Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.448
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...

S ovim se čiste bukse {#}

pa šta je to shotgun sa eksplozivnim punjenjem...?

16 godina
Battlefield 3

Kako smo danas(jucer) dominirali nebom Travn0Shik i ja.

Svako u jednom avionu i spašavi guze jedan drugome, iako je one meni spasio više puta nego ja njemu, ali sam zato ja disejblao i uništio više tenkova.

Prekrasno je izgledalo kako smo rušili avione,heliće,  uništavali i disejblali tenkiće. Nakraju runde sam dobio 9 nekakvih rebina za uništavanje i disabe-anje neprijateljskih vozila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 0:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kako smo danas(jucer) dominirali nebom Travn0Shik i ja.

Svako u jednom avionu i spašavi guze jedan drugome, iako je one meni spasio više puta nego ja njemu, ali sam zato ja disejblao i uništio više tenkova.

Prekrasno je izgledalo kako smo rušili avione,heliće,  uništavali i disejblali tenkiće. Nakraju runde sam dobio 9 nekakvih rebina za uništavanje i disabe-anje neprijateljskih vozila.

Ja sam osvojio sve upgrade-e za Jetove. Kada postiji timski rad,kada sudjeluje zrak i zemlja,onda vam nitko nije ravan a ne kao neke budale kojima je samo stalo do K/D Ratia!

Međutim malo je ljudi koji igraju timski jer očito nisu shvatili BF3 ozbiljno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja igru vise neprepoznajem,jucer igrao nomalno na detaljima high/med sa nekih 40-55 fps-a sada dodem da igram igra uzas,isto kao da se je grafika promjenila fps sada neprelazi 30 kada pristsnem tab imena i rankovi uopce nisu izostreni nego su nekako(nemogu se sada sjetii rijeci) uglavnom grafika je u ku*cu.Jel se nekome slicno dogodilo?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
thesekiman kaže...

S ovim se čiste bukse {#}

pa šta je to shotgun sa eksplozivnim punjenjem...?

Da, i makar ne izgleda tako, prema opisu taj frag round je zapravo nije ništa posebno. Slabiji od obične municije ali radi puno veći suppression

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

Preporuka ekipi s Androidima da si sa Marketa slobodno skinu neslužbenu Battlelog aplikaciju, nije scam - osobno isprobao.

14 godina
Battlefield 3

uspješno nažicah pwp, specact i dog tag pack u roku 1 sat , ea support je asm {#}

inace ak neko hoce nek pogleda trailer i unlocka 5 dog tagova , samo treba promjenit na ea accu usa ili canada

http://actofvalor.com/bf3/

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 4:52 (twingley).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Gdje mogu vidjet jel moja limited edition ima te dodatne pljuce i ammo .Pod oružja kada biram ih nema pa vjerujem da ih nisam dobio :(

"Battlefield 3 has stopped working" ima li netko nekakav savjet.Izludit će me ovo.vidim da dosta ljudi ima problem s ovim

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 7:22 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Al ove lampadine, ledice, laseri mi stvarno idu na živce. To triba pod hitno riješit nekako.

laser te zablješti čin te lik aima, bez obzira jeli te cilja u noge ili u glavu.

Drugo triba i riješit onaj Infrared, to je prejako. Iman osječaj da varan kad igran sa tin, uopće mi nije gušt a sa druge strane svi igraju sa tin pa san prisiljen i ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Naletio sam na zanimljiv link na battlelogu.

Čini se da su dečki ove vrijednosti dobili testiranjem. Ispadaju istinite sumnje da su oružja jako slična (gotovo identična). Čini se da imaju samo 3-4 klase, a da su ostalo sve reskinovi. :-( Još me samo zanimaju podaci o recoilu, kicku, spreadu itd... Valjda će i to izaći na vidjelo. Ovo je prvo pravo razočaranje za mene.

Budući da je to bullet damage, u slučaju da oružje ima sličnu municiju i brzinu izlaska metka ne vidim zašto puno tog oružja ne bi bilo slično.

Ali opet, da ih je ovoliko puno tako identično...

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
Wolf88 kaže...

jel itko ima problema s lagom na bug serveru?

o da

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni u zadnje vrijeme bug radi super. nema laga ni onog miktotrzanja, ni rubberbandinga, a srusio se nije vec satima:)

jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Al ove lampadine, ledice, laseri mi stvarno idu na živce. To triba pod hitno riješit nekako.

laser te zablješti čin te lik aima, bez obzira jeli te cilja u noge ili u glavu.

Drugo triba i riješit onaj Infrared, to je prejako. Iman osječaj da varan kad igran sa tin, uopće mi nije gušt a sa druge strane svi igraju sa tin pa san prisiljen i ja.

Meni su oni flashevi "dragi", kad naiđe netko malo sporiji s tim rješim ga bez problema, samo naciljam u tu točku i deri... Ako je malo dalje samo se bacim iza nečega i gotovo.

Isto vrijedi i za lasere.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Meni su oni flashevi "dragi", kad naiđe netko malo sporiji s tim rješim ga bez problema, samo naciljam u tu točku i deri... Ako je malo dalje samo se bacim iza nečega i gotovo.

Al mene smeta šta me i moji sa tin zasljepljuju.

16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
thuglife kaže...

Al mene smeta šta me i moji sa tin zasljepljuju.

Da, istina, kad netko protrči kraj mene i zasvjetli me stim ispalim, ali kad igram s ozbiljnijim igračima to se ne događa često, i pazi se na takve stvari, tako da ti sve ovisi o timu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel radi kome od vas xfire u igri?

Meni pokazuje na njemu da igram, ali nema ga ingame, ne vidim chat ko kaj piše, nemogu namjestit FPS brojač i sat. Koma

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne radi, disejblali su to na neodređeno vrijeme.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Najbolje da iz igre maknu sve što tebi smeta i što ti ometa igranje. Možda da uklone i mogućnost kretanja svima kad si ti na serveru? Ili možda da svi osim tebe mogu koristiti samo noževe.

Nauči igrat'.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pravi način za rješavanje "boostera" 

Jedino što tip na kraju poludi pa ubija sve {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 10:05 (thesekiman).
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Kada redemate kod za PWP onda samo da potvrdu da je to uspješno učinjeno ili ide još nekakva instalacija?

Provjerio sam ide samo redemanje.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 10:16 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Hedrick
Pa imaš u zadnjih par stranica SSove koje je objavio netko iz DICEa na kojima se vidi da su prilično oslabili te lampe. Ja bi rekao i više od pola. Sad se još čeka da dođe taj patch.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sam da neki patch izade uskoro,tak da mogu bindat sve 4 bocne tipke na svom ratu:)

BTW,ne kuzim zakaj se ekipa bunila da su mape male,stvarno su predobroe ova operation firestorem je veca od atakame za 2 puta brijem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 10:36 (kach).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
twingley kaže...

uspješno nažicah pwp, specact i dog tag pack u roku 1 sat , ea support je asm {#}

inace ak neko hoce nek pogleda trailer i unlocka 5 dog tagova , samo treba promjenit na ea accu usa ili canada

http://actofvalor.com/bf3/

Možeš li mi reći gdje mogu promjenit zemlju?

Thnx

17 godina

odeš na ea stranicu logiraš se na svoj account i tamo u profilu promjeniš zemlju

BF3:crna_bandera
16 godina
roko121roko kaže...

Budući da je to bullet damage, u slučaju da oružje ima sličnu municiju i brzinu izlaska metka ne vidim zašto puno tog oružja ne bi bilo slično.

Ali opet, da ih je ovoliko puno tako identično...

Al zato ima veliku ulogu recoil, kick i rate of fire i kako koja puška se ponaša sa foregripom, heavy barellom i sl!

Bilo bi pain to balansirati IMHO!

ps al vidim da G3 ima isti damage kao i u BC2, zanima me kakav je kick i recoil! {#}

16 godina
mrfloyd kaže...

Al zato ima veliku ulogu recoil, kick i rate of fire i kako koja puška se ponaša sa foregripom, heavy barellom i sl!

ps al vidim da G3 ima isti damage kao i u BC2, zanima me kakav je kick i recoil! {#}

G3 dosta trza kad pucaš, iako to grip smanji ali je opet to dosta veliko i ima nesto slabiji ROF, ali zato ima dosta veliki damage pa ubija s 3 metka i radi toga ima samo 20 metaka pa da bude neki balans. Mogu reći da je dosta dobar G3.

15 godina
Battlefield 3
Dobar je g3 ali baš je sav skakutav.ali zato burst m9 pištolj je odličan kao secondary.
Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
mrfloyd kaže...

G3 dosta trza kad pucaš, iako to grip smanji ali je opet to dosta veliko i ima nesto slabiji ROF, ali zato ima dosta veliki damage pa ubija s 3 metka i radi toga ima samo 20 metaka pa da bude neki balans. Mogu reći da je dosta dobar G3.

Ne, nema radi toga i to nema nikakve veze s nikakvim balansom. "Samo" 20 metaka ima i u stvarnosti. Velikih 7.62 metaka.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

jel vam se dogodi da vas spawna tijelom ali ne i duhom? ono, prodje neko vrijeme prije nego sto preuzmes kontrolu nad likom? i, dali vam se desi da ne registrira pogotke? cistina, ja i tuljan na 10 metara udaljenosti i prasim iz ak7u u njega i nis, nema krizica, nema krvi.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Ne, nema radi toga i to nema nikakve veze s nikakvim balansom. "Samo" 20 metaka ima i u stvarnosti. Velikih 7.62 metaka.

I to 7,62x51mm, što znači da pakuje malo više baruta nego kalaš i njegovih 7,62x39mm.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice