- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto nemaš nikakav sway na snajperu?
kolki je vas "Longest Headshot"?? :D
Moj je 400m i ponosim se sobom
781m ... odmah nakon tog ispaljenog metka slijedio je drugi hs sa 769m
Sada na bugovom serveru sam imao najnesposobniju ekipu ikada.
ja neznam dal su oni odavde ili nisu ali to je bio ocaj. Rush onaj jos kolko tolko ali ovi N. canals.
katastrofa
Sad znaš kako je drugima dok igraju s tobom u teamu. Tvoji ginu a ti planinariš sa snajperom.
Kharg island je mapa koji mi najviše šteka,zapinje.Bemti. I caspian je tu negdje :D
Kharg island je mapa koji mi najviše šteka,zapinje.Bemti. I caspian je tu negdje :D
ja igram na high postavkama na 1680x1050 i imam oko 70 fps-a, znači ima prostora za veće postavke, no svaki put kad stavim neke postavke na više meni počne lagati i postane neigrivo ...
Zašto nemaš nikakav sway na snajperu?
pise na videu +bipod
Vas najduzi headshot je
7 | 100-200m |
---|---|
5 | 201-300m |
6 | 301-400m |
14 | 401-600m |
13 | 600+ |
Vas najduzi headshot je
sta si mucko kolu!?
Vas najduzi headshot je
sta si mucko kolu!?
znaš,znaš da to ne radim,nije u mom fazonu!
Vas najduzi headshot je
sta si mucko kolu!?
Nisam ja, Toni je.
Vas najduzi headshot je
sta si mucko kolu!?
znaš,znaš da to ne radim,nije u mom fazonu!
Sad qurcu nevalja moze se prosut po stolu
EDIT: Eo usput
ne razumijem koja vam je ta fora sa HR,CRO,a pogotovo ZG patriotske fore u imenima,koga briga odkud ste(osim mene sad dok pišem)?
rijetko kad vidim ITA,AUT,GER,UK,ENG,ESP...
o da naravno ovo pišem znajuči da vas tona ima dodatke na imena,who cares....
ne razumijem koja vam je ta fora sa HR,CRO,a pogotovo ZG patriotske fore u imenima,koga briga odkud ste(osim mene sad dok pišem)?
Kakve patriotske fore? Zar nije bolje kad netko ima HR ili CRO u imenu,lakse je raspoznat ekipu na serveru.
Jel tebi mozda smeta ako netko ima u imenu HR ili CRO.
+1
Kakve patriotske fore? Zar nije bolje kad netko ima HR ili CRO u imenu,lakse je raspoznat ekipu na serveru.
misliš na BUG serveru?i šta misliš se s njima dopisivati?ako je netko cro odmah je sigurno prijateljski raspoložen?
Neigra se samo na bug serveru, i tebe izgleda yebe to HR i CRO, sta te boli djon sta ko ima u imenu.
Jel tebi mozda smeta ako netko ima u imenu HR ili CRO.
volim CRO i HR ali sad tvoje nacionalističke spike ne pušim...mater mi je iz imotskog a čača iz zagorja pa ne smeta mi ali čisto me zanima?netko da mi napiše par dobrih razloga,ja ne vidim svrhu toga,kužiš kaj ne ono ?
bolje da nisam ništa nisam ni napisao.
Nesmeta ti a gore pitas kakve su to patriotske fore.
Pješčani, mislin da si krivo shvatio, i mene zanima tko je započeo trend sa _HR i _CRO dodacima na nickove.
Čisto mi je zanimljivo saznati kad se to pojavilo jer osim BC2 (UT,CS,HL1 se više i ne sjećam,BF nisam igrao) nisam
viđao te oznake koliko pamtim.
Onako, nije loša stvar al mi isto tako nije ni jasna, kao da imaš zakucane tablice od auta na kraju nicka
i zagarantirano upadaš u hebade sa srbima i slovencima
Mislim da postoji neki Danny_HR ovdje, mučko đubre koliko čujem....
Možda su se ugledali na njega
Pješčani, mislin da si krivo shvatio, i mene zanima tko je započeo trend sa _HR i _CRO dodacima na nickove.
Čisto mi je zanimljivo saznati kad se to pojavilo jer osim BC2 (UT,CS,HL1 se više i ne sjećam,BF nisam igrao) nisam
viđao te oznake koliko pamtim.
Onako, nije loša stvar al mi isto tako nije ni jasna, kao da imaš zakucane tablice od auta na kraju nicka
i zagarantirano upadaš u hebade sa srbima i slovencima
Neznam kako vi ali ja jos nisam naletio na hebade sa srbima itd. Nebi ja nista rekao da nije to povezao sa patriotizmom.
Ej ljudi neznam da li je već pisano u forumu kako se updeta Origin i BF3. Da li se to samo automatski ili moraš sam to raditi i kako???
Ej ljudi neznam da li je već pisano u forumu kako se updeta Origin i BF3. Da li se to samo automatski ili moraš sam to raditi i kako???
Mislim da ti kaže da imaš update za skinuti
Da znam. Ali nemogu ih skinuti. U opcijama imam da se origin sam updeta, a za igru neznam. Sad imam sranje što se ni na jedan srever nemogu spojiti piše mi Game got disconnected: no reply from the server. Užas!!!!
Da znam. Ali nemogu ih skinuti. U opcijama imam da se origin sam updeta, a za igru neznam. Sad imam sranje što se ni na jedan srever nemogu spojiti piše mi Game got disconnected: no reply from the server. Užas!!!!
Provaj reapair napraviti u originu
Probaj stavit nick: butcher u originu. Nema sanse stari moj. I kaj buš drugo stavio? Butcher123 ili Butcher_HR
Po meni je većina ljudi koristila _cro ili _hr nastavak zbog tog jer je većina nickova odavno zauzeta(čistih)
A i što fali ako se ja ponosim što sam Hrvat?
Pošto većina ljudi u ovoj igri trči ko muhe bez glave, možemo li osnovati neki platoon ili nešto takvo u kojem bi bili ljudi koji su zainteresirani za teamwork? Sad ne kažem da treba imati slušalice i biti neka ogromna suradnja, čisto da se krećemo skupa i surađujemo (tj. da mi tu i tamo neko baci ammo ili health, da me oživi, itd...)
Dečaci, valjalo bi napunit server. :)
Thx.
ljudi jel igra ko bf3 na hd4850 da javi dojmove? ak ce radit na low-med fluidno sutra kupujem igru...