Ja ove migove neznam vozit, uvijek odem van mape il se zabijem negdje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Yeah right.
jel to sa dozom sazkazma
Meni je drago da tenk nisu pokvarili.Kako je dobar sad imas akceleraciju,zoom + mitraljez istovremeno...I ovaj helt regen od tenka mi nesmeta nitimalo.
Meni vojnik automatski ide desno a ne diram ni tipkovnicu ni miš, prije je bilo normalno jeli zna neko u ćemu je problem?
Meni vojnik automatski ide desno a ne diram ni tipkovnicu ni miš, prije je bilo normalno jeli zna neko u ćemu je problem?
Dok sam imo joystick uštekan to mi se događalo na svim igrama, neznam zašto, ako ima joystick isključi ga ako ne onda je tebi neki drugi problem.
Yeah right.
jel to sa dozom sazkazma
velikom dozom... igraš betu i kažeš da nema bugova...
ja se evo vozim sa helicem, i zapnem za rasvjetnu lampu i helic explodira kao da sam se zabio u zid... umjesto da srušim lampu i da me malo izvrti... ili lagano slijećem s helijem i ista stvar (kao da sam pao s neba o pod) bum grune...
Yeah right.
jel to sa dozom sazkazma
velikom dozom... igraš betu i kažeš da nema bugova...
ja se evo vozim sa helicem, i zapnem za rasvjetnu lampu i helic explodira kao da sam se zabio u zid... umjesto da srušim lampu i da me malo izvrti... ili lagano slijećem s helijem i ista stvar (kao da sam pao s neba o pod) bum grune...
Ajde još to,ali kad legnem u prone i upadnem u zemlju, neprocjenjivo:)
Može mi neko objasnit zašto su avioni toliko spori, u battlefield 2 su bili puno brži i jel destrukcija tak slaba zato kaj je beta ili če i u finalnoj verziji bit takva jel ovo nije ništa impresivnija destrukcija nego u bad company 2.
Znam da je pitanje malo offtopic, ali me zanima bi li dobio kakav značajniji boost ako svoj procesor zamjenim za Quad Q6600?
Ajmo svi na HR DiabolicServers Beta #03
DOdajte me na battlog perkan777
Lol, nekom friku zapelo drvo za helić i okolo je tako letio Nisam ni stigo slikat, neko đubre ga već skinilo(helić)
Jetove je tesko vozit. Uspio sam sam svojim skinut samo dva a treba ih 16 skinut za prvi upgrade. Sa strojnicom na jetu je tesko igrat. Uglavnom zabavni su ali je puno lakse igrat tipkovnicom nego sa misem i tipkovnicom. Ali onda nemozes ciljat... Ali na kraju krajeva ako nemogu nijednog skinut onda radim akrobacije u zraku da mene niko nemoze skinut xDDD
Jetove je tesko vozit. Uspio sam sam svojim skinut samo dva a treba ih 16 skinut za prvi upgrade. Sa strojnicom na jetu je tesko igrat. Uglavnom zabavni su ali je puno lakse igrat tipkovnicom nego sa misem i tipkovnicom. Ali onda nemozes ciljat... Ali na kraju krajeva ako nemogu nijednog skinut onda radim akrobacije u zraku da mene niko nemoze skinut xDDD
ma da,jetovi će bit najmanje popularni,a bili su najviše očekivani
bit će igrivi sa palicom
A ti si taj...hahaha Ma nije to ništa čovjek je uspio napraviti salto s tenkom na ravnom... lol
Evo i shit pjesma na tu temu...
koja djubrad...... uvjek kad gadjam sa stingerom ekipa iz miga ili helija iskoci :s
ekipa doslovce ceka da se migovi spawnaju i sta se desi? frajer udje ide poletit i skrene ljevo i bum u stijenu
da stvarno čekaju,na početku runde ja u jetu čekam početak, kad počne ono vidiš samo trče ko muhe prema jetu
inače meni jet nije ništa posebno,inače je prespor ali ima i ubrzanje na lijevi ctl ili shift neznam sad,uglavnom neznam ga vozit,2 puta sam ga srušio i jednom me protivnički srušio ili sa zemlje,nisam ni vidio
Shift je afterburner.
Mislim da je glupo što se igra sa mitraljezom, pa jesu li oni normalni? To je kao da tenk vozim bez glavnog topa!
Najbolji dio je što većina tih likova uopće ne zna kako se avion zove, inače bi shvatili da na spawn screenu "F/A-18 Super Hornet" znači spawn u jetu...
Lol, nekom friku zapelo drvo za helić i okolo je tako letio Nisam ni stigo slikat, neko đubre ga već skinilo(helić)
Ak si malo spretniji s krilom na avionu zakačiš drvo i skreneš samo tako za 90 stupnjeva. I naravno odletiš sa 100% zdravlja. :)
Ja samo u avionima letim. Al sam se dobro naživcirao s unlockovima. Otključam napokon AA rakete i sruši mi se server. Naravno ne prizna mi bodove i unlock. Otključam ih drugi put, opet ista stvar . Tek je treći pokušaj uspio. Al sad helići i drugi avioni samo tak padaju, jednu raketu u rep i onda ih samo dokrajčim s glavnim gunom. Svako malo iskoči na ekranu 250 bodova, ak je heli zna biti i 350
Najbolji dio je što većina tih likova uopće ne zna kako se avion zove, inače bi shvatili da na spawn screenu "F/A-18 Super Hornet" znači spawn u jetu...
A baš nisi mogao šutiti. Smijem se ko blesav budalama na pisti jer im svaki put uzmem avion.
Mislim da je glupo što se igra sa mitraljezom, pa jesu li oni normalni? To je kao da tenk vozim bez glavnog topa!
Ovo je najveća glupost u igri.
e zakaj ne radi kad sam sam u tenku f2 da me prebaci na mitraljez?
Hmmmm neznam,meni to uredno radi.
Kratak osvrt.
CB bi trebao biti odličan uz rješavanja problema sa lagom i bugovima , svi još isprobavaju vozila i uče mapu pa je TP nula bodova
očajnički mi fale veće eksplozije i bolji osjećaj kad gađaš sa tenkom ili kad te pogode (flop umjesto BUUM)
Avioni dobro izbalansirani,brzina ok.
Komp mi ok tjera igru cca 45-60 frapsa na CB
procesor na cca 78 C
grafa na 75 C
80% opterećenje proca
3,4 gb memorije
sve u svemu kupujem i nadam se brzim patchevima
Sasvim je glupavo sto avioni nisu sa dva covjeka jer je tesko aimat i vozit u isto vrijeme...
I kaj nebude ni dostupan alt fire mod? Npr rakete?
Čekajte malo nemojte mi reć da i u punoj verziji neće bit raketa na jetovima?
I kaj nebude ni dostupan alt fire mod? Npr rakete?
Čekajte malo nemojte mi reć da i u punoj verziji neće bit raketa na jetovima?
Biti će,ali ćemo trebati otključat :(
onaj toranj je zakon popea sam se gore i jedno po jednog zanji kill sam na drugom kraju mape pogdia lika koji izasa iz helikoptera koji luck ^^
Malo je glupo ali mislim da su s tim ispunili želje da se wannabe pilotima ograniči pristup avionima. Tko ima volje, strpljenja i kolko tolko je dobar u tome dati će si truda da se nauči letjeti i otključa sve dodatke. Večina ostali će kad tad odustati. Naravno uvijek će biti onih koji uzmu avion i zalete se u prvo drvo.
Već jučer i danas sam u nekoliko navrata vidio da po dva aviona stoje na pisti i nitko ih ne dira. Obično kad je u drugom timu bio neki lik koji ih je s raketama skidao čim bi poletjeli.
Od kad je dogfight glupost? Ja osobno volim izazov, još mi je veći gušt kada izbjegnem neprijateljsku raketu i srušim ga samo sa mitraljezom. Ne igram niti sa UMP, niti sa PP2000 jer su OP, meni je to recimo glupo... Ali zato uvijek volim dobro kampanje i spawn iza neprijatelja ako to doprinosi uništenju MCOMa. Pogotovo kad me netko prozove zbog toga, hahaha onda tek s guštom njega najfam.