Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok...opet ja...dali bi trebalo biti zabrinjavajuće jer mi još key nije došao sa base hosta koji sam platio prije pola godina sa jos jednim keyem?dali je moguce da su zaboravili na to?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dobio i ja kljuć...e sad me zanima pošto planiram igru igrat na 2 kompa( ne istovremeno naravno) i doma i na poslu,da li će mi ju dat 2 x skinut sa istim ključem..??

Ili da ju skinem jednom,pa prenesem sa usb-om na drugi komp i tak riješim problem...??

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
antimadridista kaže...

samo da napomenem da je bio problem u meni,samo sam restartao komp i sve je proradilo na Ultra,i nemogu vjerovati kako je fluidno,igra leti!

znači sa GTX 460/768mb verzija) sve na Ultra,samo AA opcija off(ima dvije opcija za AA,jedna mi je na High,druga je na off) i rekao bi da ima negdje oko 40 fps-a,savršeno!

Sada slijedi MP! {#}

Ajd dodi na ts

TeamSpeak 3 Public za sve one kaj igraju BF3 ip je = 176.31.128.79 port nema ni netreba

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Evo upravo mi je doso svoj primjerak BF3 LE s Base hosta na mail,aktiviran i skida se... ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Segata kaže...

Dali netko igra sa 11.10 preview 3 driverima? meni se igra smrzava u loadingu dok sa 11.9 radi normalno.

takoder 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jel postoji neki nacin za iskljucit negative mouse acceleration u igri?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam par pitanja koja su mozda smijesna ali sta ces of BF3 igara sam jednio igrao BF3 betu
1.Sta je to Platoon?
2.Comma-rose koliko sam shvatio to je kao neki quick chat kada trebas medica,ammo,backup itd.Jel li ima jos nesto vazno oko toga sto bi treba znati
3.Cuo sam da postoji neki 3d spoting da npr. oznacis neprijatelja i da drugi vide njega gjde se nalazi. Da li je to u beti bio kao onaj crveni kvadratic iznad neprijatelja.I kako korsiti ovaj 3d spoting i da li ima jos neku funkcij kao npr. oznaciti par neprijatelja skriveni iza neke prepreke za zracni napad.Hvala

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:50 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Pozdrav jel netko od vas narucio key sa eplati? jer oni su rekli da key isporucuju danas a meni jos nije stigao{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scarface797 kaže...
Imam par pitanja koja su mozda smijesna ali sta ces of BF3 igara sam jednio igrao BF3 betu
1.Sta ja to Platoon?
2.Comma-rose koliko sam shvatio to je kao neki quick chat kada trebas medica,ammo,backup itd.Jel li ima jos nesto vazno oko toga sto bi treba znati
3.Cuo sam da postoji neki 3d spoting da npr. oznacis neprijatelja i da drugi vide njega gjde se nalazi. Da li je to u beti bio kao onaj crveni kvadratic iznad neprijatelja.I kako korsiti ovaj 3d spoting i da li ima jos neku funkcij kao npr. oznaciti par neprijatelja skriveni iza neke prepreke za zracni napad.Hvala

1. Vod (skupina vojnika)

2. Ne

3. Stisneš "Q" (default), da to je spotanje što si opisao

Frenkyca kaže...

Pozdrav jel netko od vas narucio key sa eplati? jer oni su rekli da key isporucuju danas a meni jos nije stigao{#}

Da, ja sam LE. I dobio sam već ključ. U njegovoj temi ti piše da će za Standard ediciju večeras slati: http://www.bug.hr/forum/post/internet/eplaticom-pitanja-odgovori/2378708.aspx

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:50 (TomoR).
14 godina
Battlefield 3

ljudi da li ste dosli do misije The great Destroyer.to vam je ista misija koju napocetku igrate

u vlaku i nastavljate s tom misijiom na kraju igre.

kad solomon postavlja bombu na pocetu vagona u kojem sam ja pa kroz  prozor prolazis na krov.

tu misiju nikako nemogu proc.tj kad skocim s prozora na njegov vagon i eksplodira uvjek padnem sa vagona

probo vise od 30-tak puta i nemogu dalje

igra nije origigi

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:52 (herc1988).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav 

Narucio sam LE i standard edition BF3 sa basehosta.

Zanima me tocno koji je format CD keya za standard edition, a koji za limited edition?

bc2 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Frenkyca kaže...

Da, ja sam LE. I dobio sam već ključ. U njegovoj temi ti piše da će za Standard ediciju večeras slati: http://www.bug.hr/forum/post/internet/eplaticom-pitanja-odgovori/2378708.aspx

Okej hvala ti na brzome odgovoru jer ja sam im poslao mail danas u podne i nisam dobio nikakv odg.. i sad sam im opet poslao ali nista na zalost.... nadam se da bude onda veceras dosao imam igru skinutu samo key treba ukucati i sloziti da bude na eng :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel igra nešto optimiziranija sada? Kako ide onima koji su ju vrtili na low?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

ljudi da li ste dosli do misije The great Destroyer.to vam je ista misija koju napocetku igrate

u vlaku i nastavljate s tom misijiom na kraju igre.

kad solomon postavlja bombu na pocetu vagona u kojem sam ja pa kroz  prozor prolazis na krov.

tu misiju nikako nemogu proc.tj kad skocim s prozora na njegov vagon i eksplodira uvjek padnem sa vagona

probo vise od 30-tak puta i nemogu dalje

igra nije origigi

Sljedeći put sakrij ovaj tekst pod stilom "Spoiler" da se ne bi ko naljutio.

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
14 godina
Battlefield 3

Evo odigrao oko sat vremena i mogu samo reći... super, super, super...

Na sapphire hd6850, manje više sve na ultra i stvar leti {#}

Stvarno su dobar posao napravili!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Jel igra nešto optimiziranija sada? Kako ide onima koji su ju vrtili na low?

To i mene zanima kako ce mi ici na (MOJ PC)

13 godina
protjeran
Borostef kaže...

Evo odigrao oko sat vremena i mogu samo reći... super, super, super...

Na sapphire hd6850, manje više sve na ultra i stvar leti {#}

Stvarno su dobar posao napravili!

Koliki framerate imaš?

14 godina

Nisam još mjerio, ovo je više ocjena "umjetničkog dojma"{#}

Ništa ne trza, sve je fluidno, ma prekrašno!

15 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...
Segata kaže...

Dali netko igra sa 11.10 preview 3 driverima? meni se igra smrzava u loadingu dok sa 11.9 radi normalno.

takoder 

Znači toliko o "BF3 drajveru"...

A jel se smrzne skroz ili samo sporije učitava ili što?

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Nemojte sad 600 postova ''oće li mi vrtit, oću moć ja, itd''

U temi je postan bench, ljudi su već dali utiske sa svojim konfama - ako ste kupili, probati ćete i vidjeti - ako niste kupili, snađite se i provjerite. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

LoL..fali jedna matica u avionu,neznam koliko je to sigurno za letit. {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
37 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako si to kvragu primjetio? {#}

BF3 nick:FlasHard3 BF:BC2 nick:Flash3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
BobbyZ kaže...

To i ja mislim tko inače gleda jel fali matica na avionu

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj pc = jogurt verzija singleplayer, ceka se postar da igru donese pa cu javit kak je u multiju..

Sve na ultra, aa max, blur ma sve full na rezi 1680x1050 = 24-40 fps'a, a uglavnom se vrti na 27-35 i skroz je fluidno (barem za sad). Do sad sam odigrao dvije misije na tim postavkama ukljucujuci i onu di letas sa avionom i jednu prije te po mraku. Reko idem probat mislec na da nema sanse i na kraju sam osto paf, odlicna optimiziranost. Dropovi su prisutni ali nikada ispod 24 i uopce ih nisam osjetio. Pratio sam samo fps al cu instalirat i nesto da pratim gpu/cpu usage. Sta preporucujete? 

EDIT: Operation Guillotine - dropovi se osjete prilikom igre al najvise prilikom savea ili objective updata. Zna past na 17 pa zatrokira. AA smanjen na x2, AP na mid i SSAO. Much better :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:00 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

oko sokolovo {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako ja mogu da kupim igru ?jer nisam punoletan i nemam te kartice i racun.. imam malo love u kesu :)

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Primih i ja key ali je ruskiiii,e sad kako da to sredim da bude engleskom cujem da se s nekim fajlovima treba nesto raditi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:26 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Nemojte sad 600 postova ''oće li mi vrtit, oću moć ja, itd''

U temi je postan bench, ljudi su već dali utiske sa svojim konfama - ako ste kupili, probati ćete i vidjeti - ako niste kupili, snađite se i provjerite. 

oprosti mozes mi poslat link od tog bencha.hvala

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Moze li mi ko reci kako da prebacim igru na eng. posto sam dobio ruski key rekli ste da se s anekim fajlovima treba igfati :) 

HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
loud killer kaže...

Moze li mi ko reci kako da prebacim igru na eng. posto sam dobio ruski key rekli ste da se s anekim fajlovima treba igfati :) 

HVALA UNAPRIJED.

http://www.bug.hr/forum/post/internet/base-host-pitanja-odgovori/2377887.aspx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice