Meni je igra super radila prije nego je otvorena za sve. Dvoumio sam se jako između Titanfalla 2 i ovog i uzeo sam Access da probam. I tu sam napisao da mi se jako dopalo i to toliko da sam kupio Deluxe na Originu i fakofnuo Titane.
I kaj da velim...igra mi sad radi u rangu BF4 koji mi je radio loše. Ništa na setupu nije dirano.
Igrao sam sve BF-ove od BC2 i unatoč jako dobrom prvom dojmu mislim da ću Bf1 igrati kratko jer uz tehničke probleme za koje Dice (za neke kombinacije) očito riješenje nema, igra mi nema potencijal za nekih 500+ sati.
Operations mi je super mod ali neki dan smo ga igrali i stvarno treba dobar teamplay da bi se recimo uspješno odbila 3 vala a to se fakat rijetko nađe.
Iz dominationa i TDM-a treba maknut pickupove jer ono....malo veći skller na napr. dominaciji uz support jednog medica drži jednu točku sam.
CQ je ok ali jako ovisi od mape do mape, koje su meni gledajući od BF3 na dalje najljepše ali i najlošije, te ekipe koju ne želim komentirati.
Rekao sam to i za BF4 a sad i za Bf1....to su mogle biti najbolje igre ikada...ali očito su napravljeni neki kompromisi koji meni eto nisu legli.
Definitivno su nešto zasrali zadnjim patchom. Ali vjerujem da ce to brzo fixati.
Veći je problem trenutna nemogućnost rentanja servera i mala prava admina. To bi mogao biti killer igjice. Ako nemaš 3,4 servera u favoritima gdje se skuplja ekipa koju poznaješ, koja igra objective, setup koji tebi odgovara, zaboravi na igranje vise od 100 sati. Spajanje na random servere ti dosadi nakon stotke i igra je finito.