Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Gamer15 kaže...

a kak je to ljepo kad ti pol ekipe igra betu a ti nemres zbog prokletog proca -.-

vidimo se u 12mj na bojistu kad mi dođe pojačanje za komp {#}

A i još dvi gige rama bi dobro došlo..

zeko73
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

meni je jos uvijek problem vezan za mis..neznam jel do drivera ili cega,al stvarno ide na zivce,nemozes ni igrat kak spada..

Ti ionako neznaš igrat...  {#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Battlefield 3

ak su ovo normalni serveri kakvi tek budu hc...ginem ko blesav...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
phnx kaže...

ak su ovo normalni serveri kakvi tek budu hc...ginem ko blesav...

Pa tamo nemaš straha, HC je samo za noobine...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ups ako je već bilo. Priko chromea uć u battlelog pa SHIFT+CTRL+J pa pejstate ovo

launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } 

i neće van tribat šifra za caspian.

0 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 3

To je stari exploit za Google Chrome i radi

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:52 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nekužim na koju foru se uspijete spojit na Caspian Border servere, reflesha i nadem tu i tamo server s 1 slobodnim slotom al dok ja stisnem join pastam pw vec je pun.

Uspio sam uc i bit 2min onda se igra crashala. Jedina stvar koju sam uspio u te 2min u lovit je pad fps za 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Igra mi se jako svidja, jako dobro radi, na 1920x1200 sve na HIGH, meni na otvorenom ne pada ispod 40 FPS =) U zatvorenom je to urednih 60 do 70. 

E ali, nemogu je***beno igrat, jer NE MOGU bindat MOVE FWD na misa i lud sam totalno :) Ima li rjesenja? Zna li netko kako na misu bindat neku funkciju? 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

igra je stvarno dobro optimizirana. nakako pre dobro optimizirana... O.O

Origin ID: wip3out_HR
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

igra je stvarno dobro optimizirana. nakako pre dobro optimizirana... O.O

Ma jos se to da srediti,imaju dosta posla.Radit ce ona kak spada kroz par updejtova.

15 godina
Battlefield 3
Ja sam zadovoljan sa betom i to bez igranja hvaljenog caspiana kojeg nema za nas sugave konzolase u beti. Prisutan je onaj atmosferican bf feeling kojeg niti jedan drugi fps nema. Bugova ko u prici ali zanemarujem ih u ovoj fazi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

S obzirom da je to beta, igra ide dosta glatko. Smetaju me prebrza vozila, i oni reflektori na puskama. Cijela igra mi je ubrzana nekako. 

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo malo igranja od sad sa kolegama :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 2:02 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Beta nije baš ni toliko loša. Na FPS nemam pritužbi a stavio sam većinu postavki na ULTRA. U svakom trenutku sve je bilo fluidno pa nisam ni gledao koliko točno FPSa imam. Laga je bilo relativno malo. Jedino me živciralo propadanje kroz mape i pokvareni ADS nakon reloada. A zapravo najviše od svega me razočaralo ono linearno go**o od Metroa koje mi već nakon par sati igre lagano ide na k. CQ na Caspianu mi je daleko bolji, bar iz one dvije runde koje sam uspio odigrati i nekako mi se čini da ću ja nadalje igrati samo CQ64.

Meni se iskreno beta baš više ni ne da igrati. Metro mi je zamoran i dosadan a ne da mi se zajebavati s ulaskom na CB pa se nadam da će s vremenom omogućiti i normalno igranje CBa. Pogotovo jer za sada beta nije na mene ostavila nikakav WOW efekt kakav sam očekivao i zbog kojeg bi se napokon odlučio iskeširati tih 50€.

Uglavnom, za sad vraćam se ja na RO2.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Beta nije baš ni toliko loša. Na FPS nemam pritužbi a stavio sam većinu postavki na ULTRA. U svakom trenutku sve je bilo fluidno pa nisam ni gledao koliko točno FPSa imam. Laga je bilo relativno malo. Jedino me živciralo propadanje kroz mape i pokvareni ADS nakon reloada. A zapravo najviše od svega me razočaralo ono linearno go**o od Metroa koje mi već nakon par sati igre lagano ide na k. CQ na Caspianu mi je daleko bolji, bar iz one dvije runde koje sam uspio odigrati i nekako mi se čini da ću ja nadalje igrati samo CQ64.

Meni se iskreno beta baš više ni ne da igrati. Metro mi je zamoran i dosadan a ne da mi se zajebavati s ulaskom na CB pa se nadam da će s vremenom omogućiti i normalno igranje CBa. Pogotovo jer za sada beta nije na mene ostavila nikakav WOW efekt kakav sam očekivao i zbog kojeg bi se napokon odlučio iskeširati tih 50€.

Uglavnom, za sad vraćam se ja na RO2.

Ah, na ultra cak..i ja bi igro sve na low kad bi mogao...ali ni to mi kanta ne dozvoljava (ili da probam skinuti da vidim hoce li pokrenuti)...ili da se bolje drzim cs 1.6

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napočetku sam bio vrlo skeptičan šta se tiče same igre ali nakon par sati igranja moram reć da sam oduševljen,od grafike ,mehanike pucanja,zvuka.recoil je napokon donekle realan a ne ko u bc2,igra leti na mojoj gtx 470 800mhz core 

ma predobro a još nisam ni caspian border probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DJecko23 kaže...

Ah, na ultra cak..i ja bi igro sve na low kad bi mogao...ali ni to mi kanta ne dozvoljava (ili da probam skinuti da vidim hoce li pokrenuti)...ili da se bolje drzim cs 1.6

Video sam neko poređenje video kvaliteta i razlika low - ultra je zapanjujuće mala, bolje senke i AA i to je otprilike to (evo i članka ako već nije bio). Na žalost, performanse su testirane samo na Ultra, tako da ne znam kakve su tu razlike, no zašto ne probati? :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

slika je za 10+ {#}

malo sam se boju dobio na suncu caspian border je odlicna mapa meni bar 

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 5:17 (HC for Life).

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uđem na Caspian kliknem deploy izađe iz igre....

...

...

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Ok,od kud nabavljate nove passworde za CB?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
Ok,od kud nabavljate nove passworde za CB?

sa nekog foruma nez od kud tocno .... odo spavat igro sam cjelu noc skoro bf3 ....mozda prije spavanja ramba pogledam skinuo sam sve 4 djela {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni na high ili low razlika jedno  5-6 fps-a (prosjecan je 20-25) proc je vriti.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

obavezno napravite update gpu drivera. sinoc su izasli jos jedni..

beta je odlicna, malo mi je na pocetku sve to bilo nekako cudno (navikao se na bc2) pa mi je trebalo par partija da se sjetim sto je ustvari battlefield, prezadovoljan sam. nemam ama bas nista za prigovoriti... 45-55fps.a na ultra high... predobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Stari mojjj, beta je predobra, samo sam igro onu metro mapu nisam stigo onu drugu i zasad predobro:) samo previše noobova na mapama, vidjeli oh besplatna beta ajmo probat:) iza leda mi pucaju pucaju i nemogu pogodit -.-, ima još par bugova nadam se da će to rješit, grafika nije tolko impresivna ko šta su govorili ali je na razini:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo naletio na bugove. Uglavnom mapa metro. Propadanje korz tlo. i kad propadnete ne možete se izvuću drugačije nego da se ubijete. Znam beta je ali ovakve stvari nisam očekivao.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hummer kaže...

Evo naletio na bugove. Uglavnom mapa metro. Propadanje korz tlo. i kad propadnete ne možete se izvuću drugačije nego da se ubijete. Znam beta je ali ovakve stvari nisam očekivao.

To se i meni događa, i oni bljeskovi npr. samo odjednom par puta zablješti nešto, al mislim da je to do mojih drivera, moram ih updateati.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
Hummer kaže...

Mene, kad se to desi, automatski ubije u 2 sekunde, vjerojatno imam uključenu opciju negdje autodie on bugencounter :)

16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Hummer kaže...

To se i meni događa, i oni bljeskovi npr. samo odjednom par puta zablješti nešto, al mislim da je to do mojih drivera, moram ih updateati.

mislim da ti nije do drivera

meni se isto znalo dogodoit da mi "blješti" ekran, kao da treperi a zadnje drivere sam stavio

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Katastrofa! 10FPS,max 15 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

Katastrofa! 10FPS,max 15 {#}

Vrijeme je da se promijeni taj dual core CPU...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice