Isključi VSYNC u VIDEO opcijama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam sad u dilemi jel da kupim bf3 original ili ne...citam ovdje po bugu da ima previse izbacivanja,crashanja,da nece ulazit na servere..jel se moze to kak sredit? vidim da nekima radi savrseno a nekima katastrofa..sta vi mislite?
kako spojiti monitor i xbox 360? imam samsung syncmaster 2243
Ja sam sad u dilemi jel da kupim bf3 original ili ne...citam ovdje po bugu da ima previse izbacivanja,crashanja,da nece ulazit na servere..jel se moze to kak sredit? vidim da nekima radi savrseno a nekima katastrofa..sta vi mislite?
kupi,rekli su i da rade na poboljšanjima
meni nekad zna izbacit ali ne primjećujem nikakve velike probleme,ali ni ne igram u zadnje vrijeme, 18i pol sati
evo ti postavke,meni leti
Ti si prvi koji je to rekao.
Nije, pametni Lauš rekao je to za SP.
koja je razlika između napucavanja u SP i MP?
ma dajte, nasli se sa cod fanboy raspravljati, cim sam vidio kad je rekao napucavanje u bf, zna se o kome je rijec, pa u Battlefieldu nema napucavanja, nije to CoD, trci, pucaj, trci, trci, pucaj, pucaj, ubi.sta jos rece, jedino valja grafika i fizika "ponekad" , lolčina
mislim da oni trebaju izbaciti K/D ratio, a ubaciti u igri W/L ratio, pa bi vi vidjeli kako se igra Battlefield
Pa zapravo u Battlelogu je najistaknutija statistika na stranici tvog soldiera upravo W/L ratio (K/D je negdje na dnu malim slovima)
Nemojte sad udarati TD-ove ali moram reci. BUG server je jako los ima previse igraca i samim tim svaki igraci pogorsava svoj score unatoc tome koliko je dobar...npr SandMan ima 20 killova ali samim tim i 20 deaths-ova...smanjite na 32 igraca.
Ja da brinem o K/D-u igrao bi cod.
Naravno da na PUBu ima svakakvih igraca, pa zato se zove PUB! To se ne razlikuje u ni jednoj igri.
Zato postoje teamovi/squadovi i razni klanovi, pa klan warovi ili natjecanja, naravno ESL.

dodajte andrej5555
s 4 petice
ako tko želi igrat co-op
pitanje:frend ima bf3 za ps3 jel možemo ikako skupa igrat?
Ti si prvi koji je to rekao.
Nije, pametni Lauš rekao je to za SP.
koja je razlika između napucavanja u SP i MP?
ma dajte, nasli se sa cod fanboy raspravljati, cim sam vidio kad je rekao napucavanje u bf, zna se o kome je rijec, pa u Battlefieldu nema napucavanja, nije to CoD, trci, pucaj, trci, trci, pucaj, pucaj, ubi.sta jos rece, jedino valja grafika i fizika "ponekad" , lolčina
mislim da oni trebaju izbaciti K/D ratio, a ubaciti u igri W/L ratio, pa bi vi vidjeli kako se igra Battlefield
zaboravi si napisati trci,trci pa opet trci i kada nekog vidis puno puno skakanja i obavezno cijeli spremnik ispucati .... pa tko izvuce deblji kraj.... lool.
G3 je ultimativni kralj svog oružja na svijetu. Mislim da će ga nerfati u budućnosti.
malo ti je 10 sati
nemoj se ti sikirat za mene
ma ne sikiram se, vec hocu reci da uvjek moze bolje
danas kupim igru,
i naravno kad pokusam pokrenuti
pronalazi problem
cak i kad probam single game
totalna bana
sad pokusavam instalirat preko nekog dvd s torrenta
mozda pomogne
sta se tice razlike od 4 do 8 gb rama, ja sam si nabavia i mape se loadaju pun k brze ali s laggom i fps-om ne pomaze znatno, lagg je izgleda do bnet-a , navecer se ne mogu nosit s brojem korisnika.
sta se tice razlike od 4 do 8 gb rama, ja sam si nabavia i mape se loadaju pun k brze ali s laggom i fps-om ne pomaze znatno, lagg je izgleda do bnet-a , navecer se ne mogu nosit s brojem korisnika.
Vidiš kod mene je bio drugi slučaj, kada sam imao 4gb igra mi je znala zatrzati (mislim da je bio slučaj kada se ram popuni) s, 6gb leti sve.Za loadanje mapa ne mogu reći jer imam SSD i uvijek sam prvi na serveru....
Vidiš kod mene je bio drugi slučaj, kada sam imao 4gb igra mi je znala zatrzati (mislim da je bio slučaj kada se ram popuni) s, 6gb leti sve.Za loadanje mapa ne mogu reći jer imam SSD i uvijek sam prvi na serveru....
Pa u stvari da, sad je npr krivulja gpu usagea na 99% stalno i ne pada fps radi ram-a,tj danas popodne je sve letilo, međutim ja više ne mogu raspoznat sta je problem memorije a sta bnet-a , cinjenica da sam sad komodan, tj ne moram gasit programe ,windows aero itd...i mogu potpuno ugasit pagefile,samo cini mi se da to uzrokuje rušenje drivera -.- , a to je problem ne radi pagefielea nego ako si nabavim ssd kao sto imam u planu nebi volia na njega stavit pagefile jer su i ovako jako ogranićeni sta se tice radnih sati a ako stavim na wd greena on nece moc otic u sleep tj zaustavit plocu jer ce mu trebat pagefile stalno.
eto i mene u problemima. Igrao sam ujutro, i sad kad pokrenem igru kaze Battlefield 3 has stopped working. probao sam repair i ne pomaze. Ima li tko kakvu ideju kako rijesit to
Evo da se pohvalim da imam naj 1337 skill, score, uopce, sluzbeno i potvrdeno sa SS
o cemu ti pricas uopce?
Evo da se pohvalim da imam naj 1337 skill, score, uopce, sluzbeno i potvrdeno sa SS
o cemu ti pricas uopce?
vidis na slici da lezi i kampira.
lijepa cifra (leet) ... jest da ja to samo preletim očima i stišćem next... ili alt-tab i odem nešto radit dok se odbrojava... tako da ni ne skužim koliko je bodova...
a za one koji ne kuže 1337 ili leet (elite)
Svaka čast!
Ta neizmjerna i neizreciva kvaliteta igranja uz ležanje u šljunku i čekanje da netko prođe!
o cemu ti pricas uopce?
vidis na slici da lezi i kampira.
Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem
Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te
Ima li neko slican problem?
Odaberem server, stisnem join i cijelo vrijeme pise joining server ... ali nikako da igra pocne !
Bilo kakve prijedloge primam !
Ima li neko slican problem?
Odaberem server, stisnem join i cijelo vrijeme pise joining server ... ali nikako da igra pocne !
Bilo kakve prijedloge primam !
ja stisnem join server i izleti Battlefield 3 has stopped working
evo sto teta samantha kaze:
ja stisnem join server i izleti Battlefield 3 has stopped working
I meni se to često događa.
To je problem povezan sa Realtek sound karticama