Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3
Pa nije to cod?kakav lock?vsync na on a ingame fps i ping ctrl alt i S skupa držati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem sa aktivacijom igre na ogirinu.   BF3 - limited edition

Kad stisnem na play pojavi se prozor sa sljedecim tekstom:

"Release Date Check"

"This software requires an online Release Date Check on the first launch after installation and will occur with each start of the application until the Release Date is reached. For this an ACTIVE INTERNET CONNECTION IS REQUIRED. 

Application and hardware identifiers are sent to the time server.

If the Release Date Check passes, a decryption key is received from the server and the application files and folders are decrypted and replaced.

Please click on 'Accept' if you want to continue or click 'Exit' to abort this process. "

Stisnem     'Accept' i dode do 80% i zatvori taj prozor. I tako svaki puta. Nikako da prode tu provjeru.

Jel netko imao slican problem? Nisam bas na google nasao da je netko imao taj problem.

Ispravak: Evo sad je proslo iz pedesetog puta. Valjda je server za aktivaciju igre bio  zesce   okupiran. Mogao je barem baciti neki error message.

Uglavnom, vidimo se preko nisana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 18:05 (LevaOpaki).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

napravio sam reinstall windowsa sa 7 - 32bit na 7 - 64bit i vraćanje Bf3

..... kako sam trazio način da ne skidam ponovo igru a nisam našao na netu neki pametan savjet ovako sam napravio i uspio pa ako će nekome trebati da zna da radi :)

1. napravio sam backup foldera Program Files\Origin games\Battlefield 3 (na drugi disk)

2. Control panel - Folder options - check na show hidden files and folders

3. backup foldera Program Data\Origin (važno je da ugasite origin - desni klik u trayu pa exit jer neke file-ove drži zalockane)

4. backup foldera User\Document\Battlefield 3 (ovdje su spremljene video postavke, bindani keyevi i SP save) ... ja ne znam kuda sam to backupirao a nadam se da jesam ali postavke sam podesio ponovo a SP ni necu vise prelazit :)

..... nakon reinstala win, drivera AV i to kreće vraćanje bf3

1. skinuti Origin klijent i logirati se

2. pokrenuti download (ja sam pauzirao nakon možda 10 sec ... nemojte napravit cancel nego se pravite kao da ćete nastavit skidat)

3. ugasiti Origin (opet desni klik na tray pa exit da vratimo file-ove koje locka origin)

4. kopiramo nazad Program Data\Origin

5. kopiramo Battlefield 3 folder (Program files\origin games\Battlefield 3 koji smo backupirali u Program Files(x86)\Origin games\battlefield 3 ...... )

..origin će napraviti sve foldere na svojim mjestima čim počne download tako da neće biti problema kuda ide što

..... nakon što smo vratili sve foldere

1. pokrenemo Origin i nastavimo download koji će nakon par sekundi kalkuliranja skočiti na cca. 99.60% i skinuti samo ono što fali :)

2. nakon toga je ikona u originu u statusu Ready to install - klik i za minutu dvije ste u igri

.....nadam se da će ovo nekome pomoći ako mora reinstalirati win a ne želi skidati ponovo 11Gb :)

Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta kazete nije za pocetnika u BF :)

Jedno pitanje sa kojim program vi uzimate SS u gameu meni Gadwin nece da radi pa nece.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 18:42 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo šta se dogodi kad lik nezna vozit... 

Steam:luka2301

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
AMD boy kaže...

to me podjeca na one dogadjaje na moru kada su s autom ili djipom zavrsili prek rive ili ti ga jedan dio bio na brodu {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
17 godina
vojopd kaže...

Instalirao sam BF3 na particiju C na ruskom,kopirao english language files,crackovao i dobijem ovu poruku:

The Procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

Onda sam otisao i skinuo kernel 32.dll,stavio ga u folder igre i opet isto...Do cega moze biti zna li ko,da nije do windowsa XP?

Je'l ti to zezaš?

BF3 ne radi na Win XP i točka.

Trebaš Vistu ili Windows 7...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

haha mozda sam ovo i ja,preletio sam jednom 50metara i slicno zavrsio

17 godina

Igram SP, i imam problem u misiji, što bi moglo pomoći osim restartiranja.

Likovi se ne pojavljuju u vozilima, a kasnije niti u igri.

Nakon nekoliko restarta, pojavio se jedan, a kasnije 2/3 lika;

nema ih nema ih
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 19:07 (Ag008).
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Igram SP, i imam problem u misiji, što bi moglo pomoći osim restartiranja.

Likovi se ne pojavljuju u vozilima, a kasnije niti u igri.

Nakon nekoliko restarta, pojavio se jedan, a kasnije 2/3 lika;

To se i meni dogodilo, samo jednom, dvaput, neznam, meni je restar instantno pomagao, za drugo rješenje neznam.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

di mogu skinuti plugin za battlelog? imao sam ga prije, al pošto mi battlelog jednostavno ne reagira uninstaliral sam ga i sad ga niotkud ne mogu skinuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

zna mi se dogodit da se spawnam bez oružja,šta je tome uzrok,kasnije se pojavi

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ekipa.Igra je odlicna ali meni ko Battlefield Vetu ostavlja gorak okus u ustima jer previse mapa ima gdje vuce na COD.

Nije to neki bed,popravit ce,igra nije ni mjesec dana stara ali opet...napucavanje u hodnicima(Metro..fuj!!) za zoljama,zujanje okolo ko muhe bez glave i cekanje u redu za avion ili helikopter su jednostavno lol ali ajde toga je bilo i u proslim bf igrama.

Jedino bi mogli onaj fcking mortar snrfat,ono je prejako.

Ono smrzavanje sta svi pricaju o tome....meni nakon sat,dva samo stane sve,bijeli ekran i moram restartat.Jel to to?To do igre?

Jos nekoliko pitanja ako postoji odgovor.

Bad Luck smrt?Koji je k*** to??Na koju to foru funkcionira?

Preskocim zid...umrem...Bad Luck.

Stojim pored auta koji sam od sebe odleti u zrak....Bad  Luck...itd.Neznam koji ce mi to...meni nema smisla.

Sto se tice letenja,jel podrzava igra joysitck?Inace sibam IL2 pa bi malo probao i ovdje letiti ali meni tastatura + mis neidu bas najbolje :)

I kako  se majke ti ekipa  odmah stvori u avionu?Trcim prema njemu...reko sam sebi imam ga...napokon...kad ono...frajer u njemu???...samo se stvorio u njemu?!?

Sta jos,sta jos?E da....add me!!!!!

Nick Wolfloord

Cya on the other side

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali je netko kupio igru u GMC-u, i nije dobio kod za PWP DLC.

Dobio sam mailom obavijest:

Poštovani ,

Jučer je poslan dio Battlefield 3 igre i danas ide drugi dio .

Što je važno za kupce da je kod  za DLC zaljepljen NA FOLIJICI NA KUTIJICI IGRICE

pa Vas molimo da taj kod NE BACITE nego ga prepišite da ga nebiste zagubili te ga iskoristite  .

Lijepi pozdrav i uživajte u svojem Battlefieldu .

a koda nigdje, ni na foliji ni na kutiji.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

JA bum ga poklonio nekom prije nego izgubim živce do kraja..

Krenem igrat, disconnect, koji put mi neće uopće uć u server,imam neki dobar score bum crni ekran i to je to..A koji put igram čak rundu u komadu

Nabijem i njih i onog tko je pustio igru u prodaju prije neg su riješili neke stvari.

Ne znam više šta da probam da se to više ne dešava

15 godina
scarface797 kaže...

Koliki ti je W/L ratio? K/D ratio ništa ne predstavlja u battlefieldu...

17 godina
Switch kaže...
scarface797 kaže...

Ni W/L ratio nije ništa jer pobjeda ne ovisi o samome tebi.

14 godina
neaktivan

to se i meni događa jednom sam čak uspio i ubiti tipa tak bez oružja

15 godina
Hummer kaže...
Switch kaže...
scarface797 kaže...

Slažem se. ;) Ali vrijedi više nego K/D...

14 godina
Battlefield 3

mrzim kad neko udje prije mene u helic, i ja za njim i kad krene voziti odjednom se srusi a sa sobom i mene ubije, jel to namjerno il bas ne zna voziti, sto to mrzim {#}

0 0 hvala 0
15 godina
mtFk Cro kaže...

alo ljudi, igra mi je predobra, sve glatko ide i tak..
zanima me jedino, znate li komande koje moram upisat, da bi vidio fpse, da si lockam fpse (ako je moguce i ako treba uopce) i nesto da vidim ping (tipa kao u cod-u sto ima lagometer)??
uglavnom dajte mi sve bitne komande i pored njih napisite za sta je koja komanda.. hvala! 

Za fps viditi u konzolu upises render.drawfps 1 (meni uvijek treba 2 puta upisivati jer iz prve ne prihvati mi naredbu)

Lagometar i gpu i cpu upises u konzolu render.perfoverlayvisible 1

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 19:43 (Joe Cooker).
15 godina
Battlefield 3

E taj Battlefiled...Na neku čudo odigram čak dvije runde u komadu s time da sam strepio kad će me izbacit jer sam igrao čak dosta dobro,nešto unlockao i tako i onda me u trećoj i to naravno kad sam bio u avionu i konačno uništio drugi prokleti avion sa mitraljezom smrzne mi se igra.I da bude zabavno sa novom porukom.

Taj W/L ratio mi trenutno nema baš neku preveliku ulogu jer mi se desilo da igram 3/4 runde na bug serveru ,pokoljemo drugi tim i onda mi se smrzne igra.Vratim se na server i stavi me u ekipu koji sam do malo prije klao i onda kad završi runda piše mi se poraz takda mi je o glupo trenutačno gledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joe Cooker kaže...
mtFk Cro kaže...

zanima me jedino, znate li komande koje moram upisat, da bi vidio fpse, da si lockam fpse (ako je moguce i ako treba uopce) i nesto da vidim ping (tipa kao u cod-u sto ima lagometer)??
uglavnom dajte mi sve bitne komande i pored njih napisite za sta je koja komanda.. hvala! 

Za fps viditi u konzolu upises render.drawfps 1 (meni uvijek treba 2 puta upisivati jer iz prve ne prihvati mi naredbu)

Kako ući u konzolu??

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Je zna ko kako rijesit crni ekran u igrici, nekad se zna i zvuk cut ali ekran uvijek crn, pokusao i najnovije drivere

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Joe Cooker kaže...
mtFk Cro kaže...

Kako ući u konzolu??

Tipka pokraj jedinice s ljeve strane(niz brojeva iznad slova)...press it

15 godina
neaktivan

Stisni CEDILLU. CEDILLA ti je tipka pored 1 gore lijevo. Ne pored numpada nego iznad slova.

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
14 godina
I mislio sam da je to ali u beti mi nije htio ući u konzolu
16 godina
Battlefield 3

Kako mi ide na živce one shot kill sa automatskim oružjem, jel to zbog pinga ili što?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Switch kaže...
Hummer kaže...
Switch kaže...
scarface797 kaže...

Slažem se. ;) Ali vrijedi više nego K/D...

Nisam bas mislio na K/D ratio nego na broj HS-ova koje sam napravio :P

A sto se tice W/L za sada je ovaj, i evo jos par dobri rush rundi

LoL-scarface797(EU)
14 godina
Logigamer kaže...

jel sigurno stavit eng patch da nepopijem bann il disable?

naravno, svi s ruskom verzijom su to uradili

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice