Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Troll?

Ili samo nisi pogledo zadnjih 10 strana? (i dvije bibile dovoljne).

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
PLASMAorLCD kaže...

Troll?

Ili samo nisi pogledo zadnjih 10 strana? (i dvije bibile dovoljne).

Eto sad si potrosio vrijeme da mi kazes da sam trol a nisi mi mogao odgovoriti na pitanje.Svasta kakvih ljudi ima.Pihhh

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I ti potrosio vrijeme na pisanje pitanja na koje se mora odgovoriti petnaesti put, a nisi mogao pogledati nabrzaka par stranica?

Pihhh, kakvih ljudi ima...

Btw, i sam si rekao da ce MoH vlasnici dobiti malo raniji BETA pristup, ali mozda nisi primijetio da je ovo ALPHA?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 23:14 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 23:34 (Frozen Hell).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li je to lik lezeci promjenio raketu i isao naprjed ili je cucao?

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da se lik dosta "baca" po podu. Kad se u bliskoj borbi susretne sa nepijateljem, odmah skace na pod i rafal po njemu. Opet napominjem da me to dosta podsjeća na Black Ops uz koji sam proveo 1 sat života koji nikako ne bih želio ponoviti.

Stavite si video na 12:15 pa ćete shvatiti o čemu pričam.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 0:55 (JURGOLINHO).
16 godina
moderator
Battlefield 3

How can I get into the Alpha Trial?

It is a highly tech focused test period where the main purpose is to do a number of server related tests in preparation for game launch requiring a set amount of players online to ensure the final experience is as much fun and easy as possible.

Is this the Beta promised to buyers of Medal of Honor: Limited Edition?

No, this is an Alpha Trial, meaning this software is still not at the "Beta" development milestone. The Open Beta will start in September. The exact date for when Medal of Honor: Limited Edition players can join the Beta will be announced at a later date.

Can I join the Battlefield 3 Closed Alpha Trial?

The Alpha is a closed test and by invitation only. If you'd like to have a chance to be called upon make sure to register for our newsletter and ensure your Veteran status is up to date.
We are also not giving away keys to the Alpha Trial on any of our social networking platforms.

Recently a Medal of Honor: Limited Edition Beta newsletter went out to users. What is that all about?

Well, that newsletter says you are entitled to play the beta in September. It is however not a ticket or a code. If you purchased a copy of Medal of Honor with the Battlefield 3 Beta sticker on it, you are eligible for the Beta. If you have not received the newsletter, make sure you opt in on your EA Profile to receive them. Also, if you haven´t received the newsletter and own a copy of Medal of Honor: Limited edition, you are eligible to play in the beta.*

Blog.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://twitter.com/#!/Demize99/status/95444652047601664

Nadam se da je Metro iz alfe jedna od ovih linearnih.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Malo gledam cijene i našo sam zasad najjeftinije pre-order origin key za 224.05 kuna na g2play.net.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja cu vjerovatno moci pokrenuti igru na najnizim settingsima.

Ali ipak predobro izgleda na lowest :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako nemaš barem DX10 grafičku nebudeš mogao uopće.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako nemaš barem DX10 grafičku nebudeš mogao uopće.

Imam Nvidia 9500 GT

16 godina

Moći ćeš,ali ta grafa nije pretjerano jaka.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Moći ćeš,ali ta grafa nije pretjerano jaka.

Ma znam, bitno mi je da je mogu pokrenuti, i na najnižim detaljima opet igra izgleda dobro i sto puta bolja od BO i drugih shootera, a kasnije cu malo pojacavati postepeno, sam mi je bitno da mogu pokrenuti, btw imam Dual Core E6300 i 2gb rama. Bitno mi je da mogu pokrenuti da ne kupujem xbox.

16 godina
to ti nije beta,
to je alpha
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakav je to repair tool? {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mini Flamethrower.:)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm ne znam,čini se da ljudi različito doživljavaju igru...

"people are expecting me to say this..

But stepping aside from my "official" role in the community..

Im having a total blast. Its not what i expected. I went in half expecting a BC2 like experience since it is rush mode and all. What im getting is something almost totally different. Being rush mode is one of the few areas i can use to compare the overall gameplay to BC2. Its so much more. The game play has more depth to it, I find its more tactical and you have to use your noggin more. Teamwork is a definite neccesity..no teamwork and there is a very good chance if your the attacker you will have a very rough go of it, the map is no where near as linear as i thought it might be. there are obviously some areas where action is going to be more concentrated but they have allowed for good teamwork to have options to try and break free. The subway is more complex then you might think. Flanking and suppressing fire are well incorporated into the gameplay environment and can be used quite effectively. The Lav handles great, hit detection is very good and since demise stated it i can as well, once the lav is disabled so is any regen abilities of the vehicle. you may think vehicle regen will make them Uber tanks..not the case..it does require teamwork to disable it and finally blow it to bits.

Overall the game is a different beast then i went in with thinking it was going to be. Did it have a bf2 feel about it even playing rush mode..i can honestly say yes. the action is more intense then a large bf2 map but it did have the "feel" i was hoping for. and if rush mode has this "feel" to it for me then i can just guess that conquest is going to have far more of the BF2 feel about it and give me exactly the experience i have been waiting for for a long time. did it also feel like bc2..of course..same engine and same game mode as i have played many times..but in no way can i say its an identical game at all. Weapon sounds are amazing and still being tweaked for awesomeness..the sound of ricocheting bullets around you when your under fire coming from an ex soldiers perspective is very realistic and the dimension it adds to a firefight is completely awesome.

Overall the coming from purely a gamers perspective..if i hadnt pre-ordered the game..playing the alpha would have made my mind up for me..being i have pre-ordered the game..playing the alpha has reinforced its going to be money very well spent."

Cheers,

Canuck  

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
mancekk kaže...

Malo gledam cijene i našo sam zasad najjeftinije pre-order origin key za 224.05 kuna na g2play.net.

Na basehostu imas za 159 kn.

https://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
gamer001 kaže...
mancekk kaže...

Na basehostu imas za 159 kn.

https://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html

jel to sa PDV ili bez?
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
16 godina
Battlefield 3

Nema ti kod njega pdv-a.{#}

Pa recimo onda da je sa porezom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Jeli tko kupovao kod njega?

Koliko je sigurno, to me zanima?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sigurno je.

everybody lies

1 0 hvala 1
17 godina

sigurno je.

samo što sa ovom verzijom od 159 kn ne dobivate back to karkand

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

LoL početci trgovanja u nas. 90ih su svercali kroz kuruzu a danas ti treba samo os- commerce ili virtuemart dobavljac cd keya i malo hrabrosti.
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo kako sam ja doživio ovu alphu:

• Igra je već sad awesome
  • Ova mapa Metro i nije tako mala kako izgleda na videima
  • Lik ne stoji na vodi nego je to plićak,netko je pitao prije
  • za kill se dobije 100 bodova,+10 za glavić,+30 za kill assist,200 za armanje i 200 ako uništiš M-COM
  • APC je odličan,al je i dobro balansiran,to što je malo brz to je zato jer ima kotače jbg
  • hitbox je odličan,svršio sam kako je dobar :)
  • Vrjeme potrebno za armanje je malo kraće negu u BC2,al to možda nije "finalno" vrijeme
  • Oružja izgledaju najbolje na svijetu :)
  • Kad se lik iz ležećeg položaja ide dizat,prvo ide u čućanj,pa se tek onda digne,to je odlićna animacija i traje 1-2sec
  • Animacije noža su brutelne,i ima ih razlićitih
  • Klase su odlićno balansirane,iako imam osjećaj da je snajper malo nerfan?,i glupo mi je što nema neki "normalan" snajper sa scopom 12-16x,za sad samo acog 4x
  • kad srušiš drvo,onda drvo ne nestaje s poda,to je odlićno jer možaš se sakrit(srušiš 5-6 drva i napraš kućicu i sakriješ se haahahaha)
  • 3D spotanje je odlićno balansirano sad,moraš biti precizan i ako se lik sakrije iza bilo čeka spot odmah nestaje
  • zvuk je puno bolji nego u BC2,izdaleka sad čujem kako mi se lik dere da treba ammo,a i zvuk oružja je odlićan,jedino APC mi mao čudan sa zvukom(to će valjda popravit)
  • svjetla,sjene,okoliš izgledaju odlićno,teksture isto,čak i na low rezi
  • treba malo manje da nekog skineš,neznam kako da to objasnim al kad ga rokam na daljinu imam osjećaj da može više metaka primit nego kad ga roknem sa 10m
  • odlićno je što možeš mijenjat fire mod,npr M16 ima 3 moda-automatski,3 burst i po jedan metak

Igra je već sad odlična i zabavna,i sigurno ćemo je igrat dugo.

I upravljanje ovim APCom nije baš loše kao u Homiću,je da je malo okretniji i brži,al jbg pa t je zato je ima kotače.

Meni je ovo nešto između BF2 I BC2,na cod vuće samo taj malo brži gameplay(al to je možda zato jer ne treba puno da lik bude "ubiven")

Nisam igrao na svojoj mašini nego na:

AMD Athlon64 X2 6000+ 3100mhz
GeForce9600GT 1GB
4gb DDR2

1920x1080

I išlo je od 23-31fps,avg 25,u tunelu je išlo 30,i kad je bilo 30fpsa to je išlo dosta fluidno.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 15:13 (pirat).
Moj PC  
19 0 hvala 31
15 godina
neaktivan

Odlično jedva cekam. pirat kaj ti mislis cu moci igrat bf3 na low detaljima ( izgleda super). Mozda budem dodao jos koji keksić rama i grafu. Bitno mi je da je mogu pokrenut i igrat kojih mjesec dana te onda pojacat komo da vrti sve na high. Znam da je tek igra u Alphi no sto ti mislis jer se jedem svaki dan hocu li moci pokrenuti.{#}

Nvidia Geforce 9500 gt

Dual Core E6300 gt

Ram 2gb

16 godina
moderator
Bera kaže...

Odlično jedva cekam. pirat kaj ti mislis cu moci igrat bf3 na low detaljima ( izgleda super). Mozda budem dodao jos koji keksić rama i grafu. Bitno mi je da je mogu pokrenut i igrat kojih mjesec dana te onda pojacat komo da vrti sve na high. Znam da je tek igra u Alphi no sto ti mislis jer se jedem svaki dan hocu li moci pokrenuti.{#}

Nvidia Geforce 9500 gt

Dual Core E6300 gt

Ram 2gb

Sad da igraš ovu alphu bi ti jako štekalo,čak mislim da bi imao ispod 20fpsa.

Nitko ti nemože 100% odgovorit na t tvoje pitanje,trebaš probat.

Al pričekaj betu,koja će bit optimizirana,jer ova alpha baš i nije,iako jako dobro ide za alphu.

Kad mi se u tunelu digne preko 30fpsa na onoj gore konfi,igra ide jako fluidno.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Jesu rekli za betu/i dalje verzije povećati razinu destrukcije nego u Aplhi?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice