kaj ne?

Nisu newb-ovi ali mogu biti n00b-ovi. :)

Newb je totalni početnik koji se trudi postati bolji. A n00b može biti i netko tko ima 1000h igre pa svejedno ne zna igrati ili se jednostavno (namjerno) ponaša ko kreten.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 0:42 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen

Da, jedna samo. - Pa, dosta je riskantno letjeti tako nisko, ali može se. Avionom je prilično gadno, ali se možeš uvježbati da to obaviš. Heli je lakše jer je sporiji. Najveći je problem lag koji je sigurna karta za smrtni ishod niskog leta.

15 godina
Battlefield 3

Nakon stavljanja 64bit winsa i novih 8 gb rama kao što sam već rekao dojam je sljedeći.

Naravno niti jedan jedini frejm nisam dobio(niti sam očekivao) ali....igra ide fluidnije i na boljim postavkama nego prije.Prije mi se događalo da svako tolko igra zašteka,trzne(npr pri naglom pokretu miša) a sada toga nema.Sve je definitivno puno fluidnije iako je fps ostao isti tj nije se popeo ali nema više frame dropova,micro stutteringa(a to je ono bitno).Osjeti se dok recimo trčim da sve nekako ide glađe i gušt je sada igrat. Igrao sam do sada definitivno meni od prije najzahtjevniju mapu a to je kharg island CQ.

na slici se vide postavke i taskmanager(Dedaa).Prijašnje postavke su bile iste samo je tamo gdje je hbao bilo off,aa post je bio off i AF je bio x2

Edit:zaboravih.Alt tab-ing je sada perfektan.Igra se spusti u trenu(meni osobno jako bitno jer treba pročitat šta ima na forumu dok se mapa učitava :D)

Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 will have a scheduled down time on Nov 22 between 07:00-09:00 AM UTC, during which you will not be able to play the game.

PATCH NOTES
Selected improvements in the Nov 22 Battlefield 3 client-side update

A full list of changes is available on the Battlelog
• General performance and loading time improvements
• "Black Screen" fix for an issue occurring on some PC configurations
• Stereo and rendering support for Nvidia and AMD graphics cards
• Fixed several crashes that occurred when joining multiplayer and co-op sessions
• Fixed a problem with high speed mouse movement (aka "negative mouse acceleration"
• You should no longer be able to damage a friendly vehicle when sitting in an open position
• Grenades now drop to ground if you get killed while attempting to throw it (dangerous in Hardcore mode!)
• You should no longer spawn too close to enemies in TDM, SQDM, or Conquest
• A large number of damage and range tweaks on a number of weapons to fine-tune overall balance in the game
• Added round duration and ticket summary at End of Round screen
• Fixed a problem regarding key bindings while playing
• Significant changes to the Join Squad interface, detailed at the bottom of this post

Selected improvements in the Nov 22 Battlefield 3 PC server-side update highlights
• EOD Bot exploit fix
• Several crash fixes
• Anti-stat padding measures taken, disallowing ranked servers to run obscure settings
• Improved team kill kick configuration
• Support for unranked servers. Unranked servers do not report players' scores to Battlelog, but server administrators can freely control all settings

Newly added Battlelog functionality – Share your stats

• Ability to share your Profile and Stats pages to Facebook, Google+, and Twitter
• User Profile and Stats pages on Battlelog can now be accessed without being signed in to Battlelog if you know a user's URL
• Single sign on from Battlelog to Origin. If you're not logged in to Origin and join a game server, Battlelog will automatically sign you in to Origin in the background and join the game server

Quick notes on Squad changes in the Nov 22 update

• Removed FIND ME A SQUAD option
• Allow players to join empty Squads alone, thus having 1/4 squad members
• Change order of options to LEAVE SQUAD, INV A FRIEND, SWITCH TEAM
• Disable Privacy flag when 1 man squad
• Reset Privacy flag from Private to Public when squad drops to 1 player
• All occupied Squads will now show up colored blue on the Squad Selection screen
• Players who choose not to join squads will also show up as Blue in the "Not in a Squad” line
• Squads that are currently empty will display as white -- if you wish to join an empty Squad, you can choose the first one marked with white text

A detailed look at Squad refinements

Today's PC client patch features numerous tweaks to Squad functionality and is part of our ongoing efforts to make it easier to play with friends and Platoon mates. These changes will also be implemented for consoles when we release the PlayStation 3 and Xbox 360 updates shortly. Stay tuned for the exact date of the console updates.

First, we need to look at how joining with Squads and Platoons affects the balance of teams. Initially, servers are commanded to equal out each side, so joining with friends can impact that balance while joining with Platoons further hinders this. As a result we have made some adjustments to the in-game Squad management screen.

After the patch is applied to consoles (in the near future) you will be able to join Squads by cycling through the list and selecting which Squad you wish to join.

That's it for this latest set of updates. Let us know what you think of the changes in the Battlelog forums. Thanks for playing, and see you on the battlefield!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 8:21 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Nakon stavljanja 64bit winsa i novih 8 gb rama kao što sam već rekao dojam je sljedeći.

Naravno niti jedan jedini frejm nisam dobio(niti sam očekivao) ali....igra ide fluidnije i na boljim postavkama nego prije.Prije mi se događalo da svako tolko igra zašteka,trzne(npr pri naglom pokretu miša) a sada toga nema.Sve je definitivno puno fluidnije iako je fps ostao isti tj nije se popeo ali nema više frame dropova,micro stutteringa(a to je ono bitno).Osjeti se dok recimo trčim da sve nekako ide glađe i gušt je sada igrat. Igrao sam do sada definitivno meni od prije najzahtjevniju mapu a to je kharg island CQ.

na slici se vide postavke i taskmanager(Dedaa).Prijašnje postavke su bile iste samo je tamo gdje je hbao bilo off,aa post je bio off i AF je bio x2

Edit:zaboravih.Alt tab-ing je sada perfektan.Igra se spusti u trenu(meni osobno jako bitno jer treba pročitat šta ima na forumu dok se mapa učitava :D)

da stavis 32 gb ddr.a ne bi dobio ni jedan fps, ako te zanima zasto imas mocni google pa uci sto utjece na fps u igrama i koja je razlika izmedju ddr3 i ddr5 koji se nalazi na gpu.u :)

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Battlefield 3 will have a scheduled down time on Nov 22 between 07:00-09:00 AM UTC, during which you will not be able to play the game.

PATCH NOTES
Selected improvements in the Nov 22 Battlefield 3 client-side update

...
You should no longer spawn too close to enemies in TDM, SQDM, or Conquest
...

Najvažnija promjena po meni. Malo šta je iritantnije od smrti u trenutku spawna. Nadam se da će ovaj patch pomoći vama koji imate konstantne probleme sa stabilnošću igre.

Napišite prve dojmove vi koji možete igrati.

KILL! Have no fear!
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, jedna samo. - Pa, dosta je riskantno letjeti tako nisko, ali može se. Avionom je prilično gadno, ali se možeš uvježbati da to obaviš. Heli je lakše jer je sporiji. Najveći je problem lag koji je sigurna karta za smrtni ishod niskog leta.

Avionom letim valjda na svega par metara, non stop to radim i to je vjerojatno najbolji način za pobjeć lockanju, uz sveprisutni bejsrejp da se protivnik ni ne digne u zrak. {#}

Velike su šanse, kad letiš nisko, da će raketa čak i ako te prati pogoditi u neko drvo, kamen ili nešto. Samo kad si skroz nisko. Na Kharg Islandu znam nekad letit tako da mi je voda iznad krila. Bez zezancije, ne potoneš dok god ti nisi pod vodom. :) Tak da to treba eksplojtat. ;-)

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
Battlefield 3

Treba docekat 10h al eto naso sam priliku da odigram bc2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Sve lijepo za patch notes, ali: gdje je Commo Rose update?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 9:02 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

:)

4 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 3
Meni je lista squadova u bc2 bila perfektna,sve igrače vidiš i njihove levele.spawn point patch toplo pozdravljam.bazzar alley je smiješno.free dogtags.
Cpt_LIAR
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Avionom letim valjda na svega par metara, non stop to radim i to je vjerojatno najbolji način za pobjeć lockanju, uz sveprisutni bejsrejp da se protivnik ni ne digne u zrak. {#}

Velike su šanse, kad letiš nisko, da će raketa čak i ako te prati pogoditi u neko drvo, kamen ili nešto. Samo kad si skroz nisko. Na Kharg Islandu znam nekad letit tako da mi je voda iznad krila. Bez zezancije, ne potoneš dok god ti nisi pod vodom. :) Tak da to treba eksplojtat. ;-)

Da, al' ako te poškaklje lag, warpaš se u prvo brdo. Valjda su to popravili u novoj zakrpi. Inače, na Kharg Islandu je more, a ne voda. {#}

17 godina
Battlefield 3

Ajde vi koji niste na poslu, tj. u mogućnosti da igrate, javite je'l bolje nakon patch-a ili još gore...

Tj. da li se moraju patchati i serveri, odmah sad kad su klijenti patchani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema ni jednog bug servera, omg panika xD

Da, mislim da se moraju patchat serveri, bar je tak u vecini igara

Zduna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, al' ako te poškaklje lag, warpaš se u prvo brdo. Valjda su to popravili u novoj zakrpi. Inače, na Kharg Islandu je more, a ne voda. {#}

More je voda, ma šta vi Dalmoši govorili o tome. I uvijek će biti. {#}

---

Proces patchiranja servera je u tijeku. Javim tu kad bude gotov.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:11 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

još 25%!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

isto ko sto je snijeg - kisa..  :/ ti kontinentalcu 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
TomoR kaže...

Ajde vi koji niste na poslu, tj. u mogućnosti da igrate, javite je'l bolje nakon patch-a ili još gore...

Tako je. Nek jave!

Btw, blago onima koji se na poslu smiju (i mogu) igrat :(

I jedno prilicno vazno pitanje... kako ce patch djelovati na RU verzije prebacene na engleski?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Tako je. Nek jave!

Btw, blago onima koji se na poslu smiju (i mogu) igrat :(

I jedno prilicno vazno pitanje... kako ce patch djelovati na RU verzije prebacene na engleski?

Hmm, moja ruska verzija se instalirala ko engleska, pa se nadam da će mi ispravno patchat... Javim navečer...

Inače, evo kompletna patch update release lista:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775415378344/

Naravno, moj omiljeni SCAR-H su morali oslabiti...

17 godina
neaktivan
Evo, server je spreman pa bi bilo lijepo da mi pomognete napuniti ga. :)
13 godina
protjeran
Battlefield 3

"Reduced the damage from FIM-92 and SA-18 IGLA missiles against aircraft."

Jel se to oni šale ili kaj?????

1 1 hvala 0
15 godina
TheMrCro123 kaže...

:)

zašto meni kad kliknem check for update pise da  je igra up to date i ne skida mi nista?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

onak i ovak od 3 metka iz toga

uspije pogodit 1

ovak će nemoguče bit srušit avion

13 godina
TomoR kaže...

Hmm, moja ruska verzija se instalirala ko engleska, pa se nadam da će mi ispravno patchat... Javim navečer...

Inače, evo kompletna patch update release lista:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775415378344/

Naravno, moj omiljeni SCAR-H su morali oslabiti...

"Instalirala ko engleska"? Kako to mislis? Tj, kako se to dogodilo :)

A sto se tice SCAR-H, sumnjao si da to nece napraviti s jakim oruzjima? ;)

Btw, odlican fix, ali smijesno zvuci:

"You should now get a better error message when being disconnected via Battlelog"

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
neaktivan

Možda zato jer ti je igra up to date

13 godina
neaktivan

UŽAS, UUŽASSSSSSSSSSSS
ovo nije moguće, dosad rijetko kad problem a sada se smzava. Nek se lagano oni napuše.......

15 godina
andrej555 kaže...

Možda zato jer ti je igra up to date

misliš da ju je origin automatski updejtao? mislim bio je pc upaljen preko noci, ja sam tek sad sia

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Nakon patcha mi se poslje loadinga pojavi samo crni ekran i ne radi igra, prije nisam imao taj problem. Zna neko možda kako to rješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

i dalje onaj problem sa disconnectanjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice