Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

I to sve su razlozi da RUSH bude pristupačniji novim igračaima jer je više orijentiran na konstantno napucavanje, akciju, pojedinca ili manju grupu ljudi.

A govori ti što hoćeš kad ja znam da sam RUSH igrao CoD stilom. Solirao sam i konstantno tražio dobar K/D. Radio sam sve suprotno od onoga što bi prema meni BF trebao biti al sam svejedno 90% vremena bio pri/na vrhu ljestvice. S još dvojim trojicom ljudi s dobrim K/Dom pobjeda je bila skoro zagarantirana. Zato mi je i tako brzo to sve dosadilo jer sam RUSH doživljavao brainless zabavom ala CoD.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 11:35 (ZC_Someone).
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

A govori ti što hoćeš kad ja znam da sam RUSH igrao CoD stilom. Solirao sam i konstantno tražio dobar K/D. Radio sam sve suprotno od onoga što bi prema meni BF trebao biti al sam svejedno 90% vremena bio pri/na vrhu ljestvice. S još dvojim trojicom ljudi s dobrim K/Dom pobjeda je bila skoro zagarantirana. Zato mi je i tako brzo to sve dosadilo jer sam RUSH doživljavao brainless zabavom ala CoD.

Super je rush,levelaš se ko Gadafi.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jel ista brzina levelanja ko u beti ili su razvukli?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Super je rush,levelaš se ko Gadafi.{#}

To je istina :)

SPM mi je na RUSHU bio nešto manje 700 (~680 ak se ne varam). Na CQ64 vjerojatno bliže ili čak ispod 300.

14 godina
Battlefield 3

misija the great destroyer ima jedan bug

naravno to nemogu nikako prec.evo link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Jel ista brzina levelanja ko u beti ili su razvukli?

cini mi se da je malo sporije, ali u biti sve sam nove mape igrao pa se nisam snalazio, tako da i nisam nesto posebno bodova skupio

15 godina
herc1988 kaže...

ne razumijem,to je prva misija koliko vidim? pa kako sam ja to prošao bez problema?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
herc1988 kaže...

ne razumijem,to je prva misija koliko vidim? pa kako sam ja to prošao bez problema?

Da nije Orginal vs Pirat?  ^^

14 godina
neaktivan

imam problem  , sve je instalirano , sređeno ali kad ulazim u igru bude crna slika, čujem zvuk... u čemu je problem?

14 godina
antimadridista kaže...
herc1988 kaže...

nije prva nego je to misija pred kraj igre.

isto je sve samo nastavljas u vlaku

14 godina
Vakaka kaže...
antimadridista kaže...
herc1988 kaže...

Da nije Orginal vs Pirat?  ^^

moguce da je ali nemora znacit jer niko nije potvrdio jos

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A imaš pirata koji iz nekog razloga ne radi i gotovo.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
herc1988 kaže...

EDIT: Sad tek vidim da je pred kraj igre...

Ja sam brzo SPACE stiskal, mada sam par put poginul...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 11:56 (zvonac).
15 godina
antimadridista kaže...

Ima neki bug tu, kada skoci na taj prozor kamera uvijek gleda u lika kroz prozor koji ce opucati u staklo, nakon toga ide lupanje po razmaku dok se ne popnes na krov, kod njega kada skoci na taj prozor kamera se zblesa i gleda nekud iza, pa onda ispod i odmah spadne s vlaka, inace imas daleko vise vremena da se popnes na taj krov, cak mozes i 2 puta promasiti space (to sam ja napravio jer sam stisnuo samo razmak umjesto da sam ga spamo) inace igram na hard.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas sam bas gledao po youtube ljude kako drže medium/high settings na istoj grafi kao što ja imam (neki sa čak slabijim CPU). Mene zanima, hoce li mi moc na bar medium settings držat BF3 na ovoj konfi (hvala unaprijed :)) :

CPU: Intel Quad-Core i5 2320 3.0 GHz
GPU: Nvidia GeForce GTS 250 1 GB
RAM: 4 GB 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N3ismad kaže...

Danas sam bas gledao po youtube ljude kako drže medium/high settings na istoj grafi kao što ja imam (neki sa čak slabijim CPU). Mene zanima, hoce li mi moc na bar medium settings držat BF3 na ovoj konfi (hvala unaprijed :)) :

CPU: Intel Quad-Core i5 2320 3.0 GHz
GPU: Nvidia GeForce GTS 250 1 GB
RAM: 4 GB 

Mislim da za medium nece biti nikakvih problema, ja sam bio igrao betu na HD4850 sto je ajmo reci ugrubo tu negdje, sa dual core CPU, i radilo je OK!

Pozdrav,Calinjos
15 godina
smiglcro kaže...
athlon64 kaže...

jap,i mene je iznenadilo,a cujes ljudi sa slabijim verzijama 460-ki igraju na high, igra je stvarno fanstastićno napravljena nema šta,a 5850 je slabija od gtx470, osjetno.

Toms hardware kaze drukcije

http://www.tomshardware.co.uk/geforce-gtx-460-gf104-fermi,review-31944-7.html

Nije osjetno slabija, rekao bi da su u rangu jedna s drugom, eventualno hd5850 zaostaje za prosjecnih 5-10 fps.a za gtx470, ali to nije dovoljno da ti guras sve ne ultra dok se ja igram na high :)

def cu malo poraditi na driverima i oc.ati ju na 5870, probao sam ide bez beda na 5870 taktove. ali ti imas 6 jezgri, zanima me koliko je tu boost u odnosu na 4 jezgre.

jesi vidio datum ove recenzije? svi znamo da kad je gtx400 serija izasla da su driveri ocajno iskoristavali karticce i u pocetku je gtx470 bila slicna radeonu 5850, odtad su driveri jako napredovali i gtx 470 je danas u rangu s radeonom 5870, cak malo jaca, btw sad sam upalia fraps i sve maxed out u sp-u se vrtilo 30-35 fps, super je to ali se ipak isplati ugasit aa, fps skoci na 40min ,50avg i onda je bas divota igrat, a s obzirom da koristim nativnu rezoluciju AA nije toliko ni bitan.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
athlon64 kaže...

jesi vidio datum ove recenzije? svi znamo da kad je gtx400 serija izasla da su driveri ocajno iskoristavali karticce i u pocetku je gtx470 bila slicna radeonu 5850, odtad su driveri jako napredovali i gtx 470 je danas u rangu s radeonom 5870, cak malo jaca, btw sad sam upalia fraps i sve maxed out u sp-u se vrtilo 30-35 fps, super je to ali se ipak isplati ugasit aa, fps skoci na 40min ,50avg i onda je bas divota igrat, a s obzirom da koristim nativnu rezoluciju AA nije toliko ni bitan.

pokušaj umjesto HBAO staviti SSAO,ja nisam primjetio neku razliku u kvaliteti i dobio sam još dosta fps-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

AA i AF nema smisla palit na full hd rezi,a podigne jako puno fps kad je ugaseno.Meni je sve na ultra osim AA,AF  i igra radi na 60+ fpsa sa HD5850.Nadam se da bu tak glatko radila i u multiplayeru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 12:27 (kach).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
athlon64 kaže...

pokušaj umjesto HBAO staviti SSAO,ja nisam primjetio neku razliku u kvaliteti i dobio sam još dosta fps-a.

razlika HBAO itd...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/kwnip/my_battlefield_3_screenshot_comparison_ssao_vs/

Pozdrav,Calinjos
15 godina
antimadridista kaže...
athlon64 kaže...

pa ako budem imao potrebe hocu jer ovako bez aa imam fps-a na bacanje, i primjetia sam da se s AA grafa zagrije do 67-68 a bez do 72-73 xd.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
herc1988 kaže...

rijeseno.u isto vrijeme stiskati skakanje i space.lol

najvjerojatnije imaju ljudi problema kada si namjeste tipke po svom izboru

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ću prvo skinut khm verziju igre, a ako mi bude dobro radilia i ako mi se svidi kupujem key. Zaželio sam se kvalitetnog fps za MP

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja ću prvo skinut khm verziju igre, a ako mi bude dobro radilia i ako mi se svidi kupujem key. Zaželio sam se kvalitetnog fps za MP

Nijedna khm verzija Battlefielda dosad nije radila online (koliko ja znam). Pa tako neće ni ova, pogotovo sa Battlelogom.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam jedno pitanje ako netko zna rijesenje , znaci ja sam skinuo igru sa origina onu rusku standard verziju ok stavio sam engleski jezik  sto sam vidio tu : 

onda sam stavio u ono internet options da mogu igrati prije 28.10 i to sam napravio i sad upali se battlelog i kad ocu uc u neki server samo cujem zvuk i nezeli mi se pokrenut slika a single samo mi stoji neka slika na pocetku i to je to 

igrao sam betu i sve je normalno radila sad ako netko zna netko rijesenje bio bi zahvalan jako. 

Edit : evo proradilo mi je samo sam izbrisao fajlove od engleskog jezika i stavio ih opet i restartirao komp hvala svima na pomoci i odgovorima :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 13:33 (sladic).

0 0 hvala 0
17 godina
sladic kaže...

Imam jedno pitanje ako netko zna rijesenje , znaci ja sam skinuo igru sa origina onu rusku standard verziju ok stavio sam engleski jezik  sto sam vidio tu : 

onda sam stavio u ono internet options da mogu igrati prije 28.10 i to sam napravio i sad upali se battlelog i kad ocu uc u neki server samo cujem zvuk i nezeli mi se pokrenut slika a single samo mi stoji neka slika na pocetku i to je to 

igrao sam betu i sve je normalno radila sad ako netko zna netko rijesenje bio bi zahvalan jako. 

Ovo mi smrdi na zamrzavanje... Mislim da  nisi jedini s tim problemom, otišel stavit žešće postavke za grafiku, nafrljil sve na ultra, vratim se u igru, malo zatrzne i tu se smrzne.. Moral sam hard reset napravit..

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao sam preko origina promijeniti user name ali mi javlja da mi je ime vec zauzeto u što čisto sumnjam. Jel se netko susreo s tim problemom?

I pokušao sam potražiti to svoje novo ime ali ne postoji na originu,dakle nije zauzeto...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 12:50 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sladic kaže...

Imam jedno pitanje ako netko zna rijesenje , znaci ja sam skinuo igru sa origina onu rusku standard verziju ok stavio sam engleski jezik  sto sam vidio tu :  onda sam stavio u ono internet options da mogu igrati prije 28.10 i to sam napravio i sad upali se battlelog i kad ocu uc u neki server samo cujem zvuk i nezeli mi se pokrenut slika a single samo mi stoji neka slika na pocetku i to je to 

Ista stvar i meni, 

17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Probao sam preko origina promijeniti user name ali mi javlja da mi je ime vec zauzeto u što čisto sumnjam. Jel se netko susreo s tim problemom?

I pokušao sam potražiti to svoje novo ime ali ne postoji na originu,dakle nije zauzeto...

Možda ne daju koristiti sotonske simbole tipa 666 {#}

15 godina
Arabarran kaže...

da zeznuto je,ako je netko npr stavio ivan321 i promijenio si u IVAN123 u njihovoj bazi podataka se pamti i onaj prvi bez obzira što ga nitko ne koristi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice