- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pištoljeee
Ne prikazuju se ikone iznad suigrača zakašnjelo nego kad ga se nacilja...
ne znam, baš kako si rekao, nije nešto što ćeš igrati svaki dan.
Trebao bi napraviti neki intro, ovaj trenutni i nije nešto.
Je li kome igra radi normalno na dx11, a na dx12 crasha na startu?
AMD najnoviji driveri (hotfix 17.11) i konfa pod Moj PC, sad sam otvorio samo PROFSAVE_profile i ugasio DX12 pa opet radi normalno, no bolje mi je igra radila na DX12 :/
Evo rijesenja kod mene radi!
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5359965&postcount=28
Je li kome igra radi normalno na dx11, a na dx12 crasha na startu?
AMD najnoviji driveri (hotfix 17.11) i konfa pod Moj PC, sad sam otvorio samo PROFSAVE_profile i ugasio DX12 pa opet radi normalno, no bolje mi je igra radila na DX12 :/
Evo rijesenja kod mene radi!
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5359965&postcount=28
meni ne, jos uvijek mi se rusi igra prilikom pokretanja
Čini se da nisam jedini koji ima neobjašnjiva trzanja na Empire's Edge mapi. Sva sreća pa je Dice poznat po tome da mora uvijek nekaj sjebati
Inače ne mjerim fps ali sam primjetio trzanja na toj mapi pa rekoh ajd da vidim šta se dešava kad ono na c i d točki fps padnje i ispod 50....micro štekanje gore a to su mi dvije najdraže točke na toj mapi
Sad, po onoj temi ispada da je za pad performansi zapravo kriv Dice a ne amd/nvidia......
Uključila sam vsync i puno mi je ugodnije igrati battlefield..... nemam nikakvih frame dropova....
Znači, možeš pucat, ali ne možeš u ADS i cijelo vrijeme se treseš :)
Primjetit ćete na snimci da sam probao sve moguće - prebacivanje na pištolj, stiskanje ESC, F1, F2, konzolu sam palio, ali ništa ne pomaže - osim kad te ubiju - to je pomoglo :)
Ja sam taj bug imal i prije patcha, samo meni je islo podkoso / a ne kod tebi naprijed nazad, pojavilo se mi malo kasnije kod prvog kila nakon reviva
Izbrises stari Riva tuner statistics server i skini ovaj sa linka sto sam postavio i onda bi ti trebao raditi MSI ab sa dx12.
https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/58741/low-fps-on-empires-edge-since-this-mornings-patch/p1
Čini se da nisam jedini koji ima neobjašnjiva trzanja na Empire's Edge mapi. Sva sreća pa je Dice poznat po tome da mora uvijek nekaj sjebati
Inače ne mjerim fps ali sam primjetio trzanja na toj mapi pa rekoh ajd da vidim šta se dešava kad ono na c i d točki fps padnje i ispod 50....micro štekanje gore a to su mi dvije najdraže točke na toj mapi
Sad, po onoj temi ispada da je za pad performansi zapravo kriv Dice a ne amd/nvidia......
Koji ti je minimalan FPS u BF 1 ?
Osvojio sam #FridayNightBattlefield dog tag danas. :)
Ovo mi se vec drugi put desilo.cekam da udem u game a za vrijeme toga prckam po opcijama i kada se zelim vratiti zablokira..
Daj neko u party jbt da se pucamo ko ljudi...:)
Ima možda BF1 po defaultu opciju razmještanja HUD-a po ekranu?
Npr da bude sve bliže centru?
Npr, nešto ovakvo:
Sta su napravili na empires edge? U dominationu FPS mi se prepolovio, al doslovno...prije patcha vrtila se kako treba, sad jbte pada ispod 30...
Koji ti je minimalan FPS u BF 1 ?
Iskreno, tek sam prije 2 dana uopće i uključivao fps brojač u nvidia experiencu...beta je super radila a i post launch igra je klizila tako da nije bilo potrebe za bilo kakvim mjerenjem.
Tek sa ovim novim patchom meni je igra počela štekati i to najuočljivije na Empires Edge mapi. a mislim da je najniži fps bio 47?
Sinoć mi se pak prvi puta dogodilo da je hitreg bio žešća banana....čak ni K bulletsi nisu uspjeli oštećivati tenkove, vozila ma bilo šta...a učestalo je i bilo zaštekivanje oružja itd itd itd
Na kraju sam odustao i otišao spavati, i to na svu sreću jer danas sam odradio 14 sati u komadu
Večeras nema igranja btw :D
poserem im se na posao blago rečeno, kako su zasrali sa ovom zakrpom da mi se zgadi igra, pa za izač iz igre treba "kupit izlaznicu" a izlaznica nije na prodaju
blaženi battlelog za prave igrače a ovaj origin je za dječicu
Onaj novi Quit izmedju runda ustvari je da i kad kliknes Quit, igra ceka da se ucita sljedeca mapa, onda tek tebe vraca u server list. Gledao sam dok Quitting stoji, kako mi se VRAM dize i uvijek dodje na broj nakon kojeg mi ocita mapu vecinom, a to je nekih 3GB-a. Tocno sam naucio kako mi se uctavaju mape po VRAM-u...ide od 700 do 900, onda mi skoci na 1200, pa sa 1200 lagnao se puni do 1490, i onda skoci mi na 2000 pa nakon toga 2700-3000 i tu se ucita mapa.
slazem se fps je za k.rca poslije ovog patcha
ne znam na kojoj mapi u pola mi je fps,vise i ne ulazim u igru jer mi nije zabavno igrat tako
slazem se fps je za k.rca poslije ovog patcha
ne znam na kojoj mapi u pola mi je fps,vise i ne ulazim u igru jer mi nije zabavno igrat tako
Empires edge, tu mapu su usrali :D i to dobrano :D nije to do drivera, ako je mapa radila savrseno prije patcha, a nakon njega vrti se u mizernih 35 FPS-a na ultra i to na RX 480 mi, a nedo bog kad krene kaos na mapi, spusti se i ispod 25-28, tako da kad mi ta mapa dodje samo idem quit :D
u squadu ja sa četvoricom snajpera.dok to dice ne vidi i ne vidi da tu nešto ne štima ova igre ide u kurac
Ja ne znam sa cime.vi igrate. Ja od patcha igram full fluidnu igru na svim mapama.

Ja ne znam sa cime.vi igrate. Ja od patcha igram full fluidnu igru na svim mapama.
Ti si onda jedan od rijeđih koji ima takvu srecu..ispada sto stariji hardware imas, to igra bolje radi, i ispada da nekolicini nakon patcha igra zapravo bolje radi, sta je i bit patcha zar ne..dok mi ostali, ocito svaki patch sve gore i gore...i da Dice moze usrat igru da se nemoze ni u pristojnom FPS-u igrat na određenim mapama sa grafickama kao RX 480, 1070/1080. Zar smo dosli do tog da ce ljudi sa grafickama od preko 2 i po tisuce kuna, p ai vise morat spustat detalje i stavoljat sta, igru na High Medium da dobe zadovoljavajuci FPS? To je sramota i samo pokazuje koliko zapravo svi su postali fokusirani na konzole. Sad cekamo Dice da izda patch koji ce popravit prijasnji patch...zvuci smjesno? znam da...al nazalost istina je...
I meni igra radi ok poslije nadogradnje, jedino je odmah po prvom pokretanju uhvatila strašno trzati i poslije restarta PC-a sve radi ok.
Meni iritantna stvar je kad poslije završenog meča i klikanja na quit zacrni ekran i onaj krug se vrti i vrti i nikako da me vrati na izbor servera, ova glupost se dogodi barem jednom u dva dana (to me mučilo i prije adogradnje).

I meni igra radi ok poslije nadogradnje, jedino je odmah po prvom pokretanju uhvatila strašno trzati i poslije restarta PC-a sve radi ok.
Meni iritantna stvar je kad poslije završenog meča i klikanja na quit zacrni ekran i onaj krug se vrti i vrti i nikako da me vrati na izbor servera, ova glupost se dogodi barem jednom u dva dana (to me mučilo i prije adogradnje).
Ma uveli su quit ali ne radi. Recimo stisneš i svejedno di učita novu mapu ili te kicka zbog neaktivnosti što opet znači da te spojilo u mapu ali si bio predugo miran
Najbolje je pustiti da se učita mapa kao prije i onda izaći.
Bio je quit i prije samo bi brzo nesta a sad stoji cilo vrime al za qurac. Dobro kažeš triba pričekat da učita novu mapu pa onda bižat.