Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Switch kaže...
power_user kaže...

Ja sam napokon skupio 9k bodova pa mi se crashala igra bez da su bodovi uploadani. Onda sam skupio 6k i dogodila se ista stvar. Onda sam skupio 1.5k i ponovno. Onda sam odustao.

Kako ti se crasha? Ono "connection timed out" ili...? Ak je to onda otvori portove, ugasi upnp u routeru i u servisima ugasi upnp i ssdp. Ja kad sam to sve napravio proradila je ko sat.

Ne, Windows error "BF3.exe(ili kako se već zove) has stopped working"

P.S. UPNP mi treba, tako da neću ni pokušavati to, rađe ću trpiti to crashanje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 18:44 (power_user).
15 godina
athlon64 kaže...

šta bi dobio otvaranjem portova na ruteru? sta se tice bf3

"For players experiencing Online Latency/Lag in Battlefiled 3 Multiplayer matches, input lag or otherwise, EA has issued the following advice:

If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:

TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127

UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

Ovdje imate kako to napraviti za pojedini router: http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Battlefield_3/Battlefield_3index.htm

Otkad sam to napravio nije mi se nijednom igra srušila ima već više od 2 tjedna.

Ovo za "BF3.exe has stopped working" nemam pojma šta bi moglo biti i kako to riješiti...

15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Udem na server sa 4 igraca za ucit letiti i normalno nade se jedna budala koja igra sa AA i dere po nama i ne zeli izac zasto uvijek takve budale moraju bit na dobrim serverima??

Hahhaha to neki lik ko ja {#}

Pa nauči se branit, i to je dio letenja

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
16 godina
Battlefield 3

do sada sam imao 2x2gb rama,ubo sam sada 2x4gb ram

prije nego sam zamijenio ram sam imao tu i tamo problema sa rušenjem i štekanjem,uglavnom se to znalo dešavati nakon jednog vremena igre,

tada je cijeli komp guto skoro sav ram,većinom sam ulazio na mape medju zadnjima,mozda jednom ili dvaput sam morao ćekati ono vrijeme na poćetku,

od kada stisnem join server do ulaska u biranje oružja mi je trebalo 2minute i 10 sekundi!

e sada od kada stisnem join do ulaska mi treba 1minuta i 5 sekunde,uvijek uđem u mapu i još cekam da odbroji onaj brojać minimu 15-20 sekundi

utrošak memorije je sada oko 6gb isve pići bez problema i nakon par sati igranja

moja preporuka svima da nadograde,mema je trenutno dosta jeftina

ovo je i za sve one koji kažu da je 8gb rama samo placebo efekt-e pa nije

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A dal ima dosta igrača na xboxu 360? jer možda kupim xbox za 2000 kn. kak se spoji xbox na monitor samsung syncmaster 2243? {#}

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne kupuj Xbox zar neznaš za "Red ring of death"(red ring of death je namještaljka kada ti istekne garancija pokvari ti se xbox i svaki mjesec moraš otići u službeni servis od microsoft-a jer ga drugi serviseri po zakonu nesmiju popravljati {#}{#}. Ali zato bolje uzmi PS3. Tamo ima dosta igrača

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Switch kaže...

Perverzija je igrati kad nas ima malo na serveru. Bodovi se skupljaju ko od šale! :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/5359445/1/347380637/

ja sam nekidan 10k imao na Grand Pazaru, pa mi battlereport nije dosao, poludio sam XD

ide i 13-20 000 na bazaru, ali mora biti manje ljudi , do 40, na takvim mapama je i najbolje igrati jer na ovima s 64 igrača neznaš tko koga

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

server ima probleme sa balansom uvijek jedni te isti tipovi ulaze u isti tim, tako da partije vjecno ostaju 350-0 i vise

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ilidan654 kaže...

Ne kupuj Xbox zar neznaš za "Red ring of death"(red ring of death je namještaljka kada ti istekne garancija pokvari ti se xbox i svaki mjesec moraš otići u službeni servis od microsoft-a jer ga drugi serviseri po zakonu nesmiju popravljati {#}{#}. Ali zato bolje uzmi PS3. Tamo ima dosta igrača

Daj ne s*ri, ako imaš dobro hlađenje neće mu biti ništa. Izvor: prijatelj ima X360 Elite.

16 godina
Battlefield 3

Lista servera mi ne valja, zna li itko kako to popraviti? U internet exploreru valja al u firefoxu ne.

:( :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Demzi94 kaže...

Udem na server sa 4 igraca za ucit letiti i normalno nade se jedna budala koja igra sa AA i dere po nama i ne zeli izac zasto uvijek takve budale moraju bit na dobrim serverima??

Zivciram se zbog toga sto je na serveru zabrenjono koristiti anti-air vozila tznaci samo helije i jetove !

14 godina
neaktivan
zar ima servera da je zabranjeno :S
15 godina
neaktivan
ilidan654 kaže...

Sta a PS3 se nikako ne kvari on nakon sto ga uzmes radi 6-7  godina bez ikakvi problema?

@CoDMW3 ako ti se svida Xbox slobodno uzmi,gledaj da uzmes elite ako mozes i nemas problema.

Ako ti je problem igranju na joysticku,ulozi par kuna vise i uzmi ovaj od Razer-a nakojemu si mozes stimati otpor analoga i par dodatni tipki.Zove se Razer Onza Tournament Edition

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:36 (scarface797).
15 godina
dart_tom kaže...

do sada sam imao 2x2gb rama,ubo sam sada 2x4gb ram

prije nego sam zamijenio ram sam imao tu i tamo problema sa rušenjem i štekanjem,uglavnom se to znalo dešavati nakon jednog vremena igre,

tada je cijeli komp guto skoro sav ram,većinom sam ulazio na mape medju zadnjima,mozda jednom ili dvaput sam morao ćekati ono vrijeme na poćetku,

od kada stisnem join server do ulaska u biranje oružja mi je trebalo 2minute i 10 sekundi!

e sada od kada stisnem join do ulaska mi treba 1minuta i 5 sekunde,uvijek uđem u mapu i još cekam da odbroji onaj brojać minimu 15-20 sekundi

utrošak memorije je sada oko 6gb isve pići bez problema i nakon par sati igranja

moja preporuka svima da nadograde,mema je trenutno dosta jeftina

ovo je i za sve one koji kažu da je 8gb rama samo placebo efekt-e pa nije

Evo i ja danas za 200 kn ubo još 4 gige i mogu potvrditi da se smanjio loading time. Doduše ja nisam imao nikakvih problema s igrom i sa 4 GB rama osim tog podužeg loadinga al sad kad se i to smanjilo je odlično!

15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
roko121roko kaže...
Demzi94 kaže...

Zivciram se zbog toga sto je na serveru zabrenjono koristiti anti-air vozila tznaci samo helije i jetove !

To je protiv Battlefield ROE; odnosno, EA ti može resetirati statove/banati account zbog sudjelovanja na takvom serveru isto kao i ugasiti server.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:43 (roko121roko).
13 godina
neaktivan

@dart_tom

pa imam i ja 4gb pa uvijek udem u mapu medu prvima, uzima si ssd pa ces vidit tek razliku

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 21:39 (MaxonUniversal).
15 godina
Switch kaže...
athlon64 kaže...

šta bi dobio otvaranjem portova na ruteru? sta se tice bf3

"For players experiencing Online Latency/Lag in Battlefiled 3 Multiplayer matches, input lag or otherwise, EA has issued the following advice:

If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:

TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127

UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

Ovdje imate kako to napraviti za pojedini router: http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Battlefield_3/Battlefield_3index.htm

Otkad sam to napravio nije mi se nijednom igra srušila ima već više od 2 tjedna.

Ovo za "BF3.exe has stopped working" nemam pojma šta bi moglo biti i kako to riješiti...

evo forwardao sam 10 od 11 preporucenih portova jer mi router ne dopusta vise i veceras je manje laggalo,jos je laggalo al moglo se igrat, e sad neznam je li to zato sta je radni dan pa nije toliko ljudi bnet-u teretilo vezu ili je to do forwardanja :/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Battlefield 3

evo i ja cu uskoro poceti igrati pa me dodajte bada899 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo sada igrao metro counqest sa 64 igraca, koje zivo sranje od mape amjko mila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad sam bio na praznom serveru i vježbao letenje helikopterom...kako vi uspijevate tim čudom letjeti, meni je to strašno!?

I kako sletjeti normalno sa avionom, ako se može uopće?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Sad sam bio na praznom serveru i vježbao letenje helikopterom...kako vi uspijevate tim čudom letjeti, meni je to strašno!?

Meni je ovdje lakse letjeti nego u bc2,evo ovdje sam se malo zafrkavao

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ovo je bila partija (ne moj score naravno nego opcetnito)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/5444383/1/175700948/

Napeto do kraja, na kraju smo ispusili sa 30ak razlike, al bilo je odlicno!
Slucajno sam bio squad leader, gdje god sam "naredio" da tim ide - isli su, nije bilo stajanja :) Nevjeroatna igra kada se suraduje!

samo,nije bilo municije svako malo malo:)
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Calinjos kaže...

Slucajno sam bio squad leader, gdje god sam "naredio" da tim ide - isli su, nije bilo stajanja :) Nevjeroatna igra kada se suraduje!

samo,nije bilo municije svako malo malo
Evo i mene u toj partiji nick : ljudina 
Malo nam je falilo
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 1:37 (bmwhartge).
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Calinjos kaže...

samo,nije bilo municije svako malo malo
Evo i mene u toj partiji nick : ljudina 

takve su najbolje, onda nije ni bad izgubiti..kada izgubis partiju sa 0=100+, onda je bad :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 1:38 (Calinjos).
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
AA-d00d kaže...

Meni je ovdje lakse letjeti nego u bc2,evo ovdje sam se malo zafrkavao

Ti letiš k'o zmaj{#}

Koristiš li možda joystick ili tipkovnica+miš?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo kamo sam smjestio dečkiće.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo kamo sam smjestio dečkiće.{#}

Sandman i ja smo pokušavali, ali nije išlo... Možda je do mape? Probali smo na Bazaaru...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže..

Ti letiš k'o zmaj{#}

Koristiš li možda joystick ili tipkovnica+miš?

Tipkovnicu i mis.

=XII=SandMan....
17 godina
Battlefield 3

Imam konfu iz profila, i fps mi ide oko 30 i onda padne na 1 na sekundu pa se vrati na 30. Sve su postavke na normal ili low, aa iskljucen. 

Jel bas tako zahtjevno da mora sve ici low?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice