Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.249.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
Zero2 kaže...

Meni je igra super radila prije nego je otvorena za sve. Dvoumio sam se jako između Titanfalla 2  i ovog i uzeo sam Access da probam. I tu sam napisao da mi se jako dopalo i to toliko da sam kupio Deluxe na Originu i fakofnuo Titane.

I kaj da velim...igra mi sad radi u rangu BF4 koji mi je radio loše. Ništa na setupu nije dirano.

Igrao sam sve BF-ove od BC2 i unatoč jako dobrom prvom dojmu mislim da ću Bf1 igrati kratko jer uz tehničke probleme za koje Dice (za neke kombinacije) očito riješenje nema, igra mi nema potencijal za nekih 500+ sati. 

Operations mi je super mod ali neki dan smo ga igrali i stvarno treba dobar teamplay da bi se recimo uspješno odbila 3 vala a to se fakat rijetko nađe.

Iz dominationa i TDM-a treba maknut pickupove jer ono....malo veći skller na napr. dominaciji uz support jednog medica drži jednu točku sam.

CQ je ok ali jako ovisi od mape do mape, koje su meni gledajući od BF3 na dalje najljepše ali i najlošije, te ekipe koju ne želim komentirati.

Rekao sam to i za BF4 a sad i za Bf1....to su mogle biti najbolje igre ikada...ali očito su napravljeni neki kompromisi koji meni eto nisu legli.

Definitivno su nešto zasrali zadnjim patchom. Ali vjerujem da ce to brzo fixati.

Veći je problem trenutna nemogućnost rentanja servera i mala prava admina. To bi mogao biti killer igjice. Ako nemaš 3,4 servera u favoritima gdje se skuplja ekipa koju poznaješ, koja igra objective, setup koji tebi odgovara, zaboravi na igranje vise od 100 sati. Spajanje na random servere ti dosadi nakon stotke i igra je finito. 

8 godina
protjeran
Battlefield 1

Ma boli me kita šta vi mislite meni je samo bitno šta mrski kaže o igrici...

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nestašna kaže...

Ja isto cekam da se on izjasni

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Nestašna kaže...

Ja isto cekam da se on izjasni

Bude se on izjasnio, samo da prvo popravi frizuru

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
BDS kaže... 

Definitivno su nešto zasrali zadnjim patchom. Ali vjerujem da ce to brzo fixati.

Veći je problem trenutna nemogućnost rentanja servera i mala prava admina. To bi mogao biti killer igjice. Ako nemaš 3,4 servera u favoritima gdje se skuplja ekipa koju poznaješ, koja igra objective, setup koji tebi odgovara, zaboravi na igranje vise od 100 sati. Spajanje na random servere ti dosadi nakon stotke i igra je finito. 

Sve je očitije da moja bojazan da je BF1 zapravo napravljen za konzole i da rentanje servera neće biti na nivou BF3/BF4 opravdana, nažalost.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-1/5181595.aspx

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Napokon nakon 40min patnje udjem nekako na server naravno performanse uzas sve radi na 50% usage, haj reko igrati cu nekako kad lik nick ovako nesto KonchitaWurst onaj austrijski peder jelde, citer ima vatru hoda po nebu i pali ljude okolo sa flame throwerom ukljucujuci i mene 

Xatta6_BIH
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Neki tek sad otkrivaju neke stvari koje smo dežurni vajneri antraks i ja odavno komentirali, a sad s novim pečom su došli novi fićuri koji dodatno pokazuju što je dice htio s ovime.

Njeihovi serveri, totalna kontrola, tu i tamo free mapa i to je to. Igra ima potencijala velikog, oni stave battlepackove koje će uskoro naplaćivati itd itd...šteta, koliko je ''slava'' dice udarila u glavu i rade igru za ''šire'' mase što smo odavno komentirali tako da pls nećemo o tome.

Dobra igra, čak štoviše odlična u nekim segmentima, ali u nekima se tako srozala da se pitam jel ovo bf, ili samo neki battlefront skin u ww1.

Ali dobro, živi bili pa igrali 

.p.s i nakon brisanja foldera što si rekao kuki igra i dalje dropa, izgleda da mi komp zbilja nije dosrastao iako je iznad minimalnih. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:55 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Vratio se prokleti hardcore, a s njim i frustracije

3 1 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Neki od fićera koji uskoro stižu na iznajmljene servere:

Vidiš svi smo nekako zanemarili njegov post. Znači update za server dolazi uskoro

EDIT: fog of war je dosta zabavan mod

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 19:38 (Jack Sparrow).
12 godina
protjeran
Battlefield 1

...slazem se HC nije za djecu....

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Daj opiši malo, još nisam u mogućnosti isprobati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Daj opiši malo, još nisam u mogućnosti isprobati.

Pistol only sa maglom na ardenne forest mapi. 24 igrača, TDM.

HUD isključen kao u HC, ali damage normalni i friendly fire je isključeni.

Vidiš svoje tek iz bliza, mislim ona ikona iznad glave ti se pojavi tek iz bliza, pa često pucaš po svojima jer vidiš samo kretanja u magli pa rokaš na prazno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 20:28 (Jack Sparrow).
10 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

fps dropovi su nestali brisanjem cijelog bf1 foldera iz documentsa!

Ej, hvala što si napisao to tu, to mi je popravilo crashanje, idem vidjeti sad kako radi igra

13 godina
neaktivan

Koliko sam ja skuzio, nakon svakog updatea odnosno promjene drivera ili novog patcha, treba cijeli BF1 folder u documents izbrisat. Instaliroa sam 16.11.4, uzao u igru, isti FPS drop kao sa 16.11.3, obrisao cijeli BF folder, sad radi kao da su driveri 16.11.2(onako kako bi trebalo). Samo pazite, neznam dal brisanjem foldera brisete i kampanju, meni ionako svejedno za nju tako da ono, al kome je bitna kampanja trebao bi samo settings folder obrisat.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Koliko sam ja skuzio, nakon svakog updatea odnosno promjene drivera ili novog patcha, treba cijeli BF1 folder u documents izbrisat. Instaliroa sam 16.11.4, uzao u igru, isti FPS drop kao sa 16.11.3, obrisao cijeli BF folder, sad radi kao da su driveri 16.11.2(onako kako bi trebalo). Samo pazite, neznam dal brisanjem foldera brisete i kampanju, meni ionako svejedno za nju tako da ono, al kome je bitna kampanja trebao bi samo settings folder obrisat.

nema brige za kampanju, to ti se sejva u profil tak da to ostaje netaknuto..

danas dok sam izbrisao folder i pokrenuo igru, kampanja je bila sejvana kak sam odigrao

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
LeftY_CRO kaže...
TheDarkSide kaže...

danas dok sam izbrisao folder i pokrenuo igru, kampanja je bila sejvana kak sam odigrao

Brišu se i postavke tipki?

Ako ne super, ako da, jesu možda izdvojene u nekom fajlu da se napravi kopija samo njega?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 1

Izašao je nVidia hotfix (375.95) za probleme sa taktovima memorije.

Osobno nisam ima taj problem (barem ga Afterburner nije skužio) kao ni dropove ali budem skinuo.

Najveći problem je onaj prokleti quit gumb koji radi tako maestralno. Bolje da su maknuli sve izlazne opcije kao oni tuljani za Quantum Break.

origin: mrxa

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Top 5 Plays Episode 3

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Ma šta se zajebajete, do drivera je a ne nekih postavki...

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4260

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Novi bug nakon oživljavanja - postaneš Shaking Stevens.
Znači, možeš pucat, ali ne možeš u ADS i cijelo vrijeme se treseš :)

Primjetit ćete na snimci da sam probao sve moguće - prebacivanje na pištolj, stiskanje ESC, F1, F2, konzolu sam palio, ali ništa ne pomaže - osim kad te ubiju - to je pomoglo :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Primjetit ćete na snimci da sam probao sve moguće - prebacivanje na pištolj, stiskanje ESC, F1, F2, konzolu sam palio, ali ništa ne pomaže - osim kad te ubiju - to je pomoglo :)

Takozvani Michael J. Fox bug. Sad znaš kako je to imati Parkinsonovu bolst.

EDIT: pogle ove konzolaše na Tomovom videu, jebo te gas masku ne znaju staviti i 12-13 ih krepao od jedne

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 9:25 (Jack Sparrow).
13 godina
Skilledžija kaže...

Mislim da je do ovoga

Sinoć se spojim na server i primjetim da kod deploya nemam puške, kontam stari bug kad ono par sekundi nakon toga počinje dizati pušku ali 4x sporije Gledam ping OK, FPS uredan proc i grafa rade kao i obično ali kao da se nalazim u matrixu . Sve animacije i kretnje 3 do 4x puta sporije. Kretnje vojnika, meci, granate sve sporo (ali sam primjetio da lišće sa drveća pada normalnom brzinom)  I probam tako igrati, čak ubijem kolegu sa TS i on govori da nema šanse da sam ga mogao ubiti na tom mjestu jer je ležao daleko iza nekog brežuljka. Meni je izgledao kao da stoji na brežuljku i da pucam po njemu dvije tri sekunde. RAPTR mi nije radio jer mi kraša u kombinaciji sa MSI Aft ali imam snimljeno mobitelom.

I ne nisam bio pijan niti drogiran

16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ma šta se zajebajete, do drivera je a ne nekih postavki...

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4260

Davno im je to napisano. :)

Nvidia fuckup kao i obično.

prodajem jednu od mašina
17 godina
Battlefield 1

KING200K - kod za 10% popušta na Kinguinu kroz slijedeća 24 sata.

Slave 200.000 fanova na GamingTribeu.

Super za ugrabiti BFI.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Je li kome igra radi normalno na dx11, a na dx12 crasha na startu? 
AMD najnoviji driveri (hotfix 17.11) i konfa pod Moj PC, sad sam otvorio samo PROFSAVE_profile i ugasio DX12 pa opet radi normalno, no bolje mi je igra radila na DX12 :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Sinoć se spojim na server i primjetim da kod deploya nemam puške, kontam stari bug kad ono par sekundi nakon toga počinje dizati pušku ali 4x sporije Gledam ping OK, FPS uredan proc i grafa rade kao i obično ali kao da se nalazim u matrixu . Sve animacije i kretnje 3 do 4x puta sporije. Kretnje vojnika, meci, granate sve sporo (ali sam primjetio da lišće sa drveća pada normalnom brzinom)  I probam tako igrati, čak ubijem kolegu sa TS i on govori da nema šanse da sam ga mogao ubiti na tom mjestu jer je ležao daleko iza nekog brežuljka. Meni je izgledao kao da stoji na brežuljku i da pucam po njemu dvije tri sekunde. RAPTR mi nije radio jer mi kraša u kombinaciji sa MSI Aft ali imam snimljeno mobitelom.

istina događaju se čudne stvari

kradem mine iz minskog polja
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Poz svima!

Imate neki server di zajedno igrate?

Dali se nalazite na Ts3,gamevox,discord??

Nekako mi je bolje kada imas s kime igrat nego solo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Vako:

https://media.tenor.co/images/f08c38415d7c47d76d6e9c86fb4123ab/tenor.gif

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 12:47 (mrfloyd).
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
TheDarkSide kaže...

Brišu se i postavke tipki?

Ako ne super, ako da, jesu možda izdvojene u nekom fajlu da se napravi kopija samo njega?

postavke tipki su mi ostale iste kakve su bile i prije :)

@VedranMik

meni se crasha svaki put (iskljucivo nakon ovog patcha) ukoliko imam ukljuceni msi afterburner, nemoguce je sa tim pokrenuti igru na dx12... iskljucis msia i mozes igrati, ukoliko nemas msia onda ne znam gdje je problem

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 12:58 (LeftY_CRO).
14 godina
neaktivan
Vi kaj se zalite da vam radi lose, jel imate rame u dual chanellu? Ja sam imao 4+4+8 i radilo je za qurac i nakon kaj sam izvadio 8 sad leti...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice