Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.254.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

Stari moj, ništa ne lažem, a kakvu konfu sličnu ti imaš, ne znam. Moja je javno objavljena i stojim iza toga što sam rekao.

Nemam nikakvih dropova, a kamoli velikih dropova jer sam ultra-alergičan na FPS dropove i to bih odmah skužio. Možeš vidjeti u mojim postovima na drugim igrama da užasno poludim na FPS dropove, al evo, ovdje nisam imao nikakvih problema.

Možda najlakše da snimim video pa da te razuvjerim, ali ti mi reci što hoćeš da snimim i gdje... da ne gubim puno vremena, jer opet nećeš biti zadovoljan.

Imam i7 i 970.

Smanjio sam postavke prilično i lock stavio na 70 i još uvijek na nekim mjestima imam dropove.

Ponavljam, ne kao prije, ali povremeno mi padne ispod lockanog, ovisi od mape do mape i o trenutnoj situaciji u igri.

Prije zadnjeg patcha sam igrao na ultra, a FPS mi je varirao od 30-80, ponekad sam imao smrzavanja po par sekundi.

Sad toga više nema, nakon zadnjeg patcha.

Očito je problem nešto do tebe. Pa nisu sve 970ke iste, i nisu svi i7 isti, i nemamo svi iste ploče i memorije i sl.

Al kažem, reci što da snimim pa ću snimiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 13:11 (Bitanga).
13 godina
Bitanga kaže...

Očito je problem nešto do tebe. Pa nisu sve 970ke iste, i nisu svi i7 isti, i nemamo svi iste ploče i memorije i sl.

Strah me to videa da ne bi bilo kao kad je Tonči snimao Zavod bez tekstura.

Ne treba, hvala.

Vjerujem ti.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

Strah me to videa da ne bi bilo kao kad je Tonči snimao Zavod bez tekstura.

Hehe, sad me zanima o čem se radi :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Bitanga kaže...

Očito nisi aktivno pratio temu BF4?

Jbga, ne da mi se tražit, a i Tonči je vjerojatno obrisao "corpus delicti".

Ukratko, kurčio se kao i ti danas da mu BF4 fenomenalno radi dok su ga mnogi uvjeravali u suprotno.

I onda je jednog sunčanog dana uploadao video da nam dokaže kako njemu super radi BF4, a pola tekstura nije imao :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Bitanga kaže...

Očito nisi aktivno pratio temu BF4?

Jbga, ne da mi se tražit, a i Tonči je vjerojatno obrisao "corpus delicti".

Ukratko, kurčio se kao i ti danas da mu BF4 fenomenalno radi dok su ga mnogi uvjeravali u suprotno.

I onda je jednog sunčanog dana uploadao video da nam dokaže kako njemu super radi BF4, a pola tekstura nije imao :)

:-D

No, i u čemu je problem, njemu je super radio :-)

17 godina
Battlefield 1

Jesam to samo ja koji ima problema sa serverima?

Idem se joinat na server, nakon spajanja me izbaci sa porukom: server disconnected; server expired.

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

Idem se joinat na server, nakon spajanja me izbaci sa porukom: server disconnected; server expired.

Nije do tebe.Meni ista stvar.

12 godina
sus kaže...
blackdevil kaže...

Nije do tebe.Meni ista stvar.

Ni mene neku večer nije htjelo spojit na nijedan server uz istu tu poruku a kad sam restartao i Origin i igru bilo je u redu

neda mi se
15 godina
Battlefield 1

Meni isto kad idem preko quick game ali kad idem na server browser onda ide ..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Vidim živahno nešto danas! 

Neka neka! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Asus L555LN serija i3 4030u 1,9ghz Gt 840 2GB ddr3 8GB 30 fps medium 1366x768

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 16:09 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

prazan server i još gledaš maltene u nebo?

15 godina
Battlefield 1

Sad cemo vidjeti sa 64 covjeka pa evo da sad slike ne ubacivm ponovno imam fraps log na medium i low postavke

Laptop i3 4030u GT 840M 2GB 8GB ddr 3

Mapa Souz 64 igraca

Medium detalji Frames: 3578 - Time: 120000ms - Avg: 29.817 - Min: 16 - Max: 42

Low detalji   Frames: 4357 - Time: 120000ms - Avg: 36.308 - Min: 16 - Max: 53

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 16:59 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sa sapphire netro rx 470 4gb,16gb rama 1600mhz fabricki(digao na 1830,toliko mns cini) fx 8350,na 4ghz,igram na podesavanjima low-medium,u mapama kao sto su suez,forest,amiens,desert,monte grapa,imama konstatno 60fps(zakljucano) ,dok recimo fao fortress u onom dvorcu gdje su dvije tacke e i f cini se imam dropove,na st quentin dropovi na sredini mape gdje je tacka e cini se+nekada citava slika bude zelena,tako i na amiensu nekada,na mapi nzm tacno naziv kao empirius edge msm imam dropove na sredini mape izmedju i oko dvije tacke e i d msm...Iz patcha u patch dobijao sam koji fps vise,i nestalo je dropova osim na gore navedenim mapam...sto se tice dx 12,kada prebacim na njega,pola sata otvara mapu,i totalno ne igrivo,svaki sek smrzavanje i trokiranje...msm da igra treba jos optimizacije,jer pregrst ljudi na bf forumu ima problema sa fps i dropovima a imaju ultra bolje konfiguracije od moje,no ja ipak mislim da bi i sa mojom trebao igrati na medium u fhd u 60fps.(na novo,radi igre instaliran sistem,win 10,i nemam nista osim bf 1 na njemu)

0 0 hvala 0
15 godina
DuskoDuca kaže...
Sa sapphire netro rx 470 4gb,16gb rama 1600mhz fabricki(digao na 1830,toliko mns cini) fx 8350,na 4ghz,igram na podesavanjima low-medium,u mapama kao sto su suez,forest,amiens,desert,monte grapa,imama konstatno 60fps(zakljucano) ,dok recimo fao fortress u onom dvorcu gdje su dvije tacke e i f cini se imam dropove,na st quentin dropovi na sredini mape gdje je tacka e cini se+nekada citava slika bude zelena,tako i na amiensu nekada,na mapi nzm tacno naziv kao empirius edge msm imam dropove na sredini mape izmedju i oko dvije tacke e i d msm...Iz patcha u patch dobijao sam koji fps vise,i nestalo je dropova osim na gore navedenim mapam...sto se tice dx 12,kada prebacim na njega,pola sata otvara mapu,i totalno ne igrivo,svaki sek smrzavanje i trokiranje...msm da igra treba jos optimizacije,jer pregrst ljudi na bf forumu ima problema sa fps i dropovima a imaju ultra bolje konfiguracije od moje,no ja ipak mislim da bi i sa mojom trebao igrati na medium u fhd u 60fps.(na novo,radi igre instaliran sistem,win 10,i nemam nista osim bf 1 na njemu)

Uredi malo taj tekst nista covjek nemoze povezati sta si ti htio reci

13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

i to treba da bude dobro?

nije igra za slabe laptope nikako

i u mene je relativno slab laptop ali naspram tog cuda je masina

i nemam stabilnih 60fpsa sve na low na toj istoj rezoluciji

inace server gotovo pun,igra za mene ne igriva na tom laptopu jos je grafa overclockana na gtx 765M level

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
mersimh kaže...
dreadmoore kaže...

i to treba da bude dobro?

nije igra za slabe laptope nikako

i u mene je relativno slab laptop ali naspram tog cuda je masina

i nemam stabilnih 60fpsa sve na low na toj istoj rezoluciji

inace server gotovo pun,igra za mene ne igriva na tom laptopu jos je grafa overclockana na gtx 765M level

Prvo nemozes nikako usporedjivati ova dva modela kod tebe i7 ovo i3 drugo a i graficka je ta bolja hardwerski nego ova usporedba ti je on bas znas

12 godina
BannedOnThisForum kaže...
Bitanga kaže...
DarkoKwon kaže...

Hajde, dajte slike da vidimo tih 60 fps, uslov je da se nalazite na mjestu gdje ima mnogo igraca, puno smoke/gas bombi. Ide i meni 60 fps gdje nema igraca i u malim mapama. Ovo se samo odnosi na igrace koji imaju slabije graficke od 1070gtx. 

Ja imam GTX 970 i imam 60 FPSa na ULTRA bez ikakvih problema (imao bih i 90 bez v-synca), konstantno, na bilo kojoj mapi u bilo kojoj situaciji.

Preporuka = uključiti frame limiter na 60, umjesto v-synca. V-sync pravi problem u fps igrama jer dolazi do input laga miša i igre.

ma nemoguce, pitaj bitangu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

za sve koji imaju fps drop sa nvidia karticama probajte se vratiti na 375.70 driver. meni je igra radila nepodnošljivo na ovim zadnjim driverima. sad radi duplo bolje kad sam reinstalirao na stariju verziju. inače imam fx 8320 na 4.3 Ghz i Nvidia Armor 1060 3Gb.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coldyl kaže...

za sve koji imaju fps drop sa nvidia karticama probajte se vratiti na 375.70 driver. meni je igra radila nepodnošljivo na ovim zadnjim driverima. sad radi duplo bolje kad sam reinstalirao na stariju verziju. inače imam fx 8320 na 4.3 Ghz i Nvidia Armor 1060 3Gb.

imam najnovije drivere,na svim driverima je isto,prosjecno 70 fpsa sve na ultra 1680x1050

nekad padne na 50 kad bas zaguzva jer mi padne i gpu usage

takodje 1060 3GB overclockana do jaja

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:03 (mersimh).
16 godina
Battlefield 1

Ipak sam lagao... ne igram na 1080p, nego na 1200p.

Evo snimio sam video, zanemarite lošu igru, jednostavno suckam u conquestu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 22:13 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

ma nemoguce, pitaj bitangu

Konstruktivna kritika?

Evo, uključio sam po vašem naputku Framerate Limiter: Monitor Refreshrate, FullscreenMode: Fullscreen i V-sync: Off.

Dobivam toliki tearing da je neigrivo (ne mogu snimiti jer video recording snima full frameove, a monitor ne želim snimati mobitelom).

Što da radim po vašemu, da igram tako? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:13 (Bitanga).
13 godina
Bitanga kaže...

FOV ti je jebački.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Soldier977 kaže...
Bitanga kaže...

FOV ti je jebački.

FoV je po defaultu, znači za benchmark jel.

Nisam napomenuo gore, to je jer su me optuživali za laganje da mi igra radi konstantno na 60 FPSa, pa sam priložio dokaz iako sam rekao da ne budem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:01 (Bitanga).
13 godina
DuskoDuca kaže...

Nisam odavno vidio dvije duže rečenice

8 godina
neaktivan
Ovde koliko vidim pola farumasa pisu ne znam zajedno,sto je na nivou djeteta prvog razreda osnovne skole-sto se u ice pravopisa,tako da ovo moje i nije neki bauk,s tim da mi je mrsko svako malo stavljati tacku i pocinjati sa velikim slovom.
12 godina
DuskoDuca kaže...
Ovde koliko vidim pola farumasa pisu ne znam zajedno,sto je na nivou djeteta prvog razreda osnovne skole-sto se u ice pravopisa,tako da ovo moje i nije neki bauk,s tim da mi je mrsko svako malo stavljati tacku i pocinjati sa velikim slovom.

a i kvacice te ne idu isto kao niti mene

neda mi se
10 godina
Battlefield 1

a ni razmaci iza zareza ga bas ne idu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Evo što kaže Battle-Non-Sense zašto nije testirao finalnu verziju bf1...klik

2 0 hvala 4
13 godina
DuskoDuca kaže...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice