Da li se može prodati Battlefield 3 za PC? Ili je vezan za e-mail? igra je kupljena u algoritmu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam da li ste primjetiili:
Squad leaderi uopce ne preuzimaju ulogu, tj ne stiscu Q na neki point koji se treba osvojiti (bio to control point ili MCOM). Ni sami ne znaju da samim time dobijaju bodove, oni kao i drugi.
PS ovo za health se i meni dogodilo, bacim ga-a ovaj meni THX na chat:)
Ma i "naši" to ne stišću. Pokušavam podsjetiti SL-a da to učini...
Ja kad sam Squad Leader obilježim točke za napad (pa sad slijedila to ekipa ili ne) samim dolaskom do točke često dobiješ preko 100 bodova ("Followed Attack/Defend Order, po 20 bodova svaki put kad ideš u smjeru definirane točke)
Da li se može prodati Battlefield 3 za PC? Ili je vezan za e-mail? igra je kupljena u algoritmu.
Ako si već aktivirao, moraš prodati zajedno s Origin accountom i mailom vezanim na njega (pretpostavljam da se mail da promijeniti, nisam probao)
Oni koji su se prijavili, ili se žele prijavit, bacite oko na ovaj topic
http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=39&t=890
Igra se 32vs.32, BCHR protiv RushZone-a, večeras je trening. Detalji su na linku.
Travnoshik, bilo bi odlično da se prijaviš, oni imaju odličnog pilota... :)
LoL, kako se klinci nabruse kad im takneš jedini život koji žive (PC i određenu igru).
Ma da je igra još bolja nego kaj je, ništa joj ne znači, kad pokušava biti nešto, što nikad neće postić uz zajednicu koja je prati.
Po tome je MW3 bolji, upališ, igraš, ZABAVIŠ SE, ne razbijaš glavu oko laser locka željeznih kanti, oko idiota koji ne znaju bacati kitove pod noge, oko 3 snajpera u tvom squadu i slično.
Odabereš klasu, središ kak te volja, i dereš. Igram CoD od CoD1, online.
Ovdje previše frustracije, prevelika igra, prekomplicirana za run'n'gun, a tako su je igrači zamislili, i tako je igraju.
Bitno je snajpati iz pozadine...a sad kaj bu se dogodilo s rundom ko ga hebe.
Igre ovog tipa trebaju biti zabava, čista zabava, kak glupi amerikanci kažu "brainless fun".
Sad bio na BUG serveru, i đaram avion...neprijateljski me prati u stopu i izbjegavama ga cca 3 minute konstantno, već sam se umorio, došlo mi da ga srušim sam u vodu...vozim se TRI MINUTE oko svog nosača aviona di je onaj protuavionac...derem se na teamsay da neko sjedne gore i skine konjinu mi s repa...ne, niko ni da trzne, al bitno da se snajpa s nosača.
Teško je uskladiti ekipu, da se svi nađu u isto vrijeme, pa na teamspeak, nije to war pa da svi dođu u isto vrijeme. A ni nemogu svi, nismo školarci pa da pola dana zujimo, neki imaju i obaveze (nažalost).
Nije za svakoga BF.
Bravo, sad ste sjebali nas "stare šišmiše"...stalno neki k.... kukate, prejako ovo preslabo ono
NHF Kuky nije samo tebe islo nego sve cice mice koje se placu u vezi ove igre. Sad u par navrata sam igrao sa
Sandman-om...jebate covjek ide s onim USAS-om i pere po ulici s njim kao da ide "vrazija divizija", a ne on sam...
Pa hebate ako je nesto OP igraj i ti s tim pa ces i ti vidjet s.u.p.k.a. koji lezi na 200m
Najvise me neriva sto vidim ubije me tip preko grma,preko ograde,kroz neku malu rupicu jer s tim sranj*m vidi preko svega i samo pucas na crveno žute točke. A još je gore kaj taj IRNV makne sve što su u igru stavili da ti smeta, znači kad kroz to pogledaš ne smeta ti nikakavo sunce,flashlight,laser, onaj dim na nekim mapama i sl. Jednostavno taj dodatak kao i svi drugi mora imati neku prednost i manu, a ovaj na žalost nema ni jednu.
I da mogu i ja s tim igrati, ali ako bi svi tako govorili onda druga oružja/klase bi izgubile smisao. Po takvome su onda druge dodatke/oružja radili bezveze, mogli su napraviti samo jedno pa bi svi igrali s tim.
Iz principa ne igram s tim infra-ultra-sexy-čudom.
Kao da imam wallhack.
Trebaju ga kompletno izbaciti iz igre i gotovo.
Ja jedino igram na onoj nocnoj mapi sa tim, jer qurca nevidim bez toga.
Iz principa ne igram s tim infra-ultra-sexy-čudom.
Kao da imam wallhack.
Trebaju ga kompletno izbaciti iz igre i gotovo.
Ja toliko igram da neznam vise kako mape izgledaju.... sve mi je zeleno i zuto :)
Pa postoji black ops uniforma...nju tesko vidis s IRNV-om.
Pa postoji black ops uniforma...nju tesko vidis s IRNV-om.
Ali vidis dovoljno.
S tim su isto druge unifrome izgubile smisao. Ni jedna druga unifroma ti ne donosi gotovo nikakvu prednost, jedino ova koja malo blokira irnv. Tako da ne vidim razlog zašto bi koristio neku drugu uniformu.
S tim su isto druge unifrome izgubile smisao. Ni jedna druga unifroma ti ne donosi gotovo nikakvu prednost, jedino ova koja malo blokira irnv. Tako da ne vidim razlog zašto bi koristio neku drugu uniformu.
Ok uzmes black ops na nekoj dnevnoj mapi, opet si uocljiv vidi te ekipa koja ne igra s INRV-om, onak u crnom strsis samo tako...hebi ga decki nema idealnog...rat je :)
Da, ali spec ops uniforma pomaže tome da te primijete zbog crne kamuflaže (zamisli igraš Operation Firestorm kad ono na dvadeset metara ide crna mrlja...).
Trebaš ju prvo otključat... Ali da, slažem se.
Igra se 32vs.32, BCHR protiv RushZone-a, večeras je trening. Detalji su na linku.
Travnoshik vataj se aviona , neko treba ovoga srušiti
ako me hoce ko dodat... da imam ljudi za igru... mrzim igrat solo -.-
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/eX1t-vtc/
Oho novi zvukovi u igri,ili je to sam tak za trailer nabrijano:D
Oho novi zvukovi u igri,ili je to sam tak za trailer nabrijano:D
To su nova oružja, profesionalne gamerske zvučne i možda patch ili poboljšano.
EDIT: kako ja volim petak samo tralieri, odmaranje poslje škole i najave.
Ovo me sad sjetilo:
Da li je netko iz DICE-a sluzbeno komentirao zasto u igri ne postoji mogucnost rusenja antene na Caspian Border mapi, kad je to isto rusenje prikazano u trailerima?
Destrukcija ovdje, j upola lošija i MANJE je ima nego u BC2.
Travnoshik vataj se aviona , neko treba ovoga srušiti
Kak razgledavas uokolo po kabini kad si u jet-u???
Odi na battlelog solider stats(tako nešto)>wapons> i tamo ti je pa ćeš vidjeti.
Inače je 4. po redu.
Kak razgledavas uokolo po kabini kad si u jet-u???
Drži desni klik miša i gledaj naokolo.