Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
antimadridista kaže...
samo da javim da sam uspio s onim načinom koji je drahic objasnio i sve radi, i SP i MP.
Problem je što još nemam engleski jezik,ovako sve na na ruskom pa ništa ne kužim :D
napraviti ću to sutra kako spada i onda slijedi rokanje!

Ja sam vec na 7. ranku dok vi razmisljate bi ili nebi igrali na ovaj nacin..:D

A sto se tice banova-Da,onda bi morali banirat pola milijona ljudi LOL

stici cemo mi tebe{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 2:40 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
antimadridista kaže...
samo da javim da sam uspio s onim načinom koji je drahic objasnio i sve radi, i SP i MP.
Problem je što još nemam engleski jezik,ovako sve na na ruskom pa ništa ne kužim :D
napraviti ću to sutra kako spada i onda slijedi rokanje!

Ja sam vec na 7. ranku dok vi razmisljate bi ili nebi igrali na ovaj nacin..:D

A sto se tice banova-Da,onda bi morali banirat pola milijona ljudi LOL

wow...lwl 7. ?.....mora da si pro...

samo vi rokajte, nadam se da će vam ključevi preživiti, da se sretnemo na BUGu ;)

xfire:rippercro
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prve impresije

Igra je puno napredovala od bete, ima par glitcheva ali ako ste pi7da ko ja kaj sve primječujete onda bute ih vidli inače ne

Grafika je predobra no ne prodajte svoje gtx-ice580 i ne kupujte slabije još.Igra je dosta zahtjavna na maxed out

Jedna stvar što me ostavila sa čeljusti na podu je ZVUK. OMFG. Nikad u životu bolji zvuk u igri nisam čuo.

Drugo: osvjetljenje, kiša pijesak dim od baruta, explozije, još neviđeno. Bar ne na slabijim konfama od cf-a ili sli-a.

Sam gameplay je fantastičan, od kretnji avatara do brzine koja je taman brza, već sad se vidi da se neće daleko stići kao one man army, teamplay poželjan

kumova ružica je iritantna , ali dobro če koristit ako nemate ts, mumble

Vozila imaju osjećaj glomaznosti napokon, neprecizna i teška. baš kak moraju bit.

Avioni i helići još nisu isprobani ali upravo brišem prašinu sa yoisticka:)

EDIT:

Što se tiče ballteloga, stvar funkcionira savršeno i nema apsolutno nikakve potrebe za ingame meniem. Ovo je za mene dobrodošao napredak.

Overall, ovo je battlefield. Jedino što može sad poći po krivu je ljudski faktor tj random kreteni koji neće namjerno igrat timski samo da te izživciraju

Ja ovo čudo igram sljedećih 600-700 sati sigurno.HOAH!!{#}

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 9:26 (red_bull).
Moj PC  
16 1 hvala 20
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Prve impresije

Igra je puno napredovala od bete, ima par glitcheva ali ako ste pi7da ko ja kaj sve primječujete onda bute ih vidli inače ne

Grafika je predobra no ne prodajte svoje gtx-ice580 i ne kupujte slabije još.Igra je dosta zahtjavna na maxed out

Jedna stvar što me ostavila sa čeljusti na podu je ZVUK. OMFG. Nikad u životu bolji zvuk u igri nisam čuo.

Drugo: osvjetljenje, kiša pijesak dim od baruta, explozije, još neviđeno. Bar ne na slabijim konfama od cf-a ili sli-a.

Sam gameplay je fantastičan, od kretnji avatara do brzine koja je taman brza, već sad se vidi da se neće daleko stići kao one man army, teamplay poželjan

kumova ružica je iritantna , ali dobro če koristit ako nemate ts, mumble

Vozila imaju osjećaj glomaznosti napokon, neprecizna i teška. baš kak moraju bit.

Avioni i helići još nisu isprobani ali upravo brišem prašinu sa yoisticka:)

Overall, ovo je battlefield. Jedino što može sad poći po krivu je ljudski faktor tj random kreteni koji neće namjerno igrat timski samo da te izživciraju

Ja ovo čudo igram sljedećih 600-700 sati sigurno.HOAH!!{#}

reci jel ti radi sve na ultra?i jel ti grafa stock ili kloknuta?izasao je novi driver za nvidiju 285.62

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 8:58 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

reci jel ti radi sve na ultra?i jel ti grafa stock ili kloknuta?izasao je novi driver za nvidiju 285.62

Radi na ultra sa framerateom od 35-55. s time da je iskljucen hbao i anti a stavljen na 4x

Sa novim driverima još nisam mjerio fps ali nemože biti drasticna razlika

Graficka je trenutno na 770 core i 1990 memorija

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

baš sam maloprije gledao video sa GTX 460 radi na Ultra,naravno bez AA,hbao i još nekih sitnica i radi od 30-40 fps-a a igra izgleda brutalno dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 9:05 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram samo naglasiti kako me je SP jaaaakooo razočarao... totalno druga igra!

...waiting for the MP...

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

Radi na ultra sa framerateom od 35-55. s time da je iskljucen hbao i anti a stavljen na 4x

jesi gleda gpu usage? jel je pušta ispod 99%

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

jesam. ne:) dere na full i gpu i ventovi pusu na full i temp je brutalna.ko 85 stupnjeva

jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...
athlon64 kaže...
red_bull kaže...
Blade Runner31 kaže...

jesam. ne:) dere na full i gpu i ventovi pusu na full i temp je brutalna.ko 85 stupnjeva

to je bitno,znaci da je izvrsno optimizirana i da izvuce max iz grafe,nema šta,igra je zahtjevna al "merita" kako bi  se reklo,tj itekako je vrijedna toga.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo kazne za one koji NISU aktivirali igru "prerano" ..... a mogli su :)

.... onima koji su uzeli preko origina salju e-mail da ce ipak moci aktivirati igru ranije od sluzbenog izlaska igre u njihovoj regiji

http://battlefieldo.com/bf3-launch-changed-to-today/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo za SAD.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
moderator
Sale_ds kaže...
OneSpy kaže...

Pozdrav, zanima me vrijedi li još GMC-ova akcija za preorder Battlefielda 3 (PC) za 299kn + DLC?

Ne, nestalo im je davnih dana.

Ovo je potpuna dezinformacija!

Provjerio sam jutros u GMC-u, nema nikakvih problema da se još uvijek napravi preorder!

I još važnija informacija, za sve koji su igru već kupili (ili to tek planiraju) kroz ovu posebnu ponudu - kutije su stigle u Hrvatsku i od sutra se šalju kupcima!

{#}

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 9:34 (Miro).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Samo za SAD.

da ..... no to je odgovor na raniju aktivaciju ... ja sam jucer aktivirao i igrao MP na UK serverima koji su bili krcati

15 godina
Miro kaže...
Sale_ds kaže...
OneSpy kaže...

Pozdrav, zanima me vrijedi li još GMC-ova akcija za preorder Battlefielda 3 (PC) za 299kn + DLC?

Ne, nestalo im je davnih dana.

Ovo je potpuna dezinformacija!

Provjerio sam jutros u GMC-u, nema nikakvih problema da se još uvijek napravi preorder!

I još važnija informacija, za sve koji su igru već kupili (ili to tek planiraju) kroz ovu posebnu ponudu - kutije su stigle u Hrvatsku i od sutra se šalju kupcima!

{#}

a milenium nabavlja od gmc-a, jel to znaci da bi moga dobit cd sa kutijom i koji dan prije 28.?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa pozdrav i jedno brzo pitanje ako bi mi netko mogao pomoći......najme niakd nisam igro bf3 al isam odigro betu i bas mi se super svidjela igra pa sam je preordero na offgamers.com jersam tamo prije kupovao neke stvari....posto nsiam bio siguran dal postoje regije probo sam pogledat na netu ali nisam nsita nasao....sad po vasim postovima vidim da ocito postoje....taman sam htio cancelat order i dodje mi mail da sam postao ponosni valsnik bf3 cd keya ali da je na ruskom??? I daju mi neku hrpu uputa kako da ga promijenim na engleski.....jesam poplugo i trebam kupit novi a ovaj u kos ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
Gogica01 kaže...

Ekipa pozdrav i jedno brzo pitanje ako bi mi netko mogao pomoći......najme niakd nisam igro bf3 al isam odigro betu i bas mi se super svidjela igra pa sam je preordero na offgamers.com jersam tamo prije kupovao neke stvari....posto nsiam bio siguran dal postoje regije probo sam pogledat na netu ali nisam nsita nasao....sad po vasim postovima vidim da ocito postoje....taman sam htio cancelat order i dodje mi mail da sam postao ponosni valsnik bf3 cd keya ali da je na ruskom??? I daju mi neku hrpu uputa kako da ga promijenim na engleski.....jesam poplugo i trebam kupit novi a ovaj u kos ili ?

samo trebaš promijeniti jezik na engleski kad instaliraš igru,sve ostalo će normalno raditi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran
Battlefield 3

JOŠ TRI SATA{#}

Fala bogu pa sa se razbolio{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jel jos mogu napraviti preorder?
13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
jel jos mogu napraviti preorder?

Meni su rekli da je 25,10 njakasnije pa po tom danas jos da!

16 godina
neaktivan
onda necu stignuti,radim danas,damn!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

trebam poprilično hitan odgovor :) malo sam proletio kroz temu, ali u nedostatku vremena nisam uspio naći odgovor na pitanje gdje je najpovoljnije kupiti BF3, nebitno jel DVD ili samo key, bitno da radi i da je na engleskom...također nije bitno ni da li ću ga čekati koji dan duže :) hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Segata kaže...
floks kaže...

Jel ko koristio opciju koju je napisao drahic?

Ja sam koristio i radi.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7654456.page ovdje ima popis jos drugih proxya ako ovaj prestane raditi

Proxy vam treba samo da se dekriptira igra. Ne treba vise igrat preko proxy-a. Ja sam samo aktivirao i izbrisao proxy postavke i igram od tad. Ja ne znam od kud likovima da trebas igrat preko proxy ili vpn-a stalno. Treba samo otkljucat i pici.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte mi se uvrijediti, ali citam kako recenzenti, pa i vi dragi igrači pisete kako je SP, u svim igrama linearan. Kada netko napravi nesti sto ne lici na linearno, na kraju se opet svede na isto i kaze se da je linearna priča. Ali dajte mi objasnite kakva moze drugo biti? I da se radi O FPS igri? Netko je napisao scenarij, netko ga odobrio, ovi ga isprogramirali, pa onda mora biti linearna priča, da bi i sam igrač prošao kroz priču koju su zamislili scenaristi, developeri tko već. Ako tražite drugo od igre, postoji mlijardu sandbox igara, pa valjda onda nece biti linearno. na kraju, nemojte mi se uvrijediti ali ta linearnost je totalni Bullshit  pojam za mene.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovako sada kad mi se skina ja cu ga noć igrat bes problema?

Nešto mi je rekao brat da treba neki hak ili tako nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Došao mi je mail...od twittera ffs...
origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ako vec idete igrati ranije na vlastitiu odgovornost, onda je najbolja shema ona sto je posto drahic.

Sve se rucno radi, ne treba nikakav program i radi.

Jos bi samo dodao da kad maknete kvacicu sa lan proxy stavite kvacicu na automatically detect setting.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok!

Evo da se malo javim, pozdrav svima ovdje na forumu!   {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nemojte mi se uvrijediti, ali citam kako recenzenti, pa i vi dragi igrači pisete kako je SP, u svim igrama linearan. Kada netko napravi nesti sto ne lici na linearno, na kraju se opet svede na isto i kaze se da je linearna priča. Ali dajte mi objasnite kakva moze drugo biti? I da se radi O FPS igri? Netko je napisao scenarij, netko ga odobrio, ovi ga isprogramirali, pa onda mora biti linearna priča, da bi i sam igrač prošao kroz priču koju su zamislili scenaristi, developeri tko već. Ako tražite drugo od igre, postoji mlijardu sandbox igara, pa valjda onda nece biti linearno. na kraju, nemojte mi se uvrijediti ali ta linearnost je totalni Bullshit  pojam za mene.

FPS-u je tesko vise napravit pravu pricu jel se cila stvar vrti oko vojske i pucanja....Kolko vise razlicitosti moze bit? Vojni zivot u COD-u BF-u ARMA-i i kojem vec drugom je isti, tako da sve se to proslo davno i sada izgleda sve isto, a izgleda sve isto jel ne moze ic drugacije. Mozda kad bi u BF-u usao dinosaur, onda bi prica bila zanimljivija al ako se drzi realnosti, onda se sve vec davno vidilo...

jedini FPS koji jos ima zanimljivu pricu jest Mass Effect, al to je iz razloga sto se oni bavu drugim rasama i cijelom galaksijom i univerzumom pa mogu napravit sto god oce. BF kao i svi drugi ce imat vec ispoliranu radnju. Napravi drzavnog neprijatelja i nekoliko mu pomocnika, i tvoj posao da spasis svoju zemlju ( ili u slucaju amerikanaca, cijeli svijet, jel kad bi se njih unistilo ostali bi pali kao musice{#})

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ne mora. Priča može ujedno imati više grana i onda o tebi i tvojim odlukama i postupcima ovisi kako će priča završiti. Nešto što bi sve RPG igre trebale imati pod obavezno. A ne vidim što sprječava i neku prvenstveno FPS igru da ubaci tak nešto.

Ali SP u BFu ne treba takve kompikacije jer nije ni bitan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice