imam jedan veliki problem sa originom ja sam stavio da mi se skida alpha i sad dođe do 52% ukljucim iskljucim komp i sada ja na 20% molim pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedan veliki problem sa originom ja sam stavio da mi se skida alpha i sad dođe do 52% ukljucim iskljucim komp i sada ja na 20% molim pomoc
Pa skidaj dalje
Mislim da nema pomoći.

Pa nemoj isključivat komp.
a racunaj da je u beta verziji origin pa bog te pitaj sta se desava

Il pogledaj jel ima neki check fajlova ,kao na torrentima.
bilo je na 50% i sad palo na 20% kada sam iskljucio komp pomoc hitno!!!!
da ali to nije samo na toj igri i na moh 2010 i sto kad iskljucim komp mi se vraca a moh ima 13 giga
zašto uopće gasiš komp kada tako nešto skidaš????????????!!!!!!
Pogledaj opcije,odi na support,a dotle nemoj gasit komp.
Ili nemoj skidat dalje dok ti netko ne pomogne.
OMG pa nemoj gasit komp svakih 5 min pa če ti se skinut.
dobio key i ne skida igru vec gasi komp ajme. Pa skini to sto prije i odmah se baci na igranje ili daj ako ti ne treba nama key. Mi cemo ga iskoristiti na najbolji moguci nacin.
Izgleda da na battlelogu možemo max. imat 100 prijatelja.

to je sasvim solidno :)
Oh ne ja sam bas planirao dodati Ali Babu i hiljadu hajduka da zajedno zarimo i palimo, damn you DICE. . .
Ako mislis na in-game controle. To nije dostupno u alphi.

je poznato koji je ce bit max rank?
bilo je na 50% i sad palo na 20% kada sam iskljucio komp pomoc hitno!!!!
Vidim ja da nije za tebe to,ajd ti fino posalji taj cd key meni.. :D
NEMA ŠANSE :D
Tvoja konfa je?
Pod moj pc kad kliknem piše Učitavanje... FFS
Dog tags have always been a part of Battlefield, acting as a personal calling card for every soldier on the field, and these little emblems will be making a return this fall in Battlefield 3. After the launch of Battlefield 1942, the development team received physical dog tags from DICE as a token of appreciation. The team was so tickled by the gesture, they made sure dog tags have been a part of the in-game experience, becoming a part of the franchise since Battlefield 2142. Read more on the blog at http://bit.ly/qFW1ss
Odigrao sam sad 3-4 runde BF2 Karkanda da se malo naučim mapu za kad dođe BtK map pack. I mogu reći da sam pod dojmom da toliku količinu teamworka i komunikacije između random ekipe ne bi u BC2 doživio da igram dva dana, a ne par rundi. I čini mi se sve to zahvaljujući commo roseu. Jednostavno se nekako ugodnije igrati kad ti netko lupi THANK YOU kad mi baciš municiju ili ga oživiš. Nije ti krivo ni ako koji put i pogineš dok trčiš nekoga spasiti.
Posebno mi se svidjelo kad je neki frajer pozvao da ga slijedimo i nas 3-4 krene za njim, flenka protivnike i zauzme zastavu. Nakon toga spawna se još ljudi na nas i napadnemo protivnike od iza. Praktički vjerojatno samo zbog tog FOLLOW ME zauzeli smo pola mape.
Sad još malo bolje kužim zakaj Danny inzistira na tome. Zbilja pomaže.
Odigrao sam sad 3-4 runde Karkanda da se malo naučim mapu za kad dođe BtK map pack. I mogu reći da sam pod dojmom da toliku količinu teamworka i komunikacije između random ekipe ne bi u BC2 doživio da igram dva dana, a ne par rundi. I čini mi se sve to zahvaljujući commo roseu. Jednostavno se nekako ugodnije igrati kad ti netko lupi THANK YOU kad mi baciš municiju ili ga oživiš. Nije ti krivo ni ako koji put i pogineš dok trčiš nekoga spasiti.
Posebno mi se svidjelo kad je neki frajer pozvao da ga slijedimo i nas 3-4 krene za njim, flenka protivnike i zauzme zastavu. Nakon toga spawna se još ljudi na nas i napadnemo protivnike od iza. Praktički vjerojatno samo zbog tog FOLLOW ME zauzeli smo pola mape.
Sad još malo bolje kužim zakaj Danny inzistira na tome. Zbilja pomaže.
follow me je u 3d spotting?