Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...

I to konzolaši..

------------------

In BF3 there are 145 different Ranks (45 Levels than 100 service stars) in the game. It will take a good gamer about 40 days (960 hours) and take an average gamer about 50 days (1200hrs) to complete all of the ranks and unlocks. We unlock everything in less than 18 hours!

Reći ću samo: Glupo. Jadno. Kretenski.

Tallahasee kaže...

Ako niste dobri s letenjem, probajte vozit  {#}

Kerber ga je jučer uparkirao u garažu, kasnije nije mogao van... :D

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Mozete mi dati link od LIVE EA supporta posto ga nemogu naci. HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da je mozda kliknuti onaj upitnik u Originu?

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Imam opet problema :(

Igrao sam jutros i u jednom trenu se srušila igra pa je više nisam ni pokušavao paliti jer sam išao ručati, i sad sam se vratio i kad je pokušam upaliti samo stane kad blinka onaj kvadratić u donjem desnom kutu i kaže "Battlefield has stopped working". Što da radim?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
power_user kaže...

Igrao sam jutros i u jednom trenu se srušila igra pa je više nisam ni pokušavao paliti jer sam išao ručati, i sad sam se vratio i kad je pokušam upaliti samo stane kad blinka onaj kvadratić u donjem desnom kutu i kaže "Battlefield has stopped working". Što da radim?

Desni klik na sličicu BF3 u Originu i Repair Install. Možda te spasi.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Mozete mi dati link od EA Live Supporta molim vas ? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Mozete mi dati link od LIVE EA supporta posto ga nemogu naci. HVALA UNAPRIJED.

forzzuk kaže...

Da je mozda kliknuti onaj upitnik u Originu?

loud killer kaže...

Mozete mi dati link od EA Live Supporta molim vas ? {#}

Uopće ti nisam napisao.

Bring out your dead!
15 godina
thesekiman kaže...

I to konzolaši..

------------------

In BF3 there are 145 different Ranks (45 Levels than 100 service stars) in the game. It will take a good gamer about 40 days (960 hours) and take an average gamer about 50 days (1200hrs) to complete all of the ranks and unlocks. We unlock everything in less than 18 hours!

"We unlock everything in less than 18 hours! YOU already paid for the game – YOU should be able to play the content you paid and not Spend your entire life trying to Rank-up!"

Ne znam da li da se smijem ili plačem. Glupih li ljudi...

16 godina
TomoR kaže...
power_user kaže...

Desni klik na sličicu BF3 u Originu i Repair Install. Možda te spasi.

Hvala, ali proradio je sam od sebe, ali dobro da znam za ubuduće.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
15 godina
neaktivan

FAKING ANBILIVIBAL!

BF3 mi radi na Ultra/High bez MSAA, HBAO uključen, i to na 55-60 FPS-a konstantno, u otvorenim prostorima!

Oduševljen sam DICE-ovim radom i optimizacijom koja je vrhunska.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
16 godina
odjavljen
roko121roko kaže...

FAKING ANBILIVIBAL!

BF3 mi radi na Ultra/High bez MSAA, HBAO uključen, i to na 55-60 FPS-a konstantno, u otvorenim prostorima!

U kojoj rezoluciji?

15 godina
Battlefield 3

meni sve na ultra,ssao,aa 16x,aa post process na med lock na 60 fps na 1080p.super zadovoljan.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa što ste vi mislili da s jednom 6950 nećete moći igrati na ultra?

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
roko121roko kaže...

FAKING ANBILIVIBAL!

U kojoj rezoluciji?

1920x1080

Mogu vam stavit i screenshot, I'm fucking serious.

BTW pod Ultra/High mislim na kombinaciju. Shadows i Terran Decoration su mi na High.

@nick

Da, s ovim procesorom jesam.

EDIT: Hedrick, u čemu je problem? Misliš da izmišljam?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 16:05 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Pa što ste vi mislili da s jednom 6950 nećete moći igrati na ultra?

Ja imam 6970 pa ne igran na Ultra pri 1680x1050 rezoluciji. Igra ako padne ispod 50 fpsa jednostavno se ne kreće jednako fluidno kao i kad imaš iznad 50-60 a da ne pričan ako padne ispod 40.

Kad ja stavin sve na Ultra 1680 iman jedno od 29-70 fpsa (otvoreno-zatvoreno), al meni jednostavno nije to to.

15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Tonči kaže...
roko121roko kaže...

FAKING ANBILIVIBAL!

U kojoj rezoluciji?

1920x1080

Mogu vam stavit i screenshot, I'm fucking serious.

@nick

Da, s ovim procesorom jesam.

jeli ti to igraš single ili multy?

15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
      (...)

jeli ti to igraš single ili multy?

Multiplayer i Co-Op sam probao (SP sam prešao na lapu pa mi se nije dalo).

Igrao sam Grand Bazaar (znam, znam, nije tako zahtjevan kao neke ostale mape) i Noshahr Canals. U Co-Opu Operation Exodus.

EDIT: Evo sad krećem Caspian Border, ako prođe ovo, prolazi sve {#}

EDIT: Caspian Border 30 FPS u najgorim situacijama. Ja zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 16:10 (roko121roko).
14 godina
Battlefield 3

1680*1050,maxed out ama bas sve na HD 6850(875/1200).Rijetko kad imam pad fpsa.Kasnije i snimim sa frapsom pa uploadam video na youtube.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina

E proradilo ovo čudo. Od jučer nisam imao nikakvih rušenja i onih gluposti connection timed out. Otvorio sam one portove što je netko stavio i sad radi ko urica. Tako da kome se i dalje ruši savjetujem da to napravi!

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja jedino ne igram na Caspian Border jer tad trebam staviti na med-high da bi bilo fluidno :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze pitanje? nisam se vec jako dugo tak glupo osjecao, al ja jednostavno ne znam, ili ne mogu letjeti!?! u svakom jetu, ili helicu, ko da mi super osjetljiv postane mis i samo se srusim! jel moze netko barem probati napisati neki mini tutorial kak se treba letjeti i na sta paziti pa da probam. mislim naucio bi da mogu drmnut lan server i sam igrati, valjda bi onda naucio....ovako, nema sanse... HVALA ako se nekome dade napisat!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

moze pitanje? nisam se vec jako dugo tak glupo osjecao, al ja jednostavno ne znam, ili ne mogu letjeti!?! u svakom jetu, ili helicu, ko da mi super osjetljiv postane mis i samo se srusim! jel moze netko barem probati napisati neki mini tutorial kak se treba letjeti i na sta paziti pa da probam. mislim naucio bi da mogu drmnut lan server i sam igrati, valjda bi onda naucio....ovako, nema sanse... HVALA ako se nekome dade napisat!!!

origin/battlefield3/uninstal {#}

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Koji miš čovječe, avion je lagan, poletiš najnormalnije i onda samo upravljaš s njim, "gasa" netrebaš davati, automatski je, eventualno stisneš shift da te ubrza, skrečeš i slično na strelice.

Helić je jednostavniji, jednostavno ga nije lako voziti dok se ne nauči, vježbaj, vježbaj i vježbaj, to je to.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vam imaju svi serveri velik ping trenutno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ja vec 2 dana nevidim pingove kada trazim servere

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
thesekiman kaže...

I to konzolaši..

------------------

"We unlock everything in less than 18 hours! YOU already paid for the game – YOU should be able to play the content you paid and not Spend your entire life trying to Rank-up!"

Ne znam da li da se smijem ili plačem. Glupih li ljudi...

Mozda stvarno treba uvesti ogranicenje koliko covjek smije provesti pred ekranom igrajuci, ocito previše buljenja u igrice zamagljuje um.

Vidio sam neke jadne stvari ali ovo je trenutacni broj 1, ali misli da necu dugo morati cekati da netko opet dokaze da za ljudsku glupost nema lijeka.

14 godina
Battlefield 3

ako nekome crasha igrica kao i meni, povecajte  preko msi afterburner core voltage, i igrao sam dovoljno, kad sam presao u window mode, onda je igrica crashala, dok u full screen radu idlicno

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jer zna netko kako da namjestim(ako se može) da mi se igra odmah pokreće u fullscreenu(da ne moram alt-enter stisnut)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Jer zna netko kako da namjestim(ako se može) da mi se igra odmah pokreće u fullscreenu(da ne moram alt-enter stisnut)

Mislim da se nemože, zato što je starta origin, ali nisam siguran.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Imas, kad udjes u igru medju video opcijama pise run fullscren.

=XII=SandMan....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice