Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Fps mi ful pada na mapi the st quentin scar..sa 60 zna pasti na 35,40 

ima ko kakvih problema ili je to normalno za moju grafu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
Zec_94 kaže...

Fps mi ful pada na mapi the st quentin scar..sa 60 zna pasti na 35,40 

ima ko kakvih problema ili je to normalno za moju grafu??

Vidiš večina ljudi ima probleme sa FPS dropovima na empires edge mapi.

Samo mi još fali par hejtera i veliki event može početi

14 godina
skank666 kaže...
amater_2 kaže...

Otišla je i ova tema u k***...

Nego di je max?

Na izlazi iz tenkića ili mu je BF1 već dopizdio?

Prvo je igrica otišla u kurac pa je onda povukla i temu... #YOLO

Nije otišla nego je i došla u kurcu... Za misec-dva će bit mrtva isto ka hardline. Samo neka oni nastave s konzolaškim poglupljivanjem serijala, čekat će ih ista sudbina ka cod

13 godina
Volume kaže...
skank666 kaže...
amater_2 kaže...

Nego di je max?

Nije otišla nego je i došla u kurcu... Za misec-dva će bit mrtva isto ka hardline. Samo neka oni nastave s konzolaškim poglupljivanjem serijala, čekat će ih ista sudbina ka cod

Igra nije u kurcu. Gameplay je čak (meni) bolji nego u BF4. Grafiku neću niti spominjati da sačuvam dozu ozbiljnosti.

Sučelje ilitiga meni je u kurcu (tu mislim na konzolaški pristup).  Battlelog je godinama ispred ovoga.

Spajanje na prijatelje i pregled servera je u kurcu

Nemogućnost kastomizacije loada vozila jedino u igri i to kada se vozilo pojavi u spawnu, a ne prije toga  je u kurcu.

Nemogućnost kastomizacije rentanih servera i samim tim odabirom rortacije mapa i nemogućnost ograničavanja pojedinih klasa je u kurcu. U dosta partija, mada ne uvijek,  zbog toga je 50%+ tima sa snajperom. (svaka čast DICE-u što je privukao COD kidse) Zbog toga do sada nemam niti jedan server u favoritima jer na koji god se spojim isti (opet) kurac.

Da su obratili pažnju na ove stvari koje su njima nebitne, a kojima su komjunitiju bitne mislim da bi bilo puno više zadovoljnih igrača

16 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
skank666 kaže...
amater_2 kaže...

Nego di je max?

Igra nije u kurcu. Gameplay je čak (meni) bolji nego u BF4. Grafiku neću niti spominjati da sačuvam dozu ozbiljnosti.

Sučelje ilitiga meni je u kurcu (tu mislim na konzolaški pristup).  Battlelog je godinama ispred ovoga.

Nemogućnost kastomizacije loada vozila jedino u igri i to kada se vozilo pojavi u spawnu, a ne prije toga  je u kurcu.

Nemogućnost kastomizacije rentanih servera i samim tim odabirom rortacije mapa i nemogućnost ograničavanja pojedinih klasa je u kurcu. U dosta partija, mada ne uvijek,  zbog toga je 50%+ tima sa snajperom. (svaka čast DICE-u što je privukao COD kidse) Zbog toga do sada nemam niti jedan server u favoritima jer na koji god se spojim isti (opet) kurac.

Da su obratili pažnju na ove stvari koje su njima nebitne, a kojima su komjunitiju bitne mislim da bi bilo puno više zadovoljnih igrača

Sviraš kurcu, puno se družiš sa kukijen. Pomalo san razočaran.

Kanter PROO
16 godina
Battlefield 1

Mene zagriženog bf igrača odbija ovo sučelje i pristup

Stari veterani igrači se radi ovog hlade od igre ali zato su pridobili nove i to je to samo je lova bitna. Sad na svaku zakrpu slušaju dječicu koja plaču te mjenjaju igru i kvare je sve više.Ostavi igru kako je zamišljena i ne diraj je.Sad je mortar za ništa, još će teški puškomitraljezi postat brži i precizniji nego asault i sniper puške.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Navodni bi mogli dobiti i ovaj gadget u igri.

Dakle stariski granade launcher. 

A evo i njegove originalne verzije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
RePlaY kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
skank666 kaže...
amater_2 kaže...

Nego di je max?

Sviraš kurcu, puno se družiš sa kukijen. Pomalo san razočaran.

Mene čudi kako ti ne igraš. Snajperi su OP, čak bi i ti mogao ubiti nekoga. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Vidim ja da ovdje nece biti reda dok ja ne kupim igru...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Stvari koje si nabroja su mi jedne od najbitnijih pa zato i nisan kupia... Čeka se sljedeći nastavak, ako sam moga bez hardlinea mogu i bez ovog :) 

13 godina
Battlefield 1

Igra još uvijek trzaka nakon patcha tako da...........................

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zna ko zasto me poclo izbacivat battelfield stop working
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nekad directx problem nelad not responding mogucnosti pomagajte
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma na serijal sam mislio da je otišao u kurac... Hardline, Starfront, BF1 sve bolje od bolje igrice, jebote. Katastrofa i to tolika da se veselim novom Starfrontu, a ni ovog nisam ni sekunde upalio.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

dobro ajmo podvuci, igra nevalja, i sta sad ?!

vidi se da prema konzolaskom smjeru sve ide, tako da ko voli nek izvoli !

meni licno posle release nije bas islo glat (treba se vratit u ww1) sad mi radi, da ne ureknem, OK...

ima dosta navedenih stvari koje trebaju fixat, polako bice, do tada sta je tu je

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ma igra je u banani ...
evo ni medalje ne delaju kak treba ...

uglavnom melee pizdarije bi trebalo biti one mačete i ostale gluposti, e sad kak to da nisam dobil jos tu medalju :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
brijalec kaže...

Ma igra je u banani ...

uglavnom melee pizdarije bi trebalo biti one mačete i ostale gluposti, e sad kak to da nisam dobil jos tu medalju :/

Jer moraš odabrati baš tu medalju prije partije, samo tad ti igra "prizna" tvoje melee killove kao dio postupka osvajanja medalje. S tim da se medalje mijenjaju u ovisnosti o modovima, dakle ako si odabrao tu medalju prije no što si počeo igrati Domination, to ne znači da će ti biti odabrana (ili uopće dostupna) kad se prebaciš na Conquest. Debilno i zbunjujuće - svakako. No kad se odabere medalja i radi se ono što se traži, sve biva uredno pribrojeno.

Selling doors, door to door.
16 godina
brijalec kaže...

Ma igra je u banani ...

Zajaši konja. Svaki kill mačem sa konja ti se prizna pod ovo. Znači ne roadkill nego baš moraš mačetom po tintari.

Pa svaki tjedan možeš riješiti najviše 5 medalja, ako ti ova nije pod weekly medals onda zato nisi riješio. Isto tako moraš medalju staviti da bude aktivna, jer ako nije ne računa ti se. Kad stisneš ESC može pormjeniti medalju usred runde ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 9:53 (Jack Sparrow).
14 godina
HAM7A2 kaže...

dobro ajmo podvuci, igra nevalja, i sta sad ?!

Pa vajnat, šta drugo... 

Moš eventualno stavit koji guz ako imaš volje 

13 godina
Battlefield 1

Ne zajebajem se nego mi stvarno trzaka i javlja se često kružić u gornjem desnom ćošku kao da loada nešto. Ne kužim do čega je.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Koja je "najvrijednija" stvar koju ste dobili u dropu?

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dudu kaže...

Gole slike Lidije Bačić

16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ne zajebajem se nego mi stvarno trzaka i javlja se često kružić u gornjem desnom ćošku kao da loada nešto. Ne kužim do čega je.

Vrijeđaš mu igricu :D. Meni na svaki post lupi TD (Gojko, dojke ću ti istegnut ako mi lupip opet TD :D)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Dudu kaže...

Gole slike Lidije Bačić

A ti si neki cicija? Nemam nikakvu poruku u PM  

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
16 godina
skank666 kaže...
Soldier977 kaže...

Vrijeđaš mu igricu :D. Meni na svaki post lupi TD (Gojko, dojke ću ti istegnut ako mi lupip opet TD :D)

Ne to nego samo ispred njega jedi vratine i ne daj mu.

Soldier ako si na dx12 trza.To ne mogu popravit ali zato mogu oni još toga pokvarit.

kradem mine iz minskog polja
16 godina
odjavljen

Vidim, upoznao si ga... 

14 godina
Battlefield 1

Veći feget je onaj ko se zamara tdovima nego onaj ko ih dili

Mrski vidi li se na slikama u kakvom stanju je njuf

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Veći feget je onaj ko se zamara tdovima nego onaj ko ih dili

Mrski vidi li se na slikama u kakvom stanju je njuf

Feget sam do kraja.

14 godina
A boli te kurac, imaš svoj đir
16 godina
odjavljen
Volume kaže...
A boli te kurac, imaš svoj đir

Nemam, jer onda nebi bio feget..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice