Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.157.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nema op oruzja.... Ima samo ljudi koji nemaju vjestinu pa ih zivcira kad ih drugi kidaju... Po meni je pp2000 unakazen... Pogotovo sto su mu smanjili spremink .... Ta pljuca u bc2 je bila svrsenstvo..... Nismo svi nadareni za sve... Tako ja nikakva vozila ne znam koristit... I sad da se zalim u igri da je noob zato sto to koristi(tko je tu noob) pa u tome jest car bf... Protiv svega ima lijeka... A pp2000 i ump 45 jesu smg i poznate su upravo po svojoj velikoj vatrenoj moci preciznosti i mobilnosti...
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ali kakvog bi smisla imalo imat sva ta oruzja u igri kad bi sva bila iste jacine,UMP mozda jest jak ali je zato neprecizan.

Odlično, slažem se. Naveo sam tamo parametre s kojima se može balansirati, dakle - nikako ne trebaju biti ista - ali svakako konkurentna, me sad kontaš? Ne smije se desiti da određeno oružje gotovo nema "suparnika", jer baš onda nema smisla imati sva ta oružja u igri. E sad, možda griješim, ali prema popularnosti UMP-a i PP-a, rekao bih da sam debelo u pravu po pitanju ta dva oružja.

ceco22 kaže...
nema op oruzja.... Ima samo ljudi koji nemaju vjestinu pa ih zivcira kad ih drugi kidaju... Po meni je pp2000 unakazen... Pogotovo sto su mu smanjili spremink .... Ta pljuca u bc2 je bila svrsenstvo..... Nismo svi nadareni za sve... Tako ja nikakva vozila ne znam koristit... I sad da se zalim u igri da je noob zato sto to koristi(tko je tu noob) pa u tome jest car bf... Protiv svega ima lijeka... A pp2000 i ump 45 jesu smg i poznate su upravo po svojoj velikoj vatrenoj moci preciznosti i mobilnosti...

Sorry ali i ti si polovično čitao. Ja sam se žalio jer sam se ja osjećao prejak s tim oružjima, a ne jer su mene ubijali, znači obrnuto. Ma ok, ak je vama ok, sve 5... {#} Budem onda malo sa UMP-om peglao kad vas vidim online.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 23:02 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je od low postavki do High razlika 5-10 frameova.

I k tome, ne vidim razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li itko problema sa fps dropom? Cas mi 50fps-a a cas 12 -.- nemozes igrat..

Karlovačko ^^

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Archy kaže...

Ima li itko problema sa fps dropom? Cas mi 50fps-a a cas 12 -.- nemozes igrat..

Kod mene nisu toliki dropovi ali morao sam smanjiti na High da bih imao konstantno oko 50-tke

Malo me smeta činjenica da se baš nikako ne možeš braniti od raketa drugih aviona... mislim ok, stavili su rakete kao unlock ali flareovi nisu trebali biti unlock jer ovako je malo bezveze ako u drugom timu imaš dva pilota sa raketama, obore me prije nego uzletim...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 23:55 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

{#}

bilo jedno 3 puta {#}

O.T:

ove rakete koje se dobe za avion su savrsene, ako se dobro namjestis mozes iz prve skinut heli/avion. Jedino me zivcira bug da kad unistis avion ne dobis kill odnosno nekad prizna ali vecninom ne.

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
Battlefield 3

Kakve su sve promašaje napravili u ovo BF-u.

Avion bez raketa ja kao da imate tenk bez topa, samo onaj coaxial machine gun. Jer sad već onaj tko ima rakete,a neki već imaju, su carevi. Sad sam malo letio u avionu i srušio me takav tip nakon 3 sekunde. Pitam se kako će se levelat na avionu ni koji kupe igru pola godine kasnije, kad će ovi već imati sve. Kako će tip s običnim machine gunom srušiti drugi avion koji ima rakete. Jednostavno su ovo morali staviti kao početno oružje.

Pa disejblanje vozila, ajde disejbla mi se tenk, negdje na 20 ili manje posto, pa stojim i nemogu se micati.

Ali prokleti avion i ili heli mi se disjebla skoro svaki put na 49%. Pa jesu oni ludi, ajde da se to isto desi na 20 ili manje, ali na 50% i to još u zraku?! Sve što mogu je izbaciti se van.

To disejblanje vozila bi trebalo biti random na 20 ili manje posto, a ne na 50.

btw...par slikica:

teksture kad se sruši drvo, malo me podsjeca na na minecraft teksture kad se sruši drvo, malo me podsjeca na na minecraft
dreammaker se malo rastegnuo da pogleda preko kamena...lol.. dreammaker se malo rastegnuo da pogleda preko kamena...lol..
a onda mu se ukočio vrat pa je tako ostao :D a onda mu se ukočio vrat pa je tako ostao :D
Moj PC  
28 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@minoza opet se nismo razumjeli.... Nisam ja nista mislio lose da si rekao... Samo kazem da u stvarnosti ta oruzja uistinu odredjenu prednost spram ostalih ovdje u igrici tako da su to i dobro uradili... Ali se vidi da su gledali da to nebude previse pa su im smanjili stvarni broj metaka u spremniku ili nisi to primjetio npr. Pp 2000 je prepolovljen? I puno je bio ubojitiji u bc 2... I tamo je ump isto bio odlican ,ali je imao nekakv bug da bi jednostavno tokom pucanja zaglavio i nisi mogao pucat niti relodat par sec... Sad ne znam jel bio namjeran bug..
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

btw...par slikica:

{#} dreammaker

Trying to take over the world.
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Znam da je pitanje malo offtopic, ali me zanima bi li dobio kakav značajniji boost ako svoj procesor zamjenim za Quad Q6600?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

Znam da je pitanje malo offtopic, ali me zanima bi li dobio kakav značajniji boost ako svoj procesor zamjenim za Quad Q6600?

uhh još pitaš ...

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja mislim da sva oružja imaju prednosti i mane. Za neke stilove igranja, neka su super, a neka su loša, ali za druge stilove je drugačije. Radi se tu i o načinu igranja pojedinca, ne samo oružju. Također, neka su za neke stvari dobra, za neke ne. Udaljenost, okoliš s konfiguracijom terena i slično.

Ali da dokažemo, ja ću rado s bilo kojim oružjem zaigrati protiv nekog od ugroženih s nekim drugim. :-)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ceco22 kaže...

na close combat ih sa sačmaricom sve riješiš, polu distanca glock radi čuda... samo ciljaj glavu!!! ko su CS-u ;)

Stay a while and listen...
15 godina
protjeran
Almin94 kaže...
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

uhh još pitaš ...

Znači dobio bi?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
moderator
Battlefield 3

Malo off topica....

Malo prije sam imao dva Crysisa 2 :)

Al onda mi izbrisali ovaj obični i dali mi Limited Edition {#}

Nešto me aktivacija zezala,pa mi ovaj u supportu izbrisao ovaj obični i dao mi novi ključ,koji je Limited Edition.

Koliko sam skužio,ovi u EA supportu kad nešto neznaju onda daju novi ključ,naravno moraš biti malo uporan - al ok.

Isto tako kad mi nije radio Battlefield 3 Beta,onda mi je dala drugi ključ,i nakon toga još jedan,koji sam ja upisao na ova dva.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
EZY-E kaže...
Almin94 kaže...
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

uhh još pitaš ...

Znači dobio bi?

Ma dobio bi barem 50% ubrzanje..imao sam taj proc. i kad sam ga zamjenio(zajedno s mb i ddr3 te stavio athlon II X4 630) razlika je nebo i zemlja..

Q6600 je quad, a igra koristi sve 4 jezgre preko 90% pa ti vidi..naravno i to bi trebalo malo clocknuti..što znači i malo bolji hladnjak..

Naravno ne očekuj da će sve na high ići jer te koči vga, ali na low-medium na nekoj pristojnoj rezoluciji igra izgleda odlično..znači ako imaš kakvu povoljnu kombinaciju, a da nije preskupa mijenjaj.

16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Jedno 25 Caspian servera za redom, izgleda da je automatska stvar i nije mi jasno.

Odmah nakon 30 sec igre, ne stignem ni 100m pretrčati.

Ideas?

Probaj one servere na kojima je iskljucen PB, pa bi ti trebalo raditi. Nesto punk buster zafrkava izgleda.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja mislim da sva oružja imaju prednosti i mane. Za neke stilove igranja, neka su super, a neka su loša, ali za druge stilove je drugačije. Radi se tu i o načinu igranja pojedinca, ne samo oružju. Također, neka su za neke stvari dobra, za neke ne. Udaljenost, okoliš s konfiguracijom terena i slično.

To ne znači da neko oružje nije na neki način nebalansirano u odnosu na ostala. Isto kao što su npr. M60 ili ABAKAN u BC2 bili bog i batina sve dok im nisu smanjili damage.

Ista stvar je po mojem mišljenju sada s UMPom na malim i srednjim udaljenostima, tu UMP jednostavno dominira. Zato i koristim samo UMP, pogotovo na Metrou. A recimo jedan M416 ili F2000 bi mu trebali moći parirati na tim udaljenostima. Ali iz nekog do sada stečenog iskustva full auto rafal iz UMPa na tim udaljenostima nema konkurencije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 4:06 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
red_bull kaže...

Ja nisam nikoga nazavao weapon noob-om, ne stavljaj mi riječi u post!

Ukazao sam na grešku koju treba ispraviti, te sam rekao da ja ne koristim iz navedenog razloga ta oružja, nisam nikoga prozivao za korištenje istih. Ako vi tu ne vidite grešku, to nije moj problem, štoviše jasno mi je da će ljudi koristiti ono što im odgovara...

Demzi94 kaže...

Pročitaj moj post ponovno. Nisam spominjao "kaj god", podržavam i C4 i RPG i slično... nemam stvarno ništa protiv. Ja sam ukazao na problem u balansu kod navedenih oružja. Ako ti i dalje nije jasno, pročitaj još jednom. Nisam nikoga niti na serveru niti na forumu nazvao "noob" {#} Tak da mi nemojte zatrollati sada jer o tome govora nije bilo, možeš i ovaj moj komentar iznad pročitat još jednom ako ti i dalje nije jasno...

Dapače, igrajte kako želite i s čim želite, ali svima nam je u interesu da bugovi budu popravljeni. Đizs kak brzo odvedete raspravu u potpuno pogrešnom smjeru. Svaka čast... a da niste uspjeli jedan konstruktivan post složiti kao odgovor na ono. {#}

Nisam te napao sorry na krivom izražaju.

Govorim općenito. Imamo arsenal i s njime se treba sluzit kako tko umije . Ja osobno nikad ne koristim UMP jer mi rasipa metke u Piksu Maka

Osobno sva oruzja su mi po volji i nema nekih overpowered oružja koja bi nagrizala balans.

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki, decki...

U utorak cu vam se i ja pridruziti, napokon :).

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
E pa nećeš :)
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Decki, decki...

U utorak cu vam se i ja pridruziti, napokon :).

Beta sutra zavrsava.

BBC2 nick: reader562
16 godina
neaktivan

looooooooooooooool :), preje*eno.

Nema veze. Onda kad izadje igra! 

Ali koja sreca, idem jucer kupiti graficku a ono zatvoren links!

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja bih žarko htio igrat ovo, ali zanima me jeli vrijedno kupovati s ovim mojim pc-om? hoću li se naigrati na medium postavkama?

molim vas bar neki nagovještaj ;) hoće li igra doći preko 400kn?

hvala svima i lp.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

ja bih žarko htio igrat ovo, ali zanima me jeli vrijedno kupovati s ovim mojim pc-om? hoću li se naigrati na medium postavkama?

hvala svima i lp.

Moci ces igrati igru. Limited edition na BAse hostu je 215kn.

14 godina
odjavljen
mitchell kaže...
MARKOZD15 kaže...

hvala svima i lp.

možeš li mi ukratko objasniti to značenje limited edition?

hvala

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
mitchell kaže...
MARKOZD15 kaže...

hvala svima i lp.

hvala

Dobijes DLC koji ce se kasnije naplacivati. Nove mape, oruzja i vozila.

14 godina
odjavljen
mitchell kaže...
MARKOZD15 kaže...
mitchell kaže...
MARKOZD15 kaže...

hvala svima i lp.

hvala

Dobijes DLC koji ce se kasnije naplacivati. Nove mape, oruzja i vozila.

hvala puno, čim prvi novci kupujem igru, nadam se da vrijedi tih 215kn. dobijem li singleplayer u tom limited edition?

16 godina
Battlefield 3

Normalno da dobiješ SP!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice