Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Onda pitaj Tončija. ;-)
Na normal serveru se to neće uvoditi.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nema takvog filtera, barem za sad ne znamo za to. A i takav sustav bi zapravo trebao kickati nekoga sa stranom zastavicom, da oslobodi domaćem mjesto? Ne znam što o tome misli Danny, ja sam suzdržan oko toga. Serveri su tu zbog BUG ekipe pa možda i nije posve ludo.

Jučer su oba servera bila puna cijelo vrijeme i to većinom domaćim igračima. Čini se kako će nam trebati treći! Možda kad dođe Back to Karkand DLC ubacimo i #3. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

kao sto rekoh otkrio sam danas bug hc server, čitaj!

I onda ideš za to pitati čovjeka koji nema veze s tim... Dal sam zbilja ja taj koji treba čitati? {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo na server..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
smiglcro kaže...

I onda ideš za to pitati čovjeka koji nema veze s tim... Dal sam zbilja ja taj koji treba čitati? {#}

Daj konvikt naporan si s tim nepotrebnim pametovanjem. Pusti čovjeka na miru. Ne glumataj i ne bahati se bezveze.

pardon na offtopicu.

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Daj konvikt naporan si s tim nepotrebnim pametovanjem. Pusti čovjeka na miru. Ne glumataj i ne bahati se bezveze.

pardon na offtopicu.

Čekam da proradi server da mogu raditi program, do tada nemam pametnije posla :P

Osim toga tko se bahati, od kud da ja znam da čovjek ne zna tko je vlasnik kojeg servera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 14:57 (ZC_Someone).
16 godina

nebitno, ne napadaj ih odmah. Nisu svi ludi za forumom pa da prate apsolutno sve događaje vezane uz bf i ovaj forum. Pogotovo ne u ovoj temi nakrcanoj spamom..

15 godina
ZC_Someone kaže...
smiglcro kaže...

Nisam upoznat s informacijom tko vodi koji server, krivo sam pretpostavio da oboica vode zajedno sve. Tebi rekoh da si procitas onaj dio kada sam rekao bye bye normal bug server i welcome hc bug server, znači cilj mi je igrati s našom ekipom i sada naravno pod uvjetima koje meni bolje odgovaraju (hc).

Da Tonči, poanta bi bila da strani igrač dobije kick kako bi bug comunity imao priliku igrati na svom serveru. Dopustiti strancima kada server nije pun da se popuni kvota. Znači očito favoriziranje domaćih igrača što nije ništa novo na stranim serverima. Pomoglo bi naravno u gradnji i ojačavanju te poticanju naše ekipe da se druži i ima priliku igrati zajedno. Čisto ideja...

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
xyan kaže...

stari dobar kalas ima x49 a ne ovaj djecji x39. imao sam tu pusku doma (G3), brutala. Steta sta je u svim igricama nekako oslabe....

AK-47 i jugo Zastava M70 su x39.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ak-47

http://en.wikipedia.org/wiki/Zastava_M70

ne govorim da nije. mozda sam se trebao drukcije izraziti. JA pravim metkom za AK47 smatram taj kalibar koji sma napisao - 7,62x49, a jednostavnim upisivanjem ak47 7,62X49 u google, ces vidjet da se upravo taj metak povezuje sa kalasnjikovom. 7,62X39 je short range metak za pusku, ovaj 49 je long range.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 14:59 (xyan).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da bi bilo dobro da su domaci u prednosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

To može napraviti administrator, ručno, ali nisam siguran kako funkcioniraju serveri i prijave sada pa ću pogledati može li se registrirati pokušaj spajanja i izbaciti nekoga po zastavi. Mrvicu sumnjam, jer zasad Battlelog niti ne dopušta ulazak na server ako je pun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

nebitno, ne napadaj ih odmah. Nisu svi ludi za forumom pa da prate apsolutno sve događaje vezane uz bf i ovaj forum. Pogotovo ne u ovoj temi nakrcanoj spamom..

Chill, uopće ne napadam nikoga. Tvoj problem kako to ti shvaćaš...

smiglcro kaže...

Nisam upoznat s informacijom tko vodi koji server, krivo sam pretpostavio da oboica vode zajedno sve. Tebi rekoh da si procitas onaj dio kada sam rekao bye bye normal bug server i welcome hc bug server, znači cilj mi je igrati s našom ekipom i sada naravno pod uvjetima koje meni bolje odgovaraju (hc).

E pa zato mi je bilo čudno zašto pitaš Dannya jer sam pretpostavio da znaš budući da si dosta često u BF3 temi... uglavnom nebitno.

15 godina
ZC_Someone kaže...

E pa zato mi je bilo čudno zašto pitaš Dannya jer sam pretpostavio da znaš budući da si dosta često u BF3 temi... uglavnom nebitno.

Da. čudno pratim ovu temu već dosta dugo ali eto tek sam danas dobio informaciju da postoji hc bug server :( jednostavno je previše smeća u ovoj temi da bi mogao sve kvalitetno pratiti.

NHF sve 5.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

I Danny i ja smo BF entuzijasti i pišemo za Bug. Danny je nastavio tradiciju iz BF:BC2 kada je uzeo server koji financira on osobno ili uz donacije. S obzirom da je određeni dio igrača iz Bug Online zajednice ljubitelj hardcore moda (uključujući mene), pridružio sam se Dannyju inicijativom i otvorio server za BF 3 koji radi u HC modu.

Na ovaj način imamo izbor za sve vrste igrača. Bilo je nešto straha hoće li ovo podijeliti zajednicu i smanjiti broj igrača na oba servera, ali vidim da su naši igrači prisutni na oba i to u velikom broju pa se zasad toga ne moramo bojati.

Što se modova tiče, vidjet ćemo kako će se razvijati. Zasad su oba servera Conquest 64. HC server uključuje sve mape i jedino pravilo koje HC server ima je da - nema pravila. Dakle, sve su mape tu, sva oružja i ništa nije zabranjeno. HC po difoltu ima uključen FF, isključen KillCam i nema HUD.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

To može napraviti administrator, ručno, ali nisam siguran kako funkcioniraju serveri i prijave sada pa ću pogledati može li se registrirati pokušaj spajanja i izbaciti nekoga po zastavi. Mrvicu sumnjam, jer zasad Battlelog niti ne dopušta ulazak na server ako je pun.

Kao zamisao OK, ali mislim da to ne bili dobro.

BUGovaca ima i iz naših susjednih zemalja, a vjerojatno i dalje.

Možda ako jednom uvedu mogućnost ograničenja koji Platoon može na koji server, to bi možda bilo pravednije.

Iako, broj ljudi koji igraju se već počeo smanjivati, ako nema mjesta na BUG serveru (a uglavnom nema kada navečer počinjem igrati), odem na neki drugi ili odigram CO-OP.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
sushii kaže...

mozda je pomalo okrutno otpisivati igru i naposljetku navesti jednu obicnu arkadu kao sto je cod kao alternativu. budimo relani, cod2 je istini za volju jedini u serijalu koji nudi ''fer'' i ''vitesku'' igru obzirom da si prepusten bojnom polju sa obicnom single fire puskom (izuzev 2 oruzja ) , nekakvim krzljavim revolverom i jednom granatom. to je igra prema kojoj imam najvise respekta i unatoc godinama koje su iza nje pruza definitivno najvise izazova i zahtjeva najvise skilla. kada gledamo cod4 koji je sve do danas oznacen kao ponajbolji fps ikada, gledamo ga radi PROMODA koji je napravljen od strane korisnika ilitiga zagrizenijih gamera a ne od strane activisiona. zamisli kako bi cod4 kotirao medju pravim gamerima koji spominju vitesku igru ( a ti je spominjes) da koristis originalan mod i primjerice stavis na pusku perk ''GL'' , kao drugi perk izaberes overkill sto ti omogucuje koristenje jos jednog oruzja umjesto pistolja  i na njega zakacis GL = 4 granate! rezultat je takav da se na mapi sa vise od 10tak igraca vjerovatno nebi uspio spawnati. i zamisli kada na to dodas frag x3 mogucnost , RL, claymore x2 itd. to bi bio pravi organizirani kaos. promod je reakcija samih korisnika i odgovor proizvodjacima u kojem smjeru zelimo da se razvijaju igre ali to ocito ne nailazi na plodno tlo. zamisli samo BF3 bez lasera, IRNV, RL-a, ili mortara. to bi bio pravi uzitak i vjerovatno najkompletnija igra ikada. ali proizvodjaci znaju da je vise od 70% korisnika klinci od 14-18 god. a na kraju krajeva uspjesnost serijala = profit. jednostavna racunica radi koje mi, ljudi koji zelimo ''ravnopravnu i vitesku igru'' nikada necemo imati prilike zaigrati nesto novo u takvom ruhu. prema tome, drz se cod2 i cod4 promoda ili se jednostavno opusti i stavin IRNV i udri po ekipi. ja momentalno gotivim bf3 ali jednostavno niti koristim RDS niti ikakve dodatke za oruzje i bas me briga. uzivam na svoj nacin 

Kakve ti sve nebuloze mozes napisat?! Ako i stavis u cod4 GL, onda nemas Perk "1", no ti to ocito ne znas. Drugo, Promod je napravljen da uzivljeni "high" igraci ne ginu od pocetnika. 

Sta ti je Promod dao, dao ti je super jednostavnu igru koju je objektivno lakse igrat 10x od stock igre. Nema swaya, nema kuhanja nadeova (camp paradise), nema stun granadea, nema 90% perkova osim perkova koji daju cistu SPRAY & PLAY igru di ne moras mislit ni na municiju ni nista. Ostavili su DEEP IMPACT, BANDOLIEER, a iskljucili recimo 3x nade. 

Isto tako, taj glupavi PROMOD nije iskljucio nade indicatore, tako kad ti netko baci bombu u zatvoren prostor, moras biti RETARDIRAN da umres od iste jer vidis u mm gdje je bomba. 

Samo iskljucivanje SWAY-a dalo je kao rezultat da sa AK47 mozes ubit s kraja na kraj mape, sto u STOCKU s tom puskom nemos ubit i da hoces =) CoD4 PROMOD nije balansirana igra, jer se nema sta balansirat i svi imaju isto, pa samim time i nije neki gust (meni). 95% PROMOD igraca nikada nije igralo warove na STOCK modu, jer to ipak zahtjeva puno puno vise taktiziranja, odabir perkova, counter perkova, nema RUSH & SPRAY-a. PROMOD je ipak COD4 pretvorio u ARKADNU pucacinu =)

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za sve server admine s iPhone-om izašao je procon za BF3 za iOS, možda vam pomogne kickati smrdljive cheetere ili bar olakšati zajebavanje pirata prijeteći mu banom dok ste na poslu ;)

I lijepa usproredba kako radi IRNW na određenim klasama. Mislim da nije bila, bar ne ovako detaljna. Uglavnom tko hoće ostati skriven neka igra s američkim engijem koji na sebi ima spec ops cammo :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...
Ja sam tako nabasao na Diretore_BB-a i kad god vidim da igra prikačim mu se. Ne komuniciramo, ali jednostavno se kužimo. Nekad ja pratim njega, nekad on mene, nadopunjavamo se u squadu i ide nam.

Da, Diretore_BB sam ja, imam ja TS server od WoW-a pa bi tamo mogli i komunicirati :)

Dobro je bilo jučer, da su ovi manje čučili bilo bi bolje. Moram te dodati u Friend List

Večeras idem gledati odbojkašku reprezentaciju jer je neki turnir u Poreču pa dođem nakon toga, ok 22:00

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 16:14 (mabencic).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

presmjesno je da pojas sa okvirima i opremom(recon US spec ops camo ) JACE svijetli na IR nisanu nego tijelo. kako to izgleda zapravo moze se ovdje pogledati http://www.soldiermod.com/summer-08/features-night-vision.html i ovdje http://www.nvdepot.com/monocs/thermal.jpg i ovdje http://infraredvision.org/infrared-vision-how-it-works . kako se vidi, oprema je najtamniji dio a ne kao da si upalio bengalku. prepreprepresmijesno! i naravno tupavo i idiotski, no, djecicu veseli :))

umjesto da se posvete samom engineu igre, stabilnosti i radu servera, oni trose gigabajte na skinove, sarene dogtagove i ostale zaista nepotrebne gluparije za malu djecu ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Gdje mogu vidjet jel moja limited edition ima te dodatne pljuce i ammo .Pod oružja kada biram ih nema pa vjerujem da ih nisam dobio :(

"Battlefield 3 has stopped working" ima li netko nekakav savjet.Izludit će me ovo.vidim da dosta ljudi ima problem s ovim

Ljudi stvarno trebam pomoć.Nemogu igrat duže od 30 sekundi i igra se ruši.Nove drivere stavio,update-o PB,mijenjao postavke ali ništa ne pomaže

16 godina
Battlefield 3

Kako se aktivira padobran u B3? Skočim sa zgrade i stišćem nekoliko puta space ali ništa i onda suicide... koje sranje...

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

space je po defaultu,namjesti u options

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

DICE Store je ubacio svoje dogtagove u prodaju. Ko voli, nek izvoli :)

http://us-store.dice.se/home/accessories.html

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...
Vash kaže...
Ja sam tako nabasao na Diretore_BB-a i kad god vidim da igra prikačim mu se. Ne komuniciramo, ali jednostavno se kužimo. Nekad ja pratim njega, nekad on mene, nadopunjavamo se u squadu i ide nam.

Da, Diretore_BB sam ja, imam ja TS server od WoW-a pa bi tamo mogli i komunicirati :)

Dobro je bilo jučer, da su ovi manje čučili bilo bi bolje. Moram te dodati u Friend List

Večeras idem gledati odbojkašku reprezentaciju jer je neki turnir u Poreču pa dođem nakon toga, ok 22:00

Ne vjerujem da ću tada još igrati, ali da svakako me dodaj u friends listu.{#}

Oćeš da se nalazimo rađe na mumblu?

Da bili su dosta nepokretni.{#} Najviše me smetalo što ekipa jako slabo pokriva razne alternativne prilaze pozicijama, i ne sjeti se prišuljati tim putevima kada se neprijatelj negdje zbuksa. Ali sve skupa bilo je dobro i dobro smo se snašli.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 16:32 (Vash).
15 godina
Battlefield 3

zasto mi samo loada mapu i nikad nece zavrsiti, koji bi problem bio i rješenje?

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

zasto mi samo loada mapu i nikad nece zavrsiti, koji bi problem bio i rješenje?

Nekad se i meni dogodi pa se igra samo sruši.Razočaran sam.Evo upravo sam na live chatu i lik mi stavlja reijšenja s raznih forum koja sam ja već pokušao i koja ne vrijede.Koma

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ljudi stvarno trebam pomoć.Nemogu igrat duže od 30 sekundi i igra se ruši.Nove drivere stavio,update-o PB,mijenjao postavke ali ništa ne pomaže

Navodno nekim pomaže da obrišu folder settings u C:\Users\"your user name"\Documents\Battlefield 3\. Postavke postanu corrupted pa se ruši igra. link

Imašovdje nešto što bi te moglo zanimati. Na sredini stranice nešto sa driverima i još ispod nešto s task managerom i postavljanjem afiniteta. Imaš i na 2. strani neka moguća riješenja.

Uglavnom ak već nisi, prolistaj :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 16:50 (ZC_Someone).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Eto, nema rušenja, ali pojave se artefakti...ogromni crni trokuti koji trepere ko da mi granje od drveća pada na glavu. Moram izlazit iz igre...užas.

Lagg da boli glava, a štekuckanja su nesnosna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Eto, nema rušenja, ali pojave se artefakti...ogromni crni trokuti koji trepere ko da mi granje od drveća pada na glavu. Moram izlazit iz igre...užas.

Lagg da boli glava, a štekuckanja su nesnosna.

Si probao ovo? Moglo bi bar riješiti štekuckanja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 16:58 (ZC_Someone).
15 godina
Battlefield 3

užicao sam physical warfare ali igra mi i dalje ne radi.kul :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice