Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.094.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

imam jedan veliki problem sa originom ja sam stavio da mi se skida alpha i sad dođe do 52% ukljucim iskljucim komp i sada ja na 20% molim pomoc{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:52 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
oo7 kaže...

imam jedan veliki problem sa originom ja sam stavio da mi se skida alpha i sad dođe do 52% ukljucim iskljucim komp i sada ja na 20% molim pomoc{#}

Pa skidaj dalje

17 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Mislim da nema pomoći.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
Sto je palo na 20 ili je ispocetka islo?
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
puno si mi pomogo kada svaki put iskljucim komp 20% manje
17 godina
neaktivan
oo7 kaže...
puno si mi pomogo kada svaki put iskljucim komp 20% manje

Pa nemoj isključivat komp.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
14 godina
Kao sto je izgr reko nemoj iskljucit komp
a racunaj da je u beta verziji origin pa bog te pitaj sta se desava
15 godina
Battlefield 3

Il pogledaj jel ima neki check fajlova ,kao na torrentima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kako nema pomoc??
bilo je na 50% i sad palo na 20% kada sam iskljucio komp pomoc hitno!!!!
16 godina

da ali to nije samo na toj igri i na moh 2010 i sto kad iskljucim komp mi se vraca a moh ima 13 giga

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:03 (oo7).
15 godina
Battlefield 3

zašto uopće gasiš komp kada tako nešto skidaš????????????!!!!!!

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pogledaj opcije,odi na support,a dotle nemoj gasit komp.

Ili nemoj skidat dalje dok ti netko ne pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

OMG pa nemoj gasit komp svakih 5 min pa če ti se skinut.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:26 (H4X0R_Bug).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

dobio key i ne skida igru vec gasi komp ajme. Pa skini to sto prije i odmah se baci na igranje ili daj ako ti ne treba nama key. Mi cemo ga iskoristiti na najbolji moguci nacin.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Izgleda da na battlelogu možemo max. imat 100 prijatelja.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Jeli zna tko kako tipke namistit??
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
pirat kaže...

to je sasvim solidno :)

17 godina
pirat kaže...

Oh ne ja sam bas planirao dodati Ali Babu i hiljadu hajduka da zajedno zarimo i palimo, damn you DICE. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan

Ako mislis na in-game controle. To nije dostupno u alphi.

15 godina
Onda je nemogu igrat xD Bar je imam instaliranu i radi izvrsno. Na mom PCu na HIGH @1920x1200 nikad ne pada ispod 33 FPS, a na LOW ne pada ispod 48 FPS. A u oba slucaja super fluidno sve ide. Vidi se da je Alpha jer dosta grafickih opcija je maknuto. Svakako mislim da ce biti zanimljiva igra, pogotovo na velikim mapama s vozilima i avionima. Animacija likova je savrsena, kretnje isto tako, a sami gameplay i ostalo ne mogu ocijenit, je mogu samo pravo trcat, a vec imam 20 deathova i 0 killeva. :) Koliko moraju biti retardirani da ne dozvole editirat kontrole???
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
a ne gasim nego je izbacila sklopka (nestala struja) ne gasim ga svakih 5 min nego se danas ugasio 1 zbog struje!
14 godina
Battlefield 3

je poznato koji je ce bit max rank?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
oo7 kaže...
kako nema pomoc??
bilo je na 50% i sad palo na 20% kada sam iskljucio komp pomoc hitno!!!!

Vidim ja da nije za tebe to,ajd ti fino posalji taj cd key meni.. :D

16 godina
ahahahahahahahah
NEMA ŠANSE :D
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
Onda je nemogu igrat xD Bar je imam instaliranu i radi izvrsno. Na mom PCu na HIGH @1920x1200 nikad ne pada ispod 33 FPS, a na LOW ne pada ispod 48 FPS. A u oba slucaja super fluidno sve ide. Vidi se da je Alpha jer dosta grafickih opcija je maknuto. Svakako mislim da ce biti zanimljiva igra, pogotovo na velikim mapama s vozilima i avionima. Animacija likova je savrsena, kretnje isto tako, a sami gameplay i ostalo ne mogu ocijenit, je mogu samo pravo trcat, a vec imam 20 deathova i 0 killeva. :) Koliko moraju biti retardirani da ne dozvole editirat kontrole???

Tvoja konfa je?

Pod moj pc kad kliknem piše Učitavanje... FFS

16 godina

ovo

16 godina
neaktivan
Na mobu sam pa ne mogu zaljepiti link,pa molim nekoga da ode na Battlelog i ode na članak Up Close and Personal.
15 godina
Battlefield 3

Dog tags have always been a part of Battlefield, acting as a personal calling card for every soldier on the field, and these little emblems will be making a return this fall in Battlefield 3. After the launch of Battlefield 1942, the development team received physical dog tags from DICE as a token of appreciation. The team was so tickled by the gesture, they made sure dog tags have been a part of the in-game experience, becoming a part of the franchise since Battlefield 2142. Read more on the blog at http://bit.ly/qFW1ss

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrao sam sad 3-4 runde BF2 Karkanda da se malo naučim mapu za kad dođe BtK map pack. {#} I mogu reći da sam pod dojmom da toliku količinu teamworka i komunikacije između random ekipe ne bi u BC2 doživio da igram dva dana, a ne par rundi. I čini mi se sve to zahvaljujući commo roseu. Jednostavno se nekako ugodnije igrati kad ti netko lupi THANK YOU kad mi baciš municiju ili ga oživiš. Nije ti krivo ni ako koji put i pogineš dok trčiš nekoga spasiti.

Posebno mi se svidjelo kad je neki frajer pozvao da ga slijedimo i nas 3-4 krene za njim, flenka protivnike i zauzme zastavu. Nakon toga spawna se još ljudi na nas i napadnemo protivnike od iza. Praktički vjerojatno samo zbog tog FOLLOW ME zauzeli smo pola mape.

Sad još malo bolje kužim zakaj Danny inzistira na tome. Zbilja pomaže.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 21:53 (ZC_Someone).
Moj PC  
18 0 hvala 1
14 godina
ZC_Someone kaže...

Odigrao sam sad 3-4 runde Karkanda da se malo naučim mapu za kad dođe BtK map pack. {#} I mogu reći da sam pod dojmom da toliku količinu teamworka i komunikacije između random ekipe ne bi u BC2 doživio da igram dva dana, a ne par rundi. I čini mi se sve to zahvaljujući commo roseu. Jednostavno se nekako ugodnije igrati kad ti netko lupi THANK YOU kad mi baciš municiju ili ga oživiš. Nije ti krivo ni ako koji put i pogineš dok trčiš nekoga spasiti.

Posebno mi se svidjelo kad je neki frajer pozvao da ga slijedimo i nas 3-4 krene za njim, flenka protivnike i zauzme zastavu. Nakon toga spawna se još ljudi na nas i napadnemo protivnike od iza. Praktički vjerojatno samo zbog tog FOLLOW ME zauzeli smo pola mape.

Sad još malo bolje kužim zakaj Danny inzistira na tome. Zbilja pomaže.

follow me je u 3d spotting?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice