Ekipa moze jedno pitanje
Koji je dobar tool za mjerenje temparature kartice?
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
Ekipa moze jedno pitanje
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
Ekipa moze jedno pitanje
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
Kako si ti s tim pitanjem završija u ovoj temi majko mila
Pa kaj bus zicao,tak i tak bus to sve osvojio tokom igre,najzabavnije je tak.
Iz PWP packa možeš otključati samo DAO-12. Ostalo je za sada ekskluziva kojoj pristup imaju samo oni koji imaju taj pack. Tj. flash supressor za SKS, flechette ammo za DAO-12 i Type 88 strojnica se ne mogu otključati.
Ljudi ja baš i nisam u toku pa možete li mi reći šta je bf3 na steamu? Vidim ode po forumu da su neki postali slike igara koje imaju, a na tom spisku se nalazi i bf3. Ja sad odem na steam s namjerom da ga kupim kad ono bf3 nigdje
ne možeš na stem-u kupiti bf 3
Evo vidi ovo
U Steamu mozes dodati shortcut za bilo koju igru, ne mora biti kupljena na steamu, može biti kupljena negdje drugdje, može biti i piratska i ako ju tako pokrećeš preko steama možeš koristiti steamov overlay i screenshot capture. Ja nisam isprobao pokretanje BF3 preko steama da mi se ne kolju Origin i Steam, ali čitao sam da ima njih koji to rade.
jel netko zna kako se ovaj blur može izgasiti oći me bole od njega
Motion blur je ugašen
Ekipa moze jedno pitanje
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
Kako si ti s tim pitanjem završija u ovoj temi majko mila
Sry trebao sam pojasniti malo....jeb*** BF3 mi se crasha svakih 20 minuta pa me zanima koliko mi przi kartica.
Probao sam ono sa portovima na ruteru i upnp promjenama...nula bodova...jos uvjek se rusi pa ako itko zna koji tool...slobodno napisite.
ps.probao sam google prije postavljanja pitanja ovdje ali bas mi i neide nesto trazenje :)
tnx
Ekipa moze jedno pitanje
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm
Super je!
Ne radi mi battlelog. Jeli jos kome ne radi?
Ekipa moze jedno pitanje
hd 6950 2 gb je graficka
tnx
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm
Super je!
Hvala ti :)
@generic9974
isto je i sa svim smanjenim postavkama, doduse sada izbaci samo "Game got disconnected ()", pokusavao sam ovo sa PB prije ali nije uspjelo. nema nego cek
...i to je napredak :)
probaj jos ovo za "Game got disconected ()":
http://hazelfreshlive.blogspot.com/2011/11/solved-origin-crashes-on-login-no-error.html
ili probaj kontaktirati ili potraziti po postovima kako je CoreByte to rjesio
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=536&jumpto=2406245&sort=asc&view=flat
ma hvala tebi sta pokusavas naci rijesenja ali ja nemam vise volje. zajebavam se oko ovoga jos od bete. nema smisla igrati dok ne izdaju patch
Ma nek se gone u tri krasna i dice i origin i battlefield. Ja više nemogu ovo podnjeti igra mi je radila savršeno do danas i i šla preko 90 Fps-a
na ultra a sad mi vrti na 40 fps-a na low ma stvarno neznam šta im je kakav je to patch koji još više uspori igru i još mi se i load vrijeme
povećalo za duplo. Stvarno neznam kad oni to misle srediti.
Ima li još ko takvih problema. Te dali ima netko sli pa da nije možda zbog toga.
meni radi battlelog
hm 73 C
jel to malo puno??
Nije.
Sretan sam ko dijete.Na 1.148V,stock naponu HD 6850 sam uspio doci do 950/1150.Igra na ultra sa svime maxed out klizi na 1680*1050.
Sretan sam ko dijete.Na 1.148V,stock naponu HD 6850 sam uspio doci do 950/1150.Igra na ultra sa svime maxed out klizi na 1680*1050.
meni isto klizi al kad dode do dima onda proklizi
Evo ja maloprije nažicao PWP, a zapravo ga nisam niti trebao dobiti, btw, znali netko gdje se može kupiti SPECTAT/DOGTAG KIT ?
ma ja sam iztrolao indijca za PWP i dogtag pack,specact je jedna uniforma i to je to.
ja bi nazico pwp ali nezz sta da im kazem sta da im serem -.-"
Pa kaj bus zicao,tak i tak bus to sve osvojio tokom igre,najzabavnije je tak.
sks suppresor i t88 je samo pwp,ne možeš otključati.
I kad bi trebao neki patch i jel se to automatski skida ili ču trebat ić na repair game?
Slažem se. meni je u preorderu za 39 evrića preko origina pisalo ovo:
Back to Karkand Expansion Pack (included with the Limited Edition)
This themed expansion pack includes:
•Four Legendary Maps from Battlefield 2 re-imagined with Frostbite Technology
•Classic Battlefield 2 Weapons and Vehicles
•Unique Rewards, Achievements/Trophies, and more.
jel itko ima problema s lagom na bug serveru?
ja mulac danas išao žicat PWP,konto da to sve uključuje i sad vidim da imam samo oružje a ne uniforme i dog tagove,sad opet idem pričat na live chatu s onim debilima,po treći put u 24 sata
i da pitao sam lika na live chatu u vezi BTK kao hoću li dobiti key na mail za to ili kako i on kaže kao da nije ni siguran dali ću dobiti ili morati kupiti,a imam LE
Meni počeli problemi; neće se pokrenuti iz Battleloga igra nego kao treba neki update,
Waiting for to finish the installation....... Dokle tako, ima li tko takav problem ?
ja mulac danas išao žicat PWP,konto da to sve uključuje i sad vidim da imam samo oružje a ne uniforme i dog tagove,sad opet idem pričat na live chatu s onim debilima,po treći put u 24 sata
i da pitao sam lika na live chatu u vezi BTK kao hoću li dobiti key na mail za to ili kako i on kaže kao da nije ni siguran dali ću dobiti ili morati kupiti,a imam LE
ne idu svugdje uniforme i dog tagovi ... to ovisi o prodavacu ... preko origina recimo nije bilo dog tagova i uniforma ... samo pwp koji je samo orutje i điđe tipa suppressor ... i naravno BtK
ma nema veze,žicat ću svejedno,sad me lik odjebo i rekao da se javim retaileru ,probat ću sutra opet
ako je netko za igranje, dodajte me:
username: calinjos