daj im zuti karton
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HAHAHAH,sebićni ljudi,a tek alleyway u grand bazaar-u,vidim ih 5 a ne mogu metka ispalit jer se 10 mojih sjatilo ispred face mi,na kraju tim na jednoj i drugoj strani radi više teamkillova nego što protivnika ubije.
Nemam pojma jesam li jedini,ali nekako mi se BC2 vise sviđa od BC3!
Skupio sam oko 15-tak sati igranja na 3-ici i dosta koliko primjecujem ima bugova(nadam se da ce popraviti)
Nemalo lezeci vojnik lebdi u zraku,prilikom puzanja bez problema prolazimo kroz kamenja......
Znate li da jos uvjek se moze zavarivati heli dok leti?
Vozac,2 gunnera i jedan varilac,heli je neunistiv!Zasto toliko malo ljudi zna za to?
Ja koristim mali trik kada kampiram(smanjim si grafiku na minimalu)-tako vidim svakoga iza grmlja,tko se skriva!
Khm....jos je rano za suditi,ali nekako mi je dvojka bila bolja!
HAHAHAH,sebićni ljudi,a tek alleyway u grand bazaar-u,vidim ih 5 a ne mogu metka ispalit jer se 10 mojih sjatilo ispred face mi,na kraju tim na jednoj i drugoj strani radi više teamkillova nego što protivnika ubije.
ovo si mi uzeo rijec iz usta,u te dve mape najvise team killova,nemogu rec i ja sam pogrijesio par puta ali u svakom slucaju bolje mi je tako nego kad je FF off
Nemam pojma jesam li jedini,ali nekako mi se BC2 vise sviđa od BC3!
Skupio sam oko 15-tak sati igranja na 3-ici i dosta koliko primjecujem ima bugova(nadam se da ce popraviti)
Nemalo lezeci vojnik lebdi u zraku,prilikom puzanja bez problema prolazimo kroz kamenja......
Znate li da jos uvjek se moze zavarivati heli dok leti?
Vozac,2 gunnera i jedan varilac,heli je neunistiv!Zasto toliko malo ljudi zna za to?
Ja koristim mali trik kada kampiram(smanjim si grafiku na minimalu)-tako vidim svakoga iza grmlja,tko se skriva!
Khm....jos je rano za suditi,ali nekako mi je dvojka bila bolja!
napomenuo bi ti da je ovo battlefield 3 ne bad company 3 :)
mozda ti igra jos nije legla, mozda ti se ni nece svidjeti, meni osobno je bf3 za razliku od bc2 nebo i zemlja.
glavni razlozi su: hitbox, klase, 64igraca, vise fokusiran pc stil igre dok je bc2 bio cisti port s konzola, napokon heli koji ima i neku svrhu u igri :), prone, strejfanje dok trcis, ma ono ne znam jel mogu naci ijednu stvar koju bi naveo kao manu u odnosu na bc2 :) eventualno destrukcija, u bf3 mi fali rusenja, ne znam jel u bc2 postoji zgrada koju nisi mogao srusiti... e to mi fali :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624739805823/
Može malo bekapa za ovo? :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624739805823/
Može malo bekapa za ovo? :)
Ovaj prvi odgovor je garant neki mulčić od 12-13 godina, YOU FAIL ffs.
napomenuo bi ti da je ovo battlefield 3 ne bad company 3 :)
mozda ti igra jos nije legla, mozda ti se ni nece svidjeti, meni osobno je bf3 za razliku od bc2 nebo i zemlja.
glavni razlozi su: hitbox, klase, 64igraca, vise fokusiran pc stil igre dok je bc2 bio cisti port s konzola, napokon heli koji ima i neku svrhu u igri :), prone, strejfanje dok trcis, ma ono ne znam jel mogu naci ijednu stvar koju bi naveo kao manu u odnosu na bc2 :) eventualno destrukcija, u bf3 mi fali rusenja, ne znam jel u bc2 postoji zgrada koju nisi mogao srusiti... e to mi fali :)
Cek..cek...cek PA TO NIJE ISTA IGRA??,odo skociti sa balkona!
lijep riječnik....domi...lol koja ludnica.
nije lijepo govoriti o nekome koga ne poznaješ osobno ali ovakav komentar pustiti bilo gdje? točno znaš o kakvom profilu osobe se radi.jeli on ljubi mamu s tim ustima ? seljačke ZG fore (znate na koje mislim svi,nemojte se uvrijediti ekipa iz ZG)
priča se o helijima?kamera izvana je užasna,pa zašto sa strane moram gledati?a jetovi ?zašto nema free look??
Freelook i u helićima i u jetovima na desni klik miša. Da znate.
Ali ne daj bože da je ikome palo napamet pokušati ili provjeriti key binding, jel?
Cek..cek...cek PA TO NIJE ISTA IGRA??,odo skociti sa balkona!
molim te potrudi se da je minimalno balkon na 7 katu, tada su velike sanse da neces prezivjeti...
Naravno da se zna, to se redovito radi kao što se radilo i u BC2. Ali ja bi napomenuo da ti to ne će pomoći kad te ja pratim u Viperu ili Havocu ili Z-11 ili Little Birdu
LEJM
Jučer nakon pola noći sam poludio ... To su bili teški CHEATERI ili PEDERI... vjerojatno CHEATERI jer su 1 ili 2 dobili ban zbog AimBOTA.... Molim te, njihov prvi je imao 45-5 ..... Ja jadan 25-10
Na BUGu je neku vecer lik imao 58 - 11... Lijepo.
Pa dobro, tu vecer sam koristio i mis :).
Rekao sam, ili cheater ili peder, nema trećega
Meni u igri najviše smeta to što su ubacili vehicle health regeneration.Još su povrh toga stavili da engineer klasa može umjesto alata za popravljanje uzeti druge gadgete(i medic).To mi je debilno i neka kaže tko šta hoće ali to nikako ne pridonosi ionako već velikom manjku teamplaya. "Haha who needs engineer i has autoheal"
nisam ziher jel na Bugu ili nekom drugom (znam da je Hrvatski) lik je imao 77-3
Engineer je prijeko potreban, unatoč autohealu i perkovima kojim ga se ubrzaje, barem u pravom timu, ako igra mularija koja se međusobno ne poznaje onda trčaraju s bazukama a za repair tool ni neznaju.
...20k po rundi bez killa...
imali po 15k bodova s 0-0 scorom
Ja sam komentirao ovo. Niste naveli gdje, što i tko, to ste dodali tek sada. Dakle, šaljivim postom sam vam opisao kako se dolazi do 15k bodova s 0-0 scoreom.
-
Inače, helikopteri su strašno, strašno nerealno spori i tromi.
Eh, da, sinoć na tunelskoj mapi, ekipa se zbuksala na ulaze (oba ulaza) i ne mrda. 1 metak: 3 eura, 1 granata 100 eura, 1kg C4 5000 eura, užitak gledanja kako C4 čisti ulaz - neprocjenjivo.
Ja sam komentirao ovo. Niste naveli gdje, što i tko, to ste dodali tek sada. Dakle, šaljivim postom sam vam opisao kako se dolazi do 15k bodova s 0-0 scoreom.
-
Inače, helikopteri su strašno, strašno nerealno spori i tromi.
Eh, da, sinoć na tunelskoj mapi, ekipa se zbuksala na ulaze (oba ulaza) i ne mrda. 1 metak: 3 eura, 1 granata 100 eura, 1kg C4 5000 eura, užitak gledanja kako C4 čisti ulaz - neprocjenjivo.
Obicno na toj tunelskoj mapi prevladava mišljenje da tko prvi zauzme C je dobio mapu, sto je daleko od istine, ne znam koliko puta sam na toj mapi presao s malim helijem na drugu stranu i zauzeo zastavu iz zraka, to bi svaki puta totalno preokrenulo rundu... Svaki puta kazem ekipi da udje u heli da cu ih prevesti na drugu stranu i rijesen je problem tunela i C točke, ali jako rijetko netko i krene samnom...veci gust je zavaliti koju bazuku u one tunele... :(

??? mislim da sam ih vec par obrezao dok su bili na mortaru... jedino, primjetio sam da nece da hvata bas svaki puta, stavi on noz u stand by mode ali ne pokrene onu animaciju

nek mi objasni neko ova tri lika i njihov score: http://imageshack.us/photo/my-images/442/bugserver1.png/
ne zimku?? nisam ih videl cijelu rundu, kakve su ove nebuloze=? nula k/d...wtf???
covjece ovaj jedan ima 36% accuracy...pa dajte banajte te smradove...ne vjerujem da to rosta po serveru
Potpisujem sve gore navedeno. Ovo je sinić bilo ako ne griješim na BUG HC. Ovi paćenici što napucavaju jedan drugog u igricama vjerojatno rade to i u stvarnom životu tako da im to ne mogu zamjeriti. Ukusi su različiti. ali nemoj da vas ja gledam...
sad sam igrao na jednom serveru,ljudi svih 15 su suport,niko nista drugo samo suport,tesko je sam protiv svih,nemoguce ustvari
nek mi objasni neko ova tri lika i njihov score: http://imageshack.us/photo/my-images/442/bugserver1.png/
ne zimku?? nisam ih videl cijelu rundu, kakve su ove nebuloze=? nula k/d...wtf???
covjece ovaj jedan ima 36% accuracy...pa dajte banajte te smradove...ne vjerujem da to rosta po serveru
Potpisujem sve gore navedeno. Ovo je sinić bilo ako ne griješim na BUG HC. Ovi paćenici što napucavaju jedan drugog u igricama vjerojatno rade to i u stvarnom životu tako da im to ne mogu zamjeriti. Ukusi su različiti. ali nemoj da vas ja gledam...
Vidim ti avatar, vidim što pišeš, i onda se zapitam...

Kako namjestit više istih perkova na vozila, helije ili jetove?