pica down :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da neko zapravo poslusa mene pa pogleda DE 4net server koji uopce ne laga?
pih ko da sam uklet, kad imam najviše bodova crash bah. inače odlična igra CB pogotovo i na svu sreću fps nepada ispod 30.
Ljudi da se naći server bez imalo laga i onda je blast!
Nožom ga .
pih ko da sam uklet, kad imam najviše bodova crash bah. inače odlična igra CB pogotovo i na svu sreću fps nepada ispod 30.
to je meni bilo kod alpha verzije, cini mi se dobijem neku zvijezdu koja iznoci ako se ne varam 5000 bodova i onda crash to desktop, to jos nisam dobio u beti, ali ne izbacuje me vise hvala Bogu
na kojem je serveru to bilo?
na kojem je serveru to bilo?
Na diabolicu mislim,al mislim da nikad vise necu tamo. na kraju runde im server padne. Pada svakih 20 min. Uzas
Odigrali par rundi :)
nick na kojem to serveru igrate di ima nasih ja nikako ne mogu naci?
Gdje se može vidjeti redosljed otključavanja stvari?
Gdje se može vidjeti redosljed otključavanja stvari?
Na battlelogu pod Stats imaš tab Weapons & Equipment
tommy to sam vec ja posto 2 str iza
tommy to sam vec ja posto 2 str iza
Video da,slike ne.
Odličan je Caspian Border! Nisam uspio doći do aviona, ali ionako više volim tenkove. Prezadovoljan sam svime, a i zadnje najave o retail buildu ohrabruju, tako da sam spokojan. Čak sam bio na nekom lag free serveru.
Nakon svega, možemo biti sigurni da će Op Metro/Rush biti najmanje popularna mapa. :-)
Netko je tu spomenuo DE 4 Netplayers servere i mogu reći da super šljakaju, nema uopće laga. Sad sam igrao nekih pol sata i ova mapa je čista perverzija! Nikad nisam do sad igrao BF serijal tak da sam još noob po tom pitanju al polako kopčam stvari! Definitnivno uzimam igru!
Čak sam i zadovoljan kako ide na mom kompu. Na low detaljima i 1680x1050 imam 45-55 FPS-a. Budemo vidjeli kako ide na full HD rezi.
Odigrali par rundi :)
nick na kojem to serveru igrate di ima nasih ja nikako ne mogu naci?
Nezz točno, joino sam preko Danny-a.
Više sam pobio svojih nego protivničkih sa onim jetom
Ljudi! Na diabolic serverima nema lagga i napokon avioni necemu sluze a let je tako sanjarski gladak, navalite!
mrzim kad me sa flashicom zasvijetli onda znam da sam gotov.......
Pa samo gađas po izvoru svjetla ... meni je gore kad me laser zasljepi jer tek onda ne raspoznajem od kud dolazi

wtf... caspian border is online...
kako me je ljepo dice iznenadio, dođem iz škole i vidim ovo čudo :D
odo sad pogledat tekmu pa lagano do ranjih jutarnjih sati derat :D
ja sam probao na diabolic serveru odigrat,jedino mi se na njemu uspjelo spojit...medutim igra se vrti jako lose, postavke su sve na medium,pogasene su sve one sitnice tipa hbao,vsync i motion blur.i jedva dobivam 20 fps-a.
rade pricekam da izade full igra pa igram normalno,nego ovak
bjezmo!! sve ce nas pobit!