Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...
Gunner11 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Jel bi dobio manji ping da uzmem 10mb internet umjesto ovog sto nas vecina ima 4up 1down

Nebi dobio manji ping. 

Ok hvala,a kako je moguce dobit manji,o cemu ovisi

zavisi o operateru.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
14 godina
Blade Runner31 kaže...

Ok hvala,a kako je moguce dobit manji,o cemu ovisi

Promjeni operatera. Ping ti ovisi o vezi između tebe i tvoga operatera.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Igra je namjenjena za rusko tržište što znači da je jedini podržani jezik u igri ruski,no iako je igra za rusko tržište može se aktivirati bilo gdje u svijetu,pa kako nebi imao igru na ruskom jeziku instaliras patch koji ti prebaci jezik na engleski.Ne kužim što je tu toliko nejasno?

Ne kužim još i dalje.

1. dobijem key.

2. upišem key u Origin (? - nisam siguran u ovaj korak)

3. skinem ENG igru

4. problem, sir, pršut???

I can guarantee the closest shave you'll ever know.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

i dalje oni o ruskim verzijama ... FACEPALM!!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 0 hvala 0
16 godina
tigerija kaže...

Onda je i enabava ruski?

EA sad radi isto kao i Blizzard. Lockaju regije zbog cijena... Ako ništa malo otežaju kupnju u inozenstvu.

Upravo sam kontaktirao dobavljača na USA telefonski broj i rečeno mi je da igre kupuju na europskom tržištu (često u Njemačkoj) kao odgovor na pitanje oko ruskih ključeva. Potvrđeno mi je da Battlefield 3 Limited Edition neće imati regionalnih ograničenja, a jezik u igri će najvjerojatnije biti engleski i njemački. Dosad su sve naručeno isporučili brže nego je bilo za očekivati (obično u roku 10-30 min.) i bez problema, eventualne reklamacije su rješavane u kratkom roku (24h), a cijene su im uglavnom u rangu ostalih webshopova samo što dobijem veći popust na narudžbe. Točnu informaciju o dostupnim jezicima u igri će mi moći javiti u ponedjeljak (17.10.) pa će i ti detalji biti objavljeni na webstranici: Battlefield 3 & Battlefield 3 Limited Edition. Pozdrav!

eNabava CEO
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 19:07 (DestructoCRO).
15 godina
DestructoCRO kaže...
tigerija kaže...

Onda je i enabava ruski?

EA sad radi isto kao i Blizzard. Lockaju regije zbog cijena... Ako ništa malo otežaju kupnju u inozenstvu.

Upravo sam kontaktirao dobavljača na USA telefonski broj i rečeno mi je da igre kupuju na europskom tržištu (često u Njemačkoj) kao odgovor na pitanje oko ruskih ključeva. Potvrđeno mi je da Battlefield 3 Limited Edition neće imati regionalnih ograničenja, a jezik u igri će najvjerojatnije biti engleski i njemački. Dosad su sve naručeno isporučili brže nego je bilo za očekivati (obično u roku 10-30 min.) i bez problema, eventualne reklamacije su rješavane u kratkom roku (24h), a cijene su im uglavnom u rangu ostalih webshopova samo što dobijem veći popust na narudžbe. Točnu informaciju o dostupnim jezicima u igri će mi moći javiti u ponedjeljak (15.10.) pa će i ti detalji biti objavljeni na webstranici: Battlefield 3 & Battlefield 3 Limited Edition. Pozdrav!

15.10. je danas

Edit: kolega Destructor je ispravio lapsus 17.10. 2011

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 19:14 (Joe Cooker).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Jbg. Čovjeka je EA zeabao...

Sry, ali ne. Obrnuto je. Čovjek je htio (skupa s svima koji su htjeli kupiti kod njega) zaje**ti EA. Nije uspio. Jbga.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
Battlefield 3

Pogledajte ovaj BF3 Beta gif. LOL

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

nase time?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
14 godina
neaktivan

???

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo aplikacija za windowse za mijenjanje Origin ID-a, za one koji nemaju smartphonove.

http://battlefieldo.com/origin-id-changer-windows/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

jel tko vidio ovaj?

Upisao sam se od smijeha, zamisli ekupu u hellicu{#}

jokaCRO ingame
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
HC for Life kaže...

nase time?

Počinje u 22h.

14 godina
Battlefield 3

Neću se zezati.

Uzet ću u jednom od ovih:

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html

http://www.game.co.uk/en/battlefield-3-limited-edition-physical-warfare-pack-131798?pageSize=20&searchTerm=battlefield%203

260 kuna LE ako se ne varam.

Može li mi netko preporučiti gdje da radije uzmem? Što prije dolazi? I moram uzeti kutiju baš? Mogu sam key digitalno nekako?

1 funta je 8 i pol kuna ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Hoće li se taj Limted Edition sa tim "Back to Karkand" mapama moći kupiti i nakon što igra izađe, odnosno dali je moguće to nabaviti bez pre-ordera?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodinho kaže...

Hoće li se taj Limted Edition sa tim "Back to Karkand" mapama moći kupiti i nakon što igra izađe, odnosno dali je moguće to nabaviti bez pre-ordera?

LE Ne.

LE je samo za preorder ako se ne varam.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

di se moze uzeti LE sa svim sta dolazi a da je eng verzija sigurno i po kojoj cijeni? malo me zivcira ovo hoce nece bit eng i hoce nece imat sve :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodinho kaže...

Ako misliš hoćeš li moći kupiti DLC kad igra izađe, moći ćeš. Mjesec dana poslje izlaska.

17 godina
Battlefield 3

Hvala na odgovrima Ranko i Gunner, pitam jer ne želim kupovati pre-order pa me samo to zanimalo.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
simeparanoja kaže...

di se moze uzeti LE sa svim sta dolazi a da je eng verzija sigurno i po kojoj cijeni? malo me zivcira ovo hoce nece bit eng i hoce nece imat sve :S

Mislim da ti je najpametnije uzeti preko Origina. Ako želiš uštediti koju kunu (box izdanje) i nije ti problem čekati par dana uzmi preko game.co.uk, zavvija ili pak GMC-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 21:03 (Gunner11).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ovi? http://www.cjs-cdkeys.com/cart.php

a gmc nema back to karkand ako se ne varam

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 21:04 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Na GMC sam pročitao:

"When you activate this game on Origin, it will give you a choice of all languages."

Ugl, mislim da ću uzeti u zavvi ili game.co.uk.

Ovisno gdje inače stiže prije i koji je preporučljiviji. Za zavva sam čitao da su dobra iskustva. Koliko treba da stigne igra? A koliko u game.co.uk? Otprilike. Da sutra odma uzmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

koje sranje su oni napravili s time back to karkand i pwpom... glupani

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
thesekiman kaže...

Evo aplikacija za windowse za mijenjanje Origin ID-a, za one koji nemaju smartphonove.

http://battlefieldo.com/origin-id-changer-windows/

moze zvucati glupo, a dali je sigurno ovo mjenjati id? da ne bi imao kakvih problema sa ea, da li je ko mjenjao preko ovog

15 godina
Battlefield 3
Ja i radi.
origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Na GMC sam pročitao:

"When you activate this game on Origin, it will give you a choice of all languages."

Ugl, mislim da ću uzeti u zavvi ili game.co.uk.

Ovisno gdje inače stiže prije i koji je preporučljiviji. Za zavva sam čitao da su dobra iskustva. Koliko treba da stigne igra? A koliko u game.co.uk? Otprilike. Da sutra odma uzmem.

iz engleske od datuma slanja racunaj oko 10 dana do kucne adrese

ja sam vec dva puta narucivao u zavvi i uvijek je bilo oko 10-tak dana

pozz

ali ovaj put nisam zelio cekat pa sam kupio na ORIGIN-u {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sviđa mi se ovo vezanu uz mortar

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Mislim da nije bilo:

http://battlefieldo.com/nvidialanbf3/

The hit registration and net code have been fixed from the beta.

Operation Firestorm (The desert Oil field map) is much larger then Caspian Border. Each team gets 6 Main Battle Tanks at start + the ones from spawn points.

The full blown mini-map is back like the original battlefield.

Many have wondered what the Mortar unlock would be like. When you mount it, the minimap appears with a crosshair of where to drop your mortar round down on.

Now the 3D Spotting works properly. You will lose track of your enemies when they got out of view be it in a bush or around a corner.

Squad Management is back with up to 8 Squads.

If you hated the Beta, all has changed. From what we’ve heard from everyone at the NVIDIA LAN event, this build is very polished and has made those with doubts really quite excited for Battlefield 3. It really looks like this game is the true sequel we are waiting for.

{#}

Moj PC  
16 0 hvala 9
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
...

Squad Management is back with up to 8 Squads.

Nije loše ni ovako ali bilo bi bolje da su ovoga stavli više, bar 10 komada.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice