Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.781.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

hm ne znam fakat imaju li gdje ti podaci... bilo bi dobro da ima neka metoda koja testira kolicinu i vrstu informacija koje se prenose od servera do igraca iobratno... tako se valjda moze pratiti optimiziranost mreznog koda...

al ne znam nisam vidio da to igdje ima objavljeno...

hehe moj dogtag je vjesto skriven ispod kevlar kosulje :)

hmmm...

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Battlefield 3

je li ovo na g2play-u LE ili standard? pretpostavljam da je S :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 13:36 (dreammaker).
16 godina
djdomi kaže...

kolko ćete uzet slotova na serveru?

Jučer smo baš raspravljali o tome.

Ovako stoje stvari, BF3 ima potencijal da bude puno "veći" od BF:BC2, a obzirom da ima mogućnost za igranje do 64 igrača logično bi bilo uzeti maksimalno slotova. Međutim upitno je koliko je to isplativo.

Moj trenutni plan je da se uzme 64 slota prvi mjesec, vidimo kako će ići i koliki će biti interes, pa ovisno o tome reguliramo veličinu.

Ono što znam je da ćemo uzeti minimalno 32, ispod toga nećemo ići.

Inače, ne brinite, BUG Online Battlefield 3 server će biti aktivan od prvog dana.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
djdomi kaže...

Ovako stoje stvari, BF3 ima potencijal da bude puno "veći" od BF:BC2, a obzirom da ima mogućnost za igranje do 64 igrača logično bi bilo uzeti maksimalno slotova. Međutim upitno je koliko je to isplativo.

Moj trenutni plan je da se uzme 64 slota prvi mjesec, vidimo kako će ići i koliki će biti interes, pa ovisno o tome reguliramo veličinu.

Inače, ne brinite, BUG Online Battlefield 3 server će biti aktivan od prvog dana.

može. budem uzeo igru na preorderu al je neću igrat prvi dan, uživajte bez mene :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina

paljenjem bf3 gasi se bfbc2 pretpostavljam? (govorim o BUG serveru)

16 godina
Da, nema smisla održavati oba.
A uostalom do BF3 ima još najmanje 8 mjeseci, dosta ćemo se svi naigrati BC2.
15 godina
Danny_HR kaže...
djdomi kaže...

Trebalo bi skupiti ekipu koja broji 30ak članova koji bi mjesečno davali 20ak kuna za server. I rješen problem ;) (to govorim za 64 slota, jer je preskupo da jedna, dvije ili tri osobe to održavaju)

15 godina
dreammaker kaže...

Trebalo bi skupiti ekipu koja broji 30ak članova koji bi mjesečno davali 20ak kuna za server. I rješen problem ;) (to govorim za 64 slota, jer je preskupo da jedna, dvije ili tri osobe to održavaju)

lako je reci,al treba to napraviti.i sad se jedva skupi 5 ljudi koji ce nesto izdvojit za server,danny i dado su tu glavni i oni najvecim udjelom sponzoriraju server,ja ponekad uletim kad mogu,ali i kad uletim nije neka svota,20 kn...jer ipak sam ja studos i svaka kuna je vazna,ali zato su danny i dado krsni momci koji imaju stalan posao pa mogu :),ali nisu ni oni svemocni

sjecam se jedan mjesec,mislim da je u 6.mj prosle godine,odazvalo se jedno 8-9 ljudi koji su uplatili novce za server i bilo je vise nego dosta,pa se odma uzelo za 2 mjeseca...

kad smo vec kod toga,bilo bi lijepo da se i sad to ponovi jer za par dana istice najam servera,pa da sto vise ljudi uleti,makar sa 10 kuna jer kad se skupi nas 10-ak s po 10 kn to je vec trecina cijene najma sto je super.

ako ocete uplatit kontaktirajte dannija u pp za podatke o racunu na koji se to uplacuje

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
moderator
Battlefield 3

Demize99
It has a dude, a tank, and the inner fire of a soldier. Yeah, ok, I see the similarity, but which one sold more BC2 or BF2?

Danny ovo gore ti je razlog zašto će BF3 više slićit bc2 nego bf2......LOVA

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Znam ja to, pa čak i potpuno razumijem.

Samo me nervira što BF3 onda nazivaju punokrvnim nasljednikom BF2, što očito nije.

Kak bi ti rekao "Je*a im pas mater".

14 godina
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

Znam ja to, pa čak i potpuno razumijem.

Samo me nervira što BF3 onda nazivaju punokrvnim nasljednikom BF2, što očito nije.

Kak bi ti rekao "Je*a im pas mater".

¨LAJK ( I hate Facebook for real ){#}

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 17:54 (0verlord).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da niš ne promijene i da dodaju nove, veće mape i neke aviončeke i dalje bi svi kupili to.

Neka hitbox bude odličan, i nek stave malo opširnije statistike na kraju runde uz činjenicu da te udar cg-a dalje od tebe ruši i da se zobe BF3!

Meni dosta :)

Bit će to ok dečki, igrat će se to više i radije nego bc2.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 17:09 (DadoZG).

3 0 hvala 0
15 godina
DadoZG kaže...

Da niš ne promijene i da dodaju nove, veće mape i neke aviončeke i dalje bi svi kupili to.

Neka hitbox bude odličan, i nek stave malo opširnije statistike na kraju runde uz činjenicu da te udar cg-a dalje od tebe ruši i da se zobe BF3!

aaaaaaameeeeen

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, nema smisla održavati oba.
A uostalom do BF3 ima još najmanje 8 mjeseci, dosta ćemo se svi naigrati BC2.

Ah hebiga...

Moram preorderati BF3 na steamu čim dođe.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Game Informer Cover Issue - Including Scans

-Aiming for CY Q4 2011 release
-Concept for BF3 has been in the works for years, waiting on proper tech to seamlessly come together
-Frostbite 2.0 is the culmination of this tech, entirely re-written
-Lighting sounds neat; one "probe" contains more lighting information than an entire BFBC2 level.
-Level destruction is going to be "believable" but basically everything is destructible.
-Character animations powered by ANT, what EA Sports uses.
-AI characters and multiplayer characters have different animation sets
-No more "gliding" animations that look off, animation realism is a focus
-Captured their own war audios (bullets, tanks, helicopters, etc) at different distances to ensure realism
-Better audio cues for certain actions, more easily able to listen for threats
-Plan on better, more immediate post release content
-More unlocks than BFBC2
-Dice trying to find a good balance between customization of your character and not having "pink rabbit hat(s)"
-4 classes
-Will talk about squads "later"
-Looking into a theater mode but can't talk about it
-Will have co-op
-There will be a kill-cam but it can be turned off
-BF3's team is almost twice as big as the team for BFBC2
-They want the pacing of the single player mode to be balanced, with highs and lows. Makes the comparison to a song vs a guitar solo.
-Part of the single player mode takes place in Sulaymaniyah - Iraqi Kurdistan.
-"F**k" will be used often, so M rates for sure
-Significant narrative that goes with the SP mode
-More than one setting, you're not in the middle east for the whole game
-PC version is lead version
-Why 64 players for PC only? No complains from the console crowd.
-No mod tools at release. Maybe none down the line either. Frosbite 2.0 is complex and mods tools would have to be dumbed down, so does Dice really want to put their time to that or would it be better spent elsewhere?

Slikiceee{#}

po svemu viđenom ovo puno bolje izgleda..znaci zahtjevi ce ici gore ili ostaju kakvi jesu??

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

po svemu viđenom ovo puno bolje izgleda..znaci zahtjevi ce ici gore ili ostaju kakvi jesu??

Rekli su da neće biti ništa zahtjevinja igra od bc2 iako sumnjam.

Možda malo..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Tommy_123 kaže...

Rekli su da neće biti ništa zahtjevinja igra od bc2 iako sumnjam.

Možda malo..

superiška;)   na medium sam vrtio bc2..možda i ovo..tko zan;)

15 godina

Ovo ce biti prije bc3 nego b3 ;) i meni ne smeta! dapače! :)

15 godina
Battlefield 3

To će po meni više biti neki mix, zadržati će sustav iz bc2, ali vraćamo se na 64 igrača i ogromne mape. Mislim da je njima u cijlu napraviti tako nekakv miks bc2/bf2.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 18:48 (perkoxcar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

To će po meni više biti neki mix, zadržati će sustav iz bc2, ali vraćamo se na 64 igrača i ogromne mape. Mislim da je njima u cijlu napraviti tako nekakv miks bc2/bf2.

imam pitanje..ako je engine bolji.teksture bolje,oružja itd..jel se po tome gleda zahtjevnost igre..il?

16 godina
Tommy_123 kaže...
perkoxcar kaže...

imam pitanje..ako je engine bolji.teksture bolje,oružja itd..jel se po tome gleda zahtjevnost igre..il?

Igra će biti veća, dorađeniji engine, mislim da će biti zahtjevnija od BC2, osim ako se ne potrude sa optimizacijom ako što su to učinili sa Vietnamom.

I'm just sayin'
16 godina

što fali optimizaciji u vietnamu?

Po meni je puno bolje optimizirano nego vanila plus tog tamo uopće nemam lag kao u vanili

16 godina
Wolf88 kaže...

što fali optimizaciji u vietnamu?

Po meni je puno bolje optimizirano nego vanila plus tog tamo uopće nemam lag kao u vanili

Pa to sam i rekao, ako se potrude sa optimizacijom kao što su to učinili sa Vietnamom igra će ići super.

I'm just sayin'
15 godina
protjeran
Battlefield 3

ja cu bit od prvog dana sa vama :D
jedva cekam igru

imam i BC2 samo nikak da na red dođe za igranje :S

animehr.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

ja cu bit od prvog dana sa vama :D
jedva cekam igru

imam i BC2 samo nikak da na red dođe za igranje :S

Shame on YOU!!!

I'm just sayin'
15 godina
Battlefield 3

Trebaju dodati više zastava na mapu, sad naprimjer u heavy metal mapi koja ja ogromna su samo 3 zastave. Što je debilno.

Onda mape trebaju raditi da budu više okrugle, a ne duge i uske, kao što ih je sad večina u bc2. Jer tko prvi uzme b na heavy metal mapi taj je praktički pobjedio.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ufff, vidim da cu treat izdvojit mnogo para za komponente, bumo vidli kolko ce bit za krizmu para {#}

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Tommy_123 kaže...
perkoxcar kaže...

Igra će biti veća, dorađeniji engine, mislim da će biti zahtjevnija od BC2, osim ako se ne potrude sa optimizacijom ako što su to učinili sa Vietnamom.

Mislim da sam negdje pročitao da ako sad netko može BC2 igrati na visokim detaljima onda s BF3 ne će biti problema. Ali će grafika biti poboljšana.

Znači moći će se igrati ali vjerojatno ne na visokim detaljima jer će igra ipak biti zahtjevnija. E sad što će to značiti za one koji igraju BC2 na niskim postavkama...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Mislim da sam negdje pročitao da ako sad netko može BC2 igrati na visokim detaljima onda s BF3 ne će biti problema. Ali će grafika biti poboljšana.

Znači moći će se igrati ali vjerojatno ne na visokim detaljima jer će igra ipak biti zahtjevnija. E sad što će to značiti za one koji igraju BC2 na niskim postavkama...

Ja sam napisao prije par stranica,evo ponovit ću...

If a pc can run BC2 nicely on max, do you think it will require a upgrade for BF 3? or is it to early to tell???

A odgovor od @repia je:

No you don't need to worry if you can play bc2 perfectly, #bf3 will scale up to even higher detail for eyecandy++, but not required

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

To znaci da ce sasvim solidno raditi na prosjecnim konfiguracijama, mislim BF2 za danasnja vremena nije bas zahtjevan.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice