Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.173.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3

Isključi VSYNC u VIDEO opcijama.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
iskljucen je.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam sad u dilemi jel da kupim bf3 original ili ne...citam ovdje po bugu da ima previse izbacivanja,crashanja,da nece ulazit na servere..jel se moze to kak sredit? vidim da nekima radi savrseno a nekima katastrofa..sta vi mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako spojiti monitor i xbox 360? imam samsung syncmaster 2243

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M_m54 kaže...

Ja sam sad u dilemi jel da kupim bf3 original ili ne...citam ovdje po bugu da ima previse izbacivanja,crashanja,da nece ulazit na servere..jel se moze to kak sredit? vidim da nekima radi savrseno a nekima katastrofa..sta vi mislite?

kupi,rekli su i da rade na poboljšanjima

meni nekad zna izbacit ali ne primjećujem nikakve velike probleme,ali ni ne igram u zadnje vrijeme, 18i pol sati

evo ti postavke,meni leti

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
stavi aniso filter na 16x i antialias post na high jer ce ti izgledat 5x bolje, a imat ces punih 2 fpsa manje.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
M4X kaže...
perkoxcar kaže...
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...
Bome je BF3 podbacio, napucavanje je mlitavo i nikakvo. Jedino valja grafika i fizika ponekad.

Ti si prvi koji je to rekao.

Nije, pametni Lauš rekao je to za SP.

koja je razlika između napucavanja u SP i MP?

ma dajte, nasli se sa cod fanboy raspravljati, cim sam vidio kad je rekao napucavanje u bf, zna se o kome je rijec, pa u Battlefieldu nema napucavanja, nije to CoD, trci, pucaj, trci, trci, pucaj, pucaj, ubi.sta jos rece, jedino valja grafika i fizika "ponekad" , lolčina

mislim da oni trebaju izbaciti K/D ratio, a ubaciti u igri W/L ratio, pa bi vi vidjeli kako se igra Battlefield

Pa zapravo u Battlelogu je najistaknutija statistika na stranici tvog soldiera upravo W/L ratio (K/D je negdje na dnu malim slovima)

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Nemojte sad udarati TD-ove ali moram reci. BUG server je jako los ima previse igraca i samim tim svaki igraci pogorsava svoj score unatoc tome koliko je dobar...npr SandMan ima 20 killova ali samim tim i 20 deaths-ova...smanjite na 32 igraca.

Ja da brinem o K/D-u igrao bi cod.

=XII=SandMan....
16 godina
Ja neznam sta vama toliko smetaju TDovi?? Pa lipo pise Thumb Down = Ne Slazem se. Lakse mi je to lupit kad ne dijelim misljenje s nekim postom nego odgovarat...
Naravno da na PUBu ima svakakvih igraca, pa zato se zove PUB! To se ne razlikuje u ni jednoj igri.
Zato postoje teamovi/squadovi i razni klanovi, pa klan warovi ili natjecanja, naravno ESL.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dodajte andrej5555

s 4 petice

ako tko želi igrat co-op

pitanje:frend ima bf3 za ps3 jel možemo ikako skupa igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Indestructible kaže...
M4X kaže...
perkoxcar kaže...
pirat kaže...
Praetorian1 kaže...
Bome je BF3 podbacio, napucavanje je mlitavo i nikakvo. Jedino valja grafika i fizika ponekad.

Ti si prvi koji je to rekao.

Nije, pametni Lauš rekao je to za SP.

koja je razlika između napucavanja u SP i MP?

ma dajte, nasli se sa cod fanboy raspravljati, cim sam vidio kad je rekao napucavanje u bf, zna se o kome je rijec, pa u Battlefieldu nema napucavanja, nije to CoD, trci, pucaj, trci, trci, pucaj, pucaj, ubi.sta jos rece, jedino valja grafika i fizika "ponekad" , lolčina

mislim da oni trebaju izbaciti K/D ratio, a ubaciti u igri W/L ratio, pa bi vi vidjeli kako se igra Battlefield

zaboravi si napisati trci,trci pa opet trci i kada nekog vidis puno puno skakanja i obavezno cijeli spremnik ispucati .... pa tko izvuce deblji kraj.... lool.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

G3 je ultimativni kralj svog oružja na svijetu. Mislim da će ga nerfati u budućnosti.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam je li bilo... BTK gameplay

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frozen Hell kaže...
Indestructible kaže...

malo ti je 10 sati

nemoj se ti sikirat za mene {#}

ma ne sikiram se, vec hocu reci da uvjek moze bolje {#}

16 godina
Battlefield 3

danas kupim igru,

i naravno kad pokusam pokrenuti

pronalazi problem

cak i kad probam single game

totalna bana

sad pokusavam instalirat preko nekog dvd s torrenta

mozda pomogne

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:34 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

sta se tice razlike od 4 do 8 gb rama, ja sam si nabavia i mape se loadaju pun k brze ali s laggom i fps-om ne pomaze znatno, lagg je izgleda do bnet-a , navecer se ne mogu nosit s brojem korisnika.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
athlon64 kaže...

sta se tice razlike od 4 do 8 gb rama, ja sam si nabavia i mape se loadaju pun k brze ali s laggom i fps-om ne pomaze znatno, lagg je izgleda do bnet-a , navecer se ne mogu nosit s brojem korisnika.

Vidiš kod mene je bio drugi slučaj, kada sam imao 4gb igra mi je znala zatrzati (mislim da je bio slučaj kada se ram popuni) s, 6gb leti sve.Za loadanje mapa ne mogu reći jer imam SSD i uvijek sam prvi na serveru....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
perkoxcar kaže...
athlon64 kaže...

Vidiš kod mene je bio drugi slučaj, kada sam imao 4gb igra mi je znala zatrzati (mislim da je bio slučaj kada se ram popuni) s, 6gb leti sve.Za loadanje mapa ne mogu reći jer imam SSD i uvijek sam prvi na serveru....

Pa u stvari da, sad je npr krivulja gpu usagea na 99% stalno i ne pada fps radi ram-a,tj danas popodne je sve letilo, međutim ja više ne mogu raspoznat sta je problem memorije a sta bnet-a , cinjenica da sam sad komodan, tj ne moram gasit programe ,windows aero itd...i mogu potpuno ugasit pagefile,samo cini mi se da to uzrokuje rušenje drivera -.- , a to je problem ne radi pagefielea nego ako si nabavim ssd kao sto imam u planu nebi volia na njega stavit pagefile jer su i ovako jako ogranićeni sta se tice radnih sati a ako stavim na wd greena on nece moc otic u sleep tj zaustavit plocu jer ce mu trebat pagefile stalno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

eto i mene u problemima. Igrao sam ujutro, i sad kad pokrenem igru kaze Battlefield 3 has stopped working. probao sam repair i ne pomaze. Ima li tko kakvu ideju kako rijesit to

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo da se pohvalim da imam naj 1337 skill, score,  uopce, sluzbeno i potvrdeno sa SS

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:17 (zjaka).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zjaka kaže...

Evo da se pohvalim da imam naj 1337 skill, score,  uopce, sluzbeno i potvrdeno sa SS

o cemu ti pricas uopce?

14 godina
sushii kaže...
zjaka kaže...

o cemu ti pricas uopce?

vidis na slici da lezi i kampira.

16 godina
neaktivan
zjaka kaže...

lijepa cifra (leet) ... jest da ja to samo preletim očima i stišćem next... ili alt-tab i odem nešto radit dok se odbrojava... tako da ni ne skužim koliko je bodova...

a za one koji ne kuže 1337 ili leet (elite)

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:55 (ranko091).
16 godina
zjaka kaže...

Svaka čast!

Ta neizmjerna i neizreciva kvaliteta igranja uz ležanje u šljunku i čekanje da netko prođe!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
lange kaže...
sushii kaže...
zjaka kaže...

o cemu ti pricas uopce?

vidis na slici da lezi i kampira.

Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem

Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 22:05 (zjaka).
15 godina
Battlefield 3

Ima li neko slican problem?

Odaberem server, stisnem join i cijelo vrijeme pise joining server ... ali nikako da igra pocne{#}{#}

Bilo kakve prijedloge primam{#}

Sta reci, koju posluu porati ??? Kome????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ghost777 kaže...

Ima li neko slican problem?

Odaberem server, stisnem join i cijelo vrijeme pise joining server ... ali nikako da igra pocne{#}{#}

Bilo kakve prijedloge primam{#}

ja stisnem join server i izleti Battlefield 3 has stopped working

evo sto teta samantha kaze:

Samantha: Ok, I'm extremely sorry for the inconvenience, but today has a really high volume of logins for the PC version of Battlefield which is causing some player to be unable to join servers at the moment. The only suggestion I can make is to keep trying. There is nothing wrong with your connection or the system, and we are working on increasing the capacity.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Travn0Shik kaže...

ja stisnem join server i izleti Battlefield 3 has stopped working

I meni se to često događa.

16 godina

To je problem povezan sa Realtek sound karticama

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice