Nemam, jer onda nebi bio feget..
Imaš onda bar kvalitetnog skanka?
Nemam, jer onda nebi bio feget..
Imaš onda bar kvalitetnog skanka?
Bilo ga je prije.... Sad je Isus moja droga.
Bilo ga je prije.... Sad je Isus moja droga.
Znači priša si na nešto kvalitetnije
Hehehe to te pitam
Isus je zakon!
dobro ajmo podvuci, igra nevalja, i sta sad ?!
Pa vajnat, šta drugo...
Moš eventualno stavit koji guz ako imaš volje
gotovo je sa vajnanjem kad se pljune lova.. ko cuko na mjesecinu
Ne to nego samo ispred njega jedi vratine i ne daj mu.
Soldier ako si na dx12 trza.To ne mogu popravit ali zato mogu oni još toga pokvarit.
Ma kakvi, na DX11 trzaka, i pada GPU usage povremeno. Sve nakon patcha, a ne da mi se zajbavat oko windowsa ili ne daj bože reinstalirat win.
Mene strašno boli kada mi neko da TD. Svaki put malo zaplačem.
Veći feget je onaj ko se zamara tdovima nego onaj ko ih dili
Mrski vidi li se na slikama u kakvom stanju je njuf
P.L.Z.O bi je ko penzioner poklopac od jogurta
glupi bf. nekuzim kako da sjednem za upravljac lokomotive!
glupi bf. nekuzim kako da sjednem za upravljac lokomotive!
To je atomska fizika
Jel ima tko problema s Originom??Ne mogu ga pokrenut nikako!!
riješeno
Update cheata?
Zašto s mojom konfom nemogu dobiti 60 fpsa? Mijenjam postavke ali na bilo kojoj (low,medium,high,ultra) dobivam oko 30setak fpsa. Isti je problem bio s betom. Imam zadnje amd drivere, u task manageru sam postavio visoki prioritet na bf 1. Ne znam što još mogu učiniti.
LOL, opet su nesto kemijali sa zvjezdicama. Sad nas ima samo troje sa 5 a bilo nas je 9...
LOL, opet su nesto kemijali sa zvjezdicama. Sad nas ima samo troje sa 5 a bilo nas je 9...
A ja četvrti po redu. I među 9 najboljih. lol
dobro ajmo podvuci, igra nevalja, i sta sad ?!
vidi se da prema konzolaskom smjeru sve ide, tako da ko voli nek izvoli !
meni licno posle release nije bas islo glat (treba se vratit u ww1) sad mi radi, da ne ureknem, OK...
ima dosta navedenih stvari koje trebaju fixat, polako bice, do tada sta je tu je
Igra je odlična, ima tih sranja oko custom servera, sucelja ali nista game breaking.
Samo brate, koliko mi je falio nastavak bf2 sad vec 6 godina ganjam se po battlefieldima. Dopizdilo mi vise. Ovo cu pomalo igrati na dulje staze i nadati se novom bf-u ne prije 2019.
lit šta ti misliš o lidiji? na skali od 1 do 344,4 koju ocjenu bi joj da
Daj mi ju na barem tjedan dana, ne mogu to tek tako reći bez da pošteno isprobam...
Nisam ti ja od onih recenzenata koji ocijene bez da isporbaju i barem neko vrijeme koriste "uređaj".
A moj špelac u čiji koš ti spadaš.....
Daj mi ju na barem tjedan dana, ne mogu to tek tako reći bez da pošteno isprobam...
Nisam ti ja od onih recenzenata koji ocijene bez da isporbaju i barem neko vrijeme koriste "uređaj".
Prednja strana lidije, stražna stranja lidije...
Ovo ti je jedan od boljih postova. Evo ti odmah i hvala od mene, da te dignemo na tu petu zvjezdicu napokon...
A moj špelac u čiji koš ti spadaš.....
Ja i voljum vajnamo. I bas nam je dobro...
Update cheata?
Ma ne cheet radi bezprijekorno,pogotovo na onim koji misle da znaju igrat,ti padaju ko kruške!!
Kad idu nove mape?
Kad idu nove mape?
Donia ih je sveti nikola onome ko je bia dobar, kuky 7 komada naša u čizmi
Kad idu nove mape?
Malo mi čudno da postavljaš ozbiljno pitanje.
Al eto da odogovorim ozbiljno. Jedna nova bi trebala ovaj mjesec, a prvi DLC dolazi tek u Ožujku
Volume mogao bi izostaviti mene tu i tamo znaš, pošto te ne diram ni ne spominjem već duže, ne moraš ni ti mene za svaku.
Kuky