Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.180.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno noob pitanje koja je razlika conquest i conquest large {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

decki jeli ima neko hd4850 i da igra na hd rezoluciji pa da mi kaze dojmove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

dali ako redeemaš key u originu da vidiš dali je key dobar, možeš stisnuti cancel, ne instalirati, i prodati key,a da nije vezan za tvoj accaunt?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
goodie kaže...

dali ako redeemaš key u originu da vidiš dali je key dobar, možeš stisnuti cancel, ne instalirati, i prodati key,a da nije vezan za tvoj accaunt?

Ne možeš :D

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
13 godina
neaktivan

to i je poanta..nije da sam protiv lijepe igre,grafike,i svega toga, no cemu OTKLJUCAVANJE? pogotovo mi je debilna fora da ako preorderas tj platis skuplje dobijes jace upgrejdove u igri..ok,otkljucaju se oni no to je totalni debilizam da netko ima prednost jer je eto dao vise love... lijepo je imat i statistike i oruzja i sve to kaj igra ima no to je nazalost narusilo dinamiku igre je te prisiljava igrat onako kako ti ne pase da bi stekao balans s onima koji imaju vremena napretek igrati satima...

no zato postoje klanovi i razni modovi te lige i takmicenja pa se normalna ekipa tu skuplja kako bi se IGRALA a ne qrcila s novim perkom ili skinom za kena i njegov nozic :) :) public je oduvijek kao i net utrkivanje..skupljaliste sveg pa i govana..nekima je gust voziti u krivom smjeru i sudarati se kao sto je nekima fora nabijat skor ili letat po mapi igrajuci bez TSa i ikakvog smisla..kaj ne naprave 1942 na ovom engineu..znao si kaj igras i nisi morao satima igrat za novi upgrade. svi su bili isti i imali su ista oruzja pa niko nije plako da se jedan boosta drugi skuplja bodove itd..

kako god, svi se mi igramo na svoj nacin..a igras s ljudima koji ti odgovaraju, to i je bit svega..no kao sto si rekao, nazalost igru kvari pomisao da noliferi imaju prednost i napucavaju te jer im igra to daje,a naravno, ni u jednom trenu ne krivim njih vec odvratni kapitalisticki trust proizvodaca igara koji vise ne rade naslove za igru vec za preseravanje..a k tome zbog zarade svaki naslov je sve losiji i nedoradeniji..a mi ko idioti kupujemo te poluproizvode i svadamo se po forumu ko se boosta ili ne igra timski..mw3 koliko vidim,em kasni za bfom em je izdao igru BEZ RANKED SERVERA.ajme meni..od igre do igre je sve gore i gore..uskoro cemo kupovati prazne omote cekajuci da smisle kakvu ce igru izdati..ako je i izdaju ;)

16 godina
neaktivan
Yoga kaže...

to i je poanta..nije da sam protiv lijepe igre,grafike,i svega toga, no cemu OTKLJUCAVANJE? pogotovo mi je debilna fora da ako preorderas tj platis skuplje dobijes jace upgrejdove u igri..ok,otkljucaju se oni no to je totalni debilizam da netko ima prednost jer je eto dao vise love... lijepo je imat i statistike i oruzja i sve to kaj igra ima no to je nazalost narusilo dinamiku igre je te prisiljava igrat onako kako ti ne pase da bi stekao balans s onima koji imaju vremena napretek igrati satima...

Drži ti uperen pištolj u glavu i prijeti da će ubit tebe i cijeli ti familiju ako ne igraš tu igru?

Nitko te ne prisiljava...{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Jedno noob pitanje koja je razlika conquest i conquest large {#}

Kolko znam u LARGE imas vise zastava nego u obicnom

13 godina
neaktivan
Šef kaže...

Drži ti uperen pištolj u glavu i prijeti da će ubit tebe i cijeli ti familiju ako ne igraš tu igru?

naravno da ne,pomalo ti je glupa opaska,no dragi sefe,nazalost SVE igre su se prodale u sarene artikle za barbike i kenove..umjesto ispolirane igre dobijes tisucu beskorisnih perlica..pa nismo mi svi indijanci,zar ne?

a i kako vidis,i ne igram ;) ionako cu zaigrat drustva radi a ne skupljanja perlica,kao i uvijek do sada..znas i sam da TS nije isti kad sam ja gore..cekam da tablete za proljev pojeftine pa cu doc na ts..ipak ste mi dragi da vam zadam trbobolju a tablete preskupe :D

btw,ovo prisiljavanje nije da je moras igrat vec da moras prisiljeno igrat nesto kaj ne zelis ako zelis kvalitetno igrat i biti koliko toliko jednak s rugima..iako mi ni nuke ni milioni perkova i sarenih kaputica za šmajser protiv nase klanske ekipe ne pomaze :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 20:54 (Yoga).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedan iritantan problem npr. otkljucam neki nisam za MK11 Mod (ili kako vec) ili neku drugu pusku taj nisan se ne pojavi u gadgets sve drugo sto otkljucam se pojavljuje ali to ne ! Kontaktirao sam EA Live support i oni su mi rekli da je sve ok a nije :S evo sad sam obrisao igru pa cu je ponovo skinuti i instalirati sta mislite oce li to pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Imam jedan iritantan problem npr. otkljucam neki nisam za MK11 Mod (ili kako vec) ili neku drugu pusku taj nisan se ne pojavi u gadgets sve drugo sto otkljucam se pojavljuje ali to ne ! Kontaktirao sam EA Live support i oni su mi rekli da je sve ok a nije :S evo sad sam obrisao igru pa cu je ponovo skinuti i instalirati sta mislite oce li to pomoci :)

Hoće jer ti je bilo nešto krivo instalirano, ako neće ni onda žali se prodavaču.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
Yoga kaže...
Šef kaže...

naravno da ne,pomalo ti je glupa opaska,no dragi sefe,nazalost SVE igre su se prodale u sarene artikle za barbike i kenove..umjesto ispolirane igre dobijes tisucu beskorisnih perlica..pa nismo mi svi indijanci,zar ne?

a i kako vidis,i ne igram ;) ionako cu zaigrat drustva radi a ne skupljanja perlica,kao i uvijek do sada..znas i sam da TS nije isti kad sam ja gore..cekam da tablete za proljev pojeftine pa cu doc na ts..ipak ste mi dragi da vam zadam trbobolju a tablete preskupe :D

btw,ovo prisiljavanje nije da je moras igrat vec da moras prisiljeno igrat nesto kaj ne zelis ako zelis kvalitetno igrat i biti koliko toliko jednak s rugima..iako mi ni nuke ni milioni perkova i sarenih kaputica za šmajser protiv nase klanske ekipe ne pomaze :)

Haha, znam i znam na što si ciljao i donekle se slažem s tobom...

Ali eto, igra mora biti takva, shiny, s pun kufer unlocka, ribbona, medalja, achievementsa i sl. Umjetno se povećava vrijeme igranja tj. vrijeme potrebno da otključaš baš sve (moraš skupit sve), pa je eto, moguće otključat razno-razne scopeove za shotgune. Jer, eto, valjda će nekoh koristit 8x scope na shotgunu...

Ali, opet svi volimo taj BF3... :)

Šareni artikal...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
neaktivan

(moraš skupit sve), pa je eto, moguće otključat razno-razne scopeove za shotgune. Jer, eto, valjda će nekoh koristit 8x scope na shotgunu...

Ali, opet svi volimo taj BF3... :)

Šareni artikal...

ja bi 12x scope na shoty :D

16 godina
Battlefield 3

Zanimljiva recenzija za Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prešo ja SP, ma sve je super osim jedne stvari koja je užasno loša. A to je osjećaj kad pogodim neprijatelja, koji je nikakav. Kao da ga pogodim s vodenim pištoljom. Dok recimo u Codu ak je jače oružje, otkine komad tjela i baš odbaci tijelo, osjeti se da je pogodak ljepo sjeo.

Tu me je BF3 razočarao jako, i to mi je jako bitan element koji je upropašten.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:12 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Prešo ja SP, ma sve je super osim jedne stvari koja je užasno loša. A to je osjećaj kad pogodim neprijatelja, koji je nikakav. Kao da ga pogodim s vodenim pištoljom. Dok recimo u Codu ak je jače oružje, otkine komad tjela i baš odbaci tijelo, osjeti se da je pogodak ljepo sjeo.

Tu me je BF3 razočarao jako, i to mi je jako bitan element koji je upropašten.

ko to igra SP na BF3?To se ide odma na MP

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sumjam da je feeling drukčiji kad nekog ubiješ u SP i MP tehnički gledano.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze neko napisati sve komande za letenje u avionu?

jel shift protiv onih pratecih raketa kao x u heliju?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Eto, jučer radi dobro, danas lagga spikovi, i pad FPS-a do neigrivosti...užas...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pre baza je haha, show

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat drugi put popravi heli do kraja! {#}

Ja lijepo čekam da čovjek popravi i uđe u heli. Sjedne on unutra a ja ga ubijem i ukradem heli. No mučko đubre nije popravilo do kraja pa sam se morao spuštati da ga popravim. Ali sam očito sletio preblizu njihovog spawna i dok sam ja popravljao dođe pirat i uzme si natrag heli {#}

Fck, trebao sam snimati, presmiješno je bilo

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:36 (ZC_Someone).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

stavio ove nove beta drivere od nvidie i blago receno su katastrofa. Na prijasnim driverima je igra radila super a sad trza uzasno, zvuk se gubi i nestaje slike na sekunde. Ne znam dal iko drugi probao ali ja ih nebi preporucio stavljat.

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Travn0Shik kaže...

stavio ove nove beta drivere od nvidie i blago receno su katastrofa. Na prijasnim driverima je igra radila super a sad trza uzasno, zvuk se gubi i nestaje slike na sekunde. Ne znam dal iko drugi probao ali ja ih nebi preporucio stavljat.

Čudno. Meni ne samo da je sve u redu, nego sam dobio i boost u performansama. 

15 godina
protjeran
scorpiokillah kaže...

Zanimljiva recenzija za Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer

Recenzija? LOL Ali vise nego zanimljiv dekolte, njam....

Travn0Shik kaže...

Kod mene rade sasvim ok. Nikakvog prevelikog napredka.... jedina stvar koju sam primjetio da su mi temperature malo nize i da nema onog zelenog bljeskanja kao do sada. Ima, ali nekako mi se cini puno manje.

Brutal Truth \m/
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš samo ZC Someone i ja lijepo skinuli Pirata i Danny-a u heliću{#}.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Nemoguće, ovo toliko trza da bi prodal igru najradije...a jučer sve normalno...

0 0 hvala 0
14 godina
Travn0Shik kaže...

zato sto sigurno nisi dobro prethodne obrisao

16 godina
moderator
kalko1212 kaže...

Al smo vas rejpali...{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran

nek mi objasni neko ova tri lika i njihov score: http://imageshack.us/photo/my-images/442/bugserver1.png/

ne zimku?? nisam ih videl cijelu rundu, kakve su ove nebuloze=? nula k/d...wtf???

covjece ovaj jedan ima 36% accuracy...pa dajte banajte te smradove...ne vjerujem da to rosta po serveru

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 22:37 (Oberstleutnant).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
kalko1212 kaže...

Al smo vas rejpali...{#}

Jeste rejpali samo mi je žao to što ne možeš ući kao pješadia u tuđu bazu{#}.

Kalko1212 ingame
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Velike stvari - stojite iznad spawna našeg helija i čekate da netko uđe. Bezveze. :)

Inače, letjelice nemaju smisla bez tima koji zna što radi, a većina igra solo. Ova igra bez voicea nema baš svrhu na kraju balade.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice