- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ljudi nešto veselo od Razora1911.Naime može se BF3 Multi igrat bez Origina! evo info iz NFO datoteke
...........Sretno s ovime no mislim da če takvo što EA zabraniti banom. Ja ču se radje držati origina i biti siguran.
Zanima me kako da pređem misiju Going Hunting,došao sam do objekta Take Out Possible HVT(Take Out The Runners) ja pratim ono nranđasto govno pucam po njemu tj. označujem ga ono ništa bar 15 puta je pogođen ono ništa se ne događa.
to je mene ebalo samo rest chekpoint i (prebacit ce te na taj dio) i opet pucaj po crvenima
Ako se nekome crasha igra probajte ovo. navodno i ublazava lag i rubberbanding
1) login as an Administrator user,
2) open Windows Explorer and browse to c:\windows\system32 (or wherever the windows folder is on your machine)
- note: if you run Windows 7 64 bit, you need to browse to c:\windows\syswow64 instead,
3) scroll down and find PnkBstrA.exe,
4) right-click PnkBstrA.exe and choose Properties,
5) click the Compatiblity tab,
6) click the button at the bottom of the window that reads "Change settings for all users",
7) click the checkbox for "Run this program as an administrator",
8) click the "Ok" buttons to accept the changes and get back out.
evo napravia sam, kad opet zaigram javit cu jel sreduje lagg
Niti nisam ušao na server, dođe mi Your team lost!.. a marš
Belišće, to ti je grad 30-ak km udaljen od Osijeka
znam a cuj, trebali su ti je poslat vec u srijedu, kad su krenule prve posiljke - zagreb je dobio u cetvrtak, ti si valjda ko i ja trebao dobiti u petak, ili ces dobiti u srijedu (ne znam jel CityEx radio ponedjeljkom). pogledaj na GMC-ovu stranicu na svoj profil, pod moje narudžbe kakav je status narudžbe, imas status placanja i isporucivanja...tak da vidis jel su ti poslali. ako jesu sutra ih ocekuj
e jbg, ja nisam registriran na gmc (sad jesam), narucio sam pouzecem, kontam da nema brze dostave onda, a potvrdu narudzbe sam dobio na mail
steta...ali pretpostavljam da ce ti sutra doci...
igri treba patch,ja i dalje nemogu bindat na lachesis nijednu naredbu,niti na tipkovnici
igri treba patch,ja i dalje nemogu bindat na lachesis nijednu naredbu,niti na tipkovnici
no shit sherlock :D
Koj FOV koristite?
Koj FOV koristite?
80
Koj FOV koristite?
80
Ja neznam da li meni nešto nije u redu, ali kad stavim na 90 ili 60, uvijek mi je isto.
Su oni pijani došli na ideju da smisle battlelog ili su totalni glupani?
Nema mi više server timed out pogreške...evo igrao nekih 2h i nije me kickalo. Ja nisam ništa poduzimao,bit će da su oni sredili nešto,možda onaj nedavni patch za servere je popravio stvar!
2) open Windows Explorer and browse to c:\windows\system32 (or wherever the windows folder is on your machine)
- note: if you run Windows 7 64 bit, you need to browse to c:\windows\syswow64 instead,
6) click the button at the bottom of the window that reads "Change settings for all users",
ma kakvi, nema razlike
ma kakvi, nema razlike
Kod mene ima prije se crashalo svakih 5 min sada svakih 3 matcha...
E dal netko zna di se moze nabavit LE battlefielda?
E dal netko zna di se moze nabavit LE battlefielda?
Kotaktiraj njega, prodaje ih.
A i zavvi ih još prodaje lol
http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=battlefield+3
Ovako, tu sam također našao rješenje za moj problem. Svatko tko ima ASUS grafičku, vjerojatno mu se igra smrzne na kraju svake runde. Rješenje problema je također opisano da gornjem linku:
ASUS Cards - End of round crash issue:
-All credit to MrPaulieC http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624708842462/#!/bf3/forum/threadview/2832654624702875874/
SOLUTION: If you own an ASUS card (ATi or NV) and you installed the 'Smart Doctor' and/or 'ASUS Gamer' software then this is what's VERY likely causing you end of round crashes. All you need to do is uninstall Smart Doctor and ASUS Gamer, restart your computer and reinstall your video card drivers - that's it!!!
Kod mene ima prije se crashalo svakih 5 min sada svakih 3 matcha...
kod mene se nikad nije rušilo, ali još uvjek lagg-a,veceras za popiydit, jutros nije bilo tako lose
Ja isto bas ne vidim razliku kod FOV.
Pretpostavljam da bi 80 bilo taman?
nemam ni smart doctor ni asus gamer a isto mi se ponekad dogada bf3 has stopped working
Ovako, tu sam također našao rješenje za moj problem. Svatko tko ima ASUS grafičku, vjerojatno mu se igra smrzne na kraju svake runde. Rješenje problema je također opisano da gornjem linku:
ASUS Cards - End of round crash issue:
-All credit to MrPaulieC http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624708842462/#!/bf3/forum/threadview/2832654624702875874/
SOLUTION: If you own an ASUS card (ATi or NV) and you installed the 'Smart Doctor' and/or 'ASUS Gamer' software then this is what's VERY likely causing you end of round crashes. All you need to do is uninstall Smart Doctor and ASUS Gamer, restart your computer and reinstall your video card drivers - that's it!!!
nemojte ni slucajno koristit fix za brze loadanje mapa na ovoj stranici jer dovede do toga da origin automatski obrise igru, sad je moram opet instalirat lol, sreca da su statsi zabiljezeni na originu -.-
Jesi li ti vidjeo kako su užasni izbornici u igri, skroz namjenjeni konzolama? Dosada nijedna battlefield igra nije imala bolji server browser.
To meni upućeno ili?
Imam jedan iritirajuci problem nekon 5-6 minuta igranja izbaci me iz igre i pise your conection to server is timed out,zna iko u cemu je prob.
HVALA UNAPRIJED
Našao citat gdje je netko već riješio taj problem:
Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..
-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R
-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok
-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop
-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop
-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!
meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O
i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."
dosta je samo upnp ugasit,probano i radi od prvog dana a jucer kad sam ga upalio opet connection time out,ugasio ga i opet sve super
Jesi li ti vidjeo kako su užasni izbornici u igri, skroz namjenjeni konzolama? Dosada nijedna battlefield igra nije imala bolji server browser.
Yea, right. Join server, onaj game manager dole prvo dok se otvori dok se joina dok nesto, da udem u igru mi treba tocno 4 minute u 48 sec, štopo sam, užas.
Vec mi se par puta dogodilo da derem po liku i nistga a on se okrene i drm jedan metak
upucaj se!to je sve sta ti mogu reci jer ako mislis da je bf3 imalo bolja igra od cod4,nije! a ako mislis da cod4 igraju samo oni na crackanom, opet si u krivu jer cod4 se prodo i popularniji je vise nego sto ce ikoji battlefield ikad biti!! i definitvno je kompetitivniji i treba vise razmisljanja, taktike i teamplaya(promod) jer jesi li ikada vidio LAN ili bilo sta u battlefieldu? nisi jer je u njemu sve oko public servera, dok se u cod4 stalno organiziraju kupovi, LAN-ovi i ostali matchevi tako da ne seri po cod4 na bilo koji nacin jer si onda stvarno glup
Gledam neke tvoje postove u "Modern Warfare 3" temi.
Tamo govoris da onima koji dolaze govorit o BF vs CoD da mogu izac iz threada,a ti dolazis vamo se svadat?
Ontopic:
Stavio jos 2GB rama(Sad 4GB) . Veliko poboljsanje u igri.Dobio sam vise fpsa i loading time mi se smanjio(mozda i zato sto sam reinstalirao Windowse )
upucaj se!to je sve sta ti mogu reci jer ako mislis da je bf3 imalo bolja igra od cod4,nije! a ako mislis da cod4 igraju samo oni na crackanom, opet si u krivu jer cod4 se prodo i popularniji je vise nego sto ce ikoji battlefield ikad biti!! i definitvno je kompetitivniji i treba vise razmisljanja, taktike i teamplaya(promod) jer jesi li ikada vidio LAN ili bilo sta u battlefieldu? nisi jer je u njemu sve oko public servera, dok se u cod4 stalno organiziraju kupovi, LAN-ovi i ostali matchevi tako da ne seri po cod4 na bilo koji nacin jer si onda stvarno glup
Gledam neke tvoje postove u "Modern Warfare 3" temi.
Tamo govoris da onima koji dolaze govorit o BF vs CoD da mogu izac iz threada,a ti dolazis vamo se svadat?
Ontopic:
Stavio jos 2GB rama(Sad 4GB) . Veliko poboljsanje u igri.Dobio sam vise fpsa i loading time mi se smanjio(mozda i zato sto sam reinstalirao Windowse )
a memorije su toliko jeftine da se mislim skoćit po jos 4gb pa imat 8 lol, jer igra stvarno izije 4 bez problema, a i inace mi nebi lose doslo.