Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Evo dobio novi ključ(treči sveukupno),ali sad imam i novi acc pirat_CRO,pa tko želi neka me doda na battlelogu.

Nemojte me dodavati na originu,jer ću taj pirat_CRO koristiti samo za betu,kad mi na onom gadovi nedaju igrati,jer sam lupio dva kljuća u onaj moj acc.

Damn 3 kljuca, a ja jos muku mucim sa svojim jednim

Hi, my name is Binay. How may I help you?
Binay: Please respond if we still connected?
Zlatko : hi
Zlatko : thans god this is like 7 hours in queue
Binay: I apologize for your long wait time.
Zlatko : Order Number: 111111111 that is mine order number
Zlatko : i still didnt get key for bf3
Zlatko : I would like u to be kind and pls do new key for me becouse i am waiting for 36 hours now
Binay: Please provide me your email id.
Zlatko : blabla@blabla.com
Zlatko : Hi, do u need anything else?
Binay: I have checked your account and found that you are eligible for early access of this game.
Binay: But unfortunately , I will not be able to provide you a code as we are running short of codes right now. I would suggest you to please contact again after an hour, We will provide you a code for early access of beta from our side.
Zlatko : nooooo
Zlatko : cmon i am waiting 36 hours
Zlatko : u have key, so can i get 1 please
Zlatko : i am contacting u since yesterday and u say me, wait another hour, and u say u have keys, just i am not good enough of costumer to get 1?
Binay: Of course, we are providing the key but at this moment our tools are not working right now so please wait for some time and contact us again, we will provide you a key.
Zlatko : u can just copy 1 key here!
Zlatko : and last time it took me sice 8 o clock this morning to get you on chat
Zlatko : 7 queues...
Zlatko : i dont think i will be able 2 get u again in 1 hour
Zlatko : Cmon man/girl, cant u do anything? I dont realy belive that
Binay: I am really sorry but there is no way that I can issue a code now.
Zlatko : how come some ppl are geting keys trough chat?
Zlatko : Can i get to chat with some1 who can get me keys?
Zlatko : key*
Zlatko : I am just asking what belongs to, what was promised
Zlatko : nothing more
Binay: I am really sorry no body can provide you a code right now.
Zlatko : yesterday afternoon i talk with Jason on suport and he told me, rest assured u will get your key soon, how soon is soon?
Zlatko : Do u know how i feel, now waiting for 2 days 2 get what i payed for?
Zlatko : refreshing inbox all day long
Zlatko : if i wasnt promised ill get beta on 27 i wouldnt wait for it but i would be doing something else
Zlatko : And suport saying, i cant do aynthing. What can u do?
Binay: I would suggest you to please contact us again after an hour, we will provide you a code.
Zlatko : last guy said same thing and i didnt get anything
Zlatko : u are just playing with me...
Zlatko : so u are sugesting i spend another 5 hours infront of mine computer trying to get support?
Zlatko : Cant u email me mine key?
Binay: Yes, if you wish, I can send you an email once the tool will up with the key for early access.
Zlatko : ok, and can u tell me time when is that gonna happen?
Binay: With in an hour or two.
Zlatko : ah so now is 2 hours!?
Zlatko : 1 minute ago was 1 hour, why cant it be in 1 hour now?
Binay: As soon as the tools will up, we will send the key.
Binay: If the tool will up in 30 minutes then you will get a key with in 30 minutes.
Zlatko : ok, i know u are bussy
Zlatko : But please dont fail me again
Binay: Do not worry, you will get it very soon.
Zlatko : OK, bye
'Zlatko ' disconnected ('Concluded by End-user').

14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo base host novosti ;)

base host base host
Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:15 (maggotmaster).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A možeš cancelat, ali mislim da ti se ne isplati samo radi toga.

Ja sam isto poludio na prvu, ali šta sad, 2 dana sim tam.

Ljut sam što su nas prevarili, ali i dalje sa LE dobiješ dodatni sadržaj, tako da ajde, ako se Caspian na beti iskaže ostavit ću preorder.

Ako mi i tu serviraju govno cancelat ću preorder i neću ni kasnije kupit igru.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aaaaaaaaaaaaaaa toliko sam se napalio na Caspian border da nemogu dočekati sutraaaaa.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ja zato nisam jos pre-ordero.Mislio sam na base hostu,pričekat ću još par dana da vidim kad riješi te probleme u banci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ja cu lijepo kupiti bf3 na dan njegovog izlaska i vjerojatno cu proci jeftinije od svih.

netko je kupio prije 6 mjeseci i taj je najskuplje prosao ,a trebalo je biti obrnuto

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anas kaže...
Bit ce dobra igra samo da jos alo bolje optimiziraju imam da dual core E6600 I GTX OD GIGE

Eto, ovo je igra za koju će se očito isplatiti ići na quad-a. Pa ako naletiš ne nekog povoljnog kojeg tvoja ploča podržava, savjetujem ti da ga uzmeš.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
zjaka kaže...
pirat kaže...
...

još je tebi dobro pogledaj moje

još je tebi dobro pogledaj moje

Hi, my name is Saurabh. How may I help you?
lalala@gmail.com: hi
lalala@gmail.com: i stll havent recived my bf 3 beta invite email
Saurabh: May i know you want beta code for pc?
lalalala@gmail.com: yes and i should geet it because i preoderd bf 3 on origin 18 september
Saurabh: Yes but please try after 5 hours the hopefully the servers will not be busy at that ti
lalalala@gmail.com: oh god why could u just send me the email because i have been promised the eamil yesterday and its still not here
SUOPRT@gmail.com: sorry for bad english
Saurabh: No we are not the mail team mails are sent by the mail people
lalalala@gmail.com: could you instrust me where to contact them
lalalala@gmail.com: *instruct
Saurabh: No
Saurabh: But please contact us after 5 hours
allalala@gmail.com: could you then send them an hurry up message and i dont have 5 hours i go to work in 2 and dont have internet on the workplace
Saurabh: Sorry but no
Saurabh: if it would be in my hands i would done that
RAGEE MODE@gmail.com: then what i should sit and wait ok i will contact you in 5 hoursand then what
Saurabh: Please feel free to contact us after 5 hours
RAGING OUT LOUD@gmail.com: okjust hurry up BYE
'' disconnected ('Concluded by End-user').

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:27 (CODnubBFpro).
14 godina
neaktivan
anas kaže...
Sa GTX 460 steka pa jbt kupio sam komp prosle godine grrrrrrrr

Razumijem te u potpunosti, i ja sam pocetkom ove godine takodjer uzimao konfu (Gigabyte 6850/i5-650 3.2 stock,4GB HyperX DDR3) i ako mi igra bude stekala na low/med jednostavno mislim da cu dici ruke od toga, jer meni je strasno bitna fluidnost igre i ne zelim nista igrati ispod 60 FPS-a, ebo ih bloom i ostale zajebancije.Nemojte me pogresno shvatiti, ja sam u onom COD "taboru" a ipak ovu igru cekam s velikim nestrpljenjem i pratim svu ovu pompu oko izlaska igre, ali radije cu igrati MoH, CoD nastavke gdje mi sve leti na high nego BF3 koji ce mi silovati masinu i gdje necu moci uzivati u gameplay-u.Crysis 2 mi na advanced postavkama izbaci 70tak FPS-a a da se ovdje moram zaebavati s nekih 30 sudeci po ovim ranim recenzijama, plus ti silni bugovi, pa nema smisla.Ako je ne ispoliraju do finala barem putem nekih patcheva, mislim da cu dici ruke od BF3 makar do ne pojacam konfu i dok se ne uozblje i pokrpaju sve.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@zjaka

Gle nema ti svrhe p**dit na support.

Koliko vidim iz zalijepljenih chatova dobivate sve samo indijce.

Ne stavljaju njih bez veze, oni im samo služe kao topovsko meso jer su spremni radit za siću (jer su potpuno nesposobni, barem prema mom iskustvu) i moraju trpit uvrede i odgovarat na način kako su im šefovi odredili.

Ima stvari gdje support stvarno može nešto napraviti, ovo nije jedna od njih. Ne radi im sustav za izdavanje keyeva, tu support ništa ne može, osim trpit uvrede umjesto onih koji su stvarno odgovorni za ovaj fijasko i odgovarat sa unaprijed pripremljenim frazama.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja cu uzeti jos 4 gige rama 1600mhz to cu dobiti par fps i za novi OS, ali totalno razocaran imam xbox 360 koga sam platio 1500kn imat cu bolju grafu nego komp koji sam platio prije godinu dana 5500kn
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

@zjaka

Gle nema ti svrhe p**dit na support.

Koliko vidim iz zalijepljenih chatova dobivate sve samo indijce.

Ne stavljaju njih bez veze, oni im samo služe kao topovsko meso jer su spremni radit za siću (jer su potpuno nesposobni, barem prema mom iskustvu) i moraju trpit uvrede i odgovarat na način kako su im šefovi odredili.

Ima stvari gdje support stvarno može nešto napraviti, ovo nije jedna od njih. Ne radi im sustav za izdavanje keyeva, tu support ništa ne može, osim trpit uvrede umjesto onih koji su stvarno odgovorni za ovaj fijasko i odgovarat sa unaprijed pripremljenim frazama.

Ma da znam, ali na poslu sam pa  stavim da mi ceka na suport strani pa kad dodem nared malo pricam s njima, a nisam bas ni bio neugodan.

Bas me zanima hocu li dobit ikakav mail do veceras lol

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni su rekli da ih netrebam ni kontaktirati slijedečih 24 sata za beta key, da če se oni javiti meni... Jel samo ja to imam osječaj kao kada ljudi idu na audicije, pa ne prođu pa im vele "nemojte nas zvati mi čemo kontaktirati Vas"?

P.S. Da imam BF 3 preorder + MoH 2010 LTD tako da sam trebao dobiti ključ svakako :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anas kaže...
Ja cu uzeti jos 4 gige rama 1600mhz to cu dobiti par fps i za novi OS, ali totalno razocaran imam xbox 360 koga sam platio 1500kn imat cu bolju grafu nego komp koji sam platio prije godinu dana 5500kn

Eh, pa i Xbox360 ima triple-core CPu, a ne dualca ko PC koji si uzeo...

U vezi teme - moj clockani 970BE i 5850 će to morati držati - ako ne, ide još jedna 5850 u CF! Pa da mogu ko čovjek igrati bar na High (Ultra je za ultra kompove, a moj to nije)!

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
Battlefield 3

Još uvijek nisam dobio mail.

E dice,dice........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Na mojoj starudiji med-high (bez AA, AF16,SSAO, 1680*1050) daje otprilike 30-40 vani, oko 50 u podzemnoj. Terrain ne mogu dići visoko zbog 512vram-a - sve u svemu, to je dobra optimizacija (da ne govorimo o tome da igra već na medium izgleda odlično). 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

j3bo vas ja,4 stranice ste naštancali

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
infeqt0r kaže...
anas kaže...
Sa GTX 460 steka pa jbt kupio sam komp prosle godine grrrrrrrr

Razumijem te u potpunosti, i ja sam pocetkom ove godine takodjer uzimao konfu (Gigabyte 6850/i5-650 3.2 stock,4GB HyperX DDR3) i ako mi igra bude stekala na low/med jednostavno mislim da cu dici ruke od toga...

De pogledajte stranicu ranije H4X0R_Bug post o "zahtjevnosti" igre. Uglavnom lik na videu igra na 4350 grafi tako da dalje nemoram objašnjavat.

Tebi neće štekat na high (custom) postavkama, eto to sam rekao a nisam ni probao betu, toliko sam siguran.

Pričekaj finalnu verziju igre i već imaš nove drivere koji daju dosta bolje performanse.

Nego šta to fali 30-40 FPS pa da misliš da neće bit igriv BF3?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:37 (Vakaka).
14 godina
Battlefield 3

Evo, ja sam nažico key.{#} Preporučujem vam da odete na EA-ov BF3 forum i tamo pitate za key, ja sam dobio u roku od 5 minuta...

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

neces niti dobit jer su ''short of keys''... forum

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ODLICNA VIJEST LJUDI!

Svi koji nisu dobili kljuc ova dva dana dobit ce ih sutra 29....{#}.... "BE PATIENT!" {#}

BTW. sada kada je DICE/EA za*eba stvar sa early access, moglo bi im se rec da bar za ove koji "umiru cekajuci" , da im produzi betu za 2-3 dana... cisto radi balansa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

ODLICNA VIJEST LJUDI!

Svi koji nisu dobili kljuc ova dva dana dobit ce ih sutra 29....{#}.... "BE PATIENT!" {#}

BTW. sada kada je DICE/EA za*eba stvar sa early access, moglo bi im se rec da bar za ove koji "umiru cekajuci" , da im produzi betu za 2-3 dana... cisto radi balansa...

ne,hvala

EDIT:mislio sam da bi im produzili sad pa bi mi ostali dobili kasnije,a ako si mislio poslje 10-og onda je to ok.

BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:41 (BobbyZ).
14 godina
agent_00klc kaže...

neces niti dobit jer su ''short of keys''... forum

Zato i velim da idu žicati jer ima dobrih ljudi koji imaju više key-eva i rado će ih dati.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nemojte se uzrujavati što još niste dobili key za betu jer kad ga dobijete ćete se tek nervirati ;)

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

kad je vec sve oslo u kuratz s kljucevima pa sto onda ne otvore tu betu i amen.... ljudima koje su zayebali nek ponude neku igru u znak isprike ili povrat love.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Oće li BF3 biti zahtjevniji od Crysisa 2?

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DiRT kaže...

Oće li BF3 biti zahtjevniji od Crysisa 2?

Naravno da hoće.

15 godina
Battlefield 3

I još jedan chat završen sa nikakvim rezultatima{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je osobno stvarno smisno sta su ljudi stvarno davali po min 20$ vise i narucili igru na ORIGIN-u ili pak kupili cilu jednu dodatnu igru samo da bi igrali jednu(mozda dvi) mape, bate fazu igre 2 dana prije? od toga realno ce svako igrat cca 10 sati.... jesan to samo ja ili ima dosta freaky ljudi?

Vase misljenje o ovome slucaju?

7 Glupo!
6 Tuzno!
4 Ima smisla!
36 Ekstremni fanatizam!
4 Smijesno za i pomislit!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tko ima sporu konfu za bf3, uvijek postoji alternativa..

#!

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice