Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.158.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Minoza kaže...
Jabulani kaže...

MK11+ ACOG, savršeno {#}

Ma i bez optike mi je zakon!

Ja SVD koristim bez iceg gore, ubijam sve sto vidim {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel netko probao sa stickom vozit avione?

Pola toga se nemože rekonfigurirati, okrenem palicu i izađe mi iz aviona, lagano me pere nervoza.

{#}

jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Obrisao betu, nakon ovoga ne želim raditi pre-order ako se uopće više i može.

85% vremena neigrivo, toliko grešaka da mi je muka kad uopće pomislim.

Koliko sam se veselio ovoj igri, toliko me poljuljala ova otvorena beta.

Naprosto neznam kako misle ispeglati stvari do official releasea, makar je u pitanju i raniji build što bi me kao trebalo tješiti.

Šteta, ovako ću radije čekati reakcije igrača pri kraju mjeseca nego bacati novac napamet.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...

Pola toga se nemože rekonfigurirati, okrenem palicu i izađe mi iz aviona, lagano me pere nervoza.

{#}

Kume diši, smiri se samo beta!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel ima tko 4850 i e5200 na 3,5 ili slicnu konfu

meni 15 fps sve na low full hd reza ili me nesto zeza

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Naprosto neznam kako misle ispeglati stvari do official releasea, makar je u pitanju i raniji build što bi me kao trebalo tješiti.

Šteta, ovako ću radije čekati reakcije igrača pri kraju mjeseca nego bacati novac napamet.

bojim se da nema smisla kupovat igru kasnije kad će svi imat sve otključano,jednostavno bez dodataka oružju i vozilima si nula

igra će sigurno dobit super ocjene od igrača i kritike jer nema konkurencije,jedino cod mw3 može uzet dio igrača

ja imam 17h i tek sam rank 18,neki sa toliko sati su preko 30 i imaju puno toga korisnog otključanog

igrao sam sa xyan,mislim da je tu na forumu...kako ih je samo psovao

u igri nema t od timskog igranja,ja svaki put kad uđem u bugy u većini slučajeva nitko ne želi unutra,ili kad me netko vozi u autu onda uglavnom vozi bezveze ili se nabije punim gasom u stijenu

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 18:58 (M4X).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudimo očito još nije jasno šta znači BETA.

Igra je vrhunska, malo gladna hardvera ali nista strasno. Meni na E4400 i 4850 igra ide skroz OK. Vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ono, ako je ne mislis kupovat u roku od tjedan dana nemoj je ni kupovati.

LOL?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

onda mene neto žesce hebe win u pm, ali nema sta igra je vrhunska 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
forzzuk kaže...

bojim se da nema smisla kupovat igru kasnije kad će svi imat sve otključano,jednostavno bez dodataka oružju i vozilima si nula

igra će sigurno dobit super ocjene od igrača i kritike jer nema konkurencije,jedino cod mw3 može uzet dio igrača

ja imam 17h i tek sam rank 18,neki sa toliko sati su preko 30 i imaju puno toga korisnog otključanog

igrao sam sa xyan,mislim da je tu na forumu...kako ih je samo psovao

u igri nema t od timskog igranja,ja svaki put kad uđem u bugy u većini slučajeva nitko ne želi unutra,ili kad me netko vozi u autu onda uglavnom vozi bezveze ili se nabije punim gasom u stijenu

Kakv timski rad u beti,pa vidis da svi trckaraju okolo i pucketaju po stijenama vozaju se po pisti itd. Pravi timski rad mozete ocekivat tek kad igra izadje.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj E4400 radi na 3 GHz i 4850 1Gb i nisam dirao nikakve postavke šta se tiče detalja i sl i ide mi skroz dobro.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Yappa kaže...

Moj E4400 radi na 3 GHz i 4850 1Gb i nisam dirao nikakve postavke šta se tiče detalja i sl i ide mi skroz dobro.

moj e4600 OC na 3.2 i 4770 i sve na low i jedva 30 fps i nije baš igrivo...ili imaš neki magični dualac ili kakiš.nhf

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
16 godina
Battlefield 3

Decki jedva cekam 25.10. Zbog igre kupujem novu graficku. Dvojim se izmedu gtx570 i hd6970. Korisnik sam ati kartica jos od 9800 serije. Ali cini mi se da je nvidia dosta bolja, a i nudi vise kao phisx i cuda a i eventualno 3d. Sta da kupim???

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:56 (acarnoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

{#}

Kao što rekoh, nadam se da ćemo vidjeti bolje podržane stickove u odnosu na BC2, obećali jesu. Ovo postavke trenutno nemaju veze s stickovima. Podržani su samo gamepadi. Vjerojatno samo copy/paste s konzola.

Meni recimo ne prepoznaje 6 od 12 tipki na podnožju joysticka. Ne radi mi TRIGGER (wtf. to je najvažnija tipka). Ne prepoznaje mi analognu kontrolu gasa i ruddera. Ne radi ni HAT i još jedna tipka na palici. A to sve radi ko urica kad igram BF2 ili neku drugu igru s avionima. Tak da je to po meni veliki FAIL, tim više jer su obećali bolju podršku.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:02 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Decki jedva cekam 25.10. Zbog igre kupujem novu graficku. Dvojim se izmedu gtx570 i hd6970. Korisnok sam ati kartica jos od 9800 serije. Ali cini mi se da nvidia dosta bolja, a inudi vise kao phisx i cuda a i eventualno 3d. Sta da kupim???

Kupi ono što možeš kupit jeftinije, jer grafičke su podjednake po performansama!

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Decki jedva cekam 25.10. Zbog igre kupujem novu graficku. Dvojim se izmedu gtx570 i hd6970. Korisnik sam ati kartica jos od 9800 serije. Ali cini mi se da je nvidia dosta bolja, a i nudi vise kao phisx i cuda a i eventualno 3d. Sta da kupim???

Uzmi nereferentnu GTX 570 s dobrim hlađenjem i dugo si miran.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Kakv timski rad u beti,pa vidis da svi trckaraju okolo i pucketaju po stijenama vozaju se po pisti itd. Pravi timski rad mozete ocekivat tek kad igra izadje.

neznam ja sam igrao sa skankom i jos dvoje koji očito znaju team play i bilo je lijepo. držali samo hill, checkpoint i forest... ja sam stingerima skidao avione i helice, a oni su raketama topili tenkove... ugl razumjeli smo se. e i igrao sam sa nekim škembom, neznam jel sa bug foruma ali je ko i ja iz Rijeke... i isto dobro igra. chat se koristi za dogovaranja i išlo je... neka tako bude i kad izađe igra i ja ću imat lijepe zimske večeri...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:01 (ranko091).
15 godina
Battlefield 3

Evo jedan epic score u odnosu na K/D ratio. Kad budete imali takav score sa takvim K/D ratiom javite mi se. {#} {#}

epic (btw. ja sam luka1597) epic (btw. ja sam luka1597)
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:00 (gamer001).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
acarnoje kaže...

Mislio sam ovu uzet http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+GAINWARD+GeForce+GTX+570+GLH%2C+1280MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DualDVI%2C+DP&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.749 Jer ipak goes like hell. Citao sam po netu da je to najbrza gtx570 i overclocking je odlican.

16 godina
neaktivan
acarnoje kaže...
PLASMAorLCD kaže...
acarnoje kaže...

Mislio sam ovu uzet http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+GAINWARD+GeForce+GTX+570+GLH%2C+1280MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DualDVI%2C+DP&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.749 Jer ipak goes like hell. Citao sam po netu da je to najbrza gtx570 i overclocking je odlican.

Onda radije uzmi nesto ovakvo. 2700 je puno za gtx 570

klik

inace ovo je offtopic pa sori pirat:)

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

Odo pobrisat betu {#} i da kad izlazi full?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...
acarnoje kaže...
PLASMAorLCD kaže...
acarnoje kaže...

Onda radije uzmi nesto ovakvo. 2700 je puno za gtx 570

klik

inace ovo je offtopic pa sori pirat:)

Je offtopic ali kupujem  zbog bf3. {#} Ali ne mogu tu kupit jer kupujem na 2-3 rate.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nisam dugo gledao cijene,vidim da su otišle dosta gore i to skoro svim komponentama(grafičke pogotovo)

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gamer001 kaže...

Evo jedan epic score u odnosu na K/D ratio. Kad budete imali takav score sa takvim K/D ratiom javite mi se. {#} {#}

Ja tako svaku rudnu imam:) kad sam njubara.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
Battlefield 3

ja sam mislio otkazati pre order nakon 2-3 dana od izlaska bete, mislio sam da ce biti bolje, ali ostavili su mapu metro, opet caspian pusten, i sto vise igram, vise se navikavam i svidja mi se, gledao sam slike singleplayera, i grafika je dosta bolja od bete, i vjerujem da ce biti bolja igrica kad izadje full verzija, to je jedino sto me natjeralo da ne otkazem pre order.

sto se tice bugova na caspian border mapi, i ne vidim ih dosta, bar se trudim da ne obracam paznju na to, samo bih volio da serevri imaju vise ticketsa bar 1000, da se naigram ko covjek, a ne bas kad ono fino krene kraj.

a sto ste tice jetova, napocetku je malo neobicno, al navikao sam se, bas je uzitak voziti, mada bih volio da je potesko voziti i jet i helic bas kao u BF2, da ljudi ne cekaju stalno navedeno, i trebaju izbaciti deploy u jeti i helic, jer glupo je zaista, nekad uspijem docekat da se spawna kraj mene jet, taman da udjem, kad ono jedan prije mene udje -_-"

vjerujem u DICE, valjda me nece razocarati, bar prije Bad Company serijala nisu, zato su mi najdrazi, al kako sve vise i vise gledam kako stalno guraju BF3 na consoleshitu, tesko, stvarno ne znam, citav svijet protiv PC Communitya :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:34 (Indestructible).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

... tesko, stvarno ne znam, citav svijet protiv PC Communitya :/

evo samo da ili ne... znate li tko su RELOADED, SKIDROW, RAZOR1911, ili FLT... pa ćeš vidjet koliko je piratluk rašireniji na pc nego na konzolama...

47 da
3 ne
15 godina
Battlefield 3

na kraju ce piratluk zavladat i opet dice u kestenu

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ranko091 kaže...
Indestructible kaže...

evo samo da ili ne... znate li tko su RELOADED, SKIDROW, RAZOR1911, ili FLT... pa ćeš vidjet koliko je piratluk rašireniji na pc nego na konzolama...

Skullptura je bio najbolji, dok je prije bio u pogonu, sad više ne radi.:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
ranko091 kaže...
Indestructible kaže...

bobo, care, ne mislim na to, vec govorim za fps igrice, BF3 je trebao biti PC ekskluziva, a i inace fps igrice trebaju biti prvenstven pravljenje za pc, medjutim, danas ti je sve port s konzole, koliko god jak hardware imao, nece ti najbolje igrice ici na pc.u, ja moram redovno novo uzimati, dok ovi konzolasi s starom konzolom 5-6 god igraju normalno, a ja moram cekati patcheve da ustabilizuju za pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:34 (Indestructible).
15 godina
acarnoje kaže...
PLASMAorLCD kaže...
acarnoje kaže...

da da,pila ipo al nemoj je uzet u linksa,skupa je, meni u utorak dolazi gtx470 SOC {#} bolje da vas nema kad izade bf3 hahah ;)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice