Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.170.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Stisni nadporuka na moj post - nije tebi upućen. Ja nigdje nisam rekao da mislim da je CoD 4 bolji, ja sam rekao galovcu1911 da mu mamica i tatica nemaju novaca da mu kupe original igre pa igra CoD 4 pirat, tkao da, heello sine, smiri se.
17 godina
dj_renny kaže...

Evo ljudi nešto veselo od Razora1911.Naime može se BF3 Multi igrat bez Origina! evo info iz NFO datoteke

...........

Sretno s ovime no mislim da če takvo što EA zabraniti banom. Ja ču se radje držati origina i biti siguran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 17:14 (Hummer).
15 godina
kruskar kaže...

Zanima me kako da pređem misiju Going Hunting,došao sam do objekta Take Out Possible HVT(Take Out The Runners) ja pratim ono nranđasto govno pucam po njemu tj. označujem ga ono ništa bar 15 puta je pogođen ono ništa se ne događa.

to je mene ebalo samo rest chekpoint i (prebacit ce te  na taj dio) i opet pucaj po crvenima 

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
15 godina
red_bull kaže...

Ako se nekome crasha igra probajte ovo. navodno i ublazava lag i rubberbanding

1) login as an Administrator user,
2) open Windows Explorer and browse to c:\windows\system32 (or wherever the windows folder is on your machine)
- note: if you run Windows 7 64 bit, you need to browse to c:\windows\syswow64 instead,
3) scroll down and find PnkBstrA.exe,
4) right-click PnkBstrA.exe and choose Properties,
5) click the Compatiblity tab,
6) click the button at the bottom of the window that reads "Change settings for all users",
7) click the checkbox for "Run this program as an administrator",
8) click the "Ok" buttons to accept the changes and get back out.

evo napravia sam, kad opet zaigram javit cu jel sreduje lagg

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Niti nisam ušao na server, dođe mi Your team lost!.. a marš

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitnickcro kaže...
xyan kaže...
Mitnickcro kaže...

Belišće, to ti je grad 30-ak km udaljen od Osijeka

znam {#} a cuj, trebali su ti je poslat vec u srijedu, kad su krenule prve posiljke - zagreb je dobio u cetvrtak, ti si valjda ko i ja trebao dobiti u petak, ili ces dobiti u srijedu (ne znam jel CityEx radio ponedjeljkom). pogledaj na GMC-ovu stranicu na svoj profil, pod moje narudžbe kakav je status narudžbe, imas status placanja i isporucivanja...tak da vidis jel su ti poslali. ako jesu sutra ih ocekuj

e jbg, ja nisam registriran na gmc (sad jesam), narucio sam pouzecem, kontam da nema brze dostave onda, a potvrdu narudzbe sam dobio na mail

steta...ali pretpostavljam da ce ti sutra doci...

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

igri treba patch,ja i dalje nemogu bindat na lachesis nijednu naredbu,niti na tipkovnici

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...

igri treba patch,ja i dalje nemogu bindat na lachesis nijednu naredbu,niti na tipkovnici

no shit sherlock :D

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koj FOV koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the_dammed kaže...

Koj FOV koristite?

80

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
the_dammed kaže...

Koj FOV koristite?

80

Ja neznam da li meni nešto nije u redu, ali kad stavim na 90 ili 60, uvijek mi je isto.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Su oni pijani došli na ideju da smisle battlelog ili su totalni glupani?

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema mi više server timed out pogreške...evo igrao nekih 2h i nije me kickalo. Ja nisam ništa poduzimao,bit će da su oni sredili nešto,možda onaj nedavni patch za servere je popravio stvar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...
red_bull kaže...

2) open Windows Explorer and browse to c:\windows\system32 (or wherever the windows folder is on your machine)
- note: if you run Windows 7 64 bit, you need to browse to c:\windows\syswow64 instead,
6) click the button at the bottom of the window that reads "Change settings for all users",

ma kakvi, nema razlike

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...
red_bull kaže...

ma kakvi, nema razlike

Kod mene ima prije se crashalo svakih 5 min sada svakih 3 matcha...

Kalko1212 ingame
14 godina
Battlefield 3

E dal netko zna di se moze nabavit LE battlefielda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

E dal netko zna di se moze nabavit LE battlefielda?

Kotaktiraj njega, prodaje ih.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo jedna dobra

klik

jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Battlefield 3 Tweaks and Fixes - brdo rješenja problema za BF3

Ovako, tu sam također našao rješenje za moj problem. Svatko tko ima ASUS grafičku, vjerojatno mu se igra smrzne na kraju svake runde. Rješenje problema je također opisano da gornjem linku:

ASUS Cards - End of round crash issue:

-All credit to MrPaulieC http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624708842462/#!/bf3/forum/threadview/2832654624702875874/

PROBLEM: Crashing at the end of every round (BF3.exe has stopped working) just before the scores come up and not being able to play single player.

SOLUTION: If you own an ASUS card (ATi or NV) and you installed the 'Smart Doctor' and/or 'ASUS Gamer' software then this is what's VERY likely causing you end of round crashes. All you need to do is uninstall Smart Doctor and ASUS Gamer, restart your computer and reinstall your video card drivers - that's it!!!

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina

Kod mene ima prije se crashalo svakih 5 min sada svakih 3 matcha...

kod mene se nikad nije rušilo, ali još uvjek lagg-a,veceras za popiydit, jutros nije bilo tako lose

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja isto bas ne vidim razliku kod FOV.

Pretpostavljam da bi 80 bilo taman?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nemam ni smart doctor ni asus gamer a isto mi se ponekad dogada bf3 has stopped working

15 godina
Pero Dinamit kaže...
Battlefield 3 Tweaks and Fixes - brdo rješenja problema za BF3

Ovako, tu sam također našao rješenje za moj problem. Svatko tko ima ASUS grafičku, vjerojatno mu se igra smrzne na kraju svake runde. Rješenje problema je također opisano da gornjem linku:

ASUS Cards - End of round crash issue:

-All credit to MrPaulieC http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624708842462/#!/bf3/forum/threadview/2832654624702875874/

PROBLEM: Crashing at the end of every round (BF3.exe has stopped working) just before the scores come up and not being able to play single player.

SOLUTION: If you own an ASUS card (ATi or NV) and you installed the 'Smart Doctor' and/or 'ASUS Gamer' software then this is what's VERY likely causing you end of round crashes. All you need to do is uninstall Smart Doctor and ASUS Gamer, restart your computer and reinstall your video card drivers - that's it!!!

nemojte ni slucajno koristit fix za brze loadanje mapa na ovoj stranici jer dovede do toga da origin automatski obrise igru, sad je moram opet instalirat lol, sreca da su statsi zabiljezeni na originu -.-

14 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Jesi li ti vidjeo kako su užasni izbornici u igri, skroz namjenjeni konzolama? Dosada nijedna battlefield igra nije imala bolji server browser.

14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
Zato što mamica i tatica ne mogu platit za igru? Nadam se da uživaš u AlterIWNetu i CoD 4.

To meni upućeno ili?

loud killer kaže...

Imam jedan iritirajuci problem nekon 5-6 minuta igranja izbaci me iz igre i pise your conection to server is  timed out,zna iko u cemu je prob.

HVALA UNAPRIJED

Našao citat gdje je netko već riješio taj problem:

Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..

-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R

-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok

-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop

-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop

-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!

meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O

i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."

dosta je samo upnp ugasit,probano i radi od prvog dana a jucer kad sam ga upalio opet connection time out,ugasio ga i opet sve super

13 godina
protjeran
Segata kaže...
proćerani kaže...

Jesi li ti vidjeo kako su užasni izbornici u igri, skroz namjenjeni konzolama? Dosada nijedna battlefield igra nije imala bolji server browser.

Yea, right. Join server, onaj game manager dole prvo dok se otvori dok se joina dok nesto, da udem u igru mi treba tocno 4 minute u 48 sec, štopo sam, užas.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vec mi se par puta dogodilo da derem po liku i nistga a on se okrene i drm jedan metak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
heello1337 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
Zato što mamica i tatica ne mogu platit za igru? Nadam se da uživaš u AlterIWNetu i CoD 4.

upucaj se!to je sve sta ti mogu reci jer ako mislis da je bf3 imalo bolja igra od cod4,nije! a ako mislis da cod4 igraju samo oni na crackanom, opet si u krivu jer cod4 se prodo i popularniji je vise nego sto ce ikoji battlefield ikad biti!! i definitvno je kompetitivniji i treba vise razmisljanja, taktike i teamplaya(promod) jer jesi li ikada vidio LAN ili bilo sta u battlefieldu? nisi jer je u njemu sve oko public servera, dok se u cod4 stalno organiziraju kupovi, LAN-ovi i ostali matchevi tako da ne seri po cod4 na bilo koji nacin jer si onda stvarno glup

Gledam neke tvoje postove u "Modern Warfare 3" temi.

Tamo govoris da onima koji dolaze govorit o BF vs CoD da mogu izac iz threada,a ti dolazis vamo se svadat?

Ontopic:

Stavio jos 2GB rama(Sad 4GB) . Veliko poboljsanje u igri.Dobio sam vise fpsa i loading time mi se smanjio(mozda i zato sto sam reinstalirao Windowse )

15 godina
Darkensync kaže...
heello1337 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

upucaj se!to je sve sta ti mogu reci jer ako mislis da je bf3 imalo bolja igra od cod4,nije! a ako mislis da cod4 igraju samo oni na crackanom, opet si u krivu jer cod4 se prodo i popularniji je vise nego sto ce ikoji battlefield ikad biti!! i definitvno je kompetitivniji i treba vise razmisljanja, taktike i teamplaya(promod) jer jesi li ikada vidio LAN ili bilo sta u battlefieldu? nisi jer je u njemu sve oko public servera, dok se u cod4 stalno organiziraju kupovi, LAN-ovi i ostali matchevi tako da ne seri po cod4 na bilo koji nacin jer si onda stvarno glup

Gledam neke tvoje postove u "Modern Warfare 3" temi.

Tamo govoris da onima koji dolaze govorit o BF vs CoD da mogu izac iz threada,a ti dolazis vamo se svadat?

Ontopic:

Stavio jos 2GB rama(Sad 4GB) . Veliko poboljsanje u igri.Dobio sam vise fpsa i loading time mi se smanjio(mozda i zato sto sam reinstalirao Windowse )

a memorije su toliko jeftine da se mislim skoćit po jos 4gb pa imat 8 lol, jer igra stvarno izije 4 bez problema, a i inace mi nebi lose doslo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice