Jel to imas 30-35 fpsa sa AA i AF na maksimumu ili bez?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li su sredili squadove? Da se mogu prebaciti.
WTF, ????, to nije commrose, ne moze biti .........
Daj me nemoj zafrkavati
Daj me nemoj zafrkavati
izgleda da jest
Daj me nemoj zafrkavati
Tako piše na BF3blog.com. Koliko vidim nema NEED MEDIC i NEED AMMO. Ne kužim čemu su baš to izbacili. Pogotovo NEED MEDIC, to mi se čini kao najvažnija stvar.
Da li su sredili squadove? Da se mogu prebaciti.
Nemam pojma ali su sredili minimapu ako te to veseli
Jos bolje da su izbacili,jer bus ljepo sa q mogo trazit ammo ili medic.
Daj me nemoj zafrkavati
Tako piše na BF3blog.com. Koliko vidim nema NEED MEDIC i NEED AMMO. Ne kužim čemu su baš to izbacili. Pogotovo NEED MEDIC, to mi se čini kao najvažnija stvar.
Ma glavno je da ima THANK YOU. Koji idioti. Nema NEED MEDIC i NEED AMMO, pa zasto cu onda stiskati THANK YOU? Samo za prijevoz?
Na ovoj slici u igri imam 50-55 fpsa..
na ovoj ingame slici u meniju imam 30-35 fpsa...
Je to je commo rose.. samo da uploadam slike..
Daj me nemoj zafrkavati
Ma glavno je da ima THANK YOU. Koji idioti. Nema NEED MEDIC i NEED AMMO, pa zasto cu onda stiskati THANK YOU? Samo za prijevoz?
Ako vas je strah spamanja kao u BF2 mogli su staviti odgodu koliko cesto mozes zvati medica ili ammo, bilo sto nego ovo sto su napravili preko one stvari
I to je dobro po čemu? Poanta coommo rosea je bila upravo da se to izbjegne. Pogotovo sad kad svaki assault ne nosi medkit. Baš će biti zabavno tipkati na svakog assaulta dok ne nađeš onoga koji nosi medkit. Retardirano...
Decki,multiplayer je EBEN!!
Ova grand bazzar mapa je ODLICNA!
Igra je super, ne lega ni kada su 64 playera, mapa grand bazzar (ili kako vec) je dosta siroka za infentry.
Hebeno, mene nitko neće dodati na Origin
nick: LuX_CROATIA
ne smrdim majke mi i igram fer
I to je dobro po čemu? Poanta coommo rosea je bila upravo da se to izbjegne. Pogotovo sad kad svaki assault ne nosi medkit. Baš će biti zabavno tipkati na svakog assaulta dok ne nađeš onoga koji nosi medkit. Retardirano...
Predlazem pobunu na EA FORUMU
Ma kuzim,ali zelim da bude mix CR i kak je bilo u bc2.
Mi ne zelimo BC2 kada kazem MI onda mislim na ljude koji su igrali BF2
Pa commo rose je samo dodatak na BC2 princip. Imaš i jedno i drugo.
I ograniče ga na 5 poruka u kratkom intervalu ko u BC2 i nema problema s spamom.
svaka cast,drago mi je,neces pogrjesit,jako dobra kartica,tiha i hladna sa velikim OC potencialom,da sam prije vidio uzeo bi je za SLI,good job!!!
Ipak ništa, zaboravio sam da moja grafička nema garanciju.. Valjda neću morat gradit SLI ako BF3 ne bude radio glatko!
upravo mi stigao key sa Base-Hosta
svaka cast,drago mi je,neces pogrjesit,jako dobra kartica,tiha i hladna sa velikim OC potencialom,da sam prije vidio uzeo bi je za SLI,good job!!!
Ipak ništa, zaboravio sam da moja grafička nema garanciju.. Valjda neću morat gradit SLI ako BF3 ne bude radio glatko!
kako ti nema garanciju,i zašto ne bi radio,možeš na ultra
Ovo je odlicno ak je tak + bilo bi dobro da ne cujem ekipu na drugom kraju mape,need medic ili need ammo ak kuzis kaj mislim.
običan?,ja čekam LE,valjda će i on uskoro
običan?,ja čekam LE,valjda će i on uskoro
da,običan. Sad šalje Standard Edition,a za par sati će i Limited.

da,običan. Sad šalje Standard Edition,a za par sati će i Limited.
je li i taj Standard edicija eng-rus ili ruski only??
jeste vidjeli,jedan lik imao 38-nešto score,jel to moguće il ima čit?
Zašto ne? Ja sam u beti imao 65:10 na Metrou - sjediš na obrani MCOM-a i samo čekaš da ti nalete budalaši koji ne koriste mozak. Najbolje je imati support kraj sebe ili biti support.
jeste vidjeli,jedan lik imao 38-nešto score,jel to moguće il ima čit?
Zašto ne? Ja sam u beti imao 65:10 na Metrou - sjediš na obrani MCOM-a i samo čekaš da ti nalete budalaši koji ne koriste mozak. Najbolje je imati support kraj sebe ili biti support.
probao sam i to ali ubrzo doleti bomba
to su se već izgleda pojavili čiteri
God damn onaj prokleti game.co.uk mi još nije ni poslao igru a naplatili jesu god damn. Izgleda da ja ovo budem tek igrao za 2 tjedna.