Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Rage moments...

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 1
Viator kaže...

Rage moments...

Večina promašila sve i onda se naljutila xD

10 godina
neaktivan
Battlefield 1

nije mi nešto ni francuski ni ruski dlc, ne svidjaju mi se fast paced infantry mapem, valjda će mi se svidjeti idući dlc

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hanteed kaže...

nije mi nešto ni francuski ni ruski dlc, ne svidjaju mi se fast paced infantry mapem, valjda će mi se svidjeti idući dlc

Pa samo su dvije infantry mape u svakom DLCu, odnosno 4 sve skupa.

Ostalih 8 je dosta veliko, sa tekima, avionima i dosta otvorene.

9 godina
Battlefield 1

Ugodno sam se iznenadil kaj se tiče MP-a, konačno normalan MP bez modernih i futurističkih sranja! Još da ima malo veći izbor servera...možda ima ali ja ih neznam naći 

Kaj veliš? o.O
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GridLocK kaže...

Ugodno sam se iznenadil kaj se tiče MP-a, konačno normalan MP bez modernih i futurističkih sranja! Još da ima malo veći izbor servera...možda ima ali ja ih neznam naći 

Ma koristi matchmaking odnosno quick match.Ovi official dice serveri su svi jednaki, a i spaja te prema skillu. Sever browser stalno bira drugačije servere. 

Ja ga koristim samo kad tražim baš određeni server pa da ga ubacim u favorite. Recimo  UP-community.

14 godina
Battlefield 1

Na uplay far cry primal radi igra super...na steamu dirt3 radi igra super, na originu nfs most wanted radi igra super...a steam gta5 stopped working, uđe u igru zašteka i stopped working, tako isto i na originu battlefield1...prejadno. Probao sam svašta sa neta što pišu 10ak stvari šta bi trebalo promijenit, izbrisat, ugasit, instalirat, reinstalirat, windowse reinstalirat. Znači sve sam probao i izbacuje me iz igre. Winsi su original, a to se dešava otkad sam promijenio cpu,mbo i ram, testirana grafa, cpu, ram, sve super radi satima na stress testu bez problema i druge igre rade osim tih problema sa GTA5 i BF1. Ako ima neko savjet što učiniti jer me već danima to izluđuje. Hvala!

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Da li za bf1 koristis dx11 ili dx12? Pokusaj sa dx11 i enable graphic memory restriction.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT kaže...

Na uplay far cry primal radi igra super...na steamu dirt3 radi igra super, na originu nfs most wanted radi igra super...a steam gta5 stopped working, uđe u igru zašteka i stopped working, tako isto i na originu battlefield1...prejadno. Probao sam svašta sa neta što pišu 10ak stvari šta bi trebalo promijenit, izbrisat, ugasit, instalirat, reinstalirat, windowse reinstalirat. Znači sve sam probao i izbacuje me iz igre. Winsi su original, a to se dešava otkad sam promijenio cpu,mbo i ram, testirana grafa, cpu, ram, sve super radi satima na stress testu bez problema i druge igre rade osim tih problema sa GTA5 i BF1. Ako ima neko savjet što učiniti jer me već danima to izluđuje. Hvala!

premalo informacija daješ o samom krešanju. Kad se kreša, odmah kod ulaska, jel izbaci kakvu prouku to je ono najbitnije.

Settinge stavi na low za početak, nemaoj imati ništa overclockano, stavi bios na default settinge ako si išta mjenjao. 

Update svih drivera, zvučna, grafa pa čak i za chipset ako imaš. Odi u Moj PC, desni klik pa Device manager. Pogledaj dali je kod kojeg uređaja žuti uskličnik ili malo pregledaj dali išta ne štima. Možda te koji disk zajebava, ugasi origin i steam in game, šta ja znam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 15:24 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 1

Sve postavke su default, ništa nije OC jer ne mogu ništa OC. Bios je flashan na najnoviju verziju. Igre rade na DX11. Probao sam riješit u gta5 mapi dodat d3d9.dll i opet je isti problem, dok u bf1 bude u meniu, ali u game neće uć, loada, ili bude onaj intro od igre di se boriš te se u jednom dijelu zamrzne slika, zašteka komp i nakon nekog vremena izbaci program has stopped working. Program sam mijenjat nešto i u registry i services, pa compatibility mode mijenjao. Opet isto bez obzira da li je nešto promijenjeno il nije. Ovaj problem sa slike ne mogu nikako riješiti i ne znam šta je to točno. Ponovni clean install winsa il win7 je zadnja opcija za probat. Jer kad sam reinstalirao winse zezala me aktivacija koju sam prek troubleshoota uspio aktivirat jer sam mijenjao cpu,mbo,ram, a ms office nisam uspio nego tek sa razgovorom agenta iz ms-a.

EDIT: http://prntscr.com/hfglyh evo nešto, pa onda još baci breakpoint has been reached, pa program je prestao raditi, pa sve šteka...Smanjim detalje u gta5 u benchmarku u igri skoro cijeli benchmark prođe, sve postavke koje mogu su off 1080p, sve ostalo normal,dx11, texture se ne gube, a kad je na većim postavkama, fxaa,msaa,af je off, onda se gube texture, mapa je prozirna, proc se zakucava na 100% u oba slučaja, stuttera je previše i pred kraj bencha se desi ovo što sam napisao rečenicu prije. A BF1 je stopped working, i komp onda zašteka na neko vrijeme da nemrem izać na desktop, u gta stoji u igri, zvuk se čuje slika se ne miče, pa crni ekran pa izbaci van, tako i u bf1. Kažem u ostalim igrama koje sam probao sve super bez štekanja.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 16:06 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT kaže...

Sve postavke su default, ništa nije OC jer ne mogu ništa OC. Bios je flashan na najnoviju verziju. Igre rade na DX11. Probao sam riješit u gta5 mapi dodat d3d9.dll i opet je isti problem, dok u bf1 bude u meniu, ali u game neće uć, loada, ili bude onaj intro od igre di se boriš te se u jednom dijelu zamrzne slika, zašteka komp i nakon nekog vremena izbaci program has stopped working. Program sam mijenjat nešto i u registry i services, pa compatibility mode mijenjao. Opet isto bez obzira da li je nešto promijenjeno il nije. Ovaj problem sa slike ne mogu nikako riješiti i ne znam šta je to točno. Ponovni clean install winsa il win7 je zadnja opcija za probat. Jer kad sam reinstalirao winse zezala me aktivacija koju sam prek troubleshoota uspio aktivirat jer sam mijenjao cpu,mbo,ram, a ms office nisam uspio nego tek sa razgovorom agenta iz ms-a.

EDIT: http://prntscr.com/hfglyh evo nešto, pa onda još baci breakpoint has been reached, pa program je prestao raditi, pa sve šteka...Smanjim detalje u gta5 u benchmarku u igri skoro cijeli benchmark prođe, sve postavke koje mogu su off 1080p, sve ostalo normal,dx11, texture se ne gube, a kad je na većim postavkama, fxaa,msaa,af je off, onda se gube texture, mapa je prozirna, proc se zakucava na 100% u oba slučaja, stuttera je previše i pred kraj bencha se desi ovo što sam napisao rečenicu prije. A BF1 je stopped working, i komp onda zašteka na neko vrijeme da nemrem izać na desktop, u gta stoji u igri, zvuk se čuje slika se ne miče, pa crni ekran pa izbaci van, tako i u bf1. Kažem u ostalim igrama koje sam probao sve super bez štekanja.

Driveri od grafičke ti se ruše, a za početak stisne desni na ovo di ti je uskličnik i update drivers. Ako neće onda ubaci CD od matične pa peko toga probaj updateati. Možda riješi problem. Ako ne riješi nešto sa driverima trebaš, jesi uopce instalirao najnovije i 64bitne?

14 godina
Battlefield 1

Da, sve sam probao. Sa DVD-a od matične ništa ne pomaže, ovo za update ne mogu stisnuti. Bili su najnoviji od Nvidie driveri i ništa, vratio sam na 388.13, izbrisao prije tog sve preko DDU. Mislim da neće riješit ništa problem jer sam stvarno sve googlao i šta god napravim opet je isto.

EDIT: Jesam zakomplicirao sve, probam od najtežih radnji prvo, pa onda prvo ono što je najlakše. Obrisao sam najnovije drivere i stavio predzadnje 388.13 i sad gta 5 radi super. Nadam se da će i bf1 radit da napokon mogu zaigrat ko čovjek.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 19:52 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT kaže...

Da, sve sam probao. Sa DVD-a od matične ništa ne pomaže, ovo za update ne mogu stisnuti. Bili su najnoviji od Nvidie driveri i ništa, vratio sam na 388.13, izbrisao prije tog sve preko DDU. Mislim da neće riješit ništa problem jer sam stvarno sve googlao i šta god napravim opet je isto.

EDIT: Jesam zakomplicirao sve, probam od najtežih radnji prvo, pa onda prvo ono što je najlakše. Obrisao sam najnovije drivere i stavio predzadnje 388.13 i sad gta 5 radi super. Nadam se da će i bf1 radit da napokon mogu zaigrat ko čovjek.

Ne treba ti baš DDU za nvidia drivere. Ideš pod Custom i tamo ćeš imati Clean install opciju. Staviš kvačicu i obrisat će ti sve stare drivere i postavke. Dakle sve će baš na friško instalirati.

14 godina
Battlefield 1

Da, to sam nedavno pročitao na forumu ovdje, ali sam za svaki slučaj išao i u save mode sa DDU pa onda tek clean install na custom. Nadam se da sam sve probleme riješio da mogu bezbrižno igrat napokon. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT kaže...

Da, to sam nedavno pročitao na forumu ovdje, ali sam za svaki slučaj išao i u save mode sa DDU pa onda tek clean install na custom. Nadam se da sam sve probleme riješio da mogu bezbrižno igrat napokon. :D

Kolegi ti je taj DDU jednom maknuo neki file od drivera i više nije mogao instalirati nove, odnosno BSOD kod startupa. Tako da manim se takvih programa. xD

16 godina
Battlefield 1

Fino izgleda nova mapica

A ovdje malo izownao ekipu sa Infiltratorom. Ovaj početak s ovog video baš pravi BF Only trenutak,kao da neki film gledaš

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
DiRT kaže...

Kolegi ti je taj DDU jednom maknuo neki file od drivera i više nije mogao instalirati nove, odnosno BSOD kod startupa. Tako da manim se takvih programa. xD

Nikad problema, sjajan program, ali kako kome.

Tek prešao na nvidiu, pa ću ubudće ići na njen clean da vidim kako radi, ali prvi put sam išao ddu naravno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Battlefield 1

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/7c6wy7/battlefield_2018_interesting_possible_info/

Battlefield 2018 will be out the third week of October 2018. That being said, here are some things to start thinking about as we gear up for the reveal of this next game.

Battlefield 2018 will most likely be a “Bad Company Style” game.

Game setting is in the past

Multiplayer is being tested to run 64vs64 in conquest and Grand Operations

Campaign is going to be co-op with up to 4 players.

Battlefield is looking to add a third “Zombie Type” gamemode to the game (much like COD)

“Grand Campaign” is a new campaign mode where 64 players face down endless NPC’s trying to accomplish a mission.

One mission codenamed “Grand Campaign Test” (thats what i’ll call it) is set in a city. Players must first paradrop in then secure the airfield, secure transport, secure the harbor, secure the broadcast station and then storm the capital. Again, this is 64 players vs. endless HIGH DIFFICULTY NPC’s

Multiplayer and Campaign are being re-worked to include Levolution 2.0 features, making the environments more realistic than ever.

Split screen will be in this game. Two Person online, 4 person offline.

New “Chaos Mode” is a moshpit of gamemodes focusing on 8vs8 combat on smaller maps.

Big Plans for Microtransactions

Operations mode will have branching storylines depending on who wins the map. Games to take double the time of BF1’s operations.

I’d look up these coordinates: 20.6534° N, 105.2253° W 32.0853° N, 34.7818° E

Expect some sort of Remaster releasing summer 2018.

Trust me.

ALI:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 7
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hm..... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hm..... 

Pretpostavljam da od toga MORAJU odustati. Vide kakva govna su im se dogodila u Battlefrontu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 23:00 (CyberDemonVZ).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hm..... 

Pretpostavljam da od toga MORAJU odustati. Vide kakva govna su im se dogodila u Battlefrontu.

Pogledao sam sad taj Westijev video koji si stavio ispod i on analizira te stavke koje si naveo s reddita i smatra da je fake news.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

westie je đu*re, tako je pricao i za bf1 a znao je ocemu se radi a pravio se besav (isto tvrdio da je sve fake a nista nije bilo) bez obzira na NDA

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Soldier977 kaže...

Pogledao sam sad taj Westijev video koji si stavio ispod i on analizira te stavke koje si naveo s reddita i smatra da je fake news.

Da, da. Odgledao sam ga.

Ali pretpostavljam da je ova stavka istina. Ako su to uveli u Battlefront, sigurno su o tome razmišljali i za slijedeći BF.

I nadam se da neće biti istina... Zapravo, meni je svejedno, ja izownam i ove koji kupuju poboljšanja i ove koji ne kupuju.

LeftY_CRO kaže...

westie je đu*re, tako je pricao i za bf1 a znao je ocemu se radi a pravio se besav (isto tvrdio da je sve fake a nista nije bilo) bez obzira na NDA

E da, to sam zaboravio!

On je kasnije rekao da je bio jedan od igrača koji su bili pozvani na pre alpha buld igre da im daju svoje ideje i razmišljanja.

I onda radi video tipa "What will BF 5 be like" u kojem ni ne spomene WW1.

16 godina

Pa kolko sam skužio Westiev koleg radi u EAu ili DICEu , pa ga taj pogurao tamo. Svako malo kaže kako je bio kod njih da proba igru. Sigurno da zna što ovi rade, ali ne smije otrkiti.

Microtransakcije su i sad u BFu, odnosno od BF4. Ja se samo nadam da su se sad opekli pa neće takvo sranje raditi. Tako da očekujem samo kozmetička sranja i nekakve rane pristupe mapama ili takvo što kao u Rainbow Sixu. Mislim pa sami sebe bi udarili u glavu da naprave Battlefield pay2win. Igra koja uvijek pokušava imati neki balans.

Mrzim to reći, ali imam neki dojam da bi rađe kad bi DICE LA radio na igri. Ako ništa barem mape. Likovi su radili DLC mape za BF3 i sad rade za BF1, barem sad ovaj zanji. Svaka od tih mapa je odlično odrađena.

15 godina
Battlefield 1

Ako bude bad company shema to pozrdravljam. Mikrotransakcije nek zadrže na kozemtičkom nivou.

Neka vrate prave servere,a ne da kupuješ ingame.

64v64 je previše, 32v32 je vrh što se tiče conquesta.

Setting moderan, ali starijeg datuma, bi mi sjeo i nadam se kao uvijek odličnoj optimizaciji da ne moram kupit novi komp za to.

Ako useru s mikrotransakcijama, i bude dosadna beta onda je to to od mene što se tiče bf svijeta. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

E da, to sam zaboravio!

On je kasnije rekao da je bio jedan od igrača koji su bili pozvani na pre alpha buld igre da im daju svoje ideje i razmišljanja.

I onda radi video tipa "What will BF 5 be like" u kojem ni ne spomene WW1.

dada, i uvijek je bio prvi koji je demantirao sve "fake" news...

tako da ovo sto je leakano, ne zvuci ko fake..

i da, setting ce biti wwii btw

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Battlefield 1

Ovo "Big Plans for Microtransactions" mi ne zvuči nikako da je za kozmetički nivo samo. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Nebi bilo loše da sad opet neki moderniji, pa onda WW2, pa opet moderni, pa opet neki Vietnam ili slično.

Kad smo kod toga, nebi se bunio kad bi igra bila u prošlosti ali nekuh 20 godina. Slično kao BF2 recimo, tamo konflikti iz 90'. Nije bilo previše lockon sranja, a opet dovoljno moderno.

----------

BF1 fan made movie za novi DLC

Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nebi bilo loše da sad opet neki moderniji, pa onda WW2, pa opet moderni, pa opet neki Vietnam ili slično.

Kad smo kod toga, nebi se bunio kad bi igra bila u prošlosti ali nekuh 20 godina. Slično kao BF2 recimo, tamo konflikti iz 90'. Nije bilo previše lockon sranja, a opet dovoljno moderno.

----------

Ee, tak bi i ja :D

80te, 90te...

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zadnjih dana imam problem sa fps, dropa mi dosta i vidim cpu usage skoro na 100% u tim momentima. Ne znam sad da li je do dlc jer dugo nisam bf igrao ali znam prije mi je usage bio 80% i islo je tecno. Obrisah config fajl al opet isto. Ima ko kakvu ideju ili sl. problem? Cpu je i7 3770 na 3.9GHz dosad je jako fino gurao 390-ku sa pristojnim fremrejtom oko 70-80 fps 1400p medium postavke. Znam da je cpu star i svakako planiram dogodine na ryzen 1700 ili sl. al mi cudno da ovako odjednom cpu bude zakucan.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 20:43 (SDL1920).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice