Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

I tako ja odradim benchmark sa frapsom na svojoj vjernoj staroj mašini, rush na grand bazaar 24 igrača, sve na high.. Rezultati se čine normalni min 22, max 79, avg 51.. 

Ali imam jedan poveći problem s igrom. Kad igram duže vrijeme, recimo 2. mapa za redom - igra mi se počne zamrzavati na 2-3 sekunde.. Onako bezbrižno trčkaram na 40-50fps i odjednom kao da mi se zamrzne igra, zvuk počne loopat i potrošnja grafe padne na 0%, tako bude par sekundi i onda se odmrzne.. Ne bi bio problem da se pojavi jednom u mapi, ali mi se to događa u prosjeku svakih 10-15 sekundi (pogotovo na većim conquest mapama)

Da napomenem, kad tek uđem i počnem igrat sve bude relativno okej,  ne pojavljuje se to smrzavanje. Al ponekad brate mili dođe mi da propucam monitor šakom koliko me naživcira. Jel ima netko nekakvo rješenje? Jel se događa i drugima? Možda problem sa dual core procesorom? Ili je to onaj famozni memory leak..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam isti problem ko ti iako otkada sam ugasio motion blur i u sound properties promijenio frekvenciju sa 48000Hz na 44100Hz 24 bita vise se ne dogada.

Takoder sam u ati tray tools stavio pod advanced tweaks multithreading support na 2.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...

Probaj stavit nick: butcher u originu. Nema sanse stari moj. I kaj buš drugo stavio? Butcher123 ili Butcher_HR

Po meni je većina ljudi koristila _cro ili _hr nastavak zbog tog jer je većina nickova odavno zauzeta(čistih)

A i što fali ako se ja ponosim što sam Hrvat?

Pa ako se ponosiš, stavi lijepo mesar ili koljac{#}

Nego...imam inače malo vremena za igranje i ne smetaju me njubovi, nisam ni sam nekakav mega-igrač, ali nerijetko me živcira da ekipa nije u stanju stisnuti jednu tipku kako bi označili protivnika.

Niti vas košta nešto, niti vam utječe na borbu...štoviše, ja ih tagiram i kad se već napucavam s njima..ak crknem, bude ga netko drugi dokrajčio.

Toliko spotam ekipu da kada odem na MW3 skoro pola sata greškom bacam fleševe, jer mi ostane taj "tik" iz bf3 {#}

16 godina
Battlefield 3

ne znam koji je danas qrac, možda sam ovih dana previše hvalio igru da mi dobro radi, od ujutro stalno neki random crashevi , sranje živo 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Probao sam i ja sada smanjiti frekvenciju zvuka, stavio sam u nVidia control panel Threaded optimization na on (valjda je to ekvivalent tome što ste vi naveli), ugasio motion blur.. I još uvijek se pojavljuje.. Stvarno nemam više volje igrat igru zbog toga. BC2 je ionako daleko bolji, a i tamo se takva sranja ne događaju. Mislim da se radi o memory leaku, jer 5 minuta sve bude savršeno, a onda užas.

16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Probao sam i ja sada smanjiti frekvenciju zvuka, stavio sam u nVidia control panel Threaded optimization na on (valjda je to ekvivalent tome što ste vi naveli), ugasio motion blur.. I još uvijek se pojavljuje.. Stvarno nemam više volje igrat igru zbog toga. BC2 je ionako daleko bolji, a i tamo se takva sranja ne događaju. Mislim da se radi o memory leaku, jer 5 minuta sve bude savršeno, a onda užas.

Pricekaj patch ovaj tjedan, pa vidi.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Tamo su se ista sranja dogadjala dok je nisu sredili kroz pactheve.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 15:55 (Y2K2).
15 godina
dedaa kaže...
buljo781 kaže...

Pricekaj patch ovaj tjedan, pa vidi.

gdje si pročitao da će patch ovaj tjedan?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
bik kaže...

ne znam koji je danas qrac, možda sam ovih dana previše hvalio igru da mi dobro radi, od ujutro stalno neki random crashevi , sranje živo 

Haha,vidiš meni od dnas nema random crasheva,ko bi ga znao više

14 godina
neaktivan
BDS kaže...
etnes kaže...
MatijaCH kaže...

kolki je vas "Longest Headshot"?? :D

Moj je 400m i ponosim se sobom  {#}

781m ... odmah nakon tog ispaljenog metka slijedio je drugi hs sa 769m

u principu sto ti je dalji "longest headshot" to si veci noob...beskoristan za squad i tim.

ma znamm ... al nakon 100 rundi neprestane akcije, jednostavno sam se umorio i želio otić malo planinarit i uzeti si mira {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Novi sustav- assignments (kontam si da je to preuzeto iz BF heroes :) )

http://battlefieldo.com/back-to-karkand-assignments-explained/

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Y2K2 kaže...

Tamo su se ista sranja dogadjala dok je nisu sredili kroz pactheve.

Bitno je da se sada ne događaju. Jel još netko smatra BC2 jednostavno zabavnijom igrom?

16 godina
Battlefield 3

daj mi ljudi pomogajte.

pokusavam reinstalirat B3

sve sam obrisao cak i Origin

B3 je bio instaliran na HDD-u pa ga sad pokusavam instalirati na SDD

al svaki put kad ga ponovno idem instalirat ili skidat preko Origina, on mi napravi direktorij na HDD-u i tamo ga instalira

(a pita  me di da instalira igru, po defoltu je na SSD-u di je instaliran i Origin). Cak i pise C:\Program Files (x86)\Origin Games. Ali ipak mi instailra na E: tj na mjesto di je bio prije instaliran.

sad sam cak iskopcao HDD i pokusavam instalirat al ne sad  pise: Windows prevented the application from ceratin a download directory.

Please accept the UAC prompt to begin downloading the game!?

UAC mi je inace disabled

osim sto mi se crasha svakih par minuta sad ga jos i nemogu ni instalirat di hocu.

im li ko kakvu ideju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

daj mi ljudi pomogajte.

al svaki put kad ga ponovno idem instalirat ili skidat preko Origina, on mi napravi direktorij na HDD-u i tamo ga instalira

(a pita  me di da instalira igru, po defoltu je na SSD-u di je instaliran i Origin). Cak i pise C:\Program Files (x86)\Origin Games. Ali ipak mi instailra na E: tj na mjesto di je bio prije instaliran.

sad sam cak iskopcao HDD i pokusavam instalirat al ne sad  pise: Windows prevented the application from ceratin a download directory.

UAC mi je inace disabled

osim sto mi se crasha svakih par minuta sad ga jos i nemogu ni instalirat di hocu.

im li ko kakvu ideju ?

Glupo pitanje znam,ali da li ti je u origin namjesteno gje da skida/instalira igru pod settings (takodjer mozda ostaviti da save-a install fajlove) ?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

-- nakon odigrane multiplayer partije u 95% zablokira, samo stoji screen sa onim bijelim dimom, i ubrzo piše ''Battlefield 3 has stopped working'' - ovo potpuno uništi gameplay, ulazim u random servere na pola partija

-- često u samoj multiplayer partiji izbaci sa ''Battlefield 3 has stopped working''

-- single player ne radi uopće, prođe uvodna špica ali do početka misija nikako - ''Battlefield 3 has stopped working''

------- errr, šta bi i za ovo mogla biti odgovorna integrirana RealTek zvučna kartica? da to pokušam ''podesiti'' iako mi je zvuk okej (jedino valjda šta je okej; kada uspijem pokrenuti igru tj:)

NAJBIZARNIJE mi je da tu ima ideja da se kupuju nove komponente samo za BF3; mislim di smo stvarno došli; igre bi se morale raditi za platforme i prilagođavati hardwareu i softwareu a ne obrnuto. OMFGGGGGGG !

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Pješčani, mislin da si krivo shvatio, i mene zanima tko je započeo trend sa _HR i _CRO dodacima na nickove.

Čisto mi je zanimljivo saznati kad se to pojavilo jer osim BC2 (UT,CS,HL1 se više i ne sjećam,BF nisam igrao) nisam

viđao te oznake koliko pamtim.

Onako, nije loša stvar al mi isto tako nije ni jasna, kao da imaš zakucane tablice od auta na kraju nicka

i zagarantirano upadaš u hebade sa srbima i slovencima {#}

Alo, baja ja sam to koristio još od UT (2000), Quake, BF2,.... i starijih igra zašto: stavio bih samo (LuX) ali nemogu jer je zauzeto ili mi je kratak nick (pa stavljam ovo: LuX_CRO ili LuX_CROATIA) jel dovoljno jasno

stavljam to jer lako za zapamtiti, a ne da bude neki divlji nick

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jasno šefe.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Calinjos kaže...
ivanec kaže...

daj mi ljudi pomogajte.

UAC mi je inace disabled

im li ko kakvu ideju ?

Glupo pitanje znam,ali da li ti je u origin namjesteno gje da skida/instalira igru pod settings (takodjer mozda ostaviti da save-a install fajlove) ?

je sve je namjesteno, al velim on istalira na E:  a ne na C: -kao sto pise

15 godina
neaktivan
drahic kaže...
roko121roko kaže...
drahic kaže...
dreammaker kaže...
drahic kaže...
(...)

Javi kad ces igrat,pa da zajedno odigramo koju,pa da vidis/mo kako tko na koji nacin igra.

ako imas TS3,jos bolje,radi bolje komunikacije. Dam ti ip pa dodi na moj ts.

Neki dan je nas 8 bilo na tsu i popunili smo 2 squada. Mislim da je sa 32 igraca bio server. Masakar smo napravili. Samo radi komunikacije.

jer ovako dabe meni dok ja njemu napisem ista u chat i molim boga da cita chat.

Da, prilično sam siguran da znam na koji način ja igram. I prilično sam siguran da znam da je komunikacija bitna (dovoljno je da kažem da igram Project Reality). I prilično sam siguran da, ako staviš komentar tipa "unatoč shitty ekipe sam bio prvi i imao 18-8" budi sumnje u nečiju koncentraciju na timski rad...

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad sam malo MW3 probao,zabavno je malo za promjenu ali kad malo stanes i usporedis te dvije igre...boze dragi koliko je BF3 naprijed,te se dvije igre nebi trebale ni usporedjivat,MW3 je igrica a BF3 igra ali opet za promjenu i malo napucavanja je ok

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

je sve je namjesteno, al velim on istalira na E:  a ne na C: -kao sto pise

znam taj problem... registry... nakon što deinstaliraš, moraš očistit registry. s nekim registry cleaner-om koji nađeš. i tek onda će ti dat da staviš kamo treba.

16 godina

probal sam i to s CCleaner-om

kaos

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako može netko pomoći u vezi singla. Ona misija kad skačeš iz vlaka i prebacuješ se na drugi vagon,kako upasti u taj drugi vagon,jer nemogu ništa napraviti i onda eksplodira vagon iz kojeg skačem! Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Cenci kaže...

Ako može netko pomoći u vezi singla. Ona misija kad skačeš iz vlaka i prebacuješ se na drugi vagon,kako upasti u taj drugi vagon,jer nemogu ništa napraviti i onda eksplodira vagon iz kojeg skačem! Hvala

Siluj SPACE (ako se ne varam) - tap tap tap tap tap

14 godina
Battlefield 3

Vi koji imate problema sa krešanjem najčešće je problem sa Realterk driverima.

Odnosno BF3 ima neke probleme gdje igra dosta zvukova odjednom ili nešto.

Čak ako slušate mjuzu na youtube ili neki program zna vam krešati (testirao sam).

Ja sam sredio problem sa deletanjem realtek drivera, sa driver sweeper sve počistio. I onda sa stranice svoje(vaše) matične skinuo najnovije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja uopce nemam zvucnu jer je iskljucena u biosu,nego koristim usb razer megalodon pa mi se svejedno nekad srusi "bf3.exe has stopped responding"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Cenci kaže...

Siluj SPACE (ako se ne varam) - tap tap tap tap tap

tako je

17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

probal sam i to s CCleaner-om

kaos

Hmm bas sam kotnao napisati da je to sigurno do registry... probaj sa Revo unistaller (free) ili Iobit unistaller (bio je program tjedna na bug-u), ja ga koristim,nakon deisntalacije imas "poweerfull scan"...ili rucno traziti u registriju tocan naziv foldera gdje se igra instalira...

http://www.bug.hr/program/iobit-uninstaller-20/95601.aspx

16 godina

he he

kaos

fala na trudu

sve sto brisem, brisem s Revo unistaller

ma kaos

stvarno kaos

sad instaliram na HDD ponovno

ako ikad neđem rijesenje javim

hehehehe kaos

14 godina
roko121roko kaže...
drahic kaže...
roko121roko kaže...
drahic kaže...
dreammaker kaže...
drahic kaže...
(...)

Javi kad ces igrat,pa da zajedno odigramo koju,pa da vidis/mo kako tko na koji nacin igra.

ako imas TS3,jos bolje,radi bolje komunikacije. Dam ti ip pa dodi na moj ts.

Neki dan je nas 8 bilo na tsu i popunili smo 2 squada. Mislim da je sa 32 igraca bio server. Masakar smo napravili. Samo radi komunikacije.

jer ovako dabe meni dok ja njemu napisem ista u chat i molim boga da cita chat.

Da, prilično sam siguran da znam na koji način ja igram. I prilično sam siguran da znam da je komunikacija bitna (dovoljno je da kažem da igram Project Reality). I prilično sam siguran da, ako staviš komentar tipa "unatoč shitty ekipe sam bio prvi i imao 18-8" budi sumnje u nečiju koncentraciju na timski rad...

Jel tebi ¨prilicno postapalica¨? :P

Pa,da- Imao sam shitty ekipu s kojom nista nisam mogao. I unatoc tome da sam SAM radio vecinu stvari dobro je da sam imao 18-8-

Osvrnuo sam se na to da sam imao dobru ekipu da bi rezultati bili bolji.

Kao sto rekoh,ako imas TS3,javi da ti posaljem ip pa da igramo. Ima nas tu jos ekipe koja aktivno igra.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice