Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.249.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Soldier977 kaže...

Cyber, de prevedi ovo gore.

Budem stavio na Google translate!

....samo mi reci koji je to jezik.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Prema ovome:

http://store.steampowered.com/stats/

http://bf1stats.com/

http://bf4stats.com/

BF1 je na zacementiranom trećem mjestu multiplayer igara?

Ako ako sve zbroje sve platformne, čak je BF4 na četvrtom?

Il je neka greška sa statistikama na Steamu? Mislim, nekako je velik skok između 2. mjesta (500.000) i trećeg (55.000).

Nekako mi sve ovo izgleda čudno. I nigdje nema COD-a? Tj. ima ga, al s nekim smješnim brojkama.

Problem je što je CoD razdvojen na Windows storeu i Steamu...pa onda još i konzole. Tih brojki nema...iako ne sumnjam da ih je zapravo malo (s obzirom da je ipak "novi" naslov).

Činjenica je da PS4 uvijek ima barem duplo više igrača online kada je BF1 u pitanju a siguran sam da je i sa ostalim igrama tako. PS4 peak za BF1 je sad na 224k dok je PC na 98k.

Osobno još nisam naletio na polupraznu partiju nigdje, dosta dobro radi taj matchmaking iako nekad zna staviti na server koji očito nije baš najbliže (ping bude po 90tak dok ručno tražim ide oko 40). Zadnji put kad je failao joinat me u pratiju je bilo još u beti.

Što se CoD-a tiče u trenutnom stanju (u kojem je par godina), nadam se da će se trznut i ne nužno otić tako daleko u prošlost kao BF ali barem vratiti na moderno/vijetnam/fantasy cold war shit...jedno od toK ;)

origin: mrxa
13 godina
mrxa1 kaže...

Što se CoD-a tiče u trenutnom stanju (u kojem je par godina), nadam se da će se trznut i ne nužno otić tako daleko u prošlost kao BF ali barem vratiti na moderno/vijetnam/fantasy cold war shit...jedno od toK ;)

Što se tiče svih igara koje se godinama recikliraju, mislim da bi bilo najbolje početi igrati nešto novo i svježe.... ali kad će to, ko zna.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
neaktivan
A realno kaj imaju imaju novo početi?

Kad naprave pucačinu u budućnosti, kao što je u slučaju novog COD-a, onda svi pljuju po scifi settingu, ako se vrate u prošlost i naprave igru prema nekom povijesnom sukobu onda idr pljuvačina kako je sve to viđeno ili se ljudima ne sviđaju puške iz tog doba.

Nema baš neke win-win situacije kod razvoja ovakvih igara iskreno.
17 godina
moderator
maxis kaže...
Davor kaže...

Gajnc novi video, ovaj puta o Scoutu i snajperima :) Neki forumaši mogli bi se vidjeti u njemu 

Subscribeajte se ako vam bude zanimljivo, tak da vam notifikacija o sljedećem videu dođe direktno na mobitel, iste sekunde kad on bude objavljen! 

Zanimljiv i koristan video. Zbilja si se potrudio i fino objasnio te snajpere. Čak si me iznenadio solidan si u tamanjenju s snipom. Bravo samo tako dalje s video uratcima.

Hvala puno na podršci i pohvalama! Borba ide dalje! 

Selling doors, door to door.
13 godina
HAL kaže...
A realno kaj imaju imaju novo početi?

Kad naprave pucačinu u budućnosti, kao što je u slučaju novog COD-a, onda svi pljuju po scifi settingu, ako se vrate u prošlost i naprave igru prema nekom povijesnom sukobu onda idr pljuvačina kako je sve to viđeno ili se ljudima ne sviđaju puške iz tog doba.

Nema baš neke win-win situacije kod razvoja ovakvih igara iskreno.

Npr Titanfall je novo i svježe(?). Nije nužno koji je scenario, nego ono nešto.....

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Soldier977 kaže...

Npr Titanfall je novo i svježe(?). Nije nužno koji je scenario, nego ono nešto.....

Jel ima pušaka?

13 godina
Soldier977 kaže...
mrxa1 kaže...

Što se tiče svih igara koje se godinama recikliraju, mislim da bi bilo najbolje početi igrati nešto novo i svježe.... ali kad će to, ko zna.

Al bitno da ima puške!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 1

Al su mu se posložili

Plus nisam znao da odbijena granata može ubiti

Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Davor kaže...
maxis kaže...
Davor kaže...

Gajnc novi video, ovaj puta o Scoutu i snajperima :) Neki forumaši mogli bi se vidjeti u njemu 

Subscribeajte se ako vam bude zanimljivo, tak da vam notifikacija o sljedećem videu dođe direktno na mobitel, iste sekunde kad on bude objavljen! 

Zanimljiv i koristan video. Zbilja si se potrudio i fino objasnio te snajpere. Čak si me iznenadio solidan si u tamanjenju s snipom. Bravo samo tako dalje s video uratcima.

Hvala puno na podršci i pohvalama! Borba ide dalje! 

Ali onaj dio kad kažeš da scout nema šta tražit u prsa o prsa borbi si mi malo slomia srce.... skoro san se unsabskrajba.... 

Muzem krave, udala bi se !!!
14 godina
Battlefield 1

Petko, moram te nažalost obavijestiti da se onaj lik Veki vratio i još sa sobom doveo hrpu novih čitera....ak mi ne vjeruješ pitaj Nexa

Btw. Replay, kakva je tebi igra?

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Nestašna kaže...

Ali onaj dio kad kažeš da scout nema šta tražit u prsa o prsa borbi si mi malo slomia srce.... skoro san se unsabskrajba.... 

Možda će mi se taj stav promijeniti nakon otključavanja Martini Henryja! Bit će o njemu video pa ću se tamo posipati pepelom, pokaže li se da su mi početne impresije bile pogrešne 

16 godina
Granzon kaže...

Petko, moram te nažalost obavijestiti da se onaj lik Veki vratio i još sa sobom doveo hrpu novih čitera....ak mi ne vjeruješ pitaj Nexa

Mene jučer krivio za mortar, a igrao sam scouta cijelu rundu. Zapravo na početku sam mortar koristio da uništimo vlak i kad smo to odradili igrao sam sa reconom. A po ljudima nisam ni gađao sa time.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 14:06 (Jack Sparrow).
8 godina
protjeran
Davor kaže...
Nestašna kaže...

Možda će mi se taj stav promijeniti nakon otključavanja Martini Henryja! Bit će o njemu video pa ću se tamo posipati pepelom, pokaže li se da su mi početne impresije bile pogrešne 

Jel triba dalje?

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Granzon kaže...

Mene jučer krivio za mortar, a igrao sam scouta cijelu rundu. Zapravo na početku sam mortar koristio da uništimo vlak i kad smo to odradili igrao sam sa reconom. A po ljudima nisam ni gađao sa time.

I ja sam te vidio! Cijelu rundu si mortar koristio! Pod statistikom imas 19h played sa mortarom! MUČKO DJUBRE!

16 godina
Teknokyo kaže...

I ja sam te vidio! Cijelu rundu si mortar koristio! Pod statistikom imas 19h played sa mortarom! MUČKO DJUBRE!

Eh i ti me izdah Guybrushe Threepwoode

Kad kupuješ tekno?

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Teknokyo kaže...

Eh i ti me izdah Guybrushe Threepwoode

Kad kupuješ tekno?

Kad bude oko 60$ sa season passom! Imam šta igrat do onda ;)

13 godina
neaktivan
Battlefield 1
Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Nestašna kaže...

Jel triba dalje?

Ne priznam ove što uzmu dvije sekunde iz svakog clipa i pokažu jedan frag, tako može ispasti da je svako oružje najbolje u povijesti u svakoj situaciji 

No ovo je druga priča, doktor JackFrags dere sa Gewehrom M.95:

TO je CQC Scout, ako se mene pita 

17 godina
Battlefield 1

...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Davor kaže...

No ovo je druga priča, doktor JackFrags dere sa Gewehrom M.95:

TO je CQC Scout, ako se mene pita 

Izgleda bas lijepo igra, ali ovo je "every man for himself" u svom najgorem obliku. Jel to inace tako u BF1?

Freak Show Inc.
13 godina
Davor kaže...

Korektno radiš filmiće, ali ponekad, po mom mišljenju, obmanjuješ ljude i navodiš ih na krivi put.

Kokretno ovdje u priči o snajperu si mlađim igračima, onim neiskusnijima da se tako izrazim, praktički rekao, uzmite snajper i popnite se na najudaljenije brdo na mapi i pikajte.

To si nekoliko puta rekao u videu, a bogami i prikazao.

Igranje sa snajperom uopće ne treba biti bazirano na kampiranju da se razumijemo.

A ovo pikanje s brda vrlo malo, da ne kažem nikako, ne doprinosi timu.

Možda u nekim situacijama, ali vrlo rijetko.

Sa snajperom se vrlo uspješno može igrati malo agresivnije i aktivno sudjelovati u igri.

Ne kažem da snajperist prvi upada u frku, ali on može biti vrlo blizu akcije i biti vrlo koristan.

Kolega/ica Nestašna ti je prigovorio danas na tome i to s pravom.

Doduše, ne znam kako on igra jer nikad nisam dijelio bojište s njim, ali vidim da i on komenitra pasivnu igru snajperom kao nešto što nije dobro.

Ovo prihvati kao dobronamjeran savjet jer vidim da tek počinješ, a krenuo si stopama LVLsmrada i X-fagota.

Probaj malo učiti ljude u stilu JackKurca ili Enigme odnosno Stodeha ako je tema snajper.

Dakle, svi koji ste pogledali ovaj video potražite na jubitu Stodeha ili Enigmu i pogledajte kako se agresivno igra sa snajperom i kako se pomaže timu.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

o bozji brooklyn evo ga opet  covjek koji puca u bijele tockice drzi propovijed..

jesi kad probao prodati tu svoju ljubomoru, zavist i jal..? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

A da se ostavite scouta i igrate neku drugu klasu koja zbilja pomaže teamu? 

šala mala, ali antrakš mislim da je u bf1 za snipere bolje kampat s brda i sercukat/spotat i gađat tenk s k bulletom nego igrat agresivno kao enigma i stodeh.

Jer nemaš spawn, nemaš c4...nije tako agresivan, koliko je bio bf3/4...imho.

Nisam neki sniper, ono osnovno za gušt legnem negdje i nabinjam kdr, ali nije mi to shema, a igrat agreisvno nema toliki efekt koliko je prije imalo, iako su brutalno pojačali hip accuracy svima pa i sniperima.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

A da se ostavite scouta i igrate neku drugu klasu koja zbilja pomaže teamu? 

šala mala, ali antrakš mislim da je u bf1 za snipere bolje kampat s brda i sercukat/spotat i gađat tenk s k bulletom nego igrat agresivno kao enigma i stodeh.

Jer nemaš spawn, nemaš c4...nije tako agresivan, koliko je bio bf3/4...imho.

Nisam neki sniper, ono osnovno za gušt legnem negdje i nabinjam kdr, ali nije mi to shema, a igrat agreisvno nema toliki efekt koliko je prije imalo, iako su brutalno pojačali hip accuracy svima pa i sniperima.

Nisam ni ja u rangu Enigme i ostalih baja, ali kad igram ozbiljno onda sam agresivan sa snajperom.

Uzimam točke i idem sa squadom.

Oni rješavaju na blizu, a ja one koji su daleko + flare i pizdarije.

Mislim da sam više koristan tako nego da legnem na brdo i imam na kraju runde 15-2.

Ovako imam 25-10, ali puno više bodova i neki kurac sam napravio za tim na taj način.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Frik Gik kaže...

o bozji brooklyn evo ga opet  covjek koji puca u bijele tockice drzi propovijed..

jesi kad probao prodati tu svoju ljubomoru, zavist i jal..? 

Nemam ja što biti ljubomoran.

Samo sam iznio dobronamjernu sugestiju čovjeku koji se trudi nešto napraviti za razliku od tebe i tvojih vrlih videouradaka.

Ti stvarno imaš što pokazati i pohvaliti se - svaka ti čast!

Možda nisi svjestan, ali te filmiće ponekad gledaju igrači koji tek počinju igrati igru i onda im ti pokažeš kako da se uzveru na najviši neboder i zajebavaju sve na serveru.

Pretpostavljam da si sad u top 10 u svijetu s mortarom?

Ne znam s čim bi inače ikoga ubio u BF1?!

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield 1

Imam problem s performansama igre. Naime, nadogradio sam graficku sa HD 7850 na RX 470 nedavno i nisam dobia znacajan napredak. Iako mi je sa starom grafom runnalo solidno igra se skroz cudno ponasala. Npr. mislia san da me bottlenecka CPU ali kada bi stavia na ULTRA postavke GPU bi odma radio na 100% dok u ostalim postavkama samo 80% i dobivao bi nekih 50-60 fps. A sad s ovom novom mi je ista stvar, nema mi puno razlike izmedju ultra i minimum postavki, nikako da igra odrzi stabilnih 60 neovisno o postavkama. Jos je najiritantnije kada se spawnas i pocme slideshow, a ako se spawnas na nekog svog usrid gunfighta smrt je sigurna. Onda je ocito CPU bottleneck? Je li mozda igra jednostavno neoptimizirana za intel procesore (kao sto i system req nalazu)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Bartaul kaže...

Imam problem s performansama igre. Naime, nadogradio sam graficku sa HD 7850 na RX 470 nedavno i nisam dobia znacajan napredak. Iako mi je sa starom grafom runnalo solidno igra se skroz cudno ponasala. Npr. mislia san da me bottlenecka CPU ali kada bi stavia na ULTRA postavke GPU bi odma radio na 100% dok u ostalim postavkama samo 80% i dobivao bi nekih 50-60 fps. A sad s ovom novom mi je ista stvar, nema mi puno razlike izmedju ultra i minimum postavki, nikako da igra odrzi stabilnih 60 neovisno o postavkama. Jos je najiritantnije kada se spawnas i pocme slideshow, a ako se spawnas na nekog svog usrid gunfighta smrt je sigurna. Onda je ocito CPU bottleneck? Je li mozda igra jednostavno neoptimizirana za intel procesore (kao sto i system req nalazu)?

Da ti nije hrka šta u rodu?

8 godina
protjeran
Davor kaže...
Nestašna kaže...

Jel triba dalje?

Ne priznam ove što uzmu dvije sekunde iz svakog clipa i pokažu jedan frag, tako može ispasti da je svako oružje najbolje u povijesti u svakoj situaciji 

nocomment

EDIT: Jutro svima pogotovo nadrogiranima.... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 6:35 (Nestašna).
17 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Top Plays EXTRA Compilation #1:

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice