- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li sigurno igrati Caspian server radi mogucih sankcija?
To kazem da izadete iz igre pa ja uletim hehe
Inače ak je to nelegalni server nije sigurno tamo igrati. Bila je službena izjava na BF3 forumu od nekog admina da svi koji budu igrali na nelegalnim serverima riskiraju ban cijelog accounta skupa sa svim igrama na njemu. Pa ako na glavnom accountu imate igre koje ste platiti možda je bolje da napravite još jedan profil.
Ma koja glupost... ček... i kak da ja sad znam koji je nelegalan server? Šta piše na njemu "NELEGALAN"?
Cheater lol
Kak znaš?
Cheater lol
Već ih ima -.-
Kak znam pogledaj screenshot ...skor , vidili smo ga speedhack ,aimbot...
Postavio sam jos jedan SS taj pogledaj
Pa nije beta napravljena da te zabavi,nego da se salje feedback DICU radi poboljsanja igre,da gore pise DEMO onda bi to bio jedan dio finalne igre.
Ak je isitina
Score ne znači da je cheater... al ako ste ga vidli da hacka to je onda druga stvar, to bi ja rješavao trajnim banom, i to Origin accounta.
Score ne znači da je cheater... al ako ste ga vidli da hacka to je onda druga stvar, to bi ja rješavao trajnim banom, i to Origin accounta.
ma ja bi mu samo resetirao user statistiku na nulu. i ubacio neku mogućnost da mu se ne broji ništa što ostvari...
Ma koja glupost... ček... i kak da ja sad znam koji je nelegalan server? Šta piše na njemu "NELEGALAN"?
A gle slažem se, isti komentari su bili i na tu izjavu. Objašnjenje je bilo da kao to sad svi trebaju znati jer je izašla službena obavijest u kojoj piše da su jedini službeni server oni s Metro RUSH mapom i 32 slota. Makar to je glupost jer netko može napraviti i ilegalni server s tim postavkama.
Ne mogu naći temu pa evo link na Rock, Paper Shotgun, tamo ima SS forumske teme.
Ali zbilja mi nisu jasni. Imaju fu**ing 100 servera i svi moraju bit na Metro. Mislim ljudi pokazuju ogromnu zainteresiranost za CB, a njih baš briga. Pa postoje valjda ljudi poput mene kojima je glavni razlog za kupnju upravo Caspian Border.
Pretrazivaje ti prikazuje 100 servera.
Vjerojatno ih ima nekoliko tisuca.
Oni bljeskovi mi tako na živce idu i sve su učestaliji -.-
Haha, pa pogledaj kako se zove AA FTW
A slucajno sotver za hakiranje igri se zove isto tako
http://www.artificialaiming.net/forum/forum_index.php
Imaju i Facebook stranicu, tip pise kako ce izdati taj Hack za BF3
http://www.facebook.com/pages/ArtificialAiming/110079869021237
Ne kuzim kako se sa serverske strane ne moze staviti provjera, npr ako netko u roku 2 sekunde reloada, ispali raketu i opet reloada, da javi da ga se bana.
Naravno u slucaju ovog brzog reloada. A sto napraviti ako ima sa client strane softver koji otkria poziciju neprijatelja? E to ne znam.
Pise da sotver u sebi ima prepoznavanje Punk Bustera, i kad ovaj ide skenirati da se hack ugasi, i kad zavrsi da se ponovo upali.
Bilo bi jednostavno EA-u da odu Youtube i pogledaju kako tip hakira, i odma ga banaju.
Što mrzim ovakve. Da im je zabraniti igrati MP igru jer se vidi da nisu sposobni bez varanja.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ThermalSloth/stats/194919489/
Dns sam malo previse vremena provodio na bf jer sam se digo sa 19ranka na 24 :D
Bas mi je zao sto ce mi obrisat statse.
Ali zbilja mi nisu jasni. Imaju fu**ing 100 servera i svi moraju bit na Metro. Mislim ljudi pokazuju ogromnu zainteresiranost za CB, a njih baš briga. Pa postoje valjda ljudi poput mene kojima je glavni razlog za kupnju upravo Caspian Border.
Pretrazivaje ti prikazuje 100 servera.
Vjerojatno ih ima nekoliko tisuca.
metro mapa je tu samo da privuce CoD igrace, cak je lako ubiti protivnika kao i u CoD, kad izadje full verzija, na metru necu igrati to se zna
Cheater lol
Ma ima takvih idiota već i previše. Baš uništavaju igru. Ja toliko mrzim takve likove da bi ih u realnom životu mučio danima na najokrutnije načine. I jedno šta njima želim je to da si polome sve prste tako da nikad više nemogu zaigrat niti jednu igru.
ma metro je najlosija mapa u igri, tj ce bit, pa kad sam pogleda gameplay caspian bordera odusevia sam se, mislim ovo je igra napravljena na skroz drukcijem principu od call of duty-a,ne treba ih uopce uspoređivat,i ova igra nema jednu stvar koja me nervirala kod call of duty-a,npr kad bi se sa klanom u cod4 igrao war ,5v5 na nekoj mapi, pa ja bi se kupao u znoju kad bi zavrsio, to bi bilo napeto,bilo bi nervoze, i zato sam odustao od njega jer se zelim opustit i zabavit igrajuci, a bf3 baš to nudi, igra rađena na ovakvom principu mi smrdi na opasnu zabavu, btw prije mjesec dana sam na akciji LE preordera na basehostu, jel mogu bit 100% siguran da su oni pouzdani jer sam cua da je bilo problema sa dirt3.
ma metro je najlosija mapa u igri, tj ce bit, pa kad sam pogleda gameplay caspian bordera odusevia sam se, mislim ovo je igra napravljena na skroz drukcijem principu od call of duty-a,ne treba ih uopce uspoređivat,i ova igra nema jednu stvar koja me nervirala kod call of duty-a,npr kad bi se sa klanom u cod4 igrao war ,5v5 na nekoj mapi, pa ja bi se kupao u znoju kad bi zavrsio, to bi bilo napeto,bilo bi nervoze, i zato sam odustao od njega jer se zelim opustit i zabavit igrajuci, a bf3 baš to nudi, igra rađena na ovakvom principu mi smrdi na opasnu zabavu, btw prije mjesec dana sam na akciji LE preordera na basehostu, jel mogu bit 100% siguran da su oni pouzdani jer sam cua da je bilo problema sa dirt3.
S Dirt 3 je bilo problema kod drugog jednog, ak se dobro sjećam..
Pogledajte sliku :DD
Dodite server radi 64 igraca + tankovi
Po 100. put:) Nije bilo problema sa Dirt 3 keyevima u base hostu nego u eplati. :)) Base host ti je 1000 % siguran!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TheLandMaster/stats/354314679/
ovo definitivno nije cheater nego čarobnjak. Pazi,igrao je 18 minuta i ima 206 009 kils i 9 deaths. Ma na koju foru,šta je bacio atomsku bombu na sve servere odjednom???
ovo definitivno nije cheater nego čarobnjak. Pazi,igrao je 18 minuta i ima 206 009 kils i 9 deaths. Ma na koju foru,šta je bacio atomsku bombu na sve servere odjednom???
Gle mu W/L ratio lol :)
Vjerojatno posljedica spajanja na unofficial server. Jedan od simptoma zna biti da ti se sje** statistike.
Vjerojatno posljedica spajanja na unofficial server. Jedan od simptoma zna biti da ti se sje** statistike.
Jaaa biiii:)
I onda ti banaju acc zbog toga...
I onda ti banaju acc zbog toga...
Zašto bi mi banali, pa oni su krivi zbog toga ne ja:) Odkud da znam da se spajam na unofficial server?