po kukyevim postovima ja bi rekao da je PRO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jebo ih pas. Sve sto ne treba mjenjati mjenjaju, a ono sto treba useru. Support je dosta slabija klasa u odnosu na ostale, ali s njom imam najvecu igrivost jer uz medic lezi mom stilu igranja. S BAR-om i to teleskopskom varijantom sam cuda radio na ballroom blitzu i jedno je od najboljih oruzja u igri dok mi je ipak Benet-Mercie najdraze oruzje u igri jos od bete. Puno ga je lakse kontrolirati nego Lewis, a Madsen mi ima onaj iritantni spremnik iako je za blizu cudo.
Ja samo kombiniram asualta i snajperić prema potrebi.

ljudi ima li iko od vas problem da igru ne moze ni pokrenut kako treba.
Kod mene je ovako,pokrenem igru,ona se otvara u windowed modu vidim sound pocne,igra mi se prebaci u full screen i tu je samo crna slika a i dalje se cuje zvuk samo.
ja moram jedno 10 do 20 puta kliknut ALT+Enter da bi se slika pojavila i da mogu normalno igrat onda.
je li to samo kod mene tako? ima li kakav poznat fix za to?
inace windows tipku u tim situacijama ne smijem ni kliknut jer onda ostane sve crno i ne mogu nista osim restart pc
Meni isto nije u full screenu kad se pokrece i onda se sama prebaci u normalnu rezoluciji par sekundi nakon pojave onog pocetnog screena.
ljudi ima li iko od vas problem da igru ne moze ni pokrenut kako treba.
Kod mene je ovako,pokrenem igru,ona se otvara u windowed modu vidim sound pocne,igra mi se prebaci u full screen i tu je samo crna slika a i dalje se cuje zvuk samo.
ja moram jedno 10 do 20 puta kliknut ALT+Enter da bi se slika pojavila i da mogu normalno igrat onda.
je li to samo kod mene tako? ima li kakav poznat fix za to?
inace windows tipku u tim situacijama ne smijem ni kliknut jer onda ostane sve crno i ne mogu nista osim restart pc
tak je meni bilo u bf4 dok sam imal 8gb rama, nakon kaj sam stavil jos 8gb vise tog problema nije bilo.
tak je meni bilo u bf4 dok sam imal 8gb rama, nakon kaj sam stavil jos 8gb vise tog problema nije bilo.
gdje je logika u tome,kad mi igra pokrenuta i igram nisam presao 6.5GB
mora bit drugo rijesenje nego kupovina rama mislim fakat...
Inače gdje najeftinije do base game?

gdje je logika u tome,kad mi igra pokrenuta i igram nisam presao 6.5GB
mora bit drugo rijesenje nego kupovina rama mislim fakat...
ne znam, ja ti samo kazem kaj je bil problem kod mene i kak sam ga otklonil
makar igra kolko je bugovita, mozda je problem u tome, ko ce ga vise znat od rice
Ako je do RAM-a, mozete probati i sa postavljanjem dodatnog swap file-a na SSD, ja sam tako rijesio memorijkse probleme sa DeusExMD. Tacnije, kreirao sam dodatnu particiju na SSD disku samo za SWAP.
*Problem sa fullscreenom znam imati ako je upaljen Teamviewer u pozadini.
To sto igre koriste 6,5GB ne znaci da im ne treba vise i da ne koriste page file, plus windows svakako sebi rezervira dio rama koji igre ne mogu koristiti. Meni je DeusEx nakon sto popuni SWAP na SSD particiji, pocinjao koristiti SWAP na HDD, gdje je dolazilo do strasnog stekanja i loseg ucitavanja.
Ako je do RAM-a, mozete probati i sa postavljanjem dodatnog swap file-a na SSD, ja sam tako rijesio memorijkse probleme sa DeusExMD. Tacnije, kreirao sam dodatnu particiju na SSD disku samo za SWAP.
*Problem sa fullscreenom znam imati ako je upaljen Teamviewer u pozadini.
OOOOO to je ljudino,u mene je team viewer u startupu jer cesto pomazem roditeljima kad sta zatreba
hvala ti to je to
a nema veze sa ramom ne lupetajte
Drago mi je da sam pomogao :), i slazem se da problem sa fulscreenom ne moze biti do RAM-a, ali ako ko bude imao problema sa ramom moze probati navedeni workaorund :)
A inace se od sinoc dvoumim da li uzeti BF1 ili ne, hoce li mi dosaditi kao Battlefront nakon 15ak h....
Drago mi je da sam pomogao :), i slazem se da problem sa fulscreenom ne moze biti do RAM-a, ali ako ko bude imao problema sa ramom moze probati navedeni workaorund :)
A inace se od sinoc dvoumim da li uzeti BF1 ili ne, hoce li mi dosaditi kao Battlefront nakon 15ak h....
ne uzimaj nije to punokrvni bf, dosadi brzo
I meni se cini tako, previse gameplay lici na SW, bar ono sto sam igrao u beti.
Si igrao betu? Ako ti je beta bila dobra i ovo će biti. Ako nisi nažicaj nekoga da posudi.
Meni je Battlefront nakon 3 partije dosadio i nisam ga kupio vidjelo se kakava je igra. Dok BF1 još uvije nije, a i dosta ljudi koji su samnom dugo igrali BC2 kažu kako ih igra podsjeća na BC2.
Ako igraš s ekipom još bolje jer je tu zabava zagarantirana.
Si igrao betu? Ako ti je beta bila dobra i ovo će biti. Ako nisi nažicaj nekoga da posudi.
Meni je Battlefront nakon 3 partije dosadio i nisam ga kupio vidjelo se kakava je igra. Dok BF1 još uvije nije, a i dosta ljudi koji su samnom dugo igrali BC2 kažu kako ih igra podsjeća na BC2.
Ako igraš s ekipom još bolje jer je tu zabava zagarantirana.
S ekipom je sve bolje :), izgleda da cu morati probati, ako nista ea acces pa 10h testiranja. *Ako je to uopste moguce sada kad je izasla?
Ne vrijeđati bc2, on je jedan jedini i više se neče nešto tako napraviti. Otkad je ea(najgora firma na svijetu)preuzeo konce nema više ,ćao baby.
....stvarno ovisi dal si spreman podnijeti moguce frustracije koje bi mogao imati s tehnicke strane. Sta se same igre tice, trenutno bolje nema - ako govorimo o multiplayer fps-u. Ovi sto placu za starim bf stimungom, makni na stranu, igre se razvijaju. Kud bi dosli da se non stop stancaju kopije? Bio sam skeptican po pitanju teme - sad vidim da je u stvari dobro doslo osvjezenje.
Ne diraj mi Atacamu jer dođen li ti ja tamo moraćeš mi platit bar dva kila pečenog

Bf2
Bf3
Bf4
Bf1942
BF2142
Bc2
Hardline
BF1
Evo ovo bi bila neka lista kvalitete bfa po nastavcima iz koje se vidi da je bc2 u donjem dijelu ljestvice, šta znači da je govno
Kako kome

Bf2
Bf3
Bf4
Bf1942
BF2142
Bc2
Hardline
BF1
Evo ovo bi bila neka lista kvalitete bfa po nastavcima iz koje se vidi da je bc2 u donjem dijelu ljestvice, šta znači da je govno
Hardline ispred BF1... LOOOL
Ta ljestvica je govno ko i onaj ko ju je izmislio.
Naravno da da. Za razliku od bf1 hardline radi normalno, nema bugove koje bf1 ima, ima bolji dizajn mapa, više oružja, možeš rentati servere, ima bolji netcode, nema cepeline i slična sranja koja su tu samo da nerviraju i iako tematika nema veze s bfom igra nije očajan konzolaški port
Ne vidim baš da se nešto pozitivno uopće piše o bf1 u samoj temi, svaki dan se javlja pet novih osoba s pet novih problema
Naravno da da. Za razliku od bf1 hardline radi normalno, nema bugove koje bf1 ima, ima bolji dizajn mapa, više oružja, možeš rentati servere, ima bolji netcode, nema cepeline i slična sranja koja su tu samo da nerviraju i iako tematika nema veze s bfom igra nije očajan konzolaški port
Ne vidim baš da se nešto pozitivno uopće piše o bf1 u samoj temi, svaki dan se javlja pet novih osoba s pet novih problema
Očito nisi igrao BF3 i 4 kad tako govoriš o bf1.
...taj hardline je trajao - ni tri tjedna. Igrom slucaja nisam ga mogao kupiti pri izlasku (falim te boze). Nisam bio blizu kompa. Tamo negdje dva tjedna nakon izlaska isao gledat kako je gomila nahrupila i serveri sigurno puni.... koji LOL u to vrijeme bf4 je imao a jedno 50k vise igraca od tog smeca. I sve mi je bilo jasno.
Očito nisi igrao BF3 i 4 kad tako govoriš o bf1.
Ma njub.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/VOLUME_CRO/
Nema ni 3000 sati zajedno u BF3 i 4.
I KD ispod 3... pfff...
Objasnite vi meni kako ITKO moze stavit Hardline ispred BF1, opcenito ispred ijednog BF-a? Pa hardlane je propali pokusaj payday/CS GO takorec. BF1 je MILJAMA ispred, iako tematika te dve igre nije bas slicna, osim naravno sta se napucavas, ostalo je razlicito.