Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 1
TheDarkSide kaže...

16.10.3 driveri mi vec par puta srusili igru, iz vedra neba, izgleda bit ce vracanje na predhodne...spalio sam na zivce nocas...oko 4900 bodova, kraj runde, paff directx error i crash...jos neko da ima problema?

Kod mene rade dobro, ne primjećujem nikakav napredak al zato nisu ni lošiji od starih.

Ja zadovoljan

neda mi se
11 godina

imam r9 270...niti jedan jedini problem do sada

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan

Ja ocito sa svojom MSI RX 480 Gaming X od 8 GB-a imam..vratit cu na prijasnje drivere..pa vidit...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan

Dosli novi driveri 16.11.1..i pise known issue to za bf1..znaci jos uvijek nisu rijesili..

12 godina
Battlefield 1

Dajte ljudi koji glas za BF1 http://www.bug.hr/master/toplista/

neda mi se
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koje bi jos puske preporucili za Medic klasu? Igram sa Rigoti Optic i zsad mi najvise odgovara.

8 godina
neaktivan

Selbstlader M1916 Marksman (26 metaka, dobar damage, RoF i optika) ili Remington Model 8 .25 Extended (Brzi RoF i 16 metaka)

16 godina
Battlefield 1

Meni je sad trenutno najbolji Mondragon Sniper. Jedini nedostatak spram Selbstlader M1916 Marksmana, kojeg sam prije toga koristio, je što ima manje metaka u okviru: 10 umjesto 26. Imaju slične specifikacije ali Mondragon Sniper ima bolji Rate of Fire i Control. Obje su poluautomatske puške.

Prije sam koristio Cei-Rigotti Optical koja ima dobar Rate of Fire i automatski način paljbe ali ostale specifikacije su slabije od ovih koje sam naveo.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Bliži se prvi patch. 

Mjenjat će Suez mapu koja je meni isto najgora. Imati će 5 zastava umjesto 3, i dodati će auteke tako da možemo lakše izbjeći base rape.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-the-road-ahead?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-road-ahead-blog-100316-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=25774&ts=1478189015990&sf50647719=1

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Bliži se prvi patch. 

Mjenjat će Suez mapu koja je meni isto najgora. Imati će 5 zastava umjesto 3, i dodati će auteke tako da možemo lakše izbjeći base rape.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-the-road-ahead?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-road-ahead-blog-100316-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=25774&ts=1478189015990&sf50647719=1

Opis nove mape:

"Prepare to take part in the Battle of the Selle in the cold autumn of 1918. Here, the fighting moves out of the trenches and into open country where a massive crashed airship casts its shadow onto the battlefield. The British forces have broken through the Hindenburg line and are now in pursuit towards an important railway center. Fierce infantry and tank engagements ensue on the open ground and river banks alongside the Cateu-Wassigny railway where an armored train can still turn the tide. Giant’s Shadow will be coming to Battlefield 1 as part of a free update in December. "

.

.

.

.

I za Cybera prijevod

"Pripremite se za sudjelovanje u bitci na Selle u hladnu jesen 1918. Ovdje, borbe izlazi iz rovova i u otvorenoj zemlji u kojoj je masivan se srušio zrakoplov baca svoju sjenu na bojnom polju. Britanski snage su slomljena kroz Hindenburg liniju i sada su u potrazi prema važnog željezničkog centra. Žestoki pješaštvo i tenkovske angažmani uslijediti na otvorenom terenu i obalama rijeka pored Cateu-Wassigny pruge gdje je pancer još uvijek može promijeniti ishod. Div sjena će biti dolazak na bojnom 1 u sklopu besplatno ažuriranje u prosincu"
12 godina

A je ti prijevod, bolje sam skužio ono neprevedeno

neda mi se
16 godina
MRSKI kaže...
Jack Sparrow kaže...

Bliži se prvi patch. 

Opis nove mape:

"Prepare to take part in the Battle of the Selle in the cold autumn of 1918. Here, the fighting moves out of the trenches and into open country where a massive crashed airship casts its shadow onto the battlefield. The British forces have broken through the Hindenburg line and are now in pursuit towards an important railway center. Fierce infantry and tank engagements ensue on the open ground and river banks alongside the Cateu-Wassigny railway where an armored train can still turn the tide. Giant’s Shadow will be coming to Battlefield 1 as part of a free update in December. "

.

.

.

.

I za Cybera prijevod

"Pripremite se za sudjelovanje u bitci na Selle u hladnu jesen 1918. Ovdje, borbe izlazi iz rovova i u otvorenoj zemlji u kojoj je masivan se srušio zrakoplov baca svoju sjenu na bojnom polju. Britanski snage su slomljena kroz Hindenburg liniju i sada su u potrazi prema važnog željezničkog centra. Žestoki pješaštvo i tenkovske angažmani uslijediti na otvorenom terenu i obalama rijeka pored Cateu-Wassigny pruge gdje je pancer još uvijek može promijeniti ishod. Div sjena će biti dolazak na bojnom 1 u sklopu besplatno ažuriranje u prosincu"

... there is no spoon ...
16 godina
13 godina
Battlefield 1

Haha Mrski, nabijem te :D

4 dana sam bez GPU. Kriza je. Tražim GTX 1060 ispod 2000kn ili 1070 ispod 3000kn :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Ja sam ovaj put očekivao golu žensku guzicu

16 godina

Dario krive ljude pitaš za to....

GUZ 1

GUZ 2

DUPLI GUZ 

Stisni Hvala. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
amater_2 kaže...

Dario krive ljude pitaš za to....

GUZ 1

GUZ 2

DUPLI GUZ 

Stisni Hvala. 

Ova druga je baš kakve Špelac voli! 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

nego jel tko kupio MW RE

https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

nego jel tko kupio MW RE

Volume i kaže kako uživa u server browseru

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

nego jel tko kupio MW RE

2016 godina, COD zaboravio na server browser :D..komedija :D

vjerovatno ce cod lupit kontru sad i napravit vjetnam ili korejski rat, jer mislim da i oni vide kako su se zajebali, al zavisi sa prodajne strane kako ce to sve bit

8 godina
protjeran
Battlefield 1

Ludi Petko...

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Kako postaviti da se skrola kotačićem na mišu i kroz gadgete a ne samo kroz dva oružja?

Ili sam čorav ili se nemoža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

nego jel tko kupio MW RE

vjerovatno ce cod lupit kontru sad i napravit vjetnam ili korejski rat, jer mislim da i oni vide kako su se zajebali, al zavisi sa prodajne strane kako ce to sve bit

navodno iduce godine dolazi CoD2 RE

https://beam.pro/53copceco
17 godina
Battlefield 1

Spominjanje mogućeg CoD2 remastera ubilo temu?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
191x7 kaže...

Spominjanje mogućeg CoD2 remastera ubilo temu?

Pa ruku na srce toj vijesti nije ni mjesto u ovoj temi. CoD u BF temi je čisto svetogrđe

neda mi se
13 godina
ceco22 kaže...
TheDarkSide kaže...
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

nego jel tko kupio MW RE

navodno iduce godine dolazi CoD2 RE

Kog boli briga za bezidejni activision. Nek krepaju sa tim svojim remastered konzolaskim glupostima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Battlefield 1

Ma navodno je novi COD opet jako loš port. Zapravo i ne čudi, to je igra koja se prodaje na konzolama. Na PCu farming simulator igra više ljudi.

http://i.imgur.com/wHiomPC.png

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma navodno je novi COD opet jako loš port. Zapravo i ne čudi, to je igra koja se prodaje na konzolama. Na PCu farming simulator igra više ljudi.

http://i.imgur.com/wHiomPC.png

A ides u k..da cu dozivit da farming potuce jedan COD hahaa...Nakon COD2 sve je krenulo nizvodno..jos je jedino valjao COD4 i to je to..kad je dosao BF3 prebacio sam se na njega, i ne zalim..BF4 je bio ono "ok"...hardline i to necu ni spominjat..i sad opet BF1 sjajan, najbolji dosad po meni...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice