Jel bi dobio manji ping da uzmem 10mb internet umjesto ovog sto nas vecina ima 4up 1down
Nebi dobio manji ping.
Ok hvala,a kako je moguce dobit manji,o cemu ovisi
zavisi o operateru.
Jel bi dobio manji ping da uzmem 10mb internet umjesto ovog sto nas vecina ima 4up 1down
Nebi dobio manji ping.
zavisi o operateru.
Promjeni operatera. Ping ti ovisi o vezi između tebe i tvoga operatera.
Igra je namjenjena za rusko tržište što znači da je jedini podržani jezik u igri ruski,no iako je igra za rusko tržište može se aktivirati bilo gdje u svijetu,pa kako nebi imao igru na ruskom jeziku instaliras patch koji ti prebaci jezik na engleski.Ne kužim što je tu toliko nejasno?
Ne kužim još i dalje.
1. dobijem key.
2. upišem key u Origin (? - nisam siguran u ovaj korak)
3. skinem ENG igru
4. problem, sir, pršut???
i dalje oni o ruskim verzijama ... FACEPALM!!
Onda je i enabava ruski?
EA sad radi isto kao i Blizzard. Lockaju regije zbog cijena... Ako ništa malo otežaju kupnju u inozenstvu.
Upravo sam kontaktirao dobavljača na USA telefonski broj i rečeno mi je da igre kupuju na europskom tržištu (često u Njemačkoj) kao odgovor na pitanje oko ruskih ključeva. Potvrđeno mi je da Battlefield 3 Limited Edition neće imati regionalnih ograničenja, a jezik u igri će najvjerojatnije biti engleski i njemački. Dosad su sve naručeno isporučili brže nego je bilo za očekivati (obično u roku 10-30 min.) i bez problema, eventualne reklamacije su rješavane u kratkom roku (24h), a cijene su im uglavnom u rangu ostalih webshopova samo što dobijem veći popust na narudžbe. Točnu informaciju o dostupnim jezicima u igri će mi moći javiti u ponedjeljak (17.10.) pa će i ti detalji biti objavljeni na webstranici: Battlefield 3 & Battlefield 3 Limited Edition. Pozdrav!
Onda je i enabava ruski?
EA sad radi isto kao i Blizzard. Lockaju regije zbog cijena... Ako ništa malo otežaju kupnju u inozenstvu.
Upravo sam kontaktirao dobavljača na USA telefonski broj i rečeno mi je da igre kupuju na europskom tržištu (često u Njemačkoj) kao odgovor na pitanje oko ruskih ključeva. Potvrđeno mi je da Battlefield 3 Limited Edition neće imati regionalnih ograničenja, a jezik u igri će najvjerojatnije biti engleski i njemački. Dosad su sve naručeno isporučili brže nego je bilo za očekivati (obično u roku 10-30 min.) i bez problema, eventualne reklamacije su rješavane u kratkom roku (24h), a cijene su im uglavnom u rangu ostalih webshopova samo što dobijem veći popust na narudžbe. Točnu informaciju o dostupnim jezicima u igri će mi moći javiti u ponedjeljak (15.10.) pa će i ti detalji biti objavljeni na webstranici: Battlefield 3 & Battlefield 3 Limited Edition. Pozdrav!
15.10. je danas
Edit: kolega Destructor je ispravio lapsus 17.10. 2011
Jbg. Čovjeka je EA zeabao...
Sry, ali ne. Obrnuto je. Čovjek je htio (skupa s svima koji su htjeli kupiti kod njega) zaje**ti EA. Nije uspio. Jbga.
nase time?
???
Evo aplikacija za windowse za mijenjanje Origin ID-a, za one koji nemaju smartphonove.
nase time?
Počinje u 22h.
Neću se zezati.
Uzet ću u jednom od ovih:
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html
260 kuna LE ako se ne varam.
Može li mi netko preporučiti gdje da radije uzmem? Što prije dolazi? I moram uzeti kutiju baš? Mogu sam key digitalno nekako?
1 funta je 8 i pol kuna ne?
Hoće li se taj Limted Edition sa tim "Back to Karkand" mapama moći kupiti i nakon što igra izađe, odnosno dali je moguće to nabaviti bez pre-ordera?
Hoće li se taj Limted Edition sa tim "Back to Karkand" mapama moći kupiti i nakon što igra izađe, odnosno dali je moguće to nabaviti bez pre-ordera?
LE Ne.
LE je samo za preorder ako se ne varam.
di se moze uzeti LE sa svim sta dolazi a da je eng verzija sigurno i po kojoj cijeni? malo me zivcira ovo hoce nece bit eng i hoce nece imat sve :S
Ako misliš hoćeš li moći kupiti DLC kad igra izađe, moći ćeš. Mjesec dana poslje izlaska.
Hvala na odgovrima Ranko i Gunner, pitam jer ne želim kupovati pre-order pa me samo to zanimalo.
di se moze uzeti LE sa svim sta dolazi a da je eng verzija sigurno i po kojoj cijeni? malo me zivcira ovo hoce nece bit eng i hoce nece imat sve :S
Mislim da ti je najpametnije uzeti preko Origina. Ako želiš uštediti koju kunu (box izdanje) i nije ti problem čekati par dana uzmi preko game.co.uk, zavvija ili pak GMC-a.
a ovi? http://www.cjs-cdkeys.com/cart.php
a gmc nema back to karkand ako se ne varam
Na GMC sam pročitao:
"When you activate this game on Origin, it will give you a choice of all languages."
Ugl, mislim da ću uzeti u zavvi ili game.co.uk.
Ovisno gdje inače stiže prije i koji je preporučljiviji. Za zavva sam čitao da su dobra iskustva. Koliko treba da stigne igra? A koliko u game.co.uk? Otprilike. Da sutra odma uzmem.
koje sranje su oni napravili s time back to karkand i pwpom... glupani
Evo aplikacija za windowse za mijenjanje Origin ID-a, za one koji nemaju smartphonove.
moze zvucati glupo, a dali je sigurno ovo mjenjati id? da ne bi imao kakvih problema sa ea, da li je ko mjenjao preko ovog
Na GMC sam pročitao:
"When you activate this game on Origin, it will give you a choice of all languages."
Ugl, mislim da ću uzeti u zavvi ili game.co.uk.
Ovisno gdje inače stiže prije i koji je preporučljiviji. Za zavva sam čitao da su dobra iskustva. Koliko treba da stigne igra? A koliko u game.co.uk? Otprilike. Da sutra odma uzmem.
iz engleske od datuma slanja racunaj oko 10 dana do kucne adrese
ja sam vec dva puta narucivao u zavvi i uvijek je bilo oko 10-tak dana
pozz
ali ovaj put nisam zelio cekat pa sam kupio na ORIGIN-u
Sviđa mi se ovo vezanu uz mortar
Mislim da nije bilo:
http://battlefieldo.com/nvidialanbf3/
The hit registration and net code have been fixed from the beta.
Operation Firestorm (The desert Oil field map) is much larger then Caspian Border. Each team gets 6 Main Battle Tanks at start + the ones from spawn points.
The full blown mini-map is back like the original battlefield.
Many have wondered what the Mortar unlock would be like. When you mount it, the minimap appears with a crosshair of where to drop your mortar round down on.
Now the 3D Spotting works properly. You will lose track of your enemies when they got out of view be it in a bush or around a corner.
Squad Management is back with up to 8 Squads.
If you hated the Beta, all has changed. From what we’ve heard from everyone at the NVIDIA LAN event, this build is very polished and has made those with doubts really quite excited for Battlefield 3. It really looks like this game is the true sequel we are waiting for.
Squad Management is back with up to 8 Squads.
Nije loše ni ovako ali bilo bi bolje da su ovoga stavli više, bar 10 komada.