Ma popravit ce to do finalne verzije,ako ne do tad budu pachirali pola toga kroz updejtove,ko kak su radili i na bc2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma popravit ce to do finalne verzije,ako ne do tad budu pachirali pola toga kroz updejtove,ko kak su radili i na bc2.
Da, čudim se da nisu već izdali igru bez testiranja
Kako je lijep osjećaj sada,uplatio lovu i samo čekam da stigne LE :)
Pitanje,dali se mozes spawnati samo na squad lidera ili bilo kog u squadu?
Na svakog u squadu kad radi, a radi li-la ,neznam jel netko spomenuo od testera ,kad ozivljavas lika onda on odlucuje dali ce prihvatit ozivljavanje ili ne ,mozda zbog toga stojim nad likom pa stiscem def x-puta
Jel bipod zauzima slot ili se deploya posebnom tipkom ili rof tipkom??
Kojom tipkom se gasi flashlight??
Jel dostupan C4 i jel ima ista ograničenja kao u BC2 ovisno o main oružju??
Kakva su reconova oružja, sve snajperi ili ima i versatilnijih??
Cekajte ne razumijem, ALPHA IGRACI????
Sto je igra pustena nekim testerima?????
Jos zaboravio pitati, Dali ima oružja koja mogu korstiti sve klase? i ima padobran? Ne gledam videove, pa su mozda glupa pitanja.
Pitanje,dali se mozes spawnati samo na squad lidera ili bilo kog u squadu?
Na svakog u squadu kad radi, a radi li-la
Nisi skužio Andi. Kad si skvad lider onda se možeš sponati na sve iz skvada. Ako si skvad member onda samo na skvad lidera. :)
Jos zaboravio pitati, Dali ima oružja koja mogu korstiti sve klase? i ima padobran? Ne gledam videove, pa su mozda glupa pitanja.
Ima.
Padobran nisam vidio al sigurno ima.
Ne postoje glupa pitanja,samo glupi odgovori.
A kako postaneš squad leader?
A kako postaneš squad leader?
Za sad je random.
Cekajte ne razumijem, ALPHA IGRACI????
Sto je igra pustena nekim testerima?????
??
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogadjam da je ti imas , de upload-aj nekaj
Da ima je,ali nesmije nista govorit ni pokazivat,tako pise u ugovoru.
Danny tuži se Dice-u na to bodovanje. Tek sad vidim da kill daje 100 bodova a armanje koliko? 200? Sve više i više mi se ova igra gadi.
Žalio sam se već, al imam filing da ću dobit odjeb. :)
Grozno, ne isplati se ić u armanje,radije samo siješ metke okolo. Već vidim hrpu noobina tek došlih iz CoD-a kako samo puca okolo i ne arma.
Armanje 300 i uništavanje 500. Disarmanje 400. Idealno.
Zašto su se išli natjecati sa CoD-om,zaštooooo???
Imam neki osjecaj da de pohlepni EA ovu igru prilagodit djeci sa zapada te usr*t bf .
Ajde odi pročitaj zadnjih 5 strana ove teme...
Grozno, ne isplati se ić u armanje,radije samo siješ metke okolo. Već vidim hrpu noobina tek došlih iz CoD-a kako samo puca okolo i ne arma.
Armanje 300 i uništavanje 500. Disarmanje 400. Idealno.
Zašto su se išli natjecati sa CoD-om,zaštooooo???
Ovo bi bilo super. 400 bodova za disarmanje bi bilo idealno zato što duže traje. Bolje da ostave 50 bodova za kill(što se mene tiče i manje) + 10 HS itd. U Conquestu 250 za zauzimanje zastave.
Sviđa mi se ona ideja što je Danny prije predložio. Ako se squad drži u skupini, dobivaju se bodovi, i da ti bodovi budu viši od bodova za kill. Danny ne znam ako se toga sjećaš. Predloži to Dice-u .
pogledajte ovaj novi zakon video!
radi se o ovom oružju http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/PEO_M320_Grenade_Launcher.jpg
Može neka usporedba sa bf 2142?

pogledajte ovaj novi zakon video!
radi se o ovom oružju http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/PEO_M320_Grenade_Launcher.jpg
Zakon za njuba.
Pitanje: Postoji li kakav character customization u igri ili su likovi u pojedinim klasama isti?
https://bf3alpha.battlefield.com
Jeste vidjeli ovo?!
Sad sam provjerio i nisam kvalificiran za to.Pa sta nije bilo rije vlasnici Medal of Honor Limited Editiona ce dobit eksluzivan beta pristup?