- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oh kako mi nedostaje game menu... kolko god izgleda igranje preko weba dobro, oni to tako nisu napravili i zamarajuce je bar za pocetnike kao ja. Postoji mi stalno zelja za promjenom stvari a to ne mogu dok ne udjem u igru sta je IDIOTIZAM NA MAKSIMALNOJ RAZINI. Znam da ka se ushemin u sve, da kasnije to nece bit problem al sad je iritirajuce.
Isto tako me najvise iritira dio kad me ubiju (znaci stalno me iritiralo ), gdje moram gledat ovog sta me ubija i nista drugo, te mi daju tek 3 sekunde da napravin neku promjenu ako zelim kao npr. promjenit KIT ili poigrat se sa njime.
nekoliko bugova kao treptajuci ROSE mi se dogodilo no nis ozbiljno, uz izbvacivanje iz igre i velikog laga nije bilo vecih problema za sada...
Jel itko ima još problema da kada ulazi u singleplayer sa kmh kmh verzijom da mu bude crn ekran i izbaci don't send?
SP mi radi bez problema. No MP me zeza. Čak sam se probao spojiti na BUG server i odem go to game a ono crna slika.
Osim toga ako odem na opcijama na keybindings igra se prvo smrzne i za pola minute kaze da konekcija sa EA serverom nije uspjela ili mi se samo sruši.
Windowsi su svježe instalirani i igra reinstalirana. No još uvjek isti problem sa MP i keybindings.
Moram reći da se ista stvar događa i na kompu od mog brata.
evo igram piratski sp dok mi ne dode igra u petak, završia sam prvu misiju i izgleda izvrsno,gtx 470 SOC na 730/1720mhz i gazi igru maxed out u 1080p, šta je da je igra joj neda disat, nije pala ispod 99% loada jedan put, videomemorija ,svih 1280mb stalno iskorišteno,cpu svih 6 jezgri ravnomjerno od 50 do 70% loada, ćak mi je i pun qurac rama satrala, a igra je famozna, ne radi mi mjerać fps-a u afterburneru pa jel mi mozete rec sta triba upisat u konzolu da proradi bf-ov?
Your were kicked from the server by an administrator..
Na dva servera su me puknuli van.. Kaj zna neko o čem se radi?
Zato kaj imaš klokiran procesor i grafičku. Bio si prebrz.
lol
evo igram piratski sp dok mi ne dode igra u petak, završia sam prvu misiju i izgleda izvrsno,gtx 470 SOC na 730/1720mhz i gazi igru maxed out u 1080p, šta je da je igra joj neda disat, nije pala ispod 99% loada jedan put, videomemorija ,svih 1280mb stalno iskorišteno,cpu svih 6 jezgri ravnomjerno od 50 do 70% loada, ćak mi je i pun qurac rama satrala, a igra je famozna, ne radi mi mjerać fps-a u afterburneru pa jel mi mozete rec sta triba upisat u konzolu da proradi bf-ov?
mora da je igra odlicno optimizirana kada tvoja 470 gazi sve na max, ili ce biti da je do jezgri? uglavnom moja 5850 gura na high, iako imam dosta problema s driverima budem ju probao oc.at na 5870 da vidim hocu li moci izvuci jos snage iz nje.
Zato kaj imaš klokiran procesor i grafičku. Bio si prebrz.
lol
Kolko vidim, bilo je i tih problema na beta verziji, a uzrok je PB..
mora da je igra odlicno optimizirana kada tvoja 470 gazi sve na max, ili ce biti da je do jezgri? uglavnom moja 5850 gura na high, iako imam dosta problema s driverima budem ju probao oc.at na 5870 da vidim hocu li moci izvuci jos snage iz nje.
jap,i mene je iznenadilo,a cujes ljudi sa slabijim verzijama 460-ki igraju na high, igra je stvarno fanstastićno napravljena nema šta,a 5850 je slabija od gtx470, osjetno.
jap,i mene je iznenadilo,a cujes ljudi sa slabijim verzijama 460-ki igraju na high, igra je stvarno fanstastićno napravljena nema šta,a 5850 je slabija od gtx470, osjetno.
istina,ja sa slabijom verzijom 460-ke igram na High/Ultra i igra leti,najbolje optimizirana igra ikad. Ovo js stvarno preporod nakon svih onih loših portova sa konzola,napokon igra koja u potpunosti zadovoljava PC igrače,samo da još riješe ove probleme sa MP.
istina,ja sa slabijom verzijom 460-ke igram na High/Ultra i igra leti,najbolje optimizirana igra ikad. Ovo js stvarno preporod nakon svih onih loših portova sa konzola,napokon igra koja u potpunosti zadovoljava PC igrače,samo da još riješe ove probleme sa MP.
ma da, mislim iskreno ja nisam ocekivao da cu ovakvu igru moc gazit s jednom gtx470, mislia sam da cu morat bar antialising igasit,ali sve mi je maxed out,u multiplayeru ce mozda bit malo guzve pa ce fps ocekivano past onda xd
http://www.geezergaming.com/main/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=8&id=20442&Itemid=121
Tu sam nasel nekaj, u slucaju da bu imal ko problema oko PB. Mada ja te fajlove ne vidim nigde, skinul novu verziju pb, updejtal, al nema onih fajlova..
Čini se kako je HC Rush server itekako popularan. Cijeli dan jučer od startanja do sada, cijelu noć je pun. (pola je zbog limita Rush moda na 32 igrača, inače server podržava i 64).
Nije ni čudo, RUSH će biti puno popularniji kod padobranaca u BF serijal. Manje mape+konstantna akcija=brainless zabava. Metro iz bete je mene po gamelayu puno više vukao na MoH, CoD ili čak Crysis 2 nego na BF.
hm, u bc2 sam imao par servera na listi favorita, sto obicnih sto HC... ovi HC su svi bili dobrano popunjeni u zadnje vrijeme dok ovi drugi ne.
meni je rush odlican mod i zao mi je sto ga nema za 64 igraca
Evo postavke, min fps je oko min35/average50... SP
Al ovo zamrzavanje je koma, prvi put sam (SP) napravil hard reset, drugi put se smrznulo, i moral sam end process napravit iz task managera..
Jel opće ima rješenje za ovo?
GF 560Ti? Probaj u postavkama drivera iskljuciti: Threaded optimization. Meni je to pomoglo.
Čini se kako je HC Rush server itekako popularan. Cijeli dan jučer od startanja do sada, cijelu noć je pun. (pola je zbog limita Rush moda na 32 igrača, inače server podržava i 64).
Nije ni čudo, RUSH će biti puno popularniji kod padobranaca u BF serijal. Manje mape+konstantna akcija=brainless zabava. Metro iz bete je mene po gamelayu puno više vukao na MoH, CoD ili čak Crysis 2 nego na BF.
Rush je bolji i prirodniji za BF i za veterane i "padobrance". Konstatacija o "brainless zabavi" je čista glupost. Rush ima nekoliko važnih vrijednosti i prednosti nad conquestom:
- kamperi imaju jako malo manevarskog prostora, pogotovo na napadačkoj strani
- runda u niti jednom trenutku nije monotona jer se bitka odvija kroz cijeli niz lokacija koje se mijenjaju
- najrealnije se simulira dinamičko stvarno bojište u kojem imaš napad i obranu, crtu bojišnice
- traži se brža reakcija, manje je ticketa i lakše je fokusirati manje timove
- omogućava i dobre poteze i manjim grupama, dakle prikladniji je za PUG runde
Conquest s druge strane:
- bolji je klanske borbe jer uključuje i strategiju podjele ljudstva
- također, odlika klanskih borbi, traži strategiju logistike (raspodjele klasa da imaš svega na svakoj točki)
Conquest postane monoton ako se ne bore organizirane skupine, što je nažalost većina rundi u BF. Za klanske borbe oba moda mogu biti dobra, ali Conquest postane naporan i dosadan u PUG rundama (slučajni igrači ili manji timovi), a i monoton zbog stalnog šetanja amo-tamo po mapi.
jel se ovo na mene odnosi? mislim zato šta koristim nativnu rezoluciju, dobro to je istina ali opet, izbistri on malo.naravno to je prva stvar koju gasim ka padnu frejmovi.
Igrao sam jučer na njemu do pol 5.
Overlord i ja rasturali ekipu,a i rush mod ima neke zanimljive dijelove mape otvorene.
Vi koji ste počeli igrat i igrate, jel možete ukratko pricu samo rec.. O cemu je rijec i tako
Overlord i ja rasturali ekipu,a i rush mod ima neke zanimljive dijelove mape otvorene.
Meni je zakon sinoć bila noćna mapa. Ne znam ima li je Conquest.
Sve mape ima u svim modovima.
Meni je super bila ona mapa gdje se bacamo sa one planine,u cq tamo počinješ a u rush modu imaš jnoš dvije baze prije toga.
Nego vidim i ti nešto govoriš o resetiranju statsa,pa imaš ti neki link(službeni),otključao sam si baš 4x za m16,pa ga nebi htio izgubiti opet
SP mi radi bez problema. No MP me zeza. Čak sam se probao spojiti na BUG server i odem go to game a ono crna slika.
(...)
Pričekaj. I u Beti bi bila crna slika pa bih pričekao koju minutu i sve ok.
Toms hardware kaze drukcije
http://www.tomshardware.co.uk/geforce-gtx-460-gf104-fermi,review-31944-7.html
Nije osjetno slabija, rekao bi da su u rangu jedna s drugom, eventualno hd5850 zaostaje za prosjecnih 5-10 fps.a za gtx470, ali to nije dovoljno da ti guras sve ne ultra dok se ja igram na high :)
def cu malo poraditi na driverima i oc.ati ju na 5870, probao sam ide bez beda na 5870 taktove. ali ti imas 6 jezgri, zanima me koliko je tu boost u odnosu na 4 jezgre.
Sve mape postoje u svim game modeovima. Uključujući i Tehran Highway (noćna mapa)
Sve mape ima u svim modovima.
Meni je super bila ona mapa gdje se bacamo sa one planine,u cq tamo počinješ a u rush modu imaš jnoš dvije baze prije toga.
Just for the record, za one koji osjećaju potrebu za skakanjem s planine, mapa se zove Damavand Peak.