Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.170.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja sam nedavno rundu proveo s 0-0 i 70k bodova na kraju {#}. MAW FTW!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Ne, ne možeš pucat s njim.

ლಠ益ಠლ Rick Astley, Y U NO GIVE ME UP?
17 godina
Tonči kaže...

Dobro si se sakrio {#}

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Tonči kaže...

Dobro si se sakrio {#}

Spec Ops kamuflaža (sivo-crn si za thermal i crn za oko), prvi kat zgrade u zaštićenoj zoni i peri. :-) Tehran Highway je posebno dobar, jer je teško pronaći MAW na nebu.

MAW može pucati - laserom možeš uništavati neprijateljsku elektroniku: tuđi MAW, SOFLAM i Beacon.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 13:52 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li mi netko reći kako da riješim ovaj problem; http://imageshack.us/photo/my-images/257/beznaslovag.png/

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Hedrick kaže...

Meni nije bindan key za spuštanje, problem je u tome šta neznan di ću potražit taj setting?

Jeli to za Jet, heli? Pod šta se to nalazi?

Meni su desno pisale tipke za dizanje i spuštanje kad su ušao u taj MAV. Neznam sad dal je to sam prvi put kad uđeš u njega ili svaki put, pa probaj možda će ti pisati.

Meni je pisalo samo za dizanje, a za spuštanje su bile one zagrade [ ] ali unutra prazno...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
protjeran
MunjeNi993 kaže...

Može li mi netko reći kako da riješim ovaj problem; http://imageshack.us/photo/my-images/257/beznaslovag.png/

po ovom mi se cini kao driveri od graficke...probaj nove drivere skinut..

14 godina
protjeran

to i meni nekada bude kada pokusam uc u server ali minimiziram onda se pojavi taj prozor ugasim ga i onda opet join i igram,a imam nove drivere (ne beta naravno)

15 godina
TomoR kaže...
DrNasty kaže...

Jel taj MAV nešto slično UAV-u iz bc2?

Ne, ne možeš pucat s njim. Namjena mu je da se koristi za spotanje protivnika.

No ekipa ga koristi za transport C4, čak i transport ljudi...

nije kompletno istina da ne mozes pucati s njime :) ne mozes ubiti covjeka ali mozes raznijeti opremu kao sto je spawn point radio, tugs, soflam etc.

16 godina
neaktivan
MunjeNi993 kaže...

Probaj ovo:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347714582050/

a ak to neradi probaj ovo:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489420350764/

Javi rezultate! Meni je isto javljalo error bf3 has stopped working, ovo prvo je za mene proradilo (32bit win7)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad dođem kući s posla šaljem na nebo MAV koji vuče natpis " Veliki brat vas gleda" {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

trebam hitno odgovor bf 3 ruska verzija standard edition hocel biit kasnije problema da se kupi BTK??? ili mora bas biti engleska verzija da se kasnije naknadno kupi BTK

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 14:47 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

trebam hitno odgovor bf 3 ruska verzija standard edition hocel biit kasnije problema da se kupi BTK??? ili mora bas biti engleska verzija da se kasnije naknadno kupi BTK

normalno ces kupit

16 godina
Blade Runner31 kaže...
DangerousB kaže...

normalno ces kupit

ok hvala jer sam mislio mozda nece moci jer je ruska :) hvala..

15 godina
TomoR kaže...

Da li je itko od vas uspio dobiti:

SURVEILLANCE EFFICIENCY RIBBON (In a round get 5 motion sensor assists)

Igrao sam na serveru sa 200 ticketa, TDM, postavio T-UGS, dobio mali milijon spot bonusa, ali ni jednom taj ribbon...

Gledao sam na friends listi, koliko vidim scarface ih ima 6 komada. Odaj tajnu... {#}

maw i spotaj,u jednoj rundi CQ dobio 10 ribbona.

Cpt_LIAR
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Idemo ekipa na server!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Igrao sam na serveru sa 200 ticketa, TDM, postavio T-UGS, dobio mali milijon spot bonusa, ali ni jednom taj ribbon...

Gledao sam na friends listi, koliko vidim scarface ih ima 6 komada. Odaj tajnu... {#}

Samo?!

Ja imam 290 komada: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TrachemysElegans/awards/306775537/pc/

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam jedno pitanje, posjedujem bc2 i nedavno sam kupio BF3 ( sve je registrirano na isti mail :S ). Imam frenda koji ima malo lošiji pc ali dovoljno dobar da moze normalno igrati bc2, jel postoji nekakav nacin da mu ja poklonim taj bc2 da moze  igrat online bez da koristi moj origin acc, posto meni vise ne treba bc2 ali ne zelim dijelit svoje podatke... najidealnije bi bilo nesto kao da mogu odvojit bc2 od bf3 na originu i registrirat bc2 na neki drugi mail koji mu mogu dat. pls help! :D

Vidimo se na bojistu, origin/battlelog/in-game nick, sve je X4NOR4SH, dodajte me :P

Your tears fuel me. E .· ` ' / ·. F
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ne možeš.igre su ti na tom accountu i ne možeš prebacivati igre na drugi mail.jbg.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Tonči kaže...
TomoR kaže...

Samo?!

Ja imam 290 komada: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TrachemysElegans/awards/306775537/pc/

ti igraš samo s mavom?paziš na K D ?

Cpt_LIAR
16 godina
odjavljen

Naravno da ne. Pa po drugim statsima vidiš da igram sve. Sve sam klase kompletno otključao i sva leteća vozila. Ne pazim baš na K/D, ali ne trčim k'o muha bez glave, radije čuvam zastave, MCOM i sl.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...
...

Inače u igri ima tolko stvari koje pomažu timu ,a nitko ih ne koristi. Ovaj MAV robot isto puno pomaže, ali šteta što se nikome neda letjeti. Jučer sam u roku od 3-4 minute dobijo 3 ribona za po 5x spot assistova s njim. Jako korisna stvar.

Taj MAV je zbilja odlična stvar. A i bodovi samo dolaze. VonFracker zna biti na MAVu cijelu rundu pa redovito s ribbonima skupi nekoliko tisuča bodova. Obično više nego mi koji ubijamo ono što nam on spota. I još ti s tim zapravo jako puno pomaže.

Recimo jednu rundu je on s MAVom na Firestormu samo spotao tenkove, mobilni AA, pješadiju i sl. a Sapko i ja smo u letjeli u Viperu i slijedili njegove instrukcije. Baš je bilo EPIC zbog osjećaja pravog teamworka :)

Moram reci da je ovaj lik mućko dj****. tako je hebeno dobar sa recon klasom da mu nist nebrem i ljut sam zbog toga pa serem po chatu XD

15 godina

Perverzija je igrati kad nas ima malo na serveru. Bodovi se skupljaju ko od šale! :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/5359445/1/347380637/

16 godina
Switch kaže...

Perverzija je igrati kad nas ima malo na serveru. Bodovi se skupljaju ko od šale! :)

Ja sam napokon skupio 9k bodova pa mi se crashala igra bez da su bodovi uploadani. Onda sam skupio 6k i dogodila se ista stvar. Onda sam skupio 1.5k i ponovno. Onda sam odustao.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 17:26 (power_user).
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

ja sam nekidan 10k imao na Grand Pazaru, pa mi battlereport nije dosao, poludio sam XD

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Udem na server sa 4 igraca za ucit letiti i normalno nade se jedna budala koja igra sa AA i dere po nama i ne zeli izac zasto uvijek takve budale moraju bit na dobrim serverima??

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Udem na server sa 4 igraca za ucit letiti i normalno nade se jedna budala koja igra sa AA i dere po nama i ne zeli izac zasto uvijek takve budale moraju bit na dobrim serverima??

a tek meni... letim s helićem, okine me stinger, ja se spustim da gunner izađe i popravi i dok ovaj popravlja uvali mi se neki deseti tip kao gunner i neće van... ne psujem na chatu ali ponekad stvarno mi dođe...

15 godina
power_user kaže...

Ja sam napokon skupio 9k bodova pa mi se crashala igra bez da su bodovi uploadani. Onda sam skupio 6k i dogodila se ista stvar. Onda sam skupio 1.5k i ponovno. Onda sam odustao.

Kako ti se crasha? Ono "connection timed out" ili...? Ak je to onda otvori portove, ugasi upnp u routeru i u servisima ugasi upnp i ssdp. Ja kad sam to sve napravio proradila je ko sat.

15 godina
Switch kaže...
power_user kaže...

Kako ti se crasha? Ono "connection timed out" ili...? Ak je to onda otvori portove, ugasi upnp u routeru i u servisima ugasi upnp i ssdp. Ja kad sam to sve napravio proradila je ko sat.

šta bi dobio otvaranjem portova na ruteru? sta se tice bf3

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Switch kaže...
power_user kaže...

Ma daj probo sam sve živo na netu, mijenjat postavke u ruterima blabla, i dalje me izbaci odjednom, connection lost.. ma poludim, uvijek na dobrom scoru me izbaci..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice